sunnuntaina, toukokuuta 21, 2017

Kekkosen varjo natottamisen ja Sipilän taustallaKekkosen varjo natottamisen ja Sipilän taustalla.

Operaattorit eli mm. nostetut poliitikot ovat isoa oiekiston projektia, jossa puolueisiin valitaan vain eliitille miellyttämishaluisia, empatiakyvyttömiä puoli-ihmisiä, jotka kerjäävät kiitosta isä-valtahahmoilta ja statushegemonialta. Puolueet on korruptoitu ydintä myöten kun valitaan ehdokkaita. Kekkonen rakasti konttaavia sätkynukkeja kuten Sorsaa, juoppoa Ahti Karjalaista, lapsellisen ahnetta Paavo Väyrystä. 70-80 -l oli vaihe jossa puolueiden piti myötäillä tiedostavia työläisiä hyvin ovelasti ja eliitin piti pitää matalaa profiilia (tietoisesti ja kostonhaluisesti).

Vasemmisto tyytyi aivan liian vähään, palkankorotukseen ja elintason nostoon mutta ei murskannut Kekkosen porvarillista muuria, YLE:n ja HS:n valtavaa sensuuria ja mielipuolista Kekkosen ja suomenruotsalaisen eliitin pelkoprojektia monella tasolla, mm. YYA oli vain Neuvostoliiton demonistointiprojekti emotionaalisesti vammauttaen, sitoen ja Kekkosen oikeisto-fasistisen keisarivallan korostamiseksi psykedeelisellä tasolla. Mutta NYT massamedia, poliittinen NEW SPEAK ja tajunnan kastroiva koulu ovat tuottaneet lauman epätiedostavia alamaisia ja nyt meillä on tyhmä kansa joka ei halua ajaa omia oikeuksia eikä heittää sivuun eliittiä palvelevia poliitikkoja vaan alamaisia jotka kerjäävät kartanon herralta kiitosta ja ruoskaa.


b)

Kekkonen tietysti mielisteli Stalinia, tietysti, mutta samalla loi uskomattoman pelon ilmapiirin Suomeen massamedian avulla kuin vain hän olisi Sormusten Herra ja Pelastaja Kristus suurta pelottavaa Saatanaa vastaan. Pirullinen Taktikko.


c)

Onhan siitä useita lausuntoja kuinka Neuvostoliiton diplomaatit ihmettelivät miten Väyryset, Sorsat ja Ilkka Kanervat konttaavat suurlähetystöön ja uiuttavat viikosta toiseen suosituksia ja vihjeitä -- tämä oli kekkosen luoma shakkilauta ja hysteria. Ulkopolitiikalla hallittiin sisäpolitiikkaa. Sama syöpä ilmestyi näkyviin kun Jäätteenmäki jopa oman puolueen jäsenten toimesta teloitettiin kun hän paljasti Lipposen salaa meneen suutelemaan Bushin sormuksia ja siunaamaan hyökkäyssotaa.
  

d)

Kekkonen rikkoi kaikki rauhansopimukset ja YYA-sopimuksen ehdot vetämällä armeijan signaalipiuhat länsi-Saksalle ja CIA:lle - toimien vain CIA:n geopolitiikan puolesta vaarantaen Suomen fataalina sopimusrikkojana

- kts artikkeli ja faktat, jotka ohitetaan sensuroidussa mediassa jotta Kekkosen ja eliitin strateginen harha säilyisi- Suomalaiset tutkijat auttoivat Yhdysvaltain armeijaa ja tiedustelua ydinkokeisiin ja atomisotaan liittyvissä tutkimuksissa.Norjalaiset 2017 5 Syyrian rajojen ylittäjänä, USA:n, mossadin, saudien ja terroristien hyökkäyssodassa mukanahttps://www.almasdarnews.com/article/norwegian-army-enters-southern-syria-aid-endangered-rebels-border-crossing/Ei kommentteja: