torstaina, lokakuuta 20, 2016

Neutri-operaatio Suomen kouluissa: Rockefeller-säätiö harhaideologioita luomassa; opetushallitus & coSEKSUAALISUUDEN vähättely

ja sen esittäminen vaarallisena, vihjaten likaisena, uhkaavana  luo lapsille vaarallisia psykopatologioita mielenterveydelle. Identiteetin muodostus estetään. Neutrin ihailu pseudoidentiteettinä on psykoottisen vaarallista kuten 1650 vuoden kirkkoterrorista eli syntiopista ja pappien vihasarnojen ja neutrivimman seuraamuksista tiedämme tuhansista eri lähteistä.

Jos lapselle osoitetaan että lapsen seksuaalisuutta on hallinnoitava alaspäin neutriksi ja lapsen on luovutettava seksuaalisuuden hallinnointi ja määrittely aikuisille mm tyttöpoika-määrittelyn pelottelussa ja naisopettajien tyttöihanteessa niin luodaan tahdottomia alamaisia (Brave New World) ja opettajan häpäisemiä kapinallisia jotka tuhotaan normien nimissä, jos vastustavat opettajaa joka asettautuu seksuaaliportinvartijaksi mm. neutri-normien korostajana.

Valtapeli totalitaarisessa oikeistolaisessa kehyksessä.


Seksuaalinen identiteetti on erottautuvaa lapsen psykologisessa kehityksessä, se on oman identiteetin rakentamista jotta syntyy seksuaalinen jännite!

Itsensä toteuttaminen on tasa-arvoa eikä seksuaalisen signifikoinnin leimaaminen uhaksi. Heteruous esitetään uhaksi tässä amerikkalaisten think tankien uudessa alamais-aivopesussa.

Ei naisten sivistyksen mielenkiinnon kohteilla ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa, jos luodaan taloudellinen vapaus opiskella, tietysti on oltava vapaus taitojen suunnan valintaan - mutta identiteetiltään naiset haluavat olla naisia ja käyttää naisellisia avuja miehen suhteen. Ja miehet miehisiä naisen suhteen. Haluavat olla erottautuvasti toisen sukupuolen mielenkiinnon kohteena, se on geeniohjelmointina hormonien painotuksissa. 500 miljoonan vuoden kehitys seksuaalisuudessa ei ole ohitettavissa.


On biologian ja neurotieteen tutkimusten vastaista väittää että biologisesti muodostuvan seksuaalisen olemuksen vähättely olisi mielenterveydelle hyväksi.

Rasismi ja kiusaamainen  on tietysti tunnistettava mutta ei hormoneihin perustuva heterous saa joutua feministisen fasismin ja tuomiovallan kohteeksi sekään. Ei feminismi ole ihmisyyden lähtökohta vaan naisten etuja ajava poliittinen liike.  Tietysti ääripäät ovat pahoja: Materialistisessa mätänevässä yhteiskunnassa naiset ajattelevat vain ulkonäköä tai vaativat etuoikeuksia miesten ohi itsesäälifeminismissä.  


Neutri-operaatiolla, joka on Amerikassa jo vauhdissa ja Hollywoodin&naistenlehtien hipsteri-mielikuva-ajossa, ei ole mitään tekemistä tasa-arvon lisäämisen kanssa.

On mieletön valhe, että tämä Rockefeller-Clinton-Soros lähtöinen operaatio olisi tasa-arvoa edistämässä. Jos opettaja on tyttöjä suosiva niin tämä vain lisää feministisen terrorin määrää kouluissa totalitaarisella sävyllä.

  • Amerikkalaisten think tankien kulttuuriterrorin on takroitus saada aikaan mahdollisimman laajaa hämmennystä ja sekundaarimoralismia jotta eliitin fasistinen sotatalous ja veornkierto unohtuisi ihmisiltä. 


Rockefellerien pseudoideologiat on luotu kumoamaan vasemmiston sivistysideologiaa ja tasa-arvoideologiaa. Rockefellerien pseudoideologiat ohjaavat ihmiset pois tiedostamasta sivistyksen prioriteetteja ja jopa veroprogression prioriteetteja pohjoismaisen mallin hajottamisessa.

Eliitin harhautusoperaatiot "sivistystoimessa" pyrkivät estämään tietoisutta taloudellisen tasa-arvon ehdoista ja poliittisesta taistelusta eliitin hyväksikäytöä vastaan.


Massamedia
Showhässäkkää ja pahennussumustusta jotta ihmiset eivät herää poliittisesti eliittiä vastaan
Eliitin Massamedia toistaa kirkon metodejaAlamaisen leima otsaan
Olette Lauma.
Laumaa. Laumassa. Laumana. Kelpaatte neutrina.
Eliitin metodi-doktriini vuosisadasta toiseen: pidä syntiset vapisemassa.
Sukupuolettomuuden "ihailu" naiskeskeisessä koulumaailmassa - suunnattuna vain heteroille ja nimenomaan pojille, ei homoille, he saavat elvistellä kuten tytöt; Tämänkin koulun amerikanisaatio-projektin ja -hämmennysprojektin taustalla on Rockefellerien dollarikampanjat - kuten mm feminismi:  toistaa tietysti Vatikaanin seksuaalisadistisia synti/manipulaatio-oppeja ja -taktiikkaa kuinka ihmisistä tehdään totalitaariselle systeemille sopivia alamaisia. "Älä ole tyytyväinen, älä omista omaa seksuaalisuuttasi muuten olet Uhka, epäile syvintä itseäsi, ole saneltava, ole ohjailtava, tottele eliittihomojen tekemiä mainoksia seksuaalimuodista, sinä olet syntinen jos et saa papilta lupaa"
   Oikeiston temput eivät lakkaa toistamasta itseään.    Opetushallitus pitää lakkauttaa.

Se on laittoman oikeistolaisen VKTS-virkamiessalaliiton äpärä. Ideologinen operaatiolaitos. Täysin turha opetusministeriön oikeistolainen laajennus.  Googlaa.

Kyllä, opettajia on opetushallituksen kouluttaja käskenyt Espoon suunnassa ja varmasti laajasti vähentämään poika ja tyttö-sanan käyttöä aina kun voi.


Säälittävää pseudotiedettä taas ideologisena aseena.

"Kiva koulu" kaupallinen projektikin rahan lypsämisenä keskittyi oikeistolaisen hierarkiahegemonian ylläpitoon ja kiusaajien suojeluun. Kiusaaminen ei tilastollisesti ole laskenut.


  • Muslimityttöjen huivipakko suvun fundamentalismin pakottamana ei ole vapaata seksuaalisuutta eikä naiseutta vaan on Suomessa leimaavaa ja syrjäyttävää sovinismia, sitä aitoa alistavaa, jota feminismi matkii. Siksi huivikielto on asetettava kouluihin ehdottomana, jotta tasa-arvo toteutuisi. Fundamentalistit eivät saa määrätä yhteiskunnan kehitystä ja koulutusta.  Eurooppalaisten Feministien elintasopakolaiset

Ei kommentteja: