tiistaina, lokakuuta 18, 2016

Vikings tv-sarja - väärä historiankuva: Viikingit
Vikings tv-sarja on mielenkiintoinen yritys muinaisdraamaksi - mutta on kovin hämmentävää miten sarjan tekijät ovat valinneet tukea paavin eliitin ja paavin pankkiirien historian väärentämisen linjaa.  
  "Viikingit" eli Kveenit (Kalevan heimon jälkikulttuuri) ja muut suomalaiset heimot eivät aloittaneet hyökkäyksiä vaan vastasivat paavin Rooman imperialismiin joka alkoi Ruotsissa vimmaisesti jo v. 400 göötta-sekakansan hyökkäyksenä. Miksi tätä perusfaktaa ei opeteta eikä tuoda esille ns viikinkikeskusteluissa?
   

Suomessa valmistettiin Euroopan ensimmäiset käyrät tikarit.
AKINAKES-tikarit, Savukoski, Koillis-Lappi Northern Finland
  Nykyinen klisheeviikinki syntyi kun paavin imperialismi oli sekoittanut tanskan ja ruotsin heimoja jotka rahalahjusten avulla muuttuivat paavinuskoisiksi sekä palkkasotilaiksi. Kieli muuttui myös suomenkielestä Rooman "kulttuurin" painostamaksi kauppakieleksi. 
   TV-sarja on sensuroinut paavin imperialismin, salamurhat, helvettipelottelut ja jatkuvat lahjusoperaatiot 100% tähän mennessä. Ja on luonut "kristinuskosta" muka altavastaajan barbaareja vastaan. 

   Shamanismi ja luontoyhteys on myös jätetty vatikaanin propagandan tyyliin hyvin rumaksi sarjassa.

 
Viikingit esitetään hyvin epäsosiaaliseksi ja katkeriksi, fasisteiksi, aivan kuin sota olisi ainoa kulttuuri heillä. 

Muinaissuomalaiset olivat kuitenkin aivan muuta.Vikings-sarhassa viikinkijohtajat ovat diktaattorieta ja psykopaateiksi kallellaan mutta aidossa suomalaisessa heimokultuurissa vallitsi selkä demokratia. Johtajat eivät päättäneet mitään itse. 

Eurooppalainen demokratia on peräisin suomalaisesta heimodemokratiasta ja luottamuksesta. 

   
Kuuluisia ja kunnioitettuja, Euroopan vanhimman kulttuurin edustajia. 

Muinaiskreikkalaiset kunnioittivat Hyperborea-kulttuuria selkein sanankääntein mm. Apollo-kultin alkuna ja egytiläiset Arkadia-kulttuurina, karhun kansan kulttuurina.  Tietäjinä ja luonnonilmiöiden tutkijoina.

Jotka aluksi vastustivat Roomaa/vatikaania mutta paavin lahjusoperaatio sekä taikuri-silmänkääntäjien lähettäminen heimojohtajien luo lyömään vetoa oli pirullinen taktiikka.  

Paavin maagikko löi vetoa jostain tempusta ja ehtona oli sitten päällikön kastaminen paavin uskoon.
  Paavi käytti kaikkia keinoja.  

Suomalaisten heimojen olisi heti pitänyt tuhota paavi kuten tuhosivat Egyptin ja Ramses III verotusvaatimukset sinisilmäisen alistumattomana merikansana. 

Suomalaisten sekä tanskankielisten viikinkien tärkein ja pelätyin ase oli voimakas komposiittijousi mitä ei historiaviihteessä tuoda esille.  

Viikingit eivät ollet ryöstelijöitä mutta kostivat hyökkääjille ja ryöstivät heidät, tietysti. 


II

Olethan neutri

Ihmiset eivät ymmärrä Suomen psykohistorian rasitteita, 
kuinka kirkko on 900 vuotta häpäissyt suomalaisten seksuaali-idntiteettiä "synti"- ja "kelpaamattomuus" totalitarismilla että näyttää nyt siltä että uusin totalitarismin muoto neutrioppilas-painostuksena vain huvittaa joita kuita akateemisia.


Pariisin ryöstökin oli looginen kosto ja varoitus, ei ryöstöretki.
 

 
Ei kommentteja: