tiistaina, lokakuuta 11, 2016

Suomalaisten feministien miesviha, amerikkalaisten ohjelmoimana - Suomi turvallisimpia tytöilleNaisten tulisi olla syvästi kiitollinen suomalaisesta miehestä.


 • Raportti: Suomi on maailman toiseksi paras maa olla tyttö
  – Yhdysvallat jäi yllättäen monen köyhän maan taakse  HS

Minua syvästi inhottaa feministien jatkuva inhomyrkyn sylkeminen suomalaisen miesten päälle vaikka tämä on parhaimpia maita naisen elää miehen lähellä.

Akateemista feminismiä johtaa psykopaattien lauma vihapuheen ja paranoijan avulla, joka toimii Rockefellerien tuhokapitalismin ohjelmoinnin mukaan ja luo turhamaisia ja hysteerisiä naisia kapitalistiselle eliitille antautuneina. Vakavalla tavalla.

 • Suomen lintukotoa ja omaehtoisuutta, kansallista demokratiaa halveksitaan oikeistofeministien poliitisessa rintamassa ja siksi raiskaukset ovat Helsingissä moninkertaistuneet Amerikan ohjaaman väestönsiirron takia. Feministit osallistuvat jopa raiskaustilastojen salaamiseen ja väärentämiseen.    


Feminismi on ohjelmoitu amerikkalaisten "akateemisena" ja mainosmaailma-ohjelmana myös vihaamaan vasemmistoa vaikka feminismi syntyi 100% vain vasemmistolaisten ihmiskuva-progression ja moraalin ansiosta. Äitienpäivä oli alunperin selkeä sodanvastainen päivä mutta kapitalistinen kaappausoperaatio on kieltänyt äitienpäivän alkuperäisen tarkoituksen kapitalismia vastaan - kaupalliseksi turhamaisuuden päiväksi ilman taistelua tuhokapitalismia vastaan.


Pojat voivat suunnattoman huonosti tytöille ja naisopettajille muokatussa koulutussysteemissä.

Naisten typerä mielivalta ja omahyväisyys ohjaa koulujärjestelmää eikä kognitiiviinen tarkkailu oppilaiden tarpeista aj edellytyksistä. Pojat kasvavat 2 vuotta tyttöjä jäljessä sosiaalisessa toimintakyvyssä ja biologiassaan, hormonaalis-neurologisesti.

Poikien emotionaalinen kognitio-prosessi kohdistuu aivan päinvastaisiin asioihin kuin tytöillä, jotka haluavat vain matkia äitiään ja opettajatarta, olla matkimisen mestareita. Pojilla seikkailu, omaehtoisuus, kilpailevaisuus ja irrottautumien äidistä on vahvaa ja se on ehto mielenterveydelle, mieheksi kasvamiselle.


    Kenelle tervejärkiselle tämäkin on yllätys:
 • "RAPORTTI SISÄLSI myös yllätyksiä. Esimerkiksi talousmahti Yhdysvallat jäi sijalle 32 – eli esimerkiksi Algerian ja Kazakstanin taakse. Syy vaatimattoman sijan takana on se, että Yhdysvalloissa on suhteellisen paljon teini-ikäisiä synnyttäjiä ja äitiyskuolleisuutta." HS


Feministit ihailevat nyt muodikkaasti moralistisessa hysteriassa naisia vihaavia muslimimiehiä, fundamentalistista saudien rahoittamaa naistenalistamisen uskontoa ja etelän machoja sairaalla logiikalla Amerikan geopoliittisen ja sosiaalisen sodankäyntitaktiikan takia.
 • Suurmoskeija tulee olemaan naisvihan suuri voitonmerkki humanismia vastaan - veronmaksajien rahoilla ollaan lahjoittamassa ilmaiseksi fasistiselle uskonnolle temppelialue. Jos ihmiset eivät herää vastustamaan rasismia ja naisvihaa saudien fundamentalismissa, suurtemppeli tulee olemaan terroristienkin kehto - saudirahoilla ja saudipolitiikalla. It's so simple.
      Viheroikeisto ja valevasemmisto uskoo amerikkalaisen valheen globlisaatiosta.

  Yleisradion Riku docventures julistaa myös amerikka-keskeisen uusliberalismin fasistista pörssievankeliumia: Suomi ei saa poliittisesti olla itsenäinen eikä jatkaa pohjoismaista mallia omilla rajoilla, omalla lailla, omalla valuutalla, omalla moraalilla eikä toimia omien kansalaisten eduksi vaan tuhoksi pörssifirmojen siirtomaana.
Ei kommentteja: