sunnuntaina, lokakuuta 23, 2011

Sudet syövät lapsia - jos niillä on lammaskulkuset: Neljäs neuvo

Niin kuin aikaisemmassa blogauksessa kirjoitin...


Sudet eivät syö lapsia - Aikuiset vaarantavat pelolla lastensa hengen

  niin nyt se pelko on realisoitunut ällistyttävällä tavalla.
  Kulkuset lasten kaulaan?

  Ilman muuta karhut ja sudet voivat merkitä lapsen suupalaksi, jos sillä on yleensä maukkaiden paimeneläinten kaulassa oleva kulkunen. Tai kun kotona kauhulla peloteltu lapsi juoksee mesikämmentä pakoon aikuisten kirkollisten metsäpirut-perinnepelottelujen takia.

  Mitä perusteellisemmin peloteltu lapsi ja hysteerinen äiti, sitä varmemmin lapsi juoksee ja houkuttelee pedon vaistot esille väärässä tilanteessa.


  Tämä on todella vakava asia: älkää missään nimessä laittako lapsille kulkusia.

  Karhuja ja susia ei tarvitse pelätä.

  Ne eivät syö rauhallisesti käyttäytyviä ihmisiä tiellä. Karhu voi hyökätä, jos sen poikanen on lähellä (jos karhu maiskauttelee lähellä niin maahan makaamaan). Aijemmasta blogauksestani voi lukea kolme elintärkeää, kultaista sääntöä ilman kulkusia, kuinka lapsia täytyy opettaa toimimaan loogisten villieläinten kanssa. Ilman pelkoa ja kaikessa rauhassa.

  Ja kaikki on sitten ihan OK.
  Suomalaisia tappaa kalorit, kolarit, liukkaat kylpyhuoneet, viina ja terapian puutteessa itsemurhat. Eivät metsämme älykkäät eläimet. Mutta "karhukello" voi antaa aivan väärän viestin lammasten ja kulkusporojen makuun päässeille metsien vaeltajille.
  • Älykkäimmt eläimemme, karhut ja sudet, myös tunnistavat ihmisen älykkääksi pedoksi, joka osaa viestiä toisten kaltaistensa olentojen kanssa. Tätä seikkaa ei kannata vähätellä. Ne näkevät meissä jotakin kaltaistaan.

   Jos haluatte neljännen vinkin
  suloisten petojen varalle, niin se on tässä. Laittakaa lastenkin reppuun roikkumaan kangasta, jota on savustettu ja jossa on savuista likaa. Kankaan voi jättää ulos koulun aikana.

  Eläimet inhoavat ihmisen syömää haisevaa paistettua ruokaa ja kaikkea, miltä ihminen haisee. Luonnottomalta ja lisäaineilta.
  Ja niin. Älkää laittako eläimiänne tarjottimelle. Tietysti sus syö kaiken, mitä sille tarjotaan pihapiirin aamiaistarjottimella. Teräsverkkohäkkejä ja teräsverkolla ja teräslistoilla paikattuja latoja, ihmiset.
  Järkeä.

  PS
  On muuten kansainvälinen susiviikko.
  Rakkautta myyttisen metsän elämää kohtaan. Metsästä me olemme tulleet ja metsään me menemme.


  • The Real Value Of Wolf Coexistence


   II

   Tämän tietävän kirjailijan mukaan sudet ovat syöneet suomalaisia urakalla:
   http://vanhanaikainen.blogit.kauppalehti.fi/blog/25541
   Vain silloin joskus?
   No. On sitten oma kysymyksensä, kuka uskoo 1700-1800-luvun pappien valvomaan viranomaistoimintaan, kun papeille oli ideologinen tarve uskonnollisesti julistaa metsän eläimiä saatanan lähettiläiksi muinaisuskonnon ja luonnon mustaamiseksi Kristuksen vastustajina.
   Aatelisten, psykopaattien ja pappien tappamat ihmiset oli helppoa myös kirjata susien tappamiksi, jotta kylän maine ei tahriintuisi.
   On kyllä sitten erittäin hyvä ja yksinkertainen biologinenkin syy, jos todella ihmisten kimppuun on käyty.
   Ihmiset elivät eläinten kanssa jopa samossa huoneissa joten ihmiset haisivat lampailta ja lehmiltä ilman turhaa peseytymistä.
   Susihysteria on lapsellista ja tietämätöntä hysteriaa.


   III

   Ja susihysteria vain kiihtyy.
   http://yle.fi/alueet/turku/2011/10/susi_on_hiipivan_vaaran_symboli_29602...

   Tunnistatko mediapaniikin?
   tunnistatko myytin?

   " Nykyihmisen on vaikea mieltää petovihan syyksi lapsuuden satuja ja tarinoita.
   - Näitä tarinoita kerrotaan sukupolvelta toiselle. Ne ovat olemassa olevaa todellisuutta mielikuvina. Monet asiat, jotka juontavat juurensa kauas menneisyyteen, vaikuttavat vielä tänään, pohtii Hannu Salmi.
   - Ajatellaan vaikka tapakulttuurejamme: kättelemistä ja suutelemista. Niillä ei ole itsessään juuri mitään merkitystä, paitsi kultuurinen merkitys, joka on rakentunut hyvin pitkän ajan kuluessa.
   - Meillä on yleistynyt mediapaniikki-ilmiö. Nyt puhutaan suden herättämästä paniikista, mutta yhtä hyvin se voi olla jokin muu ilmiö, kuten sairaus tai tautiepidemia.
   On helppo laukaista mediapaniikki. 1900-luvulla on ollut paljon mediapaniikkeja, kertoo Salmi.


   Suden ja ihmisen tietoisuus toisistaan ja samankaltaisuuksistaan saattaa olla hyvinkin vanhaa alkuperää. Englannista on löydetty 300 000 vuoden ikäiset toistensa yhteydessä olleet pystyihmisen ja harmaasuden jäännökset, Ranskasta samanlaiset, mutta noin 150 000 vuotta nuoremmat.


  Ei kommentteja: