maanantaina, toukokuuta 01, 2017

Valkoisen miehen taakka propagandana, uusi versio: migri, Soros ja suvaitsevaiset, refugees welcome


Valtionkirkon ja eduskunnan kirkkolain alainen Marjaana Toiviainen, Tämä lasten roolipelileikki on luiskahtanut vakavaan uhriutuvaan mielenterveysongelmaan, messiaskompleksiin, jossa hän esiintyy uhrina koska ei ymmärrä valtio-oppia eikä ole lukenut perustuslakia ja asettaa alkeellisten kulttuurien identiteetit kehittyvän humanistisen kulttuurin yläpuolelle eikä ymmärrä Irakin olevan vauras maa hyvillä palkoilla - mutta samalla ei edes uskalla tuomita rauhanestäjää, Amerikan fasistisia hyökkäysotia lähi-idän ainoana ongelmana.   
   Te suvaitsevaisuuden roolileikin leikkijät ette samaistu suomalaisiin köyhiin, rikollisten maahanmuuttajien raiskaamiin ja oikeistolaisten työnantajien vainoamiin vasemmistolaisiin vaan valitsette mahdollisimman todellisuudelle vieraan pelin puolustaa elintasoturisteja, joilla on mafian, salaisen poliisin ja palkkasotilaiden tatuointeja tai rikkaan suvun pankkikortit taskussa naistenhakureissulla. 

  Vetoatte perustuslakiin mutta ette lue kuinka tarkkaan siellä kielletään haittamaahanmuutto ja elintasoturismi.  Tulliviranomaiset rikkovat nyt lakia eivätkä valvo lainkaan rajoja ja pasittomat sekä kulkutautien kantajat marssivat suoraan Suomeen veronmaksajien kustannettavaksi. * Kulut ovat 8000 milj euroa joka vuosi 390000 maahanmuuttajan & turvapaikanhakijan kustannuksista Suomessa jopa lomamatkoineen maihin, josta ovat muka paossa.  

  Ette ihmettele kuinka amerikkalaiset pörssikeinottelijat Sorosin johdolla rahoittavat ja järjestävät väestönsiirtoa Suomeen ja sotia ympäri maailman "värivallankumouksina". Ettekö ihmettele kun veronmaksua välttävä, siis vastuuta täydellisesti välttävä eliitti naureskellen kannustaa väestönsiirron lisäämistä Suomeen -- ja vaatii euron tuntipalkkaa orjatyöhön? Samalla poliisi antaa terrorijärjestöjä mm. netissä  ihailevien pysyä maassa turvapaikanhakijoina ja maahanmuuttajina. 

Juuri tällä hetkellä massamedia taas valehtelee että rajavalvonta olisi kiristynyt kun poliitikot lisäävät vain itä-rajalla naurettavasti valvontabudjettiä kun tuhannet passittomat ja vääriä papereita kantavat partalapset valuvat länsirajalta.  

    Kaaos on eliitille ase. Hajota ja hallitse.  


Ette ymmärrä mitään maailmasta koska noudatatte Rockefellerin ja CIA:n kaaosmanipulaation korruption käsikirjoitusta ja satuja. Suomeen ajetaan vauhdilla elitiin poliisivaltiota, poikkeuslakeja perusteettoman väestönsiirron "seurauksena".
  • Ette ymmärä että terroriorganisaatiot ovat amerikkalaisten, saudien, Ranskan, Englannin ja israelin rahoittamia ja aseistamia Eurooppaan soluttautuneina sotatilaa ja dikatuuria varten. 

   Olette imperialismin juoksupoikia.

Syyriassa ei ole "kapinallisia" vaan muualla syntyneitä terroristeja palkkasotilaina hyäkkäämässä YK:n tunustamaa vakaata valtiota vastaan.      II


On todella helppoa poimia paluukaistalle maahanmuuttajista tatuoidut palkkasotilaat ja rikolliset, passinväärentäjät, passinhukkaajat, kotiseudustaan valehtelevat, luottokortin kantajat, muissa maissa huvitelleet, koko virnuilevan miesrevohkan interrail - jos poliitikot haluaisivat mutta selvä valhe leimaa päättäjiemme toimintaa USAn ja israelin alaisuudessa. Ja yleisesti kerta kaikkiaan tunnustaa että mielipuolista ja epäreilua järjestää mitään väestönsiirtoa röyhkeimmille ja naiskaupoissa epäonnistuneille maailman kalleimpiin maihin halvimmista kun kokonaisia maita ei voi kuitenkaan siirtää Eurooppaan. Länsimaiden ei tarvitse toimia lottovoittoina elintasopakolaisille eikä vastata naiskauppojen ylijäämämiehistä eli islamin haaremiterrorista, maiden sisäiset siirrot ovat helppoja, halpoja ja selviä.
Soros maksaa Suomen poliitikkojen toistaman väestönsiirtopropagandan eli pakolaisvalheet: 
" Refugees Welcome Finland on osa kansainvälistä Refugees Welcome organisaatiota. Refugees Welcome verkostoa rahoittaa Advocate Europe niminen järjestö, joka taas saa rahoituksensa saksalaiselta Stiftung Mercator -säätiöltä, jonka rahoittajana toimii George Sorosin Open Society Foundations + muut hänen säätiöt. Domainosoite refugees-welcome.fi omistajana toimii Kari Lehti niminen henkilö, joka on saanut Syria Scolarshipin (IIE) Institute of International Education, Inc. -järjestöltä. Tässä IIE:n sponsorit:

A flood of uncontrolled war refugees from Syria, Libya, Tunisia and other Islamic countries destabilized by Washington’s ‘Arab Spring’ Color Revolutions, has…
RUSSIA-INSIDER.COM


"Current ESI Chairman directly responsible for the final Merkel Plan document is Istanbul-based Austrian sociologist, Gerald Knaus. Knaus is also a member of the European Council on Foreign Relations (ECFR), and an Open Society Fellow.
Founded in London in 2007, the ECFR is an imitation of the influential New York Council on Foreign Relations, the think-tank created by the Rockefeller and JP Morgan bankers during the 1919 Versailles peace talks to coordinate an Anglo-American global foreign policy. Significantly, the creator and moneybags for the ECFR is American multi-billionaire and Color Revolution funder, George Soros. In virtually every US State Department-backed Color Revolution since the collapse of the Soviet Union, including in Serbia in 2000, in Ukraine, in Georgia, in China, in Brazil and in Russia, George Soros and offshoots of his Open Society Foundations have been in the shadows financing “democracy” NGOs and activists to install pro-Washington and pro-NATO regimes."In a podcast interview, WikiLeaks head Julian Assange characterized his…

THEHILL.COM

                 VASTAVALKEA.FI

Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
USA ja sen NATO-liittolaiset ovat rangaistusseuraamusten yläpuolella.

Mitkään sotarikokset eivät johda rangaistuksiin. Mielivalta vain kasvaa. Viimeisin esimerk
ki on kaasuiskuhyökkäys Idlibissä. Kemiallisten aseiden kontrollijärjestö ei lähde tutkimaan asiaa objektiivisesti. Vain britit, jotka tunnetusti tukevat jhadisteja, sopivat johtamaan tutkimuksia. Tuloksetkin on julistettu ennalta Ranskan ja Iso-Britannian toimesta. Näin Jugoslaviaa hajotettaessa tapahtui harva se päivä. Mielivalta korvaa kansainvälisen oikeuden. 


hour agoHallitus valehtelee Euroopan neuvostolle että kaikki on hyvin;  
Ihmisoikeusliiton raportti 2017: - Oikeus terveyteen & toimeentulo ei toteudu Suomessa.

Kerjäläiset lähtevät Bergenistä norjalaisen NRK-mediayhtiön dokumenttifilmin…
KANSALAINEN.FI|TEKIJÄ: KANSALAINEN


Both Lindsey Graham and Donald Trump are helping the Israeli regime to bring “creative destruction” in the Middle East and Asia. We must not let that happen. The American people and much of the world have every right to say no more for Israel.


...by Jonas E. Alexis We all know that Lindsey Graham is an Israeli puppet.[1] He and John McCain are obviously competing against each other: they want to…
VETERANS TODAYRisikko: Poliiseja tarvitaan lisää alkoholilainsäädännön uudistuksen vuoksi
M.ILTALEHTI.FI
Eliitti haluaa verorahat siirtolaisille samalla kun suomalaiset kärsivät ja eliitti juhlii veronkierron uusia huippuja

Oikeus terveyteen ja toimeentuloon ei kaikkien kohdalla toteudu Suomessa, todetaan Ihmisoikeusliiton ja Suomen sosiaalioikeudellisen seuran varjoraportissa.
IHMISOIKEUSLIITTO.FI


Erkki Tuomioja on sitä mieltä, että kansallinen demokratia tulisi jyrätä Brysselin diktatuurilla, mikäli jäsenmaa ei halua pilata itseään elintasopakolaisilla.
Olisi hauska kuulla viranomaisilta miten on mahdollista, että tässä maassa jollakin ryhmällä onkin omat lakinsa. Senhän ei pitäisi lain mukaan olla mahdollista.

IS: Muslimijärjestölle yli 450 000 euron tuki ministeriöltä - sovelsi Suomessa islamin lakia
M.ILTALEHTI.FI

 Migri #refugeeswelcome#turvapaikanhakijat #pakolaiset #prekaari #stopdeportations #tphakijat#mevälitämme #teroristit #supo #poliisi #Maahanmuuttovir

Ei kommentteja: