maanantaina, toukokuuta 29, 2017

Vasemmistoliitto äärioikeistona


Valevasemmisto-liitto on nostanut uuden elitistisen nuorisoagitaattorin valtaan, joka ajaa euroterrorin ja Rockefellerin ideologiaa valtion hajottamiseksi yhä syvemmälle eksytettyihin kevytvasemmistolaisiin. Rockefeller -instituutit ja think tankit loivat valevasemmiston eli kaapatun vasemmiston miljardeilla dollareilla.

Feminismi kaapattiin ensimmäisenä Rockefellerin liittolaisten ja think tankien operaatioissa.

Yksinkertaisin mekanismi oli nostaa rahalla yliopistoihin oikeistolaisia demagogeja jotka käyttivät vasemmistolaisia käsitteitä. Hyvin yksinkertainen kaappausmekanismi. Monimutkaisen kulttuurikaappauksen takana on yksinkertainen periaate: korostaa elitismiä ja eliittinaisten paremmuutta ideologisena ja emotionaalisena (hysteerisenä) lähtökohtana vihalla maustettuna kuten lahkot korostavat omaa puhtautta ja ulkopuolisten saastaisuutta.

Poliittisesti ohjattuja psykologisia keinoja, vasemmistolaisuus käännettiin solidaarisuudesta hyvin rahoitetun eliitin myriadiseksi vihapuheeksi ja alistumiseksi rahaeliitille, kapitalismille.

Vasemmistoliittokin toimii nyt rahaeliitin kolonisaatiosodissa ja väestönsiirrossa suomalaisen yhteiskunnan hävittämiseksi. Väestön siirtäminen Suomeen on vain taktista väestönsiirtoa. Eihän Irakin geopoliittiset ongelmat ja satunnaiset pommi-iskut poistu sillä että Irak siirretään Eurooppaan.


Mitään yksinkertaisempaa analyysiä vasemmistosta ei ole kuin yksi kysymus: toimivatko he suomalaisen työläisen puolesta?

Nyt valevasemmisto on laittanut kaiken arvovaltansa transatlanttisten think tankien tottrlrmiseen ja väestönsiirron lisäämiseen. Suomalaisten työt halutaan antaa väestönsiirtoideologialle ja perustuslain valtiomuoto lakkauttaa katastrofaalisin seurauksin. Suomalaiset ajetaan suunnattomaan köyhyyteen suuryhtiöiden käskystä valevasemmiston tuella. 8000 miljoonaa euroa käytetään nyt maahanmuuttajien kuluihin joka vuosi samalla kun koulutussysteemiä ja terveydenhuoltoa ajetaan alas suuryhtiöiden teurastettavaksi, verovarojen siirtämiseksi suuryhtiöille ja eliitin veronkiertoon EU-kapitalismin ideologiassa. Kataisen hallituksessa vasemmistoliitto siunasi joka vuosi nyt toistuvat 10 miljardin leikkaukset ja "ulkoistamiset" pois hyvinvoinnista suuryhtiöille sekä armeijan salaiset sopimusten laatimiset amerikan kanssa eduskunnnan vallan murskaten: USA kutsuu nyt itsensä joka vuosi USA:n ohjaamiin koulutusharjoituksiin Suomeen perustuslain vastaisesti - kansanedustajat ovat hiljaa alistumisesta.

Hyökkäysotien pyörittäjät USA-CIA-mossad ovat taktisten väestönsiirtojen ja sotien takana Lontoon, saudien ja Pariisin tukemana. Euroopan eurooppalaisuus ja länsimaisen kulttuurin kehto on tuhottava rahan ja pankkien velan imperialismin alta kovan eliitin suunnitelmissa.

Nyt feministit kannattavat Naton eli USA-CIA hyökkäyssotia kuten kapitalismin ohjelmointiin kuuluu: pankkiirien ja rahaeliitin imperialistiset arvot uitettu valevasemmistolle.

EU ja Englanti ovat uppoamassa sotilasvallankaappaukseen, totaalifasismiin eli eliitin sotatilaan valeterrorismin kautta. Kapitalismi on aina fasismia ja sotataloutta, II MS jälkeen vasemmistoalisille ajatuksille annettiin tilaan kansan vihaa : eliitit pelästyi kansan ja vasemmiston nousua ja NATO perustettiinkin räikeäski terroriorganisaatioksi. CIA-NATOn Gladio-ryhmät järjestivät 15000 terrori-iskua sodan jälkeen jotka oikeistomedia esitti "kommunistien" iskuiksi. EU-parlamentti on todennut Gladio-terrorismin aidoksi mutta media vaikenee.


Suomi on mukana hyökkäyssodissa eikä valevasemmistokaan sitä vastusta. CIA:lla on uusi keskus Helsingissä suurlähetystössä sekä vapaa värväämistoiminta Suomessa - eikä valevasemmisto vastusta sitä.

CIA aloitti Irakin, Iranin ja Syyrian terrorisoimisen 1954. Koulutti terroristeja ja vei aseita. Kaikki on CIA:n arkistoista suurissa linjoissa jo paljastettu. Silti massamedia ja europuolueet suu vaahdossa mouruavat venäjävihaa. Koska he tottelevat CIA:n koulutusta ja oikeiston historian väärentämistä Suomessa.

SDP:n CIA rahoitus on myös paljastettu ruotsalaisten tutkijoiden rehelliyyden ansiosta. Suomessa eliitti ja massamedia saa pysyä valheissaan koska ei Suomessa ole oikeista journalisteja eikä oikea oppositiota eduskunnassa.

Oppositio on eduskunnan ulkopuolella muta kansalla ei ole tieto vaan vain väärennös todellisuudesta oikeistolaisen massamedian ja valeopposition, valevasemmiston alla. Soinin valheet ja petoksetkaan eivät lopettanet perussuomalaisia vaan perussuoamaliset jatkavat yhä herrojen petosten ja valheiden toistamista.

Vasemmiston järjen ja demokratian palauttamisen ensimmäinen ehto on lopettaa oikeiston massamediaan uskominen. Syyria on länsiliittouman hyökkäysotaa eikä kriisi tai Assadin hirmuhallinto, hyökkääjät ovat lännen ja saudien palkkasotilaita, muualla syntyneitä. Irakin sota oli salaliitto valheilla, kaikki tieto valheista on selvillä.

Nyt euro-"vasemmisto" siunaa YK-sopimusten vastaiset hyökkäyssodat "läntisinä arvoina". Kapitalismina.
II

Anter Yaşa - Facebook

  " Olen huolissani Vasemmistonuorista. He ovat valinneet Hanna-Marilla Zidanin puheenjohtajakseen.
Hanna-Marilla Zidan on avoimesti haukkunut minua Anter "Rajat Kiinni" Yasaksi, vaikka olen monesti tuominnut Rajat Kiinni liikkeen, ja haluan ajaa ihmisläheisempää politiikkaa. Tämä johtuu siitä että kritisoin Islamia, jonka Hanna-Marilla Zidan tunnustaa uskonnokseen. Hän haluaa leimata kaikki, jopa maahanmuuttajat, jotka kritisoivat Islamia: rasistiksi.
Kirjoitin Hanna-Marilla Zidanin haukkumisesta asiallisen kritiikin. Luettuaan tämän Hanna-Marilla Zidan rupesi laittamaan minulle uhkaavia sähköposteja, missä kiristää minua kunnianloukkaussyytteillä, ja että tulee opettamaan minua tekemään "asiallista politiikkaa". Hän vaati minua poistamaan kritiikin, koska tuon esille hänen haukkumisensa, mikä ei tee hyvää poliittiselle uralle.
Ironisinta on että Hanna-Marilla Zidan itse syyllistyy kunnianloukkaukseen haukkumalla minua Anter "Rajat Kiinni" Yasaksi. En poista, en hiljene, enkä sensuroi. Olen omin silmin nähnyt Helsingin vasemmistonuorten joukkokeskustelu Whatsapp-ryhmän tekstit, jossa minua haukutaan ja vääristellään armottomasti. Tiedän että tämän mauttoman toiminnan takia moni vasemmistonuori on poistunut keskusteluryhmästä.
Jopa Vasemmistoliiton Li Andersson muistutti aikoinaan että Vasemmistonuorten tekemisillä ei ole mitään tekemistä Vasemmistoliiton kanssa. Samalla Li varoitti heidän leimaamisesta ja uhkailuista. Jopa puolue ei halua olla tekemisissä nuorisojärjestön taantumuksellisen asenteen kanssa, tai yrittää etäännyttää itseään niistä.
Mielestäni Vasemmistonuorten toiminta, uusi puheenjohtaja ja retoriikka on erittäin asiatonta. Olen tehnyt Hanna-Marilla Zidanista rikosilmoituksen ja käynyt tästä asiasta poliisin kanssa keskustelua. Olen viemässä Hanna-Marilla Zidanin oikeuteen uhkailusta, poliittisesta vainoamisesta, kunnianloukkauksesta ja yksityiselämän häiritsemisestä. Aion vaatia henkisestä kärsimyksestä korvauksia.
Jos puheenjohtaja leimaa, haukkuu ja vainoaa minua tällä tavalla, miten luulette järjestön suhtautuvan minuun? Minä olen yksi henkilö. Minua haukkuvat, leimaavat, kiristävät ja uhkailevat ovat iso järjestö. Hanna-Marilla Zidan vainosi minua, soittaen yli 20 kertaa saman päivän aikana tietyn seminaarin järjestäjille että minua ei saa päästä puhumaan lavalle. Seminaarin järjestäjien mukaan Hanna-Marilla Zidan käyttäytyi erittäin hysteerisesti puhelimessa.
Vasemmistonuoret ovat myös kertoneet että "Anter on omaksunut liikaa suomalaista rasistista kulttuuria.", vieden minulta omat ajatukset ja mielipiteet, samalla leimaten koko Suomen kulttuurin rasistikseksi. Vasemmistonuoret ovat maahanmuuttajien integraatiota vastaan, koska näkevät sen "rasismin edistämisenä", jos joku on integraatiohaluinen ja ei-uskonnollinen.
Jos Vasemmistonuoret ovat valinneet tälläisen henkilön puheenjohtajakseen, on nuorisojärjestö erittäin pihalla kaikesta ja jatkaa taantumuksellista toimintaansa, oikeastaan sotien maahanmuuttajien oikeuksia vastaan ja edistäen yhtä maailman barbaarisinta ideologiaa; islamismia.
Monet järkevämmät Vasemmistonuoret ovat jopa kertoneet jättävänsä yhdistyksen tämän asenteen takia. Tunnen yhden somalitaustaisen ja yhden muunsukupuolisen kaverin, jotka erosivat järjestöstä kiusaamisen, haukkumisen ja leimaamisen takia.
Itse erosin vasemmistonuorista pari vuotta sitten, herättyäni tähän ongelmaan, ja tajuttuani että Islamia ei yksinkertaisesti vaan saa kritisoida. Toinen syy miksi erosin aikoinaan, oli se että Vasemmistonuorilla on vahvat kytkökset väkivaltaisten Antifa-anarkistien kanssa ja se että henkilöt olivat kykenemättömiä keskusteluun ja argumentointiin.
Maailman tunnetuimman anti-radikaali ja anti-Jihad järjestön Quilliamin perustaja Majid Nawaaz on aikaisemmin jo tunnustanut "taantumuksellisen vasemmiston" toiminnan. Nawaazin mukaan taantumukselliset luulevat tekevänsä hyvää, mutta toiminta perustuu tietämättömyyteen, hyvesignalointiin ja totalitaarisiin ideologioihin. Tabuut, kielletyt sanonnat ja sanat, täysi poliittinen korrektius ja sensuuri. Taantumuksellinen vasemmisto nähdään yhtenä suurimpana islamismia edistävänä liikehdintänä, heti Persianlahden maiden Eurooppaan kohdistuvan rahoituksen lisäksi.
Onko sattumaa että vasemmistonuorten uusi puheenjohtaja täyttää taantumuksellisen vasemmiston jo vuosia sitten ylös kirjoitetut määritelmät ja on kaiken lisäksi islaminuskoinen?
Sanon tämän maahanmuuttajana, ateistina ja liberaalina humanistina. Olette meitä vastaan vasemmistonuoret. Miksi flirttailette barbaaristen ideologioiden kanssa? Miksi sekulaarina maahanmuuttajana näen teidät isompana uhkana maahanmuuttajille, kun muut järjestöt? Olisiko jo korkea aika katsoa peiliin?"


*"Regressive left" (also formulated as "regressive liberals") is a political epithet, used as a pejorative to describe a section of left-wing politics who are accused of paradoxically holding reactionary views by their tolerance of supposedly illiberal principles and ideologies, particularly tolerance of Islamism, for the sake of multiculturalism and cultural relativism.
III
Samaa vanhaa imperialismia ja kolonialismia on globalismi uuteen nimeen piiloitettuna vain.
Sande Parkkonen:
 " Onkin huvittavaa, että globalisaation leikkikehistä hurmaantuneet intellektuellit ja ajattelijat puhuvat kansojen itsemääräämisoikeudesta natsismina ja fasismina. Jotenkin surkuhupaisalta tuntuu puhe muureista ja vankiloista kansallisvaltioiden kohdalla, kun samaan aikaan hyväksytään ylikansallinen kaiken demokraattisen valvonnan ja kontrollin yläpuolelle rakentuva harvainvalta. Lapselliset itseään hyvinä pitävät ihmiset kuvittelevat elävänsä rajattoman maailmankylän kynnyksellä, eivätkä tajua, että suuryritysten ja suurpääomien maailmassa, siinä todellisessa globalisaatiossa, sota on vain yksi bisnes muiden joukossa ja kansojen sortaminen olennainen osa itse asiaa.
Suomessa valtaosa toimittajista ja "ajattelijoista" kuuluu tähän porukkaan. He ovat yksinkertaisia höynäytettäviä, jotka uskottelevat itselleen olevansa hyvän puolella pahaa vastaan. He todella uskovat, että kun suurpääomalla on rajaton valta, se koituu pienten ihmisten hyväksi. He eivät käsitä, että suurpääomille pienet ihmiset ovat todellakin vain jotakin syötävää, ehkä lannoitetta. Siksi he tukevat toiminnallaan globalismihirviötä ja seuraavat sen maailman syömistä nännit jäykkinä.
He eivät käsitä, että globalismi on fasismin puhtain muoto. Se on valtiorakenteiden, hallintojärjestelmien, ja suuryritysten täydellistä yhteensulautumista, ja fasismin luoja, Benito Mussolini, määritteli fasismin juuri näin. Tätä niin moni kannattaa tietämättään mitä tekee ja kuvittelee olevansa ihmisyyden puolella."
Ulkoministeri Timo Soinin mukaan osa Suomeen palanneista jihadisteista pettyi…
VERKKOUUTISET.FI.

Ei kommentteja: