sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2012

Urpilaisen täydellinen lause ja Kataisen silmien muljauttelu


Urpilaisen täydellinen lause ja Kataisen silmien muljauttelu
Maan tilaa ei tarvitse ihmetellä kun oma suomalainen poliittinen junttamme tarjoaa härskin maailmankuvansa meille suoraan hopeatarjottimella.
 

Jutta Urpilaisen täydellinen lause: 


    •    ”Urpilainen ei suostunut ottamaan suoraan kantaa siihen, onko Wallin menettänyt demarien luottamuksen kokonaan.


- Tässä ei ole kysymys pelkästään luottamuksesta, vaan myös siitä miten hallitus on toimintakykyinen.

Toimintakykyisyys edellyttää, että toimitaan reiluilla, rehdeillä pelisäännöillä ja ministerit saavat olennaisen tiedot ja pystyvät asioihin vaikuttamaan, Urpilainen kierteli.”

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032115352174_uu.shtml


Eli kansalaisille valehteleminen ei hetkauta Urpilaista lainkaan.

Kunhan sisäpiiri saa tietoa, kansalaisista ja muista kansanedustajista välittämättä. Urpilainen ja juntta ovat valtasuggestiossaan täydellisen "turvassa" siltä tosiasialta, että valta on eduskunnalla.

Mutta miksi kansanedustajat tyytyvät tiedon pimittelyyn ja huomattavaan vääristelyyn?  

Hallitus ei näe olevansa vastuussa kansalle vaan omille valtapiireilleen ja lobbaajilleen. Sisäpiiripeliä ja kabinettisuhmurointia; avointa politiikkaa ei tarvita ”tehokkaaseen politiikkaan”.

Tämä ”tehokas politiikka” Kekkosen perintönä on meillä  pelkopolitiikkaa ja sisäpiirien valvomaa ryhmäkuria. Mauno Koivisto ja Paavo Lipponen jatkoivat tätä pimeää Kekkosen politiikkakulttuuria, jossa eliitti täysin suljettuna yhteisönä voi käskyttää vapisevaa eduskuntaa salassa valmistelluilla päätöksillä, joiden taustatietoja ja -tutkimuksia ei julkaista. Usein jopa päämäärätkin pidetään salassa, jotta valtaeliitin suvereenisuus korostuisi.

Olemme halvaantuneita poliittisesti tämä runnovan eliittipolitikoinnin takia.


Emme edes toivo muutosta emmekä aktivoidu poliittisesti, tuhahtelemme ja syyttelemme viattomia maahanmuuttajia tai naapurin työkyvytöntä depressiotapausta. 


Valtiovarainministeriön valta perustuu salailuun, mitä ei ole perusteltu perustuslailla vaan ”hallintokäytännöillä”.

Perustuslaissa puhutaan selkeästi avoimuudesta mutta kaikki hallituspuolueet ovat suostuneet pysymään sokeina perustuslaille "kitkattoman" eliitin (EK suurimpana lobbaajana) suorittaman hallinnoinnin toteuttamiseksi.
Mikään näistä poliittisen junttaamisen ilmiöitä ei kuulu demokratiaan. 

Perustuslain mukaan kansanedustaja on vastuussa vain äänestäjilleen eikä eduskuntaryhmälle.

Perustuslaki kieltää tiedon pimittämisen kansanedustajilta. Kansanedustaja saa välittää tietoa äänestäjilleen. Jos haluaa demokratiaa. 


Nykyinen politiikka on sisäpiirin ylimielisyydellä luotua pelon politiikkaa.

Jos et matele sisäpiirille ja anna sisäpiirien salaisuuksien olla rauhassa, et voi saada poliittista tulevaisuutta Suomessa. Näin poliittista uraansa hahmotteleva kansanedustaja tai puolueaktiivi ei näe rehellisyydellä ja demokratialla mitään käyttöä. Psykopaatit menestyvät tässä poliitisessa kulttuurissa. 

Ministerien ja virkamiesten eroamiskynnystä on Suomessa vain nostettu Kekkosen ajan jälkeen ällistyttäviin mittoihin verattuna Euroopan poliittiseen kulttuuriin. Ranskassa virkamieskin ymmärtää itse erota, milloin on menettänyt julkisen luottamuksen.
Taustalla on psykologinen ajatus, että kun eliitin käskyläisetkin julistetaan koskemattomiksi tuomioistuimien käsittämättömien vapauttavien päätöksienkin kautta, pelon ilmapiiri pitää kansalaiset ja kansanedustajat lannistuneina. Se on toiminut ”hyvin” tähän mennessä.  


Uusiosanasto kaappaa sanoja ja kääntää ne vastakohdikseen.

Kun Katainen puhuu ”elvyttämisestä”, hän puhuu kiristämisestä, leikkamisesta,  valtion alasajamisesta ja työttömyyden hallinnasta luopumisesta.

Oikea elvyttäminen sen sijaan tarkoittaa velanottoa, ilmaisen koulutuksen laadun parantamista ja valtion järjestämää ja kontrolloimaa bisnestä työpaikkojen ja paikallisen talouden sekä  kotimaisuusasteen lisäämiseksi.
Suuryhtiöideologiaa ajavan Kataisen lempiharhahutusmenetelmä on puhua EU:sta suurena kansoja yhdistävänä aatteena - aivan kuten Kekkonen vetosi Neuvostoliittoon juntatessan omaa diktatuuriaan. Nyt tiedämme, että Kekkosen YYA-hysteria oli pelkkä näytelmä.
Kekkonen ja armeija puuhasivat CIA:n kanssa ahkeraa yhteistyötä kulissien takana kaikkia julkisia sopimuksia vastaan. SDP sai miljoonia pimeitä dollareita suoraan CIA:lta - eikä tätäkään maanpetossumaa ja veronkiertoa ole vielä selvitetty. SUPO pitää historian kansalaisilta tehokkaasti pimennossa. 
1970-luvulla työläiset ja vasemmistohumanistit kyllästyivät Kekkosen teho-Suomeen sekä pieniin palkkoihin hintoja polkevan teollisuuskomleksin rattaissa ja aloittivat 1100 lakkoa. Kekkonen ja Kekkosen teollisuusattashea saatiin kabinetissaan  polvilleen ja Suomi omaksui Ruotsin kapitalistisen sosialismin: solidaarisuuden, ilmaisen terveydenhuollon ja veroprogression. Vuosisadan menestystarina vain kymmenessä vuodessa.

Tätä suomalaisuuden vastarinnan perustaa ja eetosta ei kouluissa opeteta eivätkä nuoret pelokkaat taloustoimittajat edes tiedä. 


Kokoomuksen ajama valtion toiminnan karsintahysteria "säästämisenä" valtion palveluissa ja kansalaisten hyvinvoinnissa perustuu tiedon puutteeseen. Kokoomuksen ohjaama veropolitiikka liputtaa säädöksillä verolakien ohi verohelpotuksia isolle bisnekselle joka vuosi 23 miljardia euroa. Suurin osa valuu Suomesta ulos kuten Stora Enson uudet 1,6 miljardin suurinvestoinnit Kiinaan. Kun varallisuutta ei jaeta verotuksella, niin hyvinvointi ei jakaudu eikä kasva.


Suomi on vielä rikas valtio mutta verovarojen ohjailusta ei puhuta lainkaan tärkeimpänä poliittisena kysymyksenä. 

Valtavat rahamassat ohjataan valtion verotuksesta pois nyt ulkomaalaisten sijoittajien uskomattoman voitonteon mahdollistamiseen sen sijaan että luotaisiin Ruotsin lailla uutta hyvinvointiyhteiskunnan mallia ja itsenäisen valtion päämäärätietoisuutta euron ja Saksan  pankkien velkakatasrofiin sotkeutumatta.
Terveydenhuollon alasajaminen tuottaa työkyvyttömiä ihmisiä ja aggressiivista äärioikeistolaista liikehdintää. Nyt Katainen haluaa osoittaa uskollisuutta isoille EU-pojille ja pumpata joka vuosi europankkien tahalliseen katastrofiin ja voitontekoon suomalaisia verorahoja. Seuraavat ”leikkaukset” ensi vuonna eli 2 miljardin tulonsiirrot europankeille  tehdään pörssipankkien voitonteon maksimoimiseksi ja romahtaneen kasinopörssin tekohengittämiseksi.
Suomalaiset eivät ole ymmärtäneet vielä, mitä velkavipu ja eliitin pörssi-ideologia tarkoittaa kansalaisten ruoskimisena.    •    Ammattiliitto Prolta ei heru lämpimiä sanoja Stora Enson tiistaina julkistamalle 1,6 miljardin suurinvestoinnille Kiinaan.
http://www.talouselama.fi/uutiset/tuomio+stora+enson+investoinnille+suom...

Stora Enso olisi täysin valtion ohjailtavissa mutta oikeiston hallinnoima valtion alasajopolitiikka näyttää vihreää valoa työpaikkojen ulosajamiselle. Ja vihreää myös ylikansallisille yrityksille kaapata ”ulkoistuksen kautta” kuntasektorin palvelujen pyörittäminen ilman virkamiesvastuuta - vihreiden ja vasemmistoliiton hallitusavulla. 


SDP vakuuttelee kaikin keinoin kokoomukselle uskollisuutta ja apupuolueen asemaansa, jotta voivat välttää itsenäisen linjanvedon ja ideologisen romahduksensa selvittämisen

Puhukaamme prioriteeteistä. 


Vastakkainasettelujen aika on täällä.

Ei kommentteja: