perjantaina, maaliskuuta 16, 2012

Heidi Hautala valehtelee ja siten suojelee taas maan tapaa


Veli Heidi
Veli Heidi


Hautala valehtelee väittäessään, että mm. Finnairin "johtoryhmän" ja Vehviläisen salaisia bonuksia  ei voisi periä takaisin.

Myös vyyhtiin kuuluu salaisia asuntokauppoja Finnairin rahoilla (Vehviläinen myi Finnairin hallitukselle kiinteistönsä rutkalla summalla, "kun kukaan muu ei ostanut") sekä Vehviläisen salainen lohdutusstarttipalkinto. Valtio voisi haastaa  Finnairin hallituksen vauhdilla oikeuteen  tiedon salaamisesta omistajilta. Hautala ei puhu korruptiosta ja suojelee Vehviläisen pallia koska haluaa nyt pienellä myönnytyksellä estää systeemin juridisen uudelleenarvioinnin.
Valtiomme hallitus yrittää estää epäluottamuksen ja keskustelun tyylillisellä nöyristelyllä pakon edessä mutta se ei ole uudistusta eikä perustuslain palauttamista. Tarvitaan juridista luutaa.

Mikään ei muutu.

Asetelma on selvä Finnairissakin: työläisten on tehtävä ilmaiseksi ylityötä ja karsittava palkkaansa kun eliitti lisää "palkkaansa" työläiseen verrattuna 10-100 kertaiseksi.
Suomalainen uuskorruptio on matkittu Amerikasta:  firmojen johtajat istuvat muiden firmojen hallituksissa ja piirileikkinä muiden firmojen johtajat nostavat toistensa palkkioita omassa eliitin kuplassan.

Huomatkaa huolestuttavin seikka: taas vasta media ja julkisuus herätti poliitikoiden "moraalisen" huolen ja vapinan. Kulissien takana saa siis tapahtua ihan mitä tahansa, kunhan se tapahtuu salassa.

Luuleeko Hautala ja valvovat virkamiehen todella olevansa syyttömiä vastuutehtävässä sen ansiosta, että pitävät silmänsä kiinni siitä, mitä tapahtuu? Tuntuu, että hallitus on täynnä itsensä sokaisseita Oidipuksia, jotka luulevat voivansa pestä kätensä verestä ja elitiin riehunnasta.

Pörssikapitalismiin kuuluu irvokkaita periaatteita: ollan huolestuneita eliitin sitouttamisesta ja siinä ei näy olevan mitään taloudellista rajaa rahassa tai moraalista rajaa vastuuussa tai salailussa. Hillot takataskuun ja pakoon.

Finnair panostaa harhauttavaan markkinointiin eikä bisneksen kehittämiseen - HS Mielipide 15.3.12.
Finnair panostaa harhauttavaan
markkinointiin eikä bisneksen
kehittämiseen - HS Mielipide 15.3.12.
Solidaarisessa ruotsalaisessa/pohjoismaisessa hyvinvointiyhteiskuntaperiaatteessa kaikkia kansalaisia on sitoutettava: yhteinen toimintakyky ja luottamus on paljon enemmän kuin osiensa summa.
Nokia oli vain yhteiskuntamuodon tuotos: hyvinvointikoululaitoksen luoma luottavainen nuoriso oli kekseliästä ja työkykyistä.

Nokian norsunluutornin johto  yritti jatkuvasti sabotoida nuorten innovointia ja Nokian nousun jälkeen lopulta "onnistuivat" lannistamisessa kieltämään mm. kosketusnäytön kehittämisen ja antamalla lehdistölle harhaisia lausuntoja iPhonesta "naisten puhelimena".

Nyt Finnairissa ja Hautalan pelokkuudessa on kysymys taas eliittiveljien ja salaisen valtakoneiston suojelusta.

Hyvä veli on oikeuden ja moraalin yläpuolella. Rahat on kaavittu ja on aika luikkia seuraavaan suojatyöpaikkaan ja seuraaviin salaisuuksiin. Jännittävää.

Heidi Hautala valehtelee ja siten suojelee taas maan tapaa
Eliitti luo muurin ympärilleen. Suomessa on valtava 23 miljardin verohelpotusrumba joka vuosi, jossa hallitus ohittaa tahallisesti verolakeja oikeistopuolueiden lobbausryhmien hyväksi.

Mikään ei ole rikos, mikä sovitaan eliitin kesken ja ilman moraalisia asetelmia.

Eliitti on aatelisperiaatteen mukaan vastuuvapaudessa kaikesta, mitä he tekevät. Se antaa huumaavan vallantunteen, se palauttaa karmaisevan aatelisvallan ja kumoaa oikeusvaltion.  Eliitin mielikuva yhteiskuntarauhasta on eliitin rauha ja erillisoikeudet oman valtapelin pelaamisessa.
Poliitikot kauppaketjujen hallituksissa (mm. Arhinmäki) ja sen tulos.
 Poliitikot kauppaketjujen hallituksissa
(mm. Arhinmäki) ja sen tulos.

Hyvinvointiyhteiskunnan tasaava periaate ja tasa-arvo ei merkitse heille mitään yhteiskuntarauhana.

Salaaminen ja virkamiestiedon salaaminen ei kuulu demokratiaan.

Ehkä joku varakas kansalainen voisi nyt haastaa valtion hallituksen ja ministerin oikeuteen lain ja vastuun väistämisestä, jos kansalaismoraali motivoisi rahan käyttämiseen uuden aggressiivisen tavan kansalaisaktivimissa.

Yhtiön kurssin laskuthan eivät alenna johtajien palkkoja, joita vain nostellaan. Mielestäni tässä mielessä pitäisi johtajien palkka ja palli heilahdella paljon rajummin ja nopeammin kuin työntekijöiden.

Kreikalaisen demokratian ensimmäinen periaate on hyvin yksinkertainen: johtaja on vaihdettavissa ja nopeasti; se, jolla on vastuu ja joka haluaa olla johtaja, se kantaa nopeasti vastuun päätökistä ja vaihdettavuuden periaatteen seuraamukset ensisijaisesti. Ei kansalainen ja alainen.
 • Suomessa on pelottavalla ja naurettavalla tavalla poliitikotkin pitkäaikaisimmissa pesteissä Eurooppaan verrattuna. Kukaan ei kanna todellista vastuuta.
 • Kansaa syyllistetään epädemokraattisilla ja valheellisilla "työrauha"-puheilla.
 • Poliitikolla ei saa koskaan olla työrauhaa aidossa demokratiassa vn vastuuta ja avoimen tiedon kautta tapahtuvaa arviointia päämääristä.

Tämä nykyinen eliittikapitalismi ja pankkien voittoja turvaava kasinopörssipolitiikka luo voimallisesti uutta jakautunutta yhteiskuntaluokkajärjestelmää ja eliitin "turvallista" luksusluokkaa rauhallisessa ylemmyydentunteessa.

Suomalaisten veronmaksajien rahojen perusteeton luovuttaminen eurooppalaisille pankeille "velkavipuna" on eliitin suurin vallankaappaus Suomessa Ruotsin aatelisfeodalismin ja suomalaisen alkuperäisen kulttuurin tuhoamisen jälkeen.

Taustalla on nyt selvä oikeiston ideologinen pyrkimys tuhota kansalaisten keskinäinen luottamus ja hyvinvointiyhteiskunnan yhteiskuntasopimus. 


 • Eliitin kultainen huoneentaulu:
 1. Hajota ja hallitse. 
 2. Vaadi moraalia, jota itse et noudata.
 3. Naura matkalla pankkiin oman elämän sankariopeille ja lähde ryypäämään Sarasvuon kanssaWikipedia Keskiviikkokerho on suomalainen suljettu keskustelukerho.
Se kokoaa yhteen suomalaisia vaikuttajia etenkin talouden ja politiikan alalta.


 • S-ryhmä aloitti lahjonnan uudelleen

  "S-ryhmän osuuskaupat ovat purkaneet päätöksen pidättäytyä päättäjille ja heidän perheilleen annettavasta henkilökunta-alennuksesta. Taloussanomien uutisen mukaan "tällainen tapa sopii kuluttajien osuuskaupan henkeen". Pääjohtaja Kuisma Niemelä sanoo, että poliitikkoja pyritään alennuksilla "sitouttamaan ostoksien keskittämiseen".


 • "Viranomaiset salaavat yhä useammin yhteiskunnallisesti merkittäviä asiakirjoja, sanoo Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää. Hänen mukaansa julkisuuslain hyvät periaatteet on unohdettu. Muun muassa Suomen ja Kreikan vakuussopimuksen salaamiselle ei ole lainmukaisia perusteita. "”Rajattomat murensivat maan, 

jonka estoiset olivat rakentaneet”


- Kari Hotakaisen analyyttinen huokaus katastrofista nimeltä Suomi.Ei kommentteja: