perjantaina, lokakuuta 07, 2016

Vihreä rasismi leviää, Veronika Honkasalo

* päivitetty iii versio 8.10.
 useita kohtia


Veronika Honkasalo profiloi rasistisesti konnarin ja väitti että tämä oli tarkastanut vain maahanmuuttajien liputtomuuden junassa
    ja V oli taas väärässä paheksunnan blogissaan.
  
Vihreät piilokokkarit oksettavat minua suuresti kun eivät tunnista laajinta rasismia, rasismia köyhien profiloinnissa ja kohtelussa. Eliitin operaattorit piilottavat suurimman rasismin ja ylpeilevät rasismillaan suuren spektaakkelin, väestönsiirron avulla. 

Suuri paheksunnan narratiivi - Perustuslain rikkomisena kansanedustajien päälinjana. Harhautuksena, eliitin toiminnan suojaamisena. 

Suurin ongelma eli poliittinen linjaus Vihreissä ja nyt Soinin ministereissä on se, että ei tunneta sääliä köyhiä kohtaan. Köyhiä profiloidaan joka päivä junissa ja terveysasemilla syrjivästi ja halveksivasti. 

Jos kaikille köyhille tulisi ilmaiseksi matkustaminen, se edistäisi halvalla mielenterveyttä ja hyvinvointia ja toimintakykyä työllistämiseen. Vihreät ja eliittipersut ovat nyt samassa rintamassa kovin rasistisia kokkareita, vihamielisiä köyhiä vastaan ollakseen mahdollisiman amerikkalaisia ja kolonisaatiosotamyönteisiä.

Oikeiston operaattorit paheksuvat perustuslain asettamia velvotteita poliitikoille.  

Ongelmia ei haluta poistaa helpoin ratkaisuin.

Tilannetta rasismin kasvattamisessa pahentaa se että maahanmuuttajat saavat rasistisesti etuilla asuntojonoissa ja yksityiset hammashoidot kun suomalaiset köyhät kuolevat mätäneviin hampaisiin. Perustuslain vastaisesti - tästä eivät vihreät moralistisesti kiihotu. Kansan tuhoaminen näyttää olevan elitistisen huuman pääjuoni. 
  
Viha köyhiä kohtaan on aina ollut suomenruotsalaisen eliitin korkein elitismin, aatelisuuden brändi ja velvoite, erottautumisen ja veronkierron rasismia, nyt pohjoismaisen mallin tuhoamisena ja simsalabim uskonnollinen porvarin paatos on siirtynyt elintasoturistien räävittömään ylistykseen ja rahoittamiseen suomalaisten verorahoilla.

Poliittinen väkivalta tarkoittaa organisoitua väkivaltaa ja perustuslain vastainen valtion purkaminen verohelpotuksiin on vlaheiden suojassa organitoistua poliittista väkivaltaa

Veroprogressio ja verotusasetusten palauttaminen pohjoismaisen mallin mukaan on kielletty sana niin vihreillä kuin vasemmistoliitollakin, kaikki europuolueet ovat palvomassa Amerikan kapitalistista fasismia, pörssi-ideologiaa, imperialismia, jota myydään "eurounelmana".


 • Pohjoismainen malli on humanistinen malli joka vastustaa eliitin luokkasotaa eli feodaliterroria, elitismiä. 


    
 
Vihreät kosiskelevat köyhiä opiskelijaperheitä

ja samalla äärioikeistolaisella EU-kapitalismilla tuhoavat pohjoismaista mallia ja demokratiaa RKP:n ja EVA:n kainalossa. 

Eivätkö äänestäjät näe lopputuloksia varakkaiden veronkierrossa, markasta luopumisena Saksan euroterrorille ja firmojen veronkierrossa mm. Viroon paenneina veronkiertäjinä (kuitenkin Viron veronkiertäjät tuovat lapsensa Suomeen kouluun ja leikkauksiin, nuo itseään pettävät huijarit, valeporvarit).

 • Euroterrori on tuhokapitalismia natomaiden hyökkäyssodilla maustettuna -- ja vihreät ovat tuotteistaneet imperialismin spektaakkelin kaunosanoilla hipstereille.

  Vihreys on mitä tehokkain tapa tuotteistaa fasismi ja elitismi uudella tavalla mutta vanhoilla keinoilla: vihreät nauttivat saastuttavan ja hikipajoissa orjuuttavan teollisuuden elintasosta mutta saarnaavat kuin olisivat muka tämän koneiston yläpuolella. Vihreät ovat saavuttaneet pappien tekopyhyyden ja mittaamattoman itsepetoksen. Halveksunnan uskonnollista hegemoniaa - hegemonian teologia: "Eliitti halveksuu", katukaa, alamaiset. Operationaalinen teologia elitismin kätkemiseksi.

  Vastarinta ei voi samaistua eliittiin: vihreät eivät muuta teekkään kuin samaistuvat rahaeliittiin ja toisintavat suomenruotslaisten aatelisen kammottavaa demokratian sabotaasia.
 
 Amerikka yli kaiken - ja pilkatkaa suomalaisia. Vihreiden mätä ydin on kaikkien nähtävissä kun ohitat retoriikan naurettavan "vihreyden". Amerikka, dollari, nato, natomaiden aloittamat hyökkäyssodat, näitä vihreät ihailevat ydinlinjassaan.

Vihreä rasismi on samaa kuin RKP-rasismi, eliitin rasismi. Vihatkaa suomalaisia, vihatkaa kansallisvaltiota, rakastakaa Amerikan hyökkkäyssotia ja tuhokapitalismia. Eliitin paheksuntaspektaakkeli osoittaa terävästi ja selkeästi kuinka eliitin toiminta on prioriteettien sotkemista.
 • Tämä on sitä vanhaa kirkkokulttuuria uudessa muodossa: eliitin julmuus, kolonisaatio-operaatio ja maavarkauden kätketään kirkon saatanallisella synti- ja helvettispektaakkelilla köyhien lamaannuttamiseksi.  
Tämä on poliittista eikä vain kansanedustajien sekoilua.
   
 
Elitismi eli eliitin rasismi

on nyt keksinyt moralismilleen loistavan kohteen: rasistit. Niin, köyhiä raiskaava eduskunta ei ole rasistinen mutta perustuslakiin vetoavat nationalistit ovat "rasisteja".

EU-puolueiden Rasismipuhe on vain sijaispuhetta. Suomen taloutta tuhotaan vakavalla tavalla ja kansalaisten perustuslailliset oikeudet on raiskattu raskaalla kädellä ja kansalaisia tärkeämpään asemaan on nostettu nuorten miesten turistiarmeija, joka etsii itselleen ilmaista elämää länsimaisessa elintasossa kun eivät halua muuttaa oman maansa sisällä itselleen naista, työtä tai turvaa etsimään. Mafiaklaanit tietysti kasvavat huikeasti näistä miehistä jotka haluavat rahaa mutta joilla ei ole mitään luontaista empatiaa tai solidaarisuutta valkoisia suomalaisia kohtaan.

"Merkityksetön" "yhteinen vihollinen",
 median rasistinen luokkasota suomalaisia natiiveja vastaan Rasismi-leimalla, eliitille mukavaa melskattavaa, jotta valtiota tuhoava pörssiyhtiöille alistuva kapitalistinen linja olisi poliittisen keskustelun ulkopuolella. 

Poliitikkojen moralistinen pöyhistely ja kauhistelu elintasoturistien puolesta on tietysti itsepetosta ja harhautusta samalla kun EU-puolueet toimivat Amerikan sotatalouden käskyttämänä ja metsät, huikeat vesivarat ja huikaeat kaivoslöydöt luovutetaan ilmaiseksi dollarikapitalismiin, eliitin ihanaan ryöstökolonisaatioon Suomen ja suomalasiten ryöstämisessä.  
 • " Pankkiirit kieli pitkällä kuolaamassa Suomen metsiä: Vapon omaisuudessa ehkä kiinnostavin pala ovat metsät. United Bankers on sijoitusyhtiö, jolla on kasvava omistus suomalaisissa metsissä ja rahastot metsäsijoituksia varten. "


Vihainen kansa on kielletty,
sananvapaus uhka, loukkaantunut eliitti; 


mediahysteria "kieltää" vihaisen kansan, häpäisee kansan vihan kolonisaatiokapitalismin mediashowssa,  aivan kuten kolonisaatiofasismin kirkkoherrat helvetinkatkuisissa saarnoissaan 900 vuoden kolonisaatiovyöryssä Suomeen, eliitille uhka, vain se saa pahennusta aikaan ja kiihkoa eliitin operaattoreilla.

Vihreä oikeistoviha natiiveja vastaan. Eliitin onnistunut spektaakkeli.


Merkel on itse selkeästi sanonut massamedian toimittajille, että väestönsiirto Eurooppaan on hyväksytty Amerikan painostuksesta -- osana Syyriaan kohdistuvaa hyökkäyssotaa, terrorisotaa Amerikan, saudien, Israelin ja natomaiden projektina aseistetuilla palkkasotilailla.

Veronika, häpeä että poistit blogistasi suurimman osan keskustelua jossa sinun rasismisi paljastettiin.

Häpeä vaikka et osaa hävetä vihreä porvarimoralismisi ja kiihkosi alla.

Häpeä, eurokapitalismin ja natomilitarismin ajaja vihreiden valheiden alla.
Suomalaiset suvaitsevaiset sotatalouden eli globalisaation hyväuskoisina muuleina.

Presidenttiaikanaan Ahtisaari järjesti virka-asunnollaan Mäntyniemessä Soroksen johdolla tapaamisia, joissa kirjan mukaan ensimmäisellä kerralla koolla olivat Ahtisaaren assistentti Matti Kalliokoski, Jaakko Iloniemi, Alpo Rusi, Pertti Torstila ja Marko Ahtisaari. Kalliokoski muistelee, että kyse oli miellyttävästä ja mielenkiintoisesta brainstorming-sessiosta, jossa Soros avasi maailmankuvaansa. Session jälkeen Soros ja Ahtisaari tapasivat aina, kun sattuivat samaan kaupunkiin.

Viheroikeisto
ja valevasemmisto uskovat amerikkalaisen valheen globalisaatiosta.

Yleisradion Riku docventures julistaa myös amerikka-keskeisen uusliberalismin fasistista pörssievankeliumia: Suomi ei saa poliittisesti olla itsenäinen eikä jatkaa pohjoismaista mallia omilla rajoilla, omalla lailla, omalla valuutalla, omalla moraalilla eikä toimia omien kansalaisten eduksi vaan tuhoksi pörssifirmojen siirtomaana.
" Vihreät, Naton asialla jo parikymmentä vuotta.

Tämäkään tytteli Emma Kari  ei joutuisi ase kädessä puolustamaan itseään, jos hänen haluamansa linja johtaisi loogiseen päätökseensä, koska joku asevelvollisuutensa suorittanut kuolisi hänenkin ansiostaan turhassa sodassa. Mutta se on aina ollut vihreiden mielestä oikein, että joku muu kuin he kuolee sodassa, jota he ovat toivomassa."  SP
 • Emma, Emma:

  ”Suomi taas korvat luimussa Venäjän edessä – Sipilä ja Soini eivät suostu vastaamaan "
- Oppositiopuolue vihreiden kansanedustaja Emma Kari arvostelee ulkoministeri Timo Soinia ja pääministeri Juha Sipilää kiertelystä Venäjän Syyrian-toimien… UUSISUOMI.FI

Suomessa toimivista kaivosyhtiöistä kaikki ovat Talvivaaraa ja Outokumpua lukuun ottamatta ulkomaalaisia. Antaako Suomi vieraiden yritysten kaivaa maata oman…
STUDIO55.FI


Metsähallitusta koskevan lakiuudistuksen yhteydessä suunnitellaan Suomen luonnonsuojeluliiton saamien tietojen mukaan valtavaa kansallisen vesiomaisuuden siirtoa kansalaisten vapaasta käytöstä valtion liikelaitoskäyttöön. Kyse on yli 2 miljoonasta hehtaarista meri- ja järvialueita. Metsähallituslain...
SLL.FI
Oikeiston suunnitelma Amerikan geopolitiikassa:

Hyvinvointivaltio on mahdollisesti tulossa tiensä päähän. Suomeen pyrkivät…

MTV.FI   

70% kouluista homeessa, lapsille lopullisia vammoja homemyrkyistä -- ja kansanedustajat kiihottuvat "suutuksiin" vain sanoista, rasismista, vihaisesta kansasta. 

Vihainen kansa on kielletty, mdiahysteria kieltää vihaisen kansan aivan kuten kolonisaatiofasismin kirkkoherrat helvetinkatkuisissa saarnoissaan 900 vuoden kolonisaatiovyöryssä Suomeen,
 eliitille uhka, vain se saa pahennusta aikaan ja kiihkoa eliitin operaattoreilla.


- Rovaniemen kaupunki aikoo selvittää, kuka on vastuussa Korkalovaaran peruskoulun pieleen menneestä peruskorjauksesta. Lehtemme uutisoi keväällä,…  lapinkansa.fi
" Hegemonia ja kiinteä, eristetty viholliskuva ovat erottamattomat. Jos olisi mahdollista neutraloida viholliskuva, liittää se terapeuttisen psykoanalyysiprosessin avulla takaisin ymmärrettyyn kokonaisuuteen, myös hegemonia lakkaisia olemasta. Viholliskuvan uusintaminen, siis trauman toistaminen terapian vastakohtana, uusintaa hegemonian. "

"Alun perin hegemonia tarkoitti poliittista hallitsemista tai ylivaltaa erityisesti valtioiden välisissä suhteissa. Sittemmin sillä tarkoitettiin Antonio Gramscin määrittelemänä hallitsevien yhteiskuntaryhmien kulttuurista ylivaltaa. Eliitit hallitsevat kansalaisia ideologioiden avulla, eivät nojaamalla fyysiseen väkivaltaan.[1] Laajemmin hegemonia merkitsee monimutkaista kokonaisuutta, joka yhdistää toisiinsa poliittiset, sosiaaliset ja kulttuuriset voimat, tai ne aktiiviset sosiaaliset ja kulttuuriset voimat, jotka ovat kokonaisuuden kannalta välttämättömiä elementtejä."     -  Wikipedia

Tutkijat ovat tunnistaneet viisi eri vaihetta, jotka ovat edeltäneet kaikkia historian tuntemia joukkotuhoamisia. Kaikki nämä vaiheet on läp..   rayhablogi.blogspot.com|Henkilöltä sami parkkonen

- Mitä teille on tapahtunut? Mitä siellä on tekeillä? 
Te voisitte olla täysin suvereeni…   rayhablogi.blogspot.com   |Henkilöltä sami parkkonen
 

Monikulttuurin edustajia tarvitaan median ja viihteen esiteltäviksi, ja löytyyhän niitä. Puotilan random-taposta epäiltynä vangittu irakilainen räppäri Muntazar oli pari vuotta sitten Ylen esittely…
             NYKYSUOMI.FI


"Ööh, ISIS taistelijat ovat terroristeja,
- heidät pitäisi pidättää ja tuomita terrorismi rikoksista mutta..." SP

Mutta poliitikot rakastavat joukkomurhaajia, palkkasotilaita, rakastavat imperialistisia sotia, dollarisotia, imperialismin kapitalismia. Suomi on varautunut Isiksen taistelijoiden paluuseen
- "Pyritään auttamaan normaaliin elämään"

Suomi on varautunut siihen, että terroristijärjestö Isikseen värväytyneitä suomalaistaistelijoita palaa…

   karjalainen.fi
Maailman johtajat myöntävät olevansa huolissaan epäluottamuksesta, kertoo CNN Money.  Kansa ei luota heihin, koska eriarvoisuus on lisääntynyt vuosikymmenten ajan ja kansa kokee jääneensä paitsi kansainvälisen kaupan hyödyistä, johtajat…
talouselama.fi • Maahanmuutossa mikään ei mene oikein, ja lopputulos on aina onneton

MOT esittää maanantaina mitä tapahtuu kun taitamattomille ja hyväuskoisille hölmöille annetaan avoin shekki ilman vastuuta ja valvontaa.
Kun vastakkain on kovaksikeitetty bisnesmies ja hyväuskoinen hölmö toisten rahoilla, lopputuloksen tietää: pieleen menee.
Kannattaa katsoa maanantai klo 20 TV1 MOT


YK:n rauhanneuvoston jäsenet sanovat ettei Syyriassa ole sisällissotaa, eli Syyrian hallinto vastaan kansa, vaan Syyrian hallinto ja kansa yhdessä, vastaan ulkopuoliset terroristijärjestöt!Tässä video elokuun YK:n rauhanneuvoston Syyriaa koske...
             mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Vihreät fasismin kannattajina

- YK:lle puhunut rauhaninstituutti taas pyytää tutkinnan jälkeen Amerikkaa vetäytymään pois hyökkäyssodastaan.


TTIP-pankkivaltasopimusta usein ankarasti kritisoinut tietokirjailija Jaana Kivi kuvasi eilen Yleisradion haastattelussa, kuinka koko Euroopan unioni on rakennettu palvelemaan korruptiota, kirjoittaa Magneettimedia.
MVLEHTI.NET

        Vihreä omatunto - fasismin tae
   
         On US false flag operations and media propaganda.
Valittuja maita syyllistetään nyt mitä ihmeellisimmistä asioista - Syyriaa kemiallisista aseista (kuten Irakia aikanaan) ja siviilien pommittamisesta, Venäjää avustussaattueen tuhoamisesta Syyriassa ja malesialaiskoneen alas ampumisesta Ukrainassa, jne. Afgaaneja WTC:n torneihin lentämisestä ja muslimeja Euroopan terroriteoista. Kaikki nämä ovat puhtaita valheita. Miksi tällaista tapahtuu?
Näyttää siltä, että maailmanpolitiikkaa johdetaan nykyään juuri näillä "false flag" operaatioilla (attentaatti tehdään itse ja syytetään muita). USA:n false flag -operaatioiden lista on jo järkyttävän pitkä. Pahimmillaan on aloitettu maailmansotia, osallistuttu niihin tai hyökätty itsenäisiin valtioihin näiden varjolla.
Ongelma on siinä, että kriittinen media on saatu maailmasta vaiennettua (tänään hiljennetään MV-lehti). Maailman median omistaa sama uskontokunta kuin mikä omistaa ase- ja öljyteollisuuden ja mikä pyrkii maailmanvaltaan (New World Order). Heidän armeijansa on Nato, järjestelmänsä oligarkia ja pankkinsa Rothschilds. Heidän mediansa on Reuters, AFP, AP - ja Suomessa YLE sekä HS. He kalastelevat tukijoita epärehellisistä ja tyhmemmistä piireistä (UPI, armeija, äärioikeisto).
Maailma on herännyt havaitsemaan tämän rikollisjoukon ja siksi mafia tekee kiireellä lakeja, millä kielletään "vihapuhe" - mikä tarkoittaa vain näiden rikollisten toimista kertomista. Samaan aikaan luodaan miljardeilla järjestelmiä edistää vihapuhetta (hybridisotaa) niitä vastaan, jotka haluavat ilmiantaa em. mafian ja sen false flag -operaatiot (esim. Venäjä ja vapaa media). Siis sionisteista kirjoittamisesta joutuu linnaan ja sakkoihin mutta venäläisten pilkkaaminen on valtion edistämää ja maksamaa. Common - miettikäähän nyt!
Suomen valtio (YLE) lähetti 200 toimittajaa oppimaan CIA:n propagandaosaston toimintaa. Samaan aikaan luotiin hirvittävä kuva Pietarissa toimivasta markkinointialan yksityisestä pikkuyrityksestä mikä tekee tuote-esittelyä ja mitä tahansa asiakkaat tilaavat. Se olikin kuulemma "´trollitehdas" vaikka ainoatakaan sen tuotetta ei olekaan löydetty. Suomessa toimii noin 1500 samanlaista yritystä - Venäjällä tuhansia. Mutta länsimaissa on vastaavia organisaatioita, joiden tehtävä on käydä informaatiosotaa. Niihin YLE lähetti oppilaansa veronmaksajien varoin.
USA on maailman ainoa maa mikä tuottaa propagandaa suuressa mitassa. Propagandan tuottajina on yli 100.000 ammattilaista plus koko media mikä on alistettu toiminnalle. Myös Suomen media on alistettu tälle mafialle (jo omistuksen kautta).    Tässä on pari artikkelia siitä, miten se toimii:

The Government has Been Deploying Propaganda On U.S. Soil for Many Years as part of an intelligence…
GLOBALRESEARCH.CA


     video  - Awaken U$A.
76 085 näyttökertaa
 Big Think
- What makes Nordic countries the best in every aspect?
Former President of IcelandÓlafur Ragnar Grímsson reveals the secret.
  
Ei kommentteja: