maanantaina, lokakuuta 24, 2016

Eliitin luokkasodan iskumiehet - Ehrnroothin propagandasota elitismistä


Nämä pappa-betalar lapsuudestaan esille leijuvat pohjoismaisen mallin tekopyhät tuomitsijat ovat niin naurettavia, niin kuvottavia etuoikeuksiensa julistajia kun lilluvat suvun rahoissa ja puhuvat silti "suorituskyvystä" ihmisen menestyksen ja varallisuuden pohjana.

  • wilmakarikko  "Kolumnin päätös voisi olla suora käännös Natsi-Saksan propagandasta. Lainaan sen tähän suoraan"; 
  •   Ehrnrooth: ”Itsenäinen, vastuullinen ja työtä tekevä ihminen on asetettava yhteiskuntapolitiikan tavoitteeksi, koska vain sellainen yksilö voi olla vapaa." Tässä eliittidiskurssissa on karmeita ja tahallisia "loogisia" (semanttisia) virhepäätelmiä (propagandadiskurssia), jossa "rikkaus" on siis se retorinen "vapaus" johon rikkaat vetoavat.

Rikkaat ovat eliitin yhteiskunta ja muut, enemmistö, haitta rikkaille ja rikastumiselle muiden avulla.

"Rikkaus" tulee kuitenkin kaapatusta systeemistä, jossa systeemi toimii vastuuttoman, tehottoman, resursseja tuhoavan (keinottelu, raha piiloon pois oikean talouden kierrosta, raha ylellisyysmateriaan) ja työtä tekemättömän eliitin hyväksi.

Systeemi tuottaa rikkaita ilman hyötyä systeemille - kun systeemi on väärennetty rikkaiden eduksi ja rikkaat vain tuhoavat systeemiä eivätkä tuota varallisuutta.

Itsepetoksen estotonta oksentamista eliitin massamedian sivuille.

Eliitti esittää velvoitteita väärennetyillä perusteilla enemmistölle - jotta voi sabotoida/mitätöidä demokratiaa.

Kaikki, aivan kaikki tutkimukset ja tilastot osoittavat että lahjattomat varakkaat menestyvät spektakulaarisesti sukunsa rahahississä sekä perushyvä varallisuuden suoma hyvä ravinto ja stressittömyys antaa myös lapsille kouluelämään kognitiivisia resursseja keskittyä ja toistaa opettajan aivottomia matkimisharjoitteita. Jos puhutaan resurssien tehostamisesta niin pohjoismaisen mallin antama lasten resurssointi nimenomaan toi turvaa, poisti ahdistusta ja loi toimintakykyä kaikille suomalaisille kasvaa tehokkaiksi kansalaisiksi kaikissa friikin' vertailuissa -- ja tuloerojen lisääminen ja eliitin veronkierron lisääminen nimenomaan poistaa nyt tätä "suorituskykyä" josta pappa-betalar tekopyhyyden luokkasota-profeetat saarnaavat.

Mikä tuo rahallista rikkautta? Systeemin vääristäminen ja kaappaaminen pienen vähemistön ohjaamaksi, rikkaiden systeemi, joka pakottaa toiset ihmiset työskentelemään orjapalkalla. Eivät rikkaat työskentele tehokkaasti vaan vaativat tehokkaasti työskenteleviä työskentelemään. Pohjoismainen malli on ihmisten malli ja ihmisyyden malli, johon voidan palata jos luovutaan tuhokapitalismista eli EU:sta, tuho-pankkiirien vaatimuksista takaisin kansalliseen etuun ja ihmisen suorituskyvyn nostoon todistetusti toimivan systeemiteorian ja käytännön kautta.

Ei voida puhua tehokkuudesta jos ei samalla vaadita pohjoismaisen mallia ja veroprgressiota, omaa markkaa, valtionyhtiöitä takaisin.

Tuloerojen kasvu tuhoaa systeemin tehokkuuden.

Oman suvun rahat eivät ole todiste klaanijäsenen tehokkuudesta.

Tehokkuus on määre jota voidaan mitata vain systeemitasolla. Eliitin ihailu ei ole looginen peruste tehokkuuden määrittelylle vaan propagandailluusiota syöpäläisistö jotka tuhoavat pohjoismaisen mallin tehoyhteiskuntaa.Kuunteletteko te pohjoismaisen mallin ilkkujat kuinka sukunsa rahoilla ja korruptiosuhteilla nousseet nulikat ylistävät miten yksilön on rikastuttava omilla teoillaan eikä valtion tukemana? Miksi ei todella tartuta tähän juppien fantasiaan ja veroteta perintö yleisen tehokkuuden hyväksi kun tehokkuus on oikeiston ihailema sana ja lisätä kilpailua antamalla kaikille samat HYVÄT lähtökohdat! 

Feodaali-yhteiskunta on todiste eliitin unelman kauheudesta:

 vain eliitillä on oikeuksia ja köyhillä vastuuta. Fasismi on vain yksi versio eliitin feodalismista. 

Teknologia ja resurssien jakaminen luo tehokkuutta ja motivaatiota systeemissä, yhteistä identiteettiä, eivät rikkaat luo tehokkuutta vaan kirkon kulttuurille perustuva etuoikeutettujen ylistäminen on vain fasistista luokkasotaa tehokkuutta vastaan. 

 Massamedia on kuitenkin valtava propagandakoneisto joka hyökkää joka päivä aivojamme kohtaan luomalla keinotekoista ihailua eliittiä, idoleja kohtaan.

Tehokkuus on koko systeemin määre.

  • Elitismi tuhosi maailman tehokkaimman it-firman, Nokian
  • Nokia oli esimerkki pohjoismaisen mallin tehokkuudesta  älykkyyden jalostamisesta systeemitehokkuutena - jonka eliitti lopulta kaappasi kateellisena ja tuhosi alas amerikkalaisten pörssiklaanien mieliksi. 
  • Eliitin "tehokkuus" Nokiassa merkitsi äärimmäisen tehokkaiden insinööriyksilöiden alipalkkausta ja loppuunpolttamista ilmaisen ylityön vaatimuksella! Eliitti keskittyi eliitin bonusten kasvattamaiseen tuhoavana loiseläimenä. Lisäksi alamaisten tehokkuus  älykkyys aiheutti ammattitaidottomassa eliitissä suunnatonta mustasukkaisuutta, itseyunto-ongelmia ja vihaa

Pohjoismaisen mallin tehokkuutta on ihasteltu 30 vuotta kaikissa vertailuissa. Yksilö tarvitsee perusresurssit voidakseen olla tehokas, yhteiskunta tarvitsee luottamusta, resurssit ovat yhteisiä systeemitehokkuudessa. 


Suomalaiset eivät tiedä tai eivät tahdo tietää

 että demarien johtaja oli natsi Tanner sodan jälkeenkin kulissin takana ja CIA todistetusti aloitti massiivisen lahjonnan ja aivopesun demareissa 1949 lähtien 70-luvulle ja sen jälkeen demarit on rakenteellisesti amerikkamielisten pyörittämä valevasemmisto. Retorisia taka-askeleita otetaan jotta SDPn valtava työ pohjoismaisen mallin tuhoamiseksi aina unohdettaisiin vaaleissa. 70-l työläiset itse taistelivat 1100 lakon avulla hyvinvointisuomen ja veroprogression.

Eliittiyksilöiden rikastuminen eli toisten alistamista eliitin eristetylle eliittisysteemille ei ole "tehokkuutta", tehokasta kuten ei loiseläimen verenimemistä voi mitenkään kuvata tehokkaaksi eläimen kannalta johon loiseläin kiinnittyy. (Eliittisysteemi perustuu aina eliitin vastuuttomuuden korostamiseen eli veronkiertoon käyttämällä hyväkseen samalla kokonaissysteemiä, joka pyörii työläisten valtavalla verotaakalla)


Rikastumisesta ja etuoikeutetuista ei voi puhua ilman historiaa.

Suomea hallitsevat vanhan rahan suomenruotsalaiset suvut joiden alkulähde rahalle on ihmisten tappamisessa, maan ryöstämisestä ja ihmisten pakkokäännyttämisestä eliitin kolonisaatiota puolustavan pappiskujltin (massamedia) taikauskoon ja demonologiaan pakotetussa idolikultissa.

Pohjoismainen malli on luopumista kolonisaation systeemikaappauksesta.


" Tämän (eliittidiskurssin) voisi yksinkertaisesti lyhentää: Työ vapauttaa. Tuo keskitysleirien karmea tunnuslause. Miten on edes mahdollista, että Suomessa joku kehtaa tällaista moskaa kirjoittaa? Lisäksi kirjoituksen argumentit olivat hyvin helposti kumottavissa, kuten Panu Raatikaisen kirjoitus osoitti."
     "OLET VÄÄRÄLLÄ ASIALLA, JARI EHRNROOTH"


"Heidät työ on jo vapauttanut, ja kansakunnan terveyttä ja elinvoimaa on parannettu siinä samalla."


Kirjoitin jo aiemminkin Jari Ehrnroothin, tuon kuulapäisen kirjailijadosenttifilosofiyms. haahuilijan hölinöistä. Nyt on taasen aika, sillä jostain käsittämättömästä syystä se on haalittu YLE:n vak…
POTUNTERVAAJA.WORDPRESS.COM

 


Kaija Olin-Arvola pohtii, miten tyhmyyttä tuotetaan.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: KAIJA OLIN-ARVOLA

Tämä totuus ei Soinin selittelyillä muuksi muutu, kirjoittaa Olli Ainola.
ILTALEHTI.FI
Kenen Suomea juhlimme ensi vuonna?

"Kun kaksi hyvinvoivaa ja omiin sanomisiinsa ilmeisen tyytyväistä ihmistä paasasi juuri äsken Suomen lipun alla televisiossa 100-vuotiaan Suomen tulevaisuudesta, päällimmäinen tunteeni oli vastenmielisyys.
En tahdo sietää sitä, että lipun alla toistellaan fraaseja, joilla tulevaisuutta maalaillaan sekä kauniisti, että yksiulotteisesti. On vain yksi totuus maailmasta, se on julistajan totuus. Avainsanoja onneen ovat muutos ja joustavuus. Näihin pitää lisätä välittäminen, ja uunituore ilmaisu ”kaveria ei jätetä.”
Mitä ajattelee pohjimmiltaan joukko, joka näitä asioita hokee. Kuka on se ”kaveri”? Onko kaveri kotiinsa hylätty sotaveteraani, joka radiossa kysyy hauraalla äänellä miksi lääkäri ei tule, vaikka on luvattu? Onko kaveri se mummo, joka konttaa vanhainkodin käytävällä; mummo on menossa kotiin, kun hänet siirrettiin mielivaltaisesti sadan kilometrin päässä olevaan hoitopaikkaan? Vai onko kaveri hän, joka rohmuaa osakkaille ja itselle jättivoitot vanhusten ”hoivakodeista”?
Onko kaveri se yksinhuoltaja, jolla ei ole toivoa työstä ja jonka lapset purkavat pahaa mieltään kiukuttelemalla, kiusaamalla muita koulussa tai viiltelemällä itseään? Oliko kaveri se nuori, joka tappoi itsensä, kun ei saanut tuskaansa apua edes sairaalasta?"...

https://kariuusikyla.com/2016/10/24/kenen-suomea-juhlimme-ensi-vuonna/

Eliitin luoma hybris - piilottamaan eliitin fasistisia arvoja ja yhteiskunan sabotointia


Uusi tutkimus osoittaa, että monet suomalaiset koulukirjat välittävät aivan liian Eurooppa-keskeistä maailmankuvaa oppilaille. – Suomalaisen opetussuunnitelman…
DEMOKRAATTI.FI


Kommentit
Arhi Kuittinen http://www.ts.fi/…/lukijoi…/2965627/Natotus+on+saanut+kasvot

Kun vertaa 1930-lukua ja tätä päivää, ei voi olla huolestumatta siitä, mitä nyt ajetaan takaa ja mitkä ovat…
TS.FIThere are now more middle-income families — with less of the country’s wealth.
MARKETWATCH.COM|LISÄÄJÄ: QUENTIN FOTTRELL
Ei kommentteja: