tiistaina, lokakuuta 04, 2016

Vastavirta-festivaali on eliitille antautumistaVasemmistoliiton puhefestivaali Vastavirta on tuhoamassa vasemmiston mahdollisuuksia.

Se on muka yhteinen vasemmistolaisten festivaali. Se on tarkkaan rajattu ja sensuroitu suggestiotilaisuus.


Vasemmistoliitto ei ole työläisten heräämistä vaan myrkyttämistä.

Demokratian eli oman valtion teurastamista.

SDP on 100% oikeistolainen eikä puhu CIA:n puoluekaappauksesta yli 30 vuoden lahjontana ja puolueen toiminnasta pohjoismaisen mallin kiivaana hajottajana uusliberalismin eli elitismin julistajana, tuloerojen kasvattajana ja täysin laittomasti euroon pakottajana Lipposen aikana.

Teollisuuden tuhoaminen pörssieliitin käskystä  pois Suomesta on pohjoismaisen mallin tuhoamista.

Rajojen avaaminen ja haittamaahanmuutto on köyhyyden ja eliitin saalistamisen raakaa lisäämistä eliitin räikeänä matubisneksenä elintasoturisteille, seikkaileville nuorille miehille.
  • Virkamiehiä miellyttävä Vasemmistoeliitti ei aja internationalismia vaan Amerikan ja Lontoon imperialismia. 

Vastavirta-Festivaali eikä Vasemmistoliitto eivät puhu veroprogressiosta, ei puhu Amerikan ohjaaman kauppasodan lopettamisesta, ei tullin pois luovuttamista 5000 milj euron vuosittaisisa verorahoista EU:lle, ei armeijan toimimisesta fasistisissa hyökkäyssodissa, ei 40 miljardin veronkierrosta ja verohelpotuksista, ei vaatimuksista palauttaa pohjoismianen malli vastoin uusliberalismin vaatimuksia, ei puhuta valtionyhtiöistä, ei omasta valuutasta, ei omavaraisuudesta tiukalla rajalla, ei pohjoismaisen mallin vaatimista tiukoista rajoista, ei korruption rankaisemsiesta, ei väestön siirron valheista kulissina Amerikan ja natomaiden sodille, ei kenraalien vallankappauksesta ulkopolitiikassa Amerikan ja mossadin alistamallaan armeijalla.


Valevasemmisto ei selkeästi puhu fasismista, jota oikeisto ajaa nyt valtion hallinnossa ja kuinka virkamiehet politikoivat ja vetävät ulkopolitiikkaa kansanedustajien kyyristyessä pelosta.

Fasismia ajetaan Suomeen täydellä vauhdilla. Salailua, salailua, valheista Venäjästä ja USA:n imperialismin ihailua.


  • Amerikka kiihdyttää juuri nyt sotaa Syyriassa kohti III maailmansotaa ja vasemistoeliitti kirkuu miten paha Venäjäon kun se tukee YK:n suojelemaa Syyriaa. 


Kauniita puheita köyhistä, kyyneleitä riittää köyhille ja kirveen ojentamista eliitille, konfliktia ajetaan tahallan ja samalla konfliktin ajajat kauhistelevat konfliktia ja köyhien vihastumista - paheksuntaa ja mediaohjailua eliitin projektia tiukasti suojellen.
Suomi ei saa puolustautua kapitalismia, nato-fasismia ja Saksan talousterroria vastaan kaapatussa vasemmistossa.  
Vasemmistoliitto kumartaa syvään fasistiselle kapitalismille tyhjässä EU-propagandassa kun se esittää Saksan johtaman europolitiikan ja armeijan "nato-harjoitukset" oleva eurooppaalaista identiteettiä.

Vasemmisto ei kapinoi oikeiston vallankaappausta vastaan

vaan piipittää köyhistä täysin väärällä tilanneanalyysillä. Tietysti tilanneanalyysi on tahallinen ja vasemmiston jotho tietää tottelevansa CIA:n käsikirjoitusta. "Turvallisuuspolitiikka" on lyömäase ja epärationaalinen pelote jolla fasismi on ujutettu vasemmistoonkin.

Suurimmissa ja tärkeimmissä linjauksissa vasemmistoliitto kumartaa syvään fasismia ja tekee jäsenensä sokeiksi EU:n todelliselle olemukselle eliitin terrorin tehostamisena.

Mutta kuorrutuksena ja teatterina puhutaan kaikkea kivaa vanhuksista ja homoista ja kaikki on hyvin kenraalien vallankaappauksen lähestyessä.

Koulut ja yliopistot on kaapattu kapitalismin julistamiseen ja oikeiston valtionpurkamisen ylistämiseen ja vasemmisto ei mukamas näe eikä vastusta vallankaappausta ja vääristetyn maailmankuvan levittämistä poliittisena aseena.

Yleisradio on täynnä fasistista venäjävihaa ja sodan kiihotusta ja vasemmistoliiton eliitti vakuuttelee jäsenilleen että kaikki tämä on normaalia, meidän täytyy kenraalienm EVA:n ja rkp:n määräyksestä pelätä venäjää ja uskoa Saksan neljänteen valtakuntaan

ja Saksan ilmoitukseen luoda Saksan johtama suuri euroarmeija.

Syyrian tuhoamisesta ei puhuta, Kreikan tuhoamisesta ei puhuta.

EU-fasismia ja Amerikan imperialismia suojellaan harhaisella toiveella ja petoksella "länsimaisista arvoista".

Ja vaikka ihmettelyä olisikin aiheista niin vasemmistoliitto ei taistele eliitin fasismia vaan vakuuttelle eliitin päätösten olevan välttämättömiä "eurooppalaisia arvoja".

Janne Nummela 

  • Fasismin ja kapitalismin suhde on Guy Debordin Spektaakkelin yhteiskunta teoksessa täysin ilmaistu: fasismi on kapitalismi SAFE-MODE. Tätä suhdetta vain kätketään mahdollisimman pitkään. 


TOIMITTAJAT, poliitikot ja kaikenlainen mediaväki: JKL on nyt näyteikkuna siihen, miten suomalaista koulutusta aidosti ollaan ajamassa alas. Kyse ei enää ns. löysien leikkauksesta, nyt viedään jo luuta ja lihasta. Tulkaa joku tekemään ohjelma siitä, miltä Sipilän politiikka näyttää käytäntöön sovellettuna - jos tämä esitetään pakkotoimena, joka on tehtävä jotta Suomi nousisi, niin hah hah. Suomi lyödään polvilleen ja siltä isketään pää pois. Ei siitä enää mihinkään nousta.
Ohessa linkki luottamusmiehemme Juha Paanasen blogikirjoitukseen. Levittäkää vapaasti. Tämä ei ole enää pelkästään ns. paikallinen asia.

Lukiokoulutuksen tilanne Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä on tukala. YT-neuvottelut, jotka koskevat koko koulutuskuntayhtymää, ovat alkanee...
PAANAJUH.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ JUHA PAANANEN
Monissa maissa vasemmiston nousu on ollut yhtä kuin itsenäisyystaistelu. Vasemmistolaiset liikkeet olivat ”valtion synnyttäjiä” erityisesti monissa Itä-Aasian maissa siirtomaavallan purkautuessa toisen maailmansodan jälkeen. Muualla...  ANTTIPESONEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

By routing his opponents and breaking the neoliberal consensus, Corbyn has the strongest mandate of any opposition leader since Tony Blair
MIDDLEEASTEYE.NET/COLUMNS/ACCORD…


EUn kammottava siirtomaaimperialismi
Tässä perimmäinen syy pakkolakipaketille: “Pääomien omistajat pitävät panttivankinaan koko suomalaista yhteiskuntaa”

A former CIA contractor claims that America has always been the main sponsor and creator of ISIS/Daesh, whilst pretending to fight them.
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI
Nobel Peace Prize laureate, US President Barack Obama has been steadfastly pursuing a policy of armed interventions and conflicts across the globe longer and…
JOURNAL-NEO.ORGEi kommentteja: