perjantaina, toukokuuta 19, 2017

Meillä on nyt väkivaltaa tuottava prosessi käynnissä


Meillä on nyt väkivaltaa tuottava prosessi käynnissä: 

perussuomalaiset pettivät jokikisen lupauksen ja vasrrmmistoliittokin tukee euroeliitin militaristista kapitalismia eli kansalaisilla ei ole poliittista kanavaa vaikuttaa demokraattisesti. Hallituskin haluaa tuhota Suomen itsenäisyyden heittämällä suomalaiset syvemmälle USAn hyökkäyssotiin. 



" Ruotsissa salattiin tarkoituksella vuosikausia maahanmuuttajaväestön rikollisuutta. Tilanne on nyt muuttunut, kun tosiasioita on vaikea pitää piilossa. Dagens Nyheter on selvittänyt sadan murhamiehen tapaukset. Ampumistapaukset ovat yleistyneet ja henkirikokset kääntyneet parin kolman vuoden aikana nousuun pitkään jatkuneen alenevan trendin jälkeen. Sadasta murhamiehestä yhdeksälläkymmenellä ainakin toinen vanhempi on ulkomaalaistaustainen. Eipä ihme, että mm. pääministeri Löfvén on voimakkaasti puhunut toimenpiteistä pahentunutta rikollisuutta vastaan. Tekijät ovat varsin nuoria. Kyseessä eivät ole ainoastaan jengien välienselvittelyt kuten on oletettu, niitä on noin puolet tapauksista.



Brittien tiedustelupalvelun entinen johtaja, Sir Richard Dearlove, varoittaa hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttavan jatkuessaan Euroopan sisäisten…
NYKYSUOMI.COM






Serbijohtaja Milosevic vapautettiin syytteistä  
eli Cia-naton massamedia-propaganda oli täysin väärää, se, jolla oikeutettiin siviilien pommitus YK-sopimusten vastaisesti.

















Massamedian suuri tehtävä on vääristää todellisuus, harhauttaa, estää poliittinen herääminen eliitin ja poliitikoiden toiminnan seuraamuksista  







   Islamistit ja somalit luo piilaakson...


 















.

Ei kommentteja: