tiistaina, toukokuuta 30, 2017

Atte Jääskeläinen, patologinen Oidipus: Valtamedia YLE, eliitin operaatioHS-median hitman Atte, joka luikerteli Yleisradioon tuhoamaan ja kasvattamaan eliitin vallan tehoa kuin käärme paratiisiin tai kameli, joka riehui eläintarhassa kuukausia.

   Käärme ja kyttyrät.

Paratiisi viittaa kansalaisten luottamukseen YLE:ä kohtaan, joka oli ällistyttävän suuri ja katteeton.

Kaksi kyttyrää taas kuvaa Aten valtatrippiä kahden valtavan kyttyrän massalla, eliitin kontrollivallan duopoli-siunauksessa, eduskunnan korkeimman valiokuntavallan siunausta toimittajien estämiselle ja samalla YLEn hallitusneuvoston siunausta Sipilän saneleman sensuurin aktivoimisessa. 


   Siinä mielessä olen onnellinen että Atte paljasti eliitin mediaotteen Suomesta röyhkeydellään.

 Oikeistoeliitillä on mieletön patologinen tarve vapauttaa hybriksensä ja halveksintansa vapautta ja demokratiaa kohtaan.  Koska Valta on itsetarkoitus rahaeliitille ja heidän operaattorieilleen, joilla on välillistä valtaa rahaeliitin vallan lisäämiseksi.

Atte luuli olevansa itse Valta harhojensa viimeisessä vaiheessa - vaikka käytti vain delegoitua valtaa. Psykologisesti katsottuna hän pönkitti egoaan ja samaistui valtaan jonka rumuus paljastui yleisölle mutta unohti eliitin antaman roolin.
 
Eliitin korruptio ja suostuttelu perustuu harhaan jossa eliitin valitsema operaattori saa samaistua "ylätason" eliittiin oman egonsa paisuttamiseksi - vaikka on vain ladattu kameli korruption ja valtapelin ruokkimana.

Atte ei kaapannut Yleä  - vaan paljasti jo Kekkosen tehostaman propagandakoneen.

Tämä on vain paljastuminen, YLE ei ole muuttunut.

RKP-uskolliset toimittajat vain hermostuivat uutena vastarintana keskustalaisuuteen, ei sinänsä oikeistolaisuuteen ja elitismiin.
 
Diktaattori U Kekkosen kaveri Repo teki Ylestä pirullisen tehokkaan kansanomaisen median, jossa vasemmistokin kuohittiin laulavaksi vasemmistoksi ja analyyttisestä poliittisesta vasemmistosta tehtiin naurettava ajankuvakellopeli. Natseille ideologisena demagongia työskennellyttä Kekkosta mainostettin jumalana, ainoana toivona, maan isänä.  Cia auttoi pirullisella retoriikkataktiikalla sekä sensuurivalinnoilla oikeiston massamediaa muokkaamaan mediapommituksella kansan tajuntaa joka päivä, joka tunti. Reporadio jatkoi Kekkosen taktiikkaa, jossa kovan rahaeliitin valta ja sen ytimessä toimivat fasistisuvut vedettiin propgandaverhon taakse sensuurilla.

Valta piilotettiin ja taisteleva kansa ensin häkeltyi ja lopulta vanhojen työläistaistelikoiden kuoltua tyhmistyi kohti CIAn perustamaa demareita ja vasemmistoliskoliittoa. Valevasemmisto on tappava harhautus kapitalistien mielettömän eurovallankaappauksen alle.Olemme saaneet seurata kreikkalaisen tragedian dynamiikkaa

vaikka tässä tylsässä näytelmässä päähenkilö ei aikonutkaan tehdä hyvää eikä olla sankari vaan vain eliitin lemmikki, oman egonsa muille luovuttanut lahkolainen, eliitin käskyläis-sankari, pseudosankari.

Atten tyhmyyden maksimoijana timi hänen itsepetoksensa: hän valitsi valheen kerta toisensa jälkeen toimiakseen eliitin operaattorina, "taktinen" valhe muuttui pilkaksi, ja lopulta kontrolloimattomaksi inhoksi.  Atte paljastui tyhmäksi mieheksi.

Hän sai pilkata demokratiaa ja ylistää sensuuria mutta hän sortuikin lopulta pilkkaamaan eliitin hegemoniaa. Eliitin komentoketjua.   
  
Atten hybriksen kasvu 2017 oli suoraa Monty Pythonia. Hän itse korosti askel askeleelta omaa irrallisuuttaan todellisuudesta ja suomalaisten arvomaailmasta. Kuten Sipilä mutta ilman Sipilän kovaa poliittista valtaa.

Aten hybris paisui ja hän lopulta siis samalla uhmasi eduskunnnan valtaa julkisesti uhmatessaan poliittisesti staattista valvontajärjestelmää - valiokunta tiputti vain siksi hänet yhdellä puhelinsoitolla.

Hegemoniaa ei saa loukata kun eliitti ajaa etujaan ja sensuuria.
 
Loose cannon tipahti hetkessä tietyn rajan ylitettyään, unohti nokkimisjärjestyksen vallanhuumassaan oikeistolaisen, yksityisen eliitti-Hesarin muulina YLE:ssä. Tragedioissa todellisuutta pakeneva turvautuu hybrikseen joka lisää todellisuuspakoa ja harhaisuutta.


Valhe pakotti hänen hybriksensä ottamaan mielettömän ylivallan.
  • JSN on myös poliittisesti staattinen eli taantunut osa valtasysteemiä sillä se suojaa epärationaalisesti eliitin nato-uhoa, EU:n korruptiota ja venäjävihaa europuolueiden sanelun mukaisesti.  
Hän kiihottui lopulta saamastaan vallasta ja se hybris kulminoitui ivalliseen inhon ylimielisyyteen, onneksi. Hybriksen Show eli valtafantasia paljastui.  "... Sitten Ylen pitää perustaa oma valvontakomissio itselleen."

 

Olemme hukassa jos emme opi eliitin hybriksen paljastumisesta ja taistele eliittiä vastaan. Yhteiskunta ei kehity enää ellemme palaa pohjoismaisen mallin periaatteisiin ja pura eliitin hegemoniaa ja propagandaa selvin ottein.

 Nyt Amerikan armeijan ja mossadin isis-terroristien "pakolaisten" maihinnousua yritetään  perustella median "venäjävihalla", avuttomalla harhautuksella. Miksi ihmiset eivät naura?
4 hrs
Ketä noi on? Poliittisen eliitin kärkeen nostetaan tuntemattomia tyyppejä joiden keskeinen funktio on toimia ministerin suodattimina ja puskureina todellisuutta vastaan.
Noiden taustat pitäisi selvittää kunnolla. Mahdollisesti selviäisi jotain ministerin erittäin oikeistolaisen talouspoliittisen ajattelun rakentelijoista tai muusta ideologisesta sukulaisuudesta.
----
Ministeri Terhon erityisavustajiksi Toni Ahva, Otto Juote ja Jouni Westling
Opetus- ja kulttuuriministeriö 30.5.2017
Tiedote
Eurooppa-, kulttuuri ja urheiluministeri Sampo Terhon erityisavustajina toimivat valtiot. yo. Toni Ahva, MSc Otto Juote ja VTM Jouni Westling. He ovat jo aloittaneet tehtävässä.
Toni Ahvan, 23, vastuulle kuuluvat lehdistö- ja viestintäasiat sekä urheilu- ja nuorisoasiat. Aiemmin Ahva on toiminut ministeri Terhon eduskunta-avustajana.
Otto Juote, 33, siirtyy tehtävään Euroopan parlamentin Konservatiivien ja reformistien ryhmän poliittisen neuvonantajan tehtävästä. Juote avustaa ministeriä Eurooppa-asioissa.
Jouni Westlingin, 35, vastuulle kuuluvat taide ja kulttuuri, opintotuki sekä tekijänoikeuteen liittyvät asiat. Westling siirtyy tehtävään Perussuomalaisten eduskuntaryhmän ryhmäkansliasta, jossa hän on toiminut lainsäädäntösihteerinä.
Lisätietoja:
Erityisavustaja Toni Ahva, p. 02953 30340, 050 355 7309
Erityisavustaja Otto Juote, p. 02951 60231, 050 355 7349
Erityisavustaja Jouni Westling, p. 02953 30093, 050 564 6313
sähköposti etunimi.sukunimi@minedu.fi

  

" Pisti pikkusen hihittämään maanantaina YLEn pääuutiset, kun sama mies joka on kertonut vuosien ajan kuinka Assad kaasuttelee lapsia Syyriassa joutui nenäkkäin ulkomaalaisen asiantuntijan kanssa joka kertoikin ISISin käyttäneen kaasuasetta. Oli pakko myöntää YLEnkin, vain neljä vuotta YKn tutkimuksen jälkeen. On tämä jotain uskomatonta perkele.Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
1 t · 
Olen ollut sekä ärsyyntynyt että huolestunut. Haluaako Suomen militarismiin ulkopolitiikan perustava johto todella terroristit myös tänne. Osallistuminen USA:n ja ex siirtomaavaltojen sotiin tuo vastapalveluksena terroristit Suomeen. Miksi Suomi haluaa menettää roolinsa sotien estämisessä.On valitettavaa, että rauhannobelistimme Ahtisaari haluaa Suomen NATOon ja osallistumaan yhteisiin sotiin ja esiintyy kuitenkin ikäänkuin rauhanmiehenä. Kyseessä on sotapropaganda ja ihmisten ajattelun saattaminen aivan sekaisin. Kokoomuksen Alexander Stubbin väitetään pahoitelleen (nyt en muista kuinka luotettava tämä tieto on) että emme päässeet osallistumaan Libyan pommituksiin. Nyt ilmeisesti pikkuhiljaa päästään osallistumaan kaikkiin USA:n brittien ja ranskalaisten haluamiin pommituksiin. Tärkeä yksityiskohta on se, että poliitikot ja media eivät kerro mikä yhteys tällä on terroristien tuloon myös Suomeen. Iso-Britannia valmensi Libyan sotaan Libyasta kotoisin olevia maahanmuuttajia terroristeiksi, jotka taistelivat Gaddafia vastaan. Nyt samat henkilöt osoittavat taitonsa Britannian maaperällä.USA on kouluttanut terroristeja jo 40 vuoden ajan Afganistanista Balkanin kautta Lähi-Itään. WTC pommittajat olivat osallistuneet USA:n rahoituksella Bosnian sotaan. Ovatko Suomen poliitikot niin tietämättömiä vai onko Ison-Britannian ja USA:n kanssa tehtävä sotilaallinen yhteistyö Venäjää vastaan niin arvokasta, että silmät suljetaan terrorismin oheisvaarasta.


HS: hyökkäys JSNää vastaan ja selittelyt: http://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005229894.htmlValtamedia kieltää vaihtoehdoista ja seuraamuksista puhumisen eliitin suurten operaatioiden suojaajana. Kuitenkin löytyy tytkijoita jotka tuovat esille realismia :


Muuttoliike muuttaa Eurooppaa, entä hyvinvointivaltiota?


  • Briitta Koskiaho Abstrakti


    Artikkelissa pohditaan kahden muuttoliikkeen muodon laajuutta ja vaikutusta Eurooppaan. Erityisesti britit ovat konkreettisesti osoittaneet haluavansa torjua niin pakolaistulvan kuin erityisesti itäisistä osista Eurooppaa maahan suuntautuneen työperäisen muuton. Koska brittien Brexit-politiikkaa pidetään myös mahdollisena käyttäytymisen mallina muille Euroopan maille, se on kiinnostava esimerkki.
Suomen tietotoimistossa epäiltiin, että helsinkiläisen opettajan Facebookissa julkaisemat Yle-kriittiset kirjoitukset saattavat loukata Ylen päätoimittajaa
SUOMENUUTISET.FI
   YLEn unohtama totuus


Pariisin rauhansopimus on edelleen voimassa


Asia: Ilmasotaharjoitus Arctic Challenge 17 Suomen, Ruotsin ja Norjan alueella, sähköpostini 23.05.2017 Tiedustelen kunnioittavasti vastausta. Vuoden 1947 Pariisin rauhansopimus on edelleen voimassa. Keskusteluissa on pidetty…
MALMILANDIA.KUVAT.FI


.1 kommentti:

Stiv Gator kirjoitti...

Menisit nyt jo hoitoon. Samat vainoharhaisen horinat ja kyökkipsykologialla höystetyt kaunat. Samat kuvatkin postattu tuhat kertaa!

Et voi voittaa koskaan, et vaikuttaa mihinkään. Rakenteet ovat raudanlujat. Olet hävinnyt pelin. Olet non-entiteetti vailla ääntä ja merkitystä. Oikeisiin orjatöihin siitä!