sunnuntaina, lokakuuta 16, 2016

Tutkijat erehtyvät Trumpista - ja ovat hämmennyksestä sekaisin

     I


 Akateemiset tutkijat eivät pysty salaamaan ärsyyntymistään Trumppiin - kun he "analysoivat" Trumpia nojautuen virheellisiin asennemielikuviin "demokraattien" ja CIA:n propagandan tukena. Trump tomitaan pelkän retoriikan voimin, hänen profiilistaan tehdään poliittisia arvo-johtopäätöksiä. Tämä on vääristynyttä deduktio-kikkailua ilmiökulttuuri-tutkimuksena.


 Mutta älykäs ihminen, joka tukeutuu järkeen tietysti aina vertaa "tietoa" ja "kritiikin" perusteita: puhuvatko akateemiset ihmiset muista ehdokkaista samoilla kriteereillä yhtä ankarasti samaa analyyttista painottavaa merkitysten seuraamuksia ja semantiikkaa käyttäen ja samoja kritiikin painepisteitä tarkastellen.

On naurettavaa takertua tyyliin. Se takertuminen ei ole MERKITYSTEN ja painotusten diskurssianalyysiä. "He is rude". Tylyys ei ole todiste jättivaltion poliittisten linjausten prioriteeteista.

Fasismi/autoratiivisuuden aste ei ole tyylistä kiinni vaan eliitin hegemonian keinoista. Nyt tutkijat väittävät että Trumpin puhetyyli on yhtä kuin poliittinen arvomaailma. 

Obama ja Hillary ovat olleet vaaliprojekteissaan paljon aggressiivisempia ja fasistisempia Amerikan sota-dominanssia ylistäessään mutta käyttävät paljon humanistista semantiikkaa tyhjänä harhautuksena. Trump on aggressiivinen vastustajien leimaaja mikä ei tee hänestä yhtä hullua imperialistia vaikka onkin imperialisti mutta ei suuruudenhullu valtioiden tuhomaisessa.

Tutkijat tosissaan vetoavat "amerikkalaiseen demokratiaan" (kts 1. video) samalla kun amerikkalainen fasismi pyörittää kuolemanpartioita ja palkkasotilas-terroristeja ympäri maailman 1200 tukikohdan kautta ja NSA-stasia supervakoiluna lait rikkoen.

Nämä tutkijat tekevät tyypillisen deduktiivisen virheen. 100 vuotta on sosiologiassa luotu autoratiivisuuden määrittelyä mutta unohdetaan politiikan manipulatiivisuus semantiikassa: fasismi myydää humanismina, suvaitsevaisuutena ja Trumpin avoin retorinen teatraalisuus tulkitaan yks yhteen todisteena autoratiivisuudesta kun Hillary on ollut mukana mm salamurhissa, sotien aloittamisessa - ultra-aggressiivista fasismia ja purkamassa kaikkia yksilön suojia pois laista.

Ovatko tutkijat sokeita Trumpin vastustaja-roolille selvillä perusteilla hegemoniaa ja korruptiota ja sotakiihkoa vastaan?  
Valehtelu köyhille on aggressio. Ei Trump missään tapauksessa ole aggressiivisempi kuin Hillary, ei todellakaan.

  
Trumpin nousua analysoiva video 
- joka sortuu edelläkuvattuihin virheisiin kun ei noteeraa Obaman Hillaryn agressioita heidän diskursseissaan:  


  • Tällä videolla akateeminen analyysi on niin naurettavaa - he eivät lakse Obaman/Hillaryn elitismiä autoratiivisyydeksi, vain Trumpin puheita ennen mitään Trumpin valtatoimintaa.
  • Tällä videolla on yksinkertaisesti iso liuta faktavirheitä prioriteeteista - asenteiden takia - joissa suljetaan pois mielikuvien takia demokraattien autoratiivisyys ja militarismi. Ja sokeana tuijotetaan tyyliä "tunnisteena", Trumpin vanhanajan maskulismia.  
+ 2. video

sekä   Trumpin oma puhe politiikan tavotteiden ytimestä       II


Suomessa retorisena hegemonian harhautuksena on ollut eliitillä puhua vain "siirtolaisten ihmisoikeuksista". Samalla hurjalla vedolla on Suomen kanslaisten ihmisoikeuksia ja elintasoa ajettu alas perustuslain vastaisesti - perusteena vain rikkaiden rikastumisen ekspansia.


Liisa Kärki   "Tätä olen tolkuttanut jo viime syksystä alkaen. Niin että terveisiä vaan Sipilälle peesaajineen. Diktatoorinen toiminta on ainoa asia joka teillä on hallussa. TE olette loukannut ihmisarvoa käsittämättömillä leikkauksillanne. TE ette ole noudattanut mm. perustuslain pykäliä joissa työvoima on valtiovallan suojeluksessa ettekä sitä että jokaiselle on taattava riittävä elanto ja terveydenhuolto. TE ette ole ymmärtäneet sitä että lapset, vammaiset ja vanhukset ovat ryhmiä jotka ovat erityisen suojan ja hoivan tarpeessa. Sen sijaan olette heikentäneet heidän elämänlaatuaan ja elinmahdollisuuksiaan merkittävästi. TE ette välitä siitä että lompakon paksuudesta huolimatta kaikilla suomalaisilla tulee olla samanlaiset oikeudet, mahdollisuudet ja myös velvollisuudet." 


     III


Suomalaisen akateemisen kulttuurin tila?


Kulttuurivieras, ohjaaja Akse Pettersson: "Kulttuuripiireissä ei ole tilaa toisinajattelijoille"

Teatterin tekijät ja yleisö ovat Suomessa samaa mieltä lähes kaikesta. Kaspar Hauserista tunnetun ohjaajan uusin käsittelee samanmielisissä yhteisöissä syntyviä ongelmia.                            http://yle.fi/uutiset/3-9230207

Akse ei näytä ymmärtävän kuinka suomenruotsalaiset kulttuurioperaattorit takanaan rahakkaat suomenruotsalaiset säätiöt käyttävät suoraa valtaa ja hegemoniaa ohjatessaan "samanmielisyyttä" -- ei ole kyse vain "samanmielisyydestä" "samanhenkisten" kesken vaan hurjasta sensuurista ja kontrollisysteemistä oikeistolaisten virkamiesten kautta, jotka pomppivat suomenruotsalaisen eliitin tahdissa. 

Ohjattu hegemonia.


    IV


"Tässä ihan huolestuu kun huomaa että massalle suunnattu media on koonnut kaikenlaisia toimijoita suojiinsa! EK:n johdon Facebook-ryhmässä on kehuskeltu ihan avoimesti, että Hesariin ja Yleen saadaan juttuja milloin ja miten paljon vaan halutaan."

Uusryskyt, masinistit ja takapirut samoissa lehdissä

https://vastavalkea.fi/2016/10/16/uusryskyt-masinistit-takapirut-samoissa-lehdissa/Katsokaa kuinka näette 20 sekunnissa Hesarin, BBCn ja Ylen valheet Obamasta parhaana presidenttinä


Äärioikeisto on noussut tapetille kuolemaan johtaneen välikohtauksen vuoksi. Tapahtuma oli odotettavissa koska ennemmin tai myöhemmin joku kuolee kun väkivaltaa käytetään. Aivan sama kun työtapaturmissa. Kun niitä sattuu tarpeeksi, joku on
AUVOROUVINEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FIHollywood actress and activist Susan Sarandon says former Secretary of State Hillary Clinton would be a more dangerous U.S. president than Donald Trump —…
WASHINGTONTIMES.COM|LISÄÄJÄ: DOUGLAS ERNST


Trump prseidentinvaalit, realdonaldtrump demokraatit konservatiivit republikaanit senaatti usa meksiko wall aita muuri laittomat siirtolaiset köyhyys lama talousromahdus talouskriisi

Ei kommentteja: