perjantaina, lokakuuta 21, 2011

Kokoomuksen ja perussuomalaisten äpäräliitto

Perussuomalaisten poliittinen toiminta, nationalistinen mielikuvahysteria ja varsinkin ideologia on täysin järjetöntä käytännön tasolla.

Kun lukee perussuomalaisten keskustelupalstoja niin perussuomalaisten turhautumat, verbaalinen inho ja emotionaalinen viha purkautuu enimmäkseen "vasemmistoa" kohtaan.

Mitä ihmettä tämä piilo-oikeistolainen kansanpuolue johtaa vihaansa vasemmistoon ja fobiarotuoppeihin kun kokoomus on se maan myynyt oikeistopuolue ja ideologia?

Katainen, Niinistö ja hänen yksi oppi-isänsä Holkeri ovat urakalla tuhonneet valtiota ja tuhlanneet satojen miljardien tulot ja säästöt kansalaisilta myydessään valtionyhtiöt pilkkahintaan kiskureille, jotka nyt nylkevät meitä kansan kustantamilla sammoilla.

Räikeintä Soinin oikeistolaisen eetoksen suojelussa on se, että hän ei ole käynyt Kataisen kimppuun sillä verbaalisella terävyydellä ja pilkallisella innokkuudella kuin on käynyt Urpilaisen kimppuun - vaikka kokonaisstreategian kannalta SDP olisi ainoa voimakas liittolainen.

Kesällä SDP:n todellista perintöä kansan puolueena olisi voinut maanitella esiin yhteisten päämäärien mukaan mutta ei. Ei.

Tämä Soinin nöyryys ja varovaisuus despootti Kataisen jalkojen juuressa on oksettavaa. Soinia huolettaa vain oman kenttäväen nujertaminen oman despoottiasemansa vahvistamisessa.
Perussuomalaisista on kaiken lisäksi Soinin ja peruseliitin linjauksella valittu eduskunnan valiokuntiin kaikkein äärioikeistolaisin roska-aines.

Järjen ääntä tavoittelevat perussuomalaiset on nujerrettu puolueessa Soinin vihapuhe-oikeistosuojattien tieltä.

Taustalla on salamyhkäinen oikeistofantasia suomalaisuudesta sisällissodan jälkeisen propagandan mielikuvilla, jolla porvarieliitti junttasi vielä vääristellen piiloon oikeistopoliitikkojen katastrofaalisia ja natsi-Saksaa kumartaneita suur-Suomi linjanvetoja.
Oikeiston Suomi-fantasia on täynnä valheita Suomen historiasta ja kansan kärsimyksestä. Talvisodan hengessä ja vapaustaistelun nostalgiaa, perkele, suomenruotsalaisen eliitin käskyjen tahdissa ja puolesta.
Soini on sabotoinut oman puolueensa perusmoraalisia päämääriä ja reaalipolitiikkaa vain jotta saisi olla perusankkalammen itsesäälintäyteinen aurinkokuningas.
Hajota ja hallitse itsesäälin vallassa.

Mielikuvia ja sanaleikkejä vasemmistolaisten kustannuksella.

SDP on eksyneiden lasten lauma mutta niin on myös PS.
Pelokkaita, arkoja, perusteettomasti johtajiaan uskonnollisfanaattisesti kunnioittavia, linjattomia ja selkärangattomia oikeaan poliittiseen päämäärätietoisuuteen todella tärkeissä asioissa.
Kaikenlainen rasistinen vouhkailu tuntuu olevan tunteiden päälle tärkeämpää kuin suomalaisen hyvinvoinnin pelastaminen.

Tietysti valtiontragediaamme kuuluu piilo-oikeistolainen pankkimies Mauno Koivisto, joka myytiin kansalle hauskana kansanmiehenä kuten Soini.
Mutta Mauno Koivisto rakasti vain pankkeja, hylkäsi Ruotsin tien ja on nyt Kataisen harhauttavan retoriikan suuri oppi-isä.
Tässä tapahtui suurin kulttuurinen erottautuminen  Ruotsin ohjastamasta sivistyksen tiestä ja sen taki pankkikiimaiset poliitikkomme ajoivat meidät Helsingin Sanomien pelottelulla euroliittoon sijoittajien kasinopeliareenaksi.

Laman alkaessa 1989 kansa lamaantui epäpoliittiseksi ja vasemmisto kadotti aivan totaalisesti suuntavaistonsa oikeistolaisille kumartaneen pelkurimaisen ja idioottimaisen johtonsa ja Lipposen valtapelin takia, koska Koivisto ja Viinanen osasivat raivota samalla tyylillä kuin Kekkonen hirvittävän raskaan sodan jälkeen: kansaa syyllistäen poliitikkojen valinnoista.
Kansa sokeutui ja taantui pikkulapsen tasolle eikä halunnut vetää vastuuseen laman aiheuttaneita poliitikkoja typeryyksistä ja taidottomuudesta, Koivistoa ja Holkeria. Vanhanen otti hymyillen edeltäjiensä roolin mauttomasti ja hajuttomasti vastaan ja kokoomuksen kliseet tehostamisesta ja EU-nöyryydestä ohitettiin jatkossakin ilman keskustelua Helsingin Sanomien massiivisella sensuroinnin ja valheiden sivutulella.

Kokoomus on lobannut meille EU-virkamiesten despoottisen diktatuurin, oman perustuslain tuhoamisen ja silti perussuomalaisten pyhä viha pihisee vasemmistolaisia ja kommunismin uhkaa kohtaan?

Oikeistolaisuus unelmien nationalismina Suomessa on syvän itsepetoksen vallassa. Sen taustalla on syvä valhe mm. talvisodan taustan poliittisesta natsisidonnaisuudesta Saksan maailmanvalloituksessa ja sisällissodan perustiedoista: suojeluskunnat olivat suomenruotsalaisten ökyporvarien perustama laiton militanttijärjestö eikä kansan vapauden taistelua.

Suojeluskuntalaisten rahoittajat ajoivat kuninkaan nimittämistä ja maan myymistä saksalaisille. Lukekaa historiaa, Suomelle nimitettiin suojeluskuntaoikeiston toimesta saksalainen kuningas sisällissodan jälkeen mutta Saksa ei hyväksynytkään enää Suomea siirtomaakseen.

Vasemmistolaiset yrittivät estää tämän kapitalistien maan myymisen ja ihmisten nälkäkuolemat 1918.
Taistelevan kansan olisi nyt aika luopua sokeasta ja perusteettomasta suojeluskuntien fanaattisesta oikeistolaisidentiteetistä sekä historiallisista valheista "kristillisestä" oikeisto-Suomesta ja nähdä, kuinka humanistit ja alkuperäiset vasemmistolaiset ovat taistelleet suomalaisille hyvinvointivaltion, jota kokoomus ja kokoomuksen piilo-oikeistolaiset kamaripalvelijat on raivolla tuhonnut 20 vuotta sosiaalidemokraattien ja keskustalaisten innokkaalla tuelle.

Lipponen hylkäsi kaikki humaanit sosiaalidemokratian periaatteet ja ihmiskuvan.
Sekin puolue haluaa nyt harhojen vallassa nahkurin presidentiksi.Tämä on lähes ksittämätöntä.
Lipponen totteli kokoomusta jatkuvalla mutta sopivan "huomaamattomalla" rikkaiden politiikalla ja niin meillä on nyt tasa-veron valtakunta ja mummot sekä lapset kohta tuoleihin sidottuja narkkareita.
Perussuomalaisten puhe tasa-verosta väärissä yhteyksissä on täysin tietämätöntä hysteriaa.
Suomalainen hyvinvointi perustuu veroprogressiolle ja se on lähes purettu.

Suomessa on miljonäärejä, jotka maksavat vain 12% veroja kaikista tuloistaan. Se on kolmen valtapuolueen suuri saavutus, harkittua politiikkaa, sosiaalidemokraattisen ytheiskuntanäkemyksen romuttamista.

Tämän maan kansalaiset on onnistuttu huijaamaan totaaliseen poliittiseen itsepetokseen ja kansakunnan pahoinvointiin ilman todellista tasaavaa voimaa, veroprogressiota a suuryritysten raskasta verotusta.

Saksassa useimmilla suuryrityksellä on kaksi kertaa suurempi verotus kun Suomessa ja hyvin Saksalla menee eivätkä firmat ole minnekään karkaamassa.

 Perussuomalaisten olisi aika lopettaa nationalistinen ja rasistinen hysteria aivan turhana ja analysoitava omia päämääriään ideologisesti sekä myönnettävä selkeästi kansan vasemmistolaiset yhteiskuntanäkemykset hyvinvoinnin jakamisesta.
Jos ajaa kansan ideologiaa, silloin ei voi ajaa kokoomuksen suurpääoman asiaa ja ideologiaa oikeistolaisesta Suomesta ilman valtiota.

Nationalismi ei ole valtio-oppi vaan kapitalistien ja kirkon myymä valhe keinoidentiteetiksi köyhille "valkoisille".Suomen valtio lobbasi äärioikeistoa

"Talvisotaan liittyy vieläkin monenlaisia myyttejä. "
Kuuntele dokumentti:Valheelliseen historiakuvitelmaan nojautuvaa sodan ja urheilun yhteistä Suomi-fantasiaa:
http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/tasta-sotaisasta-latkamainoksesta-tul...

Suomalaiset tervejärkiset työläiset eivät halunneet lähteä talvi - ja jatkosotaan, koska ne olivat suomenruotsalaisen eliitin ja ministeri Erkon natsiliittolaisuuden seuraamuksia Saksan maailmanvalloituksessa."Suojeluskuntien ja Lotta-järjestön perillissäätiöiden omaisuus on noussut jälleen uutisotsikoihin. Myös salaperäisen Urlus-säätiön taustoja on valotettu.
Maanpuolustushenkiset säätiöt ovat keränneet itselleen suuromaisuuden, uutisoi Helsingin Sanomat. Kesäkuussa Reserviläinen kertoi puolestaan salamyhkäisen Urlus-säätiön taustoista."
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id...
Käytännössä valtio tukee ja suojelee kansainvälisten sopimusten rikkomista "perinteiden puolesta".

Symbolista poliittisen taustan tunnustamista?
"Perussuomalaisten kansanedustajalla vyönsolkena suojeluskunta-merkki, koska valkoinen nauha hihassa?"


" Soini sanoo sanomalehti Karjalaisen haastattelussa, että Perussuomalainen puolue voisi olla uuden oikeistopuolueen alkio. Soini vaihtaisi puolueen nimen edistyspuolueeksi ja asemoisi sen poliittisesti uudelleen "keskustan ja kokoomuksen väliin".

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kokoaa Suomeen uutta oikeistopuoluetta. Soinin mukaan Suomessa on viiden vuoden kuluttua samanlainen oikeistopopulistinen puolue kuin Itävallassa ja Norjassa.
-Jos sellaista ei synny, olen epäonnistunut. Ja jos silloin vielä on Perussuomalaiset-puolue, en voi tästä syystä olla sen puheenjohtaja, Soini sanoo.
http://suomenpo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86341-mites-nyt-suu-pannaan    Ei kommentteja: