lauantaina, maaliskuuta 10, 2012

Katainen ottaa ilon irti Suomen keinotekoisesta velkavankeudesta


Tätä kuvaa et halua nähdä, mitä itse valitsemamme kiusajaat ovat tehneet ja lähtevät sen ansiosta kohti uusia uljaita EU-virkoja
Tätä kuvaa et halua nähdä, mitä itse valitsemamme kiusajaat ovat tehneet ja lähtevät sen ansiosta kohti uusia uljaita EU-virkoja
Katainen ottaa ilon irti Suomen keinotekoisesta velkavankeudesta
Katainen ottaa ilon irti Suomen keinotekoisesta velkavankeudesta
Katainen ottaa ilon irti Suomen keinotekoisesta velkavankeudesta
Katainen ottaa ilon irti Suomen keinotekoisesta velkavankeudesta
Katainen ottaa ilon irti Suomen keinotekoisesta velkavankeudesta
 • "Huhu pääministeri Jyrki Kataisen pyrkimisestä huippuvirkaan yltyy ulkomailla. 

  EU-observer-sivustolle eräs EU-diplomaatti sanoi, että Suomen hallitusta pidetään ”haukkamaisempana” kuin Saksan hallitusta, kun puhutaan euroalueen pelastuspaketteihin suhtautumisesta. Kun Junckerin seuraajaa valitaan, pitäisi siis miettiä, millaista roolia tulevalta europomolta odotetaan.

 Nyt on Jyrki Kataisen aika rahastaa aikaansaamallaan Suomen valton ja itsenäisyyden tuhoamispolitiikalla.
Hänen tärkein päämääränsä hohtaa edessä unelmana. Maine on jo hankittu hyvinvointivaltion tuhojana Lipposen ja Ahon viitoittamalla tiellä kansainvälisen pörssimafian eli IMF:n keinoilla.  Mutta Kataisen epäinhimillinen ja äärioikeistolainen unelma elää suurena: muiden valtioiden tuhoaminen pankkiirien ja virkamiesten liittovaltion tieltä "vakausmekanismien" avulla.
Liittovaltiota rakentava aatelissukuihin kuuluvien virkamiesten EU haluaa lisää epädemokraattisia haukkoja murentamaan valtioiden budjettivaltaa, progressiivista verotusta, resurssien jakamaista, sosiaaliturvaa ja demokraattista paikallispolitiikkaa.

Pörssiliberalismi pyrkii tuhoamaan yhteiskuntarakenteet ja mitätöimään retorisesti humanismin yksilökeskeiset perusteet, jotta pörssikeinottelu ja laina-ansoittelu pystyy nyt jopa verottamaan yksityishenkilöitä Euroopan laajuisesti romahtaneen pörssikeinottelun rahoittamiseksi.
Velkavipu on nyt valtavipu.
Suuryhtiöiden ja pörssimekanismien tarpeiden mukaan rakennettu EU voi romahtaa milloin tahansa omaan mahdottomuuteensa.  Kunhan vain tieto kulkisi äänestäjille saakka virkamiesten tempuista mm. Kreikan kaaoksen suunnitelmallisesta järjestämisestä.
Spekulatiivinen pörssi-ideologia ja johdannais-futuuripeli on jo romahtanut velkoihinsa ja veronmaksajia syyllistetään kaikista saalistajien toimista. EU on loinen, joka halua olla valtioita suurempi, mutta elää valtioiden verestä.
Meitä käsketään nyt kaatamaan kultaa kuolleen hämähäkin suuhun. • Rivo talousprofeetta

  Mistä on kyse? “Vituttaa poliitikoiden ja toimittajien tyhmyys. Ja se, että vasemmalta oikealle eurokriisiä ei tunnuta otettavan vakavasti”, Antti Ronkainen vastaa. Portugalin sijaan olisi pitänyt puhua Euroopan unionin pysyvästä vakausmekanismista.


Kokoomus on innokas yksityistämään valtion yrityksiä, mihin puolueella on nyt hyvät mahdollisuudet, kun sillä on johtava asema eduskunnassa ja hallituksessa sekä presidentin tuki.

Kokoomuksen puolustamat rikkaiden verohelpotukset ovat saaneet tukijakseen myös Veronmaksajain Keskusliiton, joka häpeämättömästi puolustaa kokoomuslaisen verorälssin etuja. - - Aarno Laitinen


Hyvinvointivaltio ei ole kuihtunut
vaan se on ajettu kokoomuksen politiikalla alas.
 • "Vuodesta 1993 tähän saakka Suomessa yritysveroja on leikattu 71 prosentilla, osinkoveroja 70 prosentilla ja pääomaveroja 40 prosentilla. Lisäksi on poistettu varallisuusvero ja yritysten kelamaksut yhteensä noin miljardi euroa.

  Vuoden 2010 tuloihin verraten vuoden 2012 pääomaveroa nostettiin 30 miljoonaa euroa, mutta yritysveroa laskettiin 260 miljoonaa euroa. Osinkovero oli ennen progressiivinen, mutta sen verotus poistettiin kokonaan.

  2005 alkaen sitä on peritty tasaverona. Tälle vuodelle osinkoveroa alennettiin 2 980 miljoonalla eurolla – neljänneksellä. Yhteensä tälle vuodelle suurpääoman veroja on alennettu 3 210 miljoonaa siis 3,2 miljardia euroa.    Näinkö turvataan hyvinvointivaltio?

  Vuodesta 1993 tehdyt kaikki lailliset verovarkaudet ovat kasvattaneet toimintaylijäämät pilviin. Vuoden 2010 toimintaylijäämässä kolmannes, 11,9 miljardia, oli verohelpotuksia. Tänä vuonna siihen tulee lisää 3,2 miljardia euroa. Nämä suurpääomalle tehdyt lahjoitukset ovat synnyttäneet kestävyysvajeen, jonka suuruudesta hallituspuolueet ovat nyt eri mieltä. Olkoon se kuinka suuri tahansa, niin kestävyysvajetta ei paikata suurpääoman voitoista. Se pannaan meidän tavallisten eläkeläisten ja palkansaajien maksettavaksi." - -  Kaija Irmeli

Muut puolueet uskoivat 1989 lähtien hysteerisen pelottelun Suomen taloudellisesta romahtamisesta. Keitä pelottelijat olivat? Ne, jotka ajoivat Suomen lamaan Holkerin ja Koiviston johdolla järjettömällä pankkien vapauttamisella, Neuvostoliitolle lainaamalla ja pörssikeinottelulla.

Mutta Kataisen ja muiden valtion kuluruoskijoiden harmiksi nyt valtiolla onkin budjettiasiat erittäin hyvin verotuksen alasajamisesta ja harmaan talouden vapauttamisesta huolimatta:
 • "Tilastokeskuksen mukaan valtion verokertymä vuonna 2011
  oli 39,3 miljardia euroa. Verotulot kasvoivat edellisvuodesta 13,3 prosenttia. Valtion talousarviossa verotulot arvioitiin 35,8 miljardiksi euroksi. - 3,5 miljardia tipahti taivaasta."
Verotus on valtion tärkein vallankäytön väline ja yhteiskuntarauhan tasaaja.
Meiltä löytyy helposti keinot palauttaa laaja hyvinvointivaltio, pelastava terveydenhuolto ja stressitön koulutusjärjestelmä mutta kansa on poliittisesti sokeutettu syy-seuraussuhteista, tiedosta verotuksen keinohin  eikä poliitikoilla ole vastuuta teoistaan varakkaiden ylettömän vaurastumisen asettamisesta muiden kansalaisten edelle. Varakas vaurastuu aina toisen alipalkatulla työllä.
Uusi aatelisyhteiskunta on ainoa aate, jota meille tarjotaan eliitin vaurastumisen takaamiseksi.


 -Euroopan unioni syntyi vahvan Saksan pelossa ja pelosta. Nyt Saksa hallitsee Eurooppaa, joten se kuka hallitsee Saksaa...

Ja minneköhän ne veronmaksajille langetetut "takaus"lainataakan tuotot Euroopassa menevät?
 Tämä on saalistusta.
Aikaisempi kirjoitukseni:


Tänään FST5:
 • Mitta on täysi - talous

Osa 2/8: Kasvu. Onko talouselämä ihmisiä varten vai ovatko ihmiset taloutta varten? Maapallon rajallisista resursseista huolimatta jatkuvaa kasvua tavoitellaan Kiinassa, Yhdysvalloissa, Islannissa ja Ghanassa. Vuodelta 2011.


 • With a $4.7 trillion dollar bailout under their belts with no harm done to their billion-dollar bonuses, don’t expect Wall Street bankers to be chastened by the 2008 financial crisis. Below we list eight things to watch out for in 2011 that threaten to rock the financial system and undermine any recovery.Kyllä, vastakkainasettelujen aika on täällä


Ei kommentteja: