maanantaina, toukokuuta 01, 2017

Valtionyhtiöihin ei tarvita kapitalismia - kohti Liittovaltiofasismia

Valtionyhtiöihin ei tarvita kapitalismia eikä kapitalisteja sillä pohjoismainen malli osoitti kirkkaasti että valtion on pakko kilpailla kapitalistien kanssa ja tuottaa onnistuneesti työpaikkoja jotta kapitalistit pysyvät kurissa. Suomen nousu oli maailmanrnnätys mutta vain veroptogression ja valtionyhtiöiden ansiosta omalla valuutalla. Kapitalismi ei ole markkinataloutta, se on salaliittoja, rikkaiden valtaa, oligarkkien toimintaa jopa sotien avulla. EU on täysillä mukana USA:n hyökkäyssodissa. EU vaatii myös lisää sotia ja nyt Brysselin mega-armeijaa suomalaiset mukaan sulatettuna. 


    II

 Niin kauan kuin valevasemmisto ylistää fasismia eli europolitiikkaa ja väestönsiirtoa hyökkäyssotien lavasteena, ei ole mitään unelmaa yhtenäisestä vasemmistosta. Vasemmisto on helppo määritellä: se toimii työväestön puolesta, valevasemmisto toimii kirkuen eliitin valitseman terroritoiminnan puolesta, jopa terroristeja joka viikko Suomeen kuljettaen. 

Hyvin yksinkertaista.

Koska se luotettava valtamedia pitää huolen Ranskan presidentin vaaliehdokas Marine Le Penin haukkumisesta, lataan hieman vastapalloon...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM
"Rotschildt-investointipankkiiri Macron on tietenkin globalisti ja liberalisti. Se tarkoittaa sitä, että hän edustaa talousajattelua, jossa pääomilla ja suuryrityksillä on täydet toimintavapaudet ja työväestön on sopeuduttava niiden toimintaan. Valtio ei saa puuttua asiaan millään tavalla, vaan sen tehtävä on uudelleen kouluttaa työväkeä vapaan pääoman kulloisiinkin tarpesiin. Le Pen on täysin erilinjoilla ja hänen näkemyksensä mukaan valtiolla pitää olla aktiivinen rooli taloudessa. Macronin mielestä ei pidä, eikä saa olla, paitsi suurpääoman etujen vartijana." Eliitti toimii aina salaliittojen kautta. Aina.   

 " Olin aavistellut tätä, mutta tässä massamedian artikkelissahan asia ilmoitetaan harvinaisen selkeästi;
Presidenttiehdokas Macronin vaimo Brigitte on samalla hänen handlerinsa, joka ohjaa kaikkea tekemistä. Ja kuten EU:n traditioon kuuluu, molemmat ovat jesuiittakoulujen kasvatteja. Kuten myös komission puheenjohtaja Juncker, Eurooppaneuvoston pj Tusk ja EKP:n pääjohtaja Draghi. Adolfo Nicholas, jesuiittakenraali, johtaa koko EU:ta näiden kautta. "In private, Brigitte Macron, 64, a French literature and Latin teacher who has always worked at exclusive Jesuit schools, would rather the media stopped obsessing about the 25-year age gap between her and her husband, roughly the same as that between Donald Trump and his wife, Melania, with the genders reversed."


Emmanuel Macron’s drama coach when he was 15 is set to break new ground by having a formal job description as first lady
THEGUARDIAN.COM

Kommentit
Arhi Kuittinen Varoufakis is capitalistic operator, EU- propagandist.

http://www.politico.eu/…/yanis-varoufakis-endorses…/


The Greek ex-finance minister wrote that it was a…
POLITICO.EU


Huikeaa, miten avointa tunnustamista oikeiston maailmankuvasta,
 PR, suggestio ja manipulaatio vain mielessä, ei demokratian selkeys:

Marine Le Pen saattaa voittaa,
Kauppalehden päätoimittajaa pelottaa.

Kauppalehden mobiilisivusto tarjoaa tärkeimmät talousuutiset ja pörssikurssit puhelimeesi.
KAUPPALEHTI.FI


EU on CIA-fasismin projekti pankkiirien käsikirjoittamana  • Entinen CIA-agentti ja kirjailija Mike Bauer kertoi saaneensa toimeksiannon CIA:lta vuonna 1991 tehtäviin Jugoslaviassa, jossa hänen olisi lisättävä kansanryhmien välistä vihanpitoa ja syytettävä siitä Serbiaa. Bauerin mukaan ne jotka lietsoivat vihaa ja myöhemmin sanelivat rauhanehtoja ovat rikastuneet hyödyntämällä alueen luonnonrikkauksia. Paikalliset eivät juuri hyötyneet mitään vaan rikkauden valuivat Saksaan ja USA:han.
Tässä teille koko maailman "tiedeyhteisön" tila - rahan orjia

Algoritmipohjaiselle koneelliselle arvopaperikaupalle veroa vaatinut nobelisti suljettiin asiantuntijatyöryhmän ulkopuolelle Yhdysvalloissa.
TALOUSSANOMAT.FI


Palvelualojen ammattiliitto PAMin järjestöjohtaja Niina Koivuniemen mukaan…

TALOUSELAMA.FI


Landlords whose tenants live in dangerous or dirty homes are raking in £800milion a month, according to new research from Labour
MIRROR.CO.UK|TEKIJÄ: DAILY MIRROR .

Ei kommentteja: