keskiviikkona, toukokuuta 03, 2017

Geenilinjan todisteet 6000 vuoden suomalaisesta kulttuurista


Geenilinjan todisteet 6000 vuoden suomalaisesta kulttuurista


Tällä luennolla tunnustetaan vihdoinkin se mitä moni arkeologi, antropologi ja uskontotieteilijä ovat vuosia sanoneet minulle sangen vihaisesti että on mahdotonta - kuitenkin kulttuuritutkimus, jopa satututkimus ja muiden kulttuurien kymmenet viittaukset Pohjolaan, Pohojoisten kuninkaiden Hyperboreaan ja Arkadiaan ovat viitanneet tähän: 

Suomalainen geenilinja on paikallisesti, lokaalisesti suomalainen 6000-vuotta, yksi suurista äitilinjoista. Eli myös kulttuurilinja ja kielilinja, eheä identiteettilinja on erittäin mahdollista lokaalisesti. Tämä on siis Euroopan vanhin paikallinen jatkuva pysyvä geenilinja ! Ottaen huomioon merkittävät löydöt kivikaudelta, Suomi on todennäköisesti kivikauden kulttuurikeskus ja nimenomaan vahvalla kulttuuri- ja shamaanilinjalla astronomisten temppeliraunoitten (jätinkirkot 35 kpl Stone Henge esikuvina)  ja tuhansien silloisten muualta Euroopasta tuotujen kiviesinelöytöjen todistamana.  


* Julkaistu 12.1.2017
Professori Mika Lavento: Suomalaisuuden alkuperän tutkiminen monitieteisyyden näkökulmasta (johdanto)

Dosentti Petri Halinen (Helsingin yliopisto): Esihistorian näkemys Suomen väestöhistoriaan

Dosentti Päivi Onkamo (Helsingin yliopisto): Mitä geenit kertovat suomalaisten alkuperästä?

Filosofian tohtori Outi Vesakoski (Turun yliopisto): Uusia näkökulmia suomalaisuuden kielelliseen alkuperään

Sessiossa käsitellään suomaisuuden alkuperää arkeologian, genetiikan ja kielitieteen näkökulmasta. Tarkastelun kohteena on koko lähes 11 000 vuoden ajanjakso, jonka ajalta väestöstä on löytynyt arkeologisia jälkiä Suomesta. Humanistisia ja luonnontieteitä yhdistämällä voidaan esittää malleja ihmisten siirtymisestä Suomeen sekä tarkastella kielten ja kulttuurien näkymistä suhteessa uusiin geneettisiin havaintoihin. Eri tieteenalojen perusteella pystytään tekemään ehdotuksia siitä, mistä ja milloin ihmisiä on tullut maamme ja kuinka kulttuurikuva on muuttunut. Pystymme lisäksi esittämään näkemyksiä siitä, millaisia jälkiä muinaisista asutusvirtauksista voidaan nähdä nykysuomalaisissa.
Paikka:  Luentosali 1, Helsingin yliopiston päärakennus

II


Keski-Amerikan intiaaniheimoissa on täysin suomalaisia heimoja. Katso makrotutkimuksen tulos - tämä on vallankumous kulttuurien leviämisesstä:


Myös Neanderthaaleja 2014 tutkinut ja kirjan tehnyt suomalainen ryhmä myönsi että löysi Pohjois-Amerikan intiaaneilta selviä suomalaisia geenmarkkereita.


Missä on kuohunta ja keskustelu?

Miksi suomenruotsalaisen kulttuurieliitin luoma sensuuri jatkuu?                  Kts alta tagi-linkki  Muinaishistoria


.

1 kommentti:

Stiv Gator kirjoitti...

Sekopään horinaa.