torstaina, lokakuuta 13, 2016

Tiedeusko - video ja seminaari


Keskustelu  video
"Tiedeusko ja todellisuuden rajat. Voiko tiede kertoa meille kaiken, mitä todellisuudesta voidaan tietää? Voiko tiede antaa parhaan tiedon moraalisista periaatteista ja voiko siitä tulla jopa uskonnon korvike? -- Mikael Stenmarkin nyt suomeksi julkaistava tutkimus Tiedeusko ja todellisuuden rajat analysoi tätä keskustelua kriittisesti -Tiedekulma"

tallenne pitäisi tulla tänne  
- Tiedeusko https://www.helsinki.fi/fi/ajankohtaista/unitube Tiedeuskovaiset uskovat jopa että lääketeollisuus eli kemianteollisuus on tiedettä eivätkä kommentoi jatkuvasti paljastuvia järkyttäviä lääkehuijauspaljastuksia suurfirmoilta. Kemiallisten eli keinotekoisten ei-kasvislähtöisten "Lääkkeiden" haitat ovat valtavia. Depressiolääkkeet on todettu 10 tutkimuksessa hyödyttömiksi ja sivuoireet vaarallisiksi: itsemurhatendenssin lisääntyminen on hyväksytty sivuvaikutuksena! Saksalaiset lääkefirmat olivat sodan jälkeen natsitiedemiehien miehittämiä. Berner tartutti tuhansiin ihmisiin hiv-viruksen ihan vain kokeilumielessä. 


  +

 pe lisää    pieni juhlasali, Fabianinkatu 33 Helsinki Perjantai 14.10.
9.30-11.00 Mikael Stenmark: Tiedeusko ja maailmankuva. 
Kommentti: yliopistonlehtori Tuomas Tahko 

12.30-14.00 Jeroen De Ridder: Tiedeuskon kritiikki tiedettä arvostaen.

14.45-16.30
 Paneelikeskustelu:
 Tiede ja arvot. Professori Anne Pessi, professori Markku Kulmala, professori Leila Haaparanta. Puheenjohtajana dosentti Aku Visala.


To  14.15-15.30 Mikael Stenmark: Tiedeuskon eri muodot.
 Kommentti: professori Leila Haaparanta

16.15-17.30 Jeroen De Ridder: Tiedeusko tieteen popularisoinnissa.
Kommentti: professori Outi Krause
Biohacker - yli-ihminen tavoitteena 
Uskontotiede skientismi elitismi korruptio propaganda suuryhtiöt ylikansalliset yhtiöt salaaminen väitöskirjat lahjonta skandaali kuukivi rahoitus

Ei kommentteja: