perjantaina, toukokuuta 12, 2017

Helsingin demarit vaalitappion kauhussa - piilo-oikeisto on paljastunut

Eikö demarit ymmärrä että rkp:tä ja kokoomusta totteleva ja salaisia sopimuksia heidän kanssaan tekevä helsingin demarit on täysi nolla laskelmoiva oikeistolainen virkamieskulissi ;




Kyllä, kansa on kyllästynyt valevasemmiston puheisiin kun demarien olemus piilo-ooikeistona on selvää rkp-kokoomuksen ja EVA:n kapitalismin peesaamista - eliitin rikastuessa.
* Demareista on alkanut pulpahdella muitakin ideologisia analyysejä kirjoitukseni jälkeen, linkit lisätty
Tuhkaa heitellään mutta johtopäätöksiä väistellään. Taidokasta maan tapa -politiikkaa pohjoismaisen mallin ja veroprogression ehtoja unohtaen ultraoikeistolaisen EU-politiikan ja pankkiirien ja pörssiyhtiöiden vastuuttoman tuhokapitalismin alle alistuneena.

Samalla kun vihreätkin onnistuneesti (demareita paremmin) äänestäjiltään salaa kasvattavat kiinteistöjen ja vuokrien hintoja Helsingissä -- äärioikeistolaisella eli elitistisellä politiikalla. Vihreillä on vain paremmat valheet ja paremmat hymyt, jos keinoja kysytte; miettikää muuta poliittista suuntaa, jos sisältöä haluatte. 

Suomalaiset uhrataan demarienkin politiikassa euroterrorille, elitismille eli liittovaltiodiktatuurille ja brysselin suurarmeijan rakentamiselle venäjävihan ja kauppasodan varaan.

Europuolueet eivät aja tavallisen kansalaisen hyvinvointia vaan euroeliitin fantasiaa suureuroopasta ja eliitin rikastumisesta ilman sääntelyä: verot vain köyhiltä. katsokaa kuinka demarit ajoivat kiimassa Kreikkaa tuhoon ja romahdukseen jossa se nyt elää: nuoria pakotetaan huoriksi hampurilaisen hinnalla. Kauhua, kapitalismin kauhut näkyvät meille jo suoraan pankkiirien vastakkaisena lihomisena.

Helsinki seuraa eliitin käskyjä ja sivistys tuhotaan tuhoamalla sivistyspalvelut, kolutus, päivähoito, tarjoamalla nuorillekin ja vanhiksille ravinnotonta myrkyllistä gmo-paskaa ja hormonimössöä brasiliasta ruokana.


Suurin kupla Helsingissä: kustannusten paisuttaminen asukkaille. 

Kaupunki voisi milloin tahansa pakottaa kaikki tyhjät kiinteistöt - 3 miljoonan neliömetriä - heti vuokrattavaksi hinnalla millä hyvänsä, lopettaa keinottelun ja kieltää eliitin enimmäkseen tyhjät sijoitusasunnot 0-10% käyttöasteella. Lopettaa keinotekoisen kapitaalin kasvattamisen eliitin taskuun tuhoisana kaupunkikulttuurina. Helsinki voisi milloin tahansa tarjoata ilmaiseksi maanviljelijöille ilmaisia suoramyyntipisteitä asukkaiden ravinnon parantamiseksi.


Lopettakaa valheet ja nähkää eliitin terrori elämänlaadun tuhoamisessa harvojen hyväksi.

Grynderit juhlivat puoli-ilmaisilla maaluovutuksilla, rakennuslaatu on paskaa, 
valtuusto kieltää kaupunkia rakentamasta itse vedoten valheelliseen kapitalistiseen ideologiaan. Grynderit on laitettava tiukoille, rumille alueille on sallittava korkeita kerrostaloja, jotka olisivat haluttuja asuinpaikkoja sisältäen myös sosiaalisia tiloja luentoihin, musiikkiin ja elokuvaesityksiin.
  • Eivätkö nuoret demarit ymmärrä, mikä on demarien itseuhoisa taktiikka eliitin kapitalismin puolesta? Toimitaan kuin kokoomus mutta puhutaan kuin sosiaalisesti ymmärtävä demari. Miksi eliittiä ihailevat ja lottovoitosta unelmoivat oikeisto-duunarit äänestäisivät piilo-oikeistolaista puoluetta ja sen valheita inhimillisyydestä kun voivat samaistua niin paljon paremmin suoraan valheellisiin samaistumisunelmiin äänestämällä röyhkeitä kokkareita ja suomenruotsalaisia? Massamedia antaa nyt ainoaksi toivoksi ihailla eliittiä ja samaistua rikkaisiin viakka olisit avuton duunari -- tämä on nyt tehokkain valhe, demarien piilo-oikeistolaisuus on vain puoluejärjestelmän urahissi-korruptiota ja paljastuu joka viikko yhteiskunnan tuhossa eliitin ideologian alla.


Miksi valtuuston kokouksia ei tallenneta videoina nettiin vaan poliittinen toiminta piilotetaan ja kätketään? Miksi virkamiesten väittämiä faktoja ei ole selkeästi ja jäsennellysti esillä? Miksi tilastot ja faktat on piilotettu?  
Valta tuhoaa itsensä sokeana ja sabotoivana. Elitistisenä, erottautuvana, tavalliset eliitin ulkopuolelle tuomitsevana uhkana. Demokratia plutokratian kaappaamana eivätkä äänestäjät millään näytä tajuavan vedätyksen systemaattisuutta eliitin taskuun.

Luulevatko demarit että ihmiset eivät näe kuinka demarit ajavat eliitin ja kapitalismin etua asukkaista vastaan, nyt terveydenhuoltoa romahduttamassa pörssifirmojen ryöstelylle ja veronkierrolle? Eliitti kieltäytyy yhteiskuntavastuusta ja demarit allekirjoittavat tämän tuhokapitalismin.

Eivät köyhyyteen ja ylitöihin vajoavat ihmiset ajattele että vastakkainasettelujen aika on ohitse. Helsingin on palattava veroprogressioon eikä sallittava irakilaisten palkkasotilaiden sekä mafiarikollisten ja muiden elintasoturistien elätysvaatimuksia: maahanmuuttajilla ei ole mitään oikeuksia vaatia Helsinkiä elättämään itseään kun muu maa on täynnä tyhjiä asuntoja.

Julistakaa olevanne oikeistopuolue -- tai hylätkää oikeiston brutalismi yhteiskunnan tuhoamisessa ja palatkaa perustuslakiin ja forssan julistuksen inhimillisyyteen eliitin terroria vastustamaan.


Vasemmistoliitto tarjoaa kuntapolitiikassa joskus kivoja puheita köyhien ja opposition politiikkaa mutta:

  1. ei puhu selvästi eliitin veroprogression palauttamisesta 
  2. ei puhu valtionyhtiöistä ja paluusta kaupungin omaan asuntotuotantoon - jotka olivat Suomen nousun ihmeen takana ja torjumassa eliitin monopoli- ja kartellipeliä - Helsinkiläisillä ei lisäksi ole mitään velvollosuutta palkata ammattotaidotonta ja vastuutonta työväkeä virosta ym vaan suomalaisia, jotka on helposti koulutettavissa vastuullisiksi rakentajiksi suomalaisia työllistäen, EUn terrorikapitalismi ja säädökset, joita useimmat maat eivät noudata, on hylättävä julmana terrorina
  3. kataisen hallituksessa ajoi kovaa kapitalismia ja leikkauksia eliitin veronkierron lisäämiseksi. Siksi vasemmistoliittokin on menettänyt uskottavuutensa.


  

Sivistyksen tuho Helsingissäkin on nyt totaalista, kohta peruuttamatonta:

   Koulutus, köyhyys, kahtiajako ja Pisa-tulokset. 



Miksi koululuokkiin päästetään kirjoitustaidottomia, puhetaidottomia jotka tuhoavat opetustilanteen ja ohjaavat opettajien energian "maahanmuuttajiin"? Koko kansankunnan tulevaisuus tuhotaan sopeutumattomien sisääntuonnilla, väestönsiirtoterrorilla CIA:N JA MOSSADIN geopolitiikassa.


KAKSI MUUTA KIRJOITUSTA DEMARIENKIN TILANTEESTA:

  • Mikä vasemmistoa vaivaa?

 21.4.2017  
  On tarpeen ajatella Suomen vasemmistoa ja sen tilaa. Historiallisesti katsoen ei vasemmistolla voisi mennä paljoa huonommin – vasemmistopuolueiden (SDP, Vasemmistoliitto) yhteenlaskettu kannatus kun on yhä alle 30%.




  • Quo Vadis SDP?

Helsingin demarit romahtivat kunnallisvaaleissa 13,8 %:iin Helsingissä. Mitään kunnollista analyysiä en ole nähnyt tappion syistä. Lähes ainoa selitys on ollut se, että pormestarikisan polarisoima keskustelu Helsingissä vei äänet demareilta. Se on valitettavasti hyvin köykäinen selitys.



Vihreät on uusi Demarit! Kun vaalianalyysejä kunnallisvaaleista on nyt muutaman päivän lukenut…
FRANKMARTELABLOG.WORDPRESS.COM


II 


Kulttuuri? Helsinki? 


Kuollut kaupunki - valtuuston valitsemana. Monin tavoin.

Miettikää.

Miksi kaupunki ei tarjoa suomalaisten muusikkojen esityksiä turisteille sitä turisteille mainostaen, kulttuurista ylpeänä, etnoa, poppia, rockia?

Miksi turismissa ei ole mitään aktiivista kulttuuria?

Miksi niin alkeellinen ote turismi nyt vaikka suomikuva maailmalla on ällistyttävän korkealla?

Helsingin on panostettava reaaliaikaiseen kulttuuriin, kustannettava luentoja ja väittelyjä eikä grynderien suojeluun ja keinotekoiseen kiinteistöjen arvon nostattamiseen poliittisen systeemin avulla - kaupunkilaiset eivät halua kustanta rikkaiden rikastumista keinotekoisella ideologialla.




Labour will be offering a real alternative to a government that has failed to rebuild…

MIRROR.CO.UK





Studio55.fi-ohjelmassa vieraillut vuorineuvos Martin Saarikangas ei näe Suomen taloustilannetta positiivisena. 
STUDIO55.FI


.

Ei kommentteja: