lauantaina, lokakuuta 15, 2016

Kollektiivisen hulluuden metodi - Amerikka ja keskiaika


Kollektiivisen hulluuden metodi. 

The US State Department’s Obsessive Collective Hegemony DisorderAmerikka ja sen eliittikabinettien käsikirjoittama EU-teatteri, EU-lupaukset euroeliitille jamassamedialle - geopoliittisen dollari-naton eli sotatalouden laajentamiseksi ja valtioiden tuhoamiseksi.
    

Paavi Urbanus pelasti "kirkon" eli eliitin vallan Kollektiivisen hulluuden metodilla: ristiretkillä.


Ristiretket pelastivat ja nostivat samalla islamin ja hajoava islam palasi sotaideologiaan, jolla se oli synnytetty Vatikaanin toimesta Afrikan kolonisaatiota varten.

Ryöstetyn kansan viha ryöstelevää eliittiä kohtaan suunnattiin uskonnollisella hurmoksella ulospäin. Kuten 1984 kirjassa.

Köyhä, pelokas kansa kiihotettiin tansseilla ja ekstaasilla mukaan jumalan sotaan, paavin fantasiaan - kansa kiihotettiin sotaan itsensä kanssa itseään vastaan, itsetuhoon kuten jokainen sota on eliitin terroria omia kansalaisia vastaan - jotta kansa unohtaisi oman köyhyytensä, eliitin korruption ja epätasa-arvon eliitin suunnattoman moraalittomuuden rikastumisen ahneudessa ihmisten kuollessa nälkään ja sairauksiin: tuloerojen kontrasti eliitin ainoana päämääränä, eliitin statustodellisuutena. Kyllä, kansalla oli kapina-aikeita ja vapauden ideaa, kirkon/paavin arvovalta oli romahtanut eliitin ahneuden luoman stagnaation ja kurjuuden takia - mutta uskonto otettiin taas käyttöön massojen hallinnassa pahimmalla tavalla.

Lapsetkin kiihotettiin uskonnolliseen marssiin - ja heidät myytiin orjiksi arabeille. Kukaan ei ole uskaltanut tehdä tästä ristiretki-metodista elokuvaa tai kunnollista kirjaa - länsimaisesta arvojen taktisesta, demonisesta bakkanaalista eliitin aseena.   

Koulussa kaikki historianopetus perustuu valheille koska massiivinen sensuuri on valikoitua ja taktista luomaan välttämättömäksi kaikki historian tapahtumat ja eliitin toiminta eikä paljastaa eliitin terrorivaltaa, suggestiovaltaa ja sen  monia keinoja terrorihierarkian, alistamisen vallan luomiseksi.

    Hajota ja hallitse.  Pienen vähemmistön terrorikeino elitismin luomiseksi.


Aateliset määräsivät kaikesta, mitä työtä sai tehdä ja mitä ei ja säädyt joutuivat maksamaan eliitille voidakseen tehdä työtä luvalla. Verotus ei rakentanut yhteiskuntaa vaan tuhosi. Verotus oli alhaalta ylöspäin eliitille eikä toisinpäin.

Pohjoismaisessa mallissa verotus laitetaan resurssien jakamiseen ylhäältä alaspäin ja siten yhteiskunnan tehostamiseen, elämän helpottamiseen, luottamusken lisäämiseen ja siten konfliktien estämiseen väkivallan poistamisessa. Väkivallan määrästä ei anneta rehellistä kuvaa mutta pohjoismainen malli on ollutmaailman tehokkain malli modernissa yhteiskunnassa - luontoyhteisöt ja heimot ovat eri asia, väkivallattomuus on ollut useimmissa yhteisöissä selkeää ennen miekan ja metallin keksimistä.


Historian sensuurilla meidät tehdään tyhmäksi.

Massamedia vakuuttaa että "historia on loppunut", moderni ja "länsimaiset arvot" "ovat voittaneet".

Islannissa puolet kansasta tapettiin paavin ristiretkillä, Norjassa ja Virossa ainakin kolmasosa, Suomen kuolleiden määrään 900-1200 taisteluissa Euroopan eliitin hyökkäyksia vastaan ei tunneta.

Sinulle valehdellaan valtion massamedian avulla toistuvasti Suomen historiasta ja kirkon "luonnollisesta ilmestymisestä suomalaisten elämään".

Käännytys Pohjolassa oli veristä joukkomurhaa ja kulttuurin tuhoamista eurooppalaisen eliitin hegemoniahurmoksessa kirkon valheiden avulla.

Ihmisten traumojen ohjaaminen on tärkeintä. Monen tason terrori luo traumoja ja sitten traumoja käytetään suggestioilla ja ohjataan eliitin ristiretkille eli pois kansan poliittisesta heräämistä eliitin luomiin painajaisiin. Uhkaa pyritään kaikin tavoin ulkoistamaan, jotta kansalaisten todellinen taakka eli oman eliitin toiminta ja korruptio ei joutuisi kansan vihan ja toiminnan kohteeksi.
   
Syyrian tuhoaminen, saudidiktatuurin tukeminen ja terroristien aseistaminen esitetään hyveeksi suomalaisessakin massamediassa - kuin Amerikan vastuu olisi hyökätä YK:n perussopimuksien vastaisesti
Eilen saimme kokea Yle:n russofoobisen informaatiosodan kiihdytysvaihteen. Puolen tunnin aikana iltauutisten ja A-studion yhteydessä saimme kokea 4 russofobista iskua. Mikä muuttaa uutiset aivopesuksi ja informaatiosodaksi? Se, että uutisissa ei puhuta as
TURPEINEN-SAARI.NET
Nyt USA:n ystävät halusvat että saudien kaaos-terroristirahoitus ulotetaan Suomeen ja Helsinki antaisi ilmaiseksi fundamentalisteille jättimoskeijan.

It would be monumental, but Western states seem to be moving, ineluctably, towards banning Russian news…
RONPAULINSTITUTE.ORG
Kenraali David Petraeuksen mukaan joitain al-Nusran rintaman jäseniä voisi saada mukaan Isisin vastaiseen taisteluun Syyriassa.
YLE.FI
  "Something is Going On" 
And It's Worse Than You Thought


zerohedge.com

      IIEliitti on aina, aina leimaantunut tavarafetisseihin eli erottautumisen statusfetisseihin.

Maailman vanhimpia spesiaalituotantoyksikköjä on Turkissa ollut oliivipuuviljelyslehto ja sen kyläläisten eliitti käytti ylijäämäarvon kankaiden värjäyksiin, hajuvesiin, voiteisiin, kankaisiin.

Suomessakin on ollut pronssikautinen kylä Kainuun lähellä jonka haudoista eliitiltä on löytynyt kahden kilon kulkusvöitä, joita eliitti on kantaneet niin että varallisuus kuuluu kilometrin päähän.

Ja hierarkista eliittiä, psykopaatteja, ei saa sekoittaa muuhun ihmiskuntaan.
 Hampun demonisointi

Eliitin demonisointiase, todellisuuden väärentäminen

Eliitin ja aateliston moralisointisota ja paheksuntaterrori on aina ollut vain vallankäyttöä. Vain. Pappien avulla.
Totaalista vallankäyttöä ja alistamista. Amerikassa ja Suomessa papit lahjottiin kiroamaan ja demonisoimaan hamppua teollisuuseliitin ja CIA:n toimesta. Helppo hamppu on uhka teollisuustuotteille ja betonille, öljyalalle, hamppu eli alkuperäinen suomalainen nimike liina ei vaattena kulu kuten tahallisesti huononnettu puuvilla, sitä voi syödä, juuretkin ovat ravintoa ja lääkettä nekin. Nyt valtionkirkkomme ajaa terroristian rahoittajien poliittista megamoskeijaa Helsinkiin ja muslimien huutoa kaijuttimista alistumaan jumalalle ja CIA-sheikeille.


Kannanottoa pidetään merkkipaaluna ja merkittävänä voittona kannabiksen puolustajille näiden taistellessa aineen laillistamisen puolesta.
TEKNIIKKATALOUS.FI
    III


Systemaattinen USA:n informaatiosota ja kaappauksen metodit.

Valevasemmisto on äärimmäisin esimerkki dollari-imperialismin keinoista.
Amerikan hyökkäyssotia Ukrainassa, Afganistanissa ja Syyriassa puolustava ja euroterroin pankkiireien vallankaappausta ja valtion itsdenäisyyden hajottamista kannattava valevasemmisto on poliittinen kaappaus ja hajottava huijaus, harkitusti muodostettu mm massamedian Amerikan ihailulla ja kulissien takaisella salaisella amerikkalaismielisten nostamisella - kuten SDP:n totaalinen kaappaminen CIA:n lahjusrahoilla yli 30 vuoden ajan ruotsalaisten akateemisten tutkijoiden vahvistamana.

Kuvassa vasemmalta oikealle Kiasman intendentti Arja Miller, toimittajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff, presidentti Tarja Halonen, muusikko Karri ”Paleface” Miettinen, taiteilija Jani Leinonen, pastori Marjaana Toiviainen, Kiasman johtaja Leevi Haapala, sekä kansanedustaja Li Andersson. Saat kuvan suureksi klikkaamalla.


'American Red Cross is a good example 
of disaster capitalism'

           Hansi Harjunharja 

" Systeemimme perustuu oletuksille, jotka eivät ole enää totta. 
Oletuksena on, että kaikki keskittyy työhön. Tarvitaan lisää töitä, joten tarvitaan lisää kysyntää (kulutusta) ja jotta saadaan kulutusta, tarvitaan riittävästi palkkaa, josta taas syntyy kysyntä työlle.Eli se, joka menestyy tässä systeemissa, tulee nostamaan aina kulutusta. Ja me tiedämme, että maapallo ei kestä nykyistä kulutusta, joten se ei kestä nykyistä "kaavaa menestymisestä".
Se, mille tämä systeemi pohjaa, on ajatus luonnon valinnasta. Eli kun köyhyys korjaa tappamalla kuitenkin ne ihmiset, jotka ovat tällä pallolla kulloinkin liikaa, niin systeemime pysyy siksi tasapainossa, eikä ylikulutusta synny.
Tämä oli totta siihen asti, kunnes alkoi teknologinen vallankumous. Joo, nyt sinä mietit, että sehän oli jo 1800-luvun juttuja. Ja ihan totta turiset. Niin pitkään emme ole päivittäneet systeemiämme, vaan sen logiikka pohjaa yhä satoja vuosia vanhaan olettamukseen resurssipulasta.
Voisimme siis oikeuttaa köyhyyden, niinkö? Ei, koska se pitää meidän lajimme yhtenäistymisen tapahtumatta (sodat) ja kehitys jää pois, kun pelkäämme ja vihaamme niitä, joiden älyä ja mielikuvitusta me voisimme myös hyödyntää. Siirrymme kestäviksi avaruuden asukeiksi vain ja ainostaan yhteistyöllä.
Ja ei ole totta, että tekemällä nyt entistä eettisempiä kulutusvalintoja saisimme tämän kehityksen kitkettyä. Onhan kyse yhä kulutuksesta, ja yhä samasta järjestelmästä, joka nojaa yhä siihen "menestymisen kaavaan", että me tarvitsemme _lisää töitä_, joka taas johtaa järjestelmällisesti _enempään kulutukseen_.
Me emme ole siis päivittäneet järjestelmän sisälle nyt muodostunutta _tehokkuutta_ Tämä teknologinen tehokkuus takaa sen, että pellolla riittää yksi työntekijä (tai robotti), kun siellä oli ennen teknologista vallankumoista sata työntekijää, tai tuhat.
No, kuinka me saisimme tämän kulutushysterian loppumaan? En osaa vastata täydellisesti, mutta yksi tärkeä askel on maailmanlaajuinen suuntaus perustuloon. Me tarvitsemme järjestelmän, joka nostaa kaikki pois köyhyydestä, mutta joka ei tuota töitä vain ja ainoastaan _kasvavaa kuluttamista_ varten.
Nyt joku sieltä perältä huutaa, että tokihan kaikki hajoaa ja päivittyy, joten uutta tarvitaan. Vastaan, että epätosi on tuo väittämäsi.
Me emme tarvitse kovinkaan paljon uutta _materiaa_. Esimerkiksi autojen järjestelmät, puhelimet ja monet muut laitteet ovat nykyisin tietokoneohjattuja. Siten nämä uudet päivitykset ovat immateriaalisia. Töitä siitä toki syntyy, kun näitä kehitetään, mutta teknologian jatkuvasti tehostuessa trendi on se, että työt vähenevät, ja se _on hyvä_. Lisäksi suurin osa koneistamme kestäisi oikeasti vuosikymmeniä, mutta ne on rakennettu hajoamaan, jotta kulutus lisääntyisi. Tämäkin on fakta ja järjestelmän sisälle rakentunut virhe.
Me olemme matkalla lajimme uuteen sosiaaliseen ja teknologiseen hyppyyn.  
Se tarkoittaa aikaa, jolloin viha ja sota ovat poissa, koska köyhyys on syrjäytetty. Myös alistaminen ja yksilöiden identifioituminen tiettyyn ammattiin koko elämäkseen on turhaa.
Meidän on tehtävä tämä järjestelmämuutos, jotta pallomme palautuu. Aito tehokuus mahdollistaa luonnon säilymisen, eikä aiheuta kulutusta, joka hävittää pallomme.
Mitä ismejä meidän sitten tulisi ymmärtää? Me voimme tarkastella ismejä ja kehittää niistä jotain, mutta nojautumalla nykyisenlaisen kapital-ismin rakenteisiin emme tule säilymään.
Joten kyse on nyt kritiikkiin perehtymisestä sen sijaan, että suojelemme järjestelmäuskovaisuuttamme, jota koko systeemimme jo nyt meissä ylläpitää, vaikkemme sitä haluaisikaan. (Käy kaupassa, avaa telkkari tai katso postilaatikkoosi, niin näet, että kulutus on uskontomme.) Mitä on kapitalismin kritiikki? En sano. Saat itse sen selvittää itsellesi, koska tässä oli jo riittävästi perusteluja siitä, miksi sen tekisit.
Ja joku nyt haluaa nostaa älämölön ja suojella omaa uskovaisuuttaan. Antaa kuulua, jos kova tarve on, mutta tiedoksesi: Jollet haasta itseäsi uskomalla edes hetken, että voit oikeasti olla väärässä, et koskaan kehity." - Hansi

  III


Lisää paljastuksia eurooppalaisesta valtioterrorista
Thatcher had killing campaign.

Operaatio Gladio GB. Volvo Markkanenkin oli tuolla tappajana.


Michael O'Neill

- Broadcast of an Irish documentary, a number of human rights groups are calling on London to take responsibility for its role in colluding with paramilitary groups in Northern Ireland. These actions allegedly resulted in the deaths of hundreds of Catholics, all to...      

          Statism
The EU is a deeply undemocratic institution enforcing austerity and privatisation on…
OPENDEMOCRACY.NET

The Zionist intelligence Chief, Major General Herzi Halevy, said that the last three months have been the most difficult for ISIS since its inception. In a speech… 
WWW.VETERANSTODAY.COMAito vasemmisto puhuu haastattelussa

Katsokaa, katsokaa tämä dokumentti

ja jättäkää LI Anderssonin valheet sivuun


Britannian työväenpuolueen ja ammattiyhdistysliikkeen EU-kriittisten dokumenttielokuva kertoo, miksi äänestys EU-eron puolesta on vasemmistolainen vaihtoehto.
  Uudessa turvallisuus- ja puolustuspoliittisessa selonteossa ei ole yllätyksiä. Se kuvaa maan uutta ulkopoliittista ajattelua ja siitä seuraavia ongelmia. Sen suurin puute on se, mitä siitä puuttuu.     Suomen turvallisuus on tähän asti perustanut historialliseen realismiin...
RISTOVOLANEN.FI

Steinmeier heristää sormea suomalaisillekin sapelinkalistajille.DW.COM|HENKILÖLTÄ DEUTSCHE WELLE (WWW.DW.COM)
‪#‎
Hilary‬
 Clinton email confirmed 
that the ‪#‎Obama‬ administration has deliberately provoked
the civil war in
 ‪#‎Syria‬ as the “best way to help‪#‎Israel‬.”A newly-released Hilary Clinton email confirmed that the Obama administration has deliberately provoked the civil war in Syria as the “best way to help Israel.” In an indication of her murderous and psychopathic nature, Clinton also wrote that it was…
MAKEWARSHISTORY.CO.UK


This Article (Further Drilling in Golan Heights by U.S. Corporation in Violation of International Law) is a free and open source. You have permission to republish this…
ANONHQ.COMCentral Intelligence Agency director John Brennan said Thursday that, years into the United States' fight against the Islamic State, the terrorist group's reach and…
COMMONDREAMS.ORG
You are about to see undeniable evidence that the U.S. economy has been…
THEECONOMICCOLLAPSEBLOG.COM|TEKIJÄ: MICHAEL SNYDER
Hallituspuolueilla eli keskustalla, perussuomalaisilla ja kokoomuksella on vain 28 prosentin kannatus tuoreimman
UUSISUOMI.FI
Chaplin karkoitettiin Amerikasta valtion vihollisena. Koska Chaplin uskalsi kritisoida halveksia Amerikan elitististä hierarkiaa ja systeemiä.

Ainoa kerta Nobelin historiassa kun paavi vetosi julkisesti ettei vasemmistolainen,
Dario Fo, saisi antaa Nobelia. Dario vihasi manipulaatiokoneisto kirkkoa ja eliittiä, sillä ne ovat salaliittoja salaisen valla ja eliitin ryöstelyn mahdollistamiseksi. 

Dario Fo on poissa. 
Suuri mestari, sain hetken jutella hänen kanssaan 2003 Helsingissä. 

Dario esitteli kollektiivisen hulluuden metodeja yhteiskuntaa analysoivissa farsseissaan.

     Dario Fo: A Crazy King in Denmark 

from Louisiana Channel on Vimeo.


CONTEMPORARY LITERATURE

The Accidental Death of an Anarchist: Dario Fo


By presenting the policeman as intellectually unthinking individuals 
it questions our own unthinking acceptance of the law. 
 The play destroys and disrupts the idea of ‘normalcy’ as espoused by the state 
in its official history. The text presents a grotesque, bizarre and farcical reality. 

  • Dario Fo  here through the madman works along the lines of Gramsci’s concept of hegemony about how the bourgeoisie state maintains its power not just through coercion, but also through consent through the assimilation of various class interests into the ideology of the ruling class determined by a “hegemonic principle” based on the economic system. Consent is exercised both in civil society and its various apparatuses like the media and as well as through various arms of the state like the legislative, the judiciary and the executive and systems under the parliamentary form like elections, universal adult suffrage, the schooling system etc.  Fo, thus, subverts official history by educating his audience about how all these mechanisms work towards formation of consent on the monopoly of legitimate violence by the state and state control amongst civil society and reinforces existing class relations. 

  http://www.lausti.com/articles/media/marsh.html

Vapaudenhenkisen ajattelun perintö muistuttaa meidänkin aikamme ihmisiä siitä, että modernit yhteiskunnat eivät ole luonnollisen kehityksen tulosta, vaan ne syntyivät viriämässä olleita demokraattisia virtauksia polkemalla, pienten eliittien rahanahneutta tyydyttämällä, ihmisten synnynnäistä moraali...
LAUSTI.COM


Jesuiittojen Euroopan unioni


Katholiek Nieuwsblad-lehti lainasi ylpeänä Euroopan neuvoston pysyväksi valittua puheenjohtajaa Herman van Rompuy’ta vuonna 2012 [1]:
        “Olemme kaikki jesuiittoja.”
 Nato isäntämaasopimus assosiaatosopimus ruotsi yhteistyö maihnnousu sotaharjoitus amerikka hävittäjät hävittäjäkauppa imperialismi baltian maat

Ei kommentteja: