maanantaina, lokakuuta 17, 2016

Kirkko toimii terroristien hyväksi - edes yksi demari vastustaa


Nyt Turkki ja YK ovat pelastamassa, "evakuoimassa" terroristeja, jotta uudet hyökkäykset mahdollistetaan Amerikan kolonisaatiosodissa, dollari-imperialismissa.
  • YK ei käynyt pelastamassa siviilejä mutta juoksee juuri nyt Aleppoon pelastamaan saudi-israel-turkkilaisia sotaislamisteja. Funny. 
    
Edes yksi julkisuudessa tunnettu demari, Mikko Elo, vastustaa ev-lut valtionkirkon toimintaa terroristien hyväksi.
   
Kataisen oikeistohallituksessa hyäkkäyssotia kannattanut Tuomioja taasen hyväksyi puolueen jäseneksi viimeviikolla jihad-terroistin Aleppoon hyökkäävien nukkekampanjan ohessa.
 
Ev-lut valtionkirkko innostui itkemään USA:n naton mediaoperaatiossa kun terroristit ovat häviämässä mutta eivät kerro teille kirkkoveron maksajille että natomaiden, israelin &saudien tukemat palkkasotilaat eivät päästä siviilejä Syyrian rauhoittamille alueille.

Valtionkirkko innostui soittamaan terroristien tueksi kelloja kun Aleppon siviilit panttivangeiksi ottaneet terroristit halutaan nato-maiden mediakampanjassa pelastaa.

Eivät piispat ja inkvisitio-kirkkohallitus halua soittaa silloin kelloja kun terroristit valtaavat jonkun kaupungin tai teurastavat kristityn kylän mutta kun natomaiden aseistamat ja saudien uskontoristiretkeä tunnustavat terroristit täytyy pelastaa. Syyria on YK:n sopimusten mukaan tunnustama valtio ja natomaat tukevat laitonta hyökkäyssotaa ja terroristien rahoitusta monin tukikampanjoin.

  •  Meillä on kirkkovaltio:  kirkkolailla kirkkoon ja eliitin uskonnolliseen vallankäyttöön tiukasti sidottu valtio, jonka kautta valtionkirkon "kirkkohallituksen" edustajat ovat mukana jopa lakien valmistelussa läsnä eduskunnan valiokuntien kokoontumisissa ja lounashetkissä - tätä moni ei tiedä.
  • Eduskunta hyväskyi uuden kirkkoveron kaikille kansalaisille pakollisena - myös ateisteille 100-120 milj euroa - vastoin perustuslain uskonnonvapautta iman julkista keskustelua, kaikki europuolueet uskonnollista valtaa kasvattamassa monin tavoin Suurmoskeija olisi terroristien rahoittajien rahoittama sekä veronmakasajien rahoittama ilmaisen jättitontin luovuttamisen muodossa. 
Europuolueet ja EVA, EK ajavat julkisuudessa muslimi-kampanjaa, jossa Amerikan painostama väestönsiirto suomalaisten veronmaksajien rahoilla esitetään pakolliseksi. Samalla Amerikka ICA-akselin hyökkäyssodat palkkasotilas-terroristien avulla esitetään välttämttöminä ja YK:n sopimusten räikeästä rikkomisesta ei mediassa puhuta.

Kirkko toimii myös rahoittamansa salaisen Fokus-toimikunnan ("Kulttuuri- ja uskontofoorumi") kautta - se on siunannut moskeija-hanketta ja fundamentalistien päästämistä Suomeen salaisilla neuvotteluilla salaisten saudirahoittajien kanssa.    * Bahrain on 100% saudisukujen kanava rahoittaa moskeijoita ja terroristeja islamin kolonisaatiossa Amerikan dollari-imperialismia tukien.

Suusmoskeijan terrori-yhteyksiin ja naisia halventavaan rasismiin sitovasta saudirahoituksesta puhuminen ohitetaan medialobbauksessa "rahaa löytyy" diskurssilla ja asia esitetään että suomalaiset eivät saa kritisoida ja arvioida fundamentalistien uskonnollista ja poliittista taustaa teroristien tukemisessa moraalisesti, puhutaan vain tarpeesta, että suomalaisten on osoitettava kulttuurista ymmärrystä ja annettava maa-alue ilmaiseksi.    
Kirjoita email tai kirje Helsingin päättävälle valtuustolle jos et halua teroristirahoituksella pystytettävää moskeijaa: 

http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto/valtuustoryhmat/ 

 
 
    Mikko Elo 

 "Kellot soittavat Amerikalle kyseenalaista kunniaa, USA:n ulkoministeriön suhtautuminen Syyriaan soi kellotapuleissa.  
 Ev-lut julistus:  "Tuemme Syyrian kansan toivetta demokraattisesta, kattavasta ja yhtenäisestä Syyriasta antaen suoraa ei-tappavaa tukea maltilliselle oppositiolle. USA on syvästi huolestunut humanitaarisesta kriisistä ja antaa apua maan sisäisille ja ulkoisille pakolaisille."  
Niin kuin olemme nähneet, niin USAn apu pakolaisille oli määrätä Eurooppa ottamaan vastaan kaikki halukkaat kaikkialta. Demokratia ja uusliberalismi on jo viety Irakiin ja Libyaan. Nyt me haluamme ne tännekin.

USAn käytänto: Lokakuun 2001 päätoksestä lähtien on ollut tavoitteena Assadin korvaaminen USAn hyväksymällä johtajalla. Vuodesta 2004 lähtien USA on kayttänyt sanktioita Syyriaa vastaan. Jo Bushin aikana USA rahoitti opposition Assadin vastaista TV-asemaa.Ei mikään ihme, että USAn 10 vuotta kestänyt julkinen vihamielisyys propaganda Assadia vastaan kulminoitui opposition mielenosoituksiin, joihin Assad ei nähnyt muuta keinoa kuin lujaotteinen taltuttaminen.

USA puolestaan ei halunnut hyväksyä minkäänlaista vastustusta inhoamaltaan päällikoltä ja alkoi kutsua jihadisteja eri puolilta maailmaa sotaan Assadia vastaan. USA organisoi Jordaniassa koulutusleirejä kaikille Assadia vastustaville ja aseisti. Libyan tuhon jälkeen sieltä virtasi sunsaasti aseita myoskin Syyrian kapinallisille. Heitä koulutettiin myoskin kaasujen käyttoon. Tarkoituksen ollessa synnyttää USAn hyokkäys Syyriaan syyttäen Assadia taistelukaasujen käytostä. Kuten tunnettua Venäjä sai tämän USAn hyokkäyksen torjutuksi.

USA ei halua rauhaa Syyriaan. He haluavat Assadin pois. USA sabotoi jo Venäjän kanssa neuvotellun aselevon hyokkäämällä sopimansa aselevon aikana Syyrian joukkojen kimppuun, yli 60 kuoli ja 100 haavoittui osoittaen, ettei Syyria voi luottaa USAhan millään tavalla

USA sanoo taistelleensa ISIStä vastaa Syyriassa jo pari vuotta. Tuloksia ei ole. Aleppossa on näitä niin sanottuja maltillisia, joille USA kertoi etukäteen tulevasta ilmaiskusta, ja jotka eivät suostu poistumaan alueelta. On tunnettua, että Syyriassa valmistetaan runsaasti huumeita, joita käytettyään taistelijat eivät tunne kipija ja eivät pelkää kuolemaa. Sota on USAn pitkäaikaisen toiminnan tulos ja näitä huumehorhojä ai saa millään neuvotteluilla pois maasta, varsinkaan kun USAon heidän suojelijansa.

Lieneeko Suomen politiikka suosia huumehorhojen käymää sotaa, koska heti, kun USA ärähti, ettei meidän hallitsemiamme kapinallisia vastaan saa sotia millään tavalla, Suomi ryhtyi innokkaasti syyttämään Venäjää. Ja kirkko heti perässä piittaamatta mistään syyllisyydestä tuomitsee Venäjän. USAn synnyttämät 300000 kuollutta eivät soitattaneet mitään kelloja, mutta kun Venäjä maan hallituksen pyynnostä yrittää rajoittaa USAn sotatoimia, niin sitä Suomikin innostuu heti haukkumaan vieläpä kirkonkellojen vahvistamana." -- Mikko Elo
Eric ZUESSE: In an interview with Alternet.org, the independent investigative reporter Seymour Hersh was asked about Hillary Clinton’s role in the Benghazi…
STRATEGIC-CULTURE.ORG


YK ja massamedia ei tuomitse Jemenin pommittamista Amerikan aseilla , sadattuhannet kuolemassa nälkään

Sdp:n jäseneksi liittyneen suomensyyrialaisen Rami Adhamin maailmankuva on islamistinen, kertoo Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen professori Hannu Juusola Turun Sanomille.
TS.FI
Valtamedia, vallan sosiologia, väkivalta


Meitä suomalaisia on hallittu kahdeksan sataa vuotta vieraalla kielellä, ja tästä kansallisesta alistushistoriastamme johtuen meille on ominaista kaikkea kahtiajakava kaksinapainen kahden kerroksen ja kahden totuuden ajattelu. Latentti antagonismi on meihin syvällä tavalla sisäänrakennettu, ja siksi suomalaisen yhteiskunnan perusvastakohtaisuudet ovat niin poikkeuksellisen vahvoja ja tuhoavia. Kuilu valtaapitävän "eliitin" ja hiljaisen enemmistön välillä on syvä, samoin juopa yksilön julkisen ja yksityisen elämän välillä.

Projektiiviset sielunmekanismit ovat ennätysvahvoja -- esimerkiksi ryssävihaa tunnemme eurooppalaisista kansoista eniten, jopa enemmän kuin mitä sitä N-liiton miehittäminä olleissa maissa tunnetaan. Olemme toinen toistemme kiusaamisessa euroopanennätyskansaa, vaikka omassa keskuudessamme esiinnymme julkisesti korostetusti ihanteellisina kiiltokuvaihmisinä. Meillä on ollut itsemurhaongelma, padottuja väkivaltataipumuksia, ja kuvaan kuuluen erityisesti kotiväkivalta on ollut ongelmamme. Repressio, masennus, on ollut suomenkielisen väestönosan kansansairaus.

Kaikki nämä ovat ikiomia sosiaalisia vakioitamme, joiden olemassaoloakaan emme haluaisi kansallisina traumoina noteerata. Emme omaa sairaudentuntoa, emmekä pysty kansalliseen psykoanalyysiin. Käännämme näkyville mieluusti mitalin toisen puolen, niin sanottujen kansallisten hyveiden puolen.

Alistetun kansan hyveiksi ovat muodostuneet ne selviytymiskeinot, joilla olemme vuosisatojen saatossa onnistuneet todistamaan hallitusvallalle tarpeellisuutemme. Olemme siis ahkeria ja rehellisiä, lailliselle esivallalle kuuliaisia ja ihanteille lojaaleja. Olemme työ-, mies- ja sotakuntoisia, ja uskomme lujasti siihen, että yhä lujemmin työtä tekemällä ja enemmän oppisivistystä hankkimalla voisimme nousta paremman väen piiriin. Jne , jne.

Liisa Kärki  
 " Tätä olen tolkuttanut jo viime syksystä alkaen. 
Diktatoorinen toiminta on ainoa asia joka teillä on hallussa. TE olette loukannut ihmisarvoa käsittämättömillä leikkauksillanne. TE ette ole noudattanut mm. perustuslain pykäliä joissa työvoima on valtiovallan suojeluksessa ettekä sitä että jokaiselle on taattava riittävä elanto ja terveydenhuolto. TEette ole ymmärtäneet sitä että lapset, vammaiset ja vanhukset ovat ryhmiä jotka ovat erityisen suojan ja hoivan tarpeessa. Sen sijaan olette heikentäneet heidän elämänlaatuaan ja elinmahdollisuuksiaan merkittävästi. TE ette välitä siitä että lompakon paksuudesta huolimatta kaikilla suomalaisilla tulee olla samanlaiset oikeudet, mahdollisuudet ja myös velvollisuudet. SIPILÄ, HAJOITA HALLITUKSESI - NYT 
X  "Euroopan politiikkaan on ilmestynyt kasvava joukko ihmisiä, joiden mielestä demokratian toteutumiseen riittää vaalivoitto. Sen jälkeen voi tehdä äänestäjien tahdon nimissä mitä tahansa. Nämä poliitikot muovaavat demokratiasta enemmistön diktatuuria"."- Paljon onnea demareille hyvistä kv-suhteista aina Ukrainan fasisteista, äärimuslimeihin ja CIAhan. Onko tässä jotain uutta? Näyttävät taas olevan seinät leveällä ja katto kovin korkealla.
   


Sdp:hen liittyneellä, ”lelusalakuljettajana” tunnetulla Rami Adhamilla, on tiiviitä jihadistiyhteyksiä. Facebook-sivuillaan hän muun muassa poseeraa…
HS.FI        Newstatesman.com:

  • Wahhabism to ISIS:
    how Saudi Arabia exported the main source of global terrorism

- Although "IS" is certainly an Islamic movement, it is neither typical nor mired in the distant past, because its roots are in Wahhabism, a form of Islam practised in Saudi Arabia that developed only in the 18th century.

My latest: Two reports on today's Guardian front page could be savage satire straight out of George Orwell's novel 1984.Reading the “liberal” press has become a truly Orwellian experience. What was true yesterday is a lie today. What was black today will be white tomorrow. Two reports on today’s front page of the Guardian could easily be savage satire straight from th
JONATHAN-COOK.NET
Ei kommentteja: