perjantaina, helmikuuta 28, 2014

Ukrainan kriisi, Venäjän geopolitiikka ja Naton aggressioUkraina ei voi olla itsenäinen.

Geopoliittinen fakta. kansan mielipide. 


EU:n ja CIA:n saneleminen "itsenäisyyden" toitottaminen EU-Naton aggressiona ja provokaationa on  vakauden horjuttamista EU:n transatlanttisessa hajotajahallitse -politiiikassa. Eli Venäjän kieltämisen operaatio. 
 

Kannattaako Venäjän geopoliittista asemaa ja aluetta provosoida?

EU-politiikka Venäjän suhteen on ollut vain provosointia ja Naton kylmän sodan operaatioita. Valtamedia ei kerro, kuinka Nato on kouluttanut EU-ystävällisiä katufasisteja tässä ruutitynnyrissä


EU kannustamassa demokraattisen järjestelmän tuhoamiseen aseellisella vallankaappauksella ja myös kouluttamalla ukrainalaisia fasisteja amerikkalaisella rahalla sekä tietysti CIA-kaaostaktiikoilla.  Ja nyt itketään että Venäjä ei saisi provosoida. Jos Ukrainaa ei kutsuta demokraattisesi, ei voi Suomenkaan mediamafian ohjailtuja lumevaaleja kutsua demokraattiseksi. 

  • ”Yksi mielenosoitusten keskeisistä voimista on Svoboda-Vapaus puolue, joka on äärioikeiston kattojärjestön jäsen kuten Jobbik Unkarissa ja Front Nacional Ranskassa. Svoboda on natsikollaboraattoreiden suora perillinen.”
http://turpeinen-saari.net/blogi/?kEU on sotilaallisen leviämisen mekanismi taloudellisen terrorin avustuksella.
Hajota ja hallitse. Kreikan velkaorjuus ja eliitin lahjominen veronkierrolla oli tarkkaan harkittua.
Maidanin fasistien sotamiesneuvosto vaatii saada hyväksyä jokaisen Ukrainan uuden hallituksen ministerin
Mitä Suomen oikeiston Nato-fanaattisuus ja kenraalien salaiset Nato-sopimukset mm. suomalaisten armeijan työntekijöiden luovuttamista palkkasotilaiksi (400 kpl) tulee aiheuttamaan? Suomi on nyt mukana ainakin kahdessa sodassa.
Tässä vielä jopa Reutersin tunnustama uutinen Amerikan ja fasistien dollaritangosta :Video - Amerikan korruptio-operaatio Ukrainassa:


  • Victoria Nuland - Assistant Secretary of State for Europe and Eurasian Affairs

    US Assistant Secretary of State for Europe, Nuland said: “Since the declaration of Ukrainian independence in 1991, the United States supported the Ukrainians in the development of democratic institutions and skills in promoting civil society and a good form of government - all that is necessary to achieve the objectives of Ukraine’s European. We have invested more than 5 billion dollars to help Ukraine to achieve these and other goals.


Semanttista sotaa:
  • ”Ylen uutiset nimeää venäläiset mielenosoittajat Krimillä joukkioksi. Natsit Kiovassa olivat mielenosoittajia.”


Entä Suomi ja eurojuntan fasismi valtioiden tuhoamisessa?

Suomessa viime hallitukset ja armeija ovat tuhonneet kansalaisten itsenäisen puolustusoikeuden kirjaimelisesti tuhoamalla 500000 kalashnikovia varastoista sekä tietysti miinat ”humanitaarisista” syistä. Laista on poistettu armeijan velvoitetus suojelemaan ”itsenäisyyttä.


*Lisäys
Amerikkalainen dollarivyöry houkutteli rikkaat keskinäiseen vallankaappaukseen mutta sen seurauksena raha virtaa nyt fasistipuolueille
Miten kauan on USA:n tuki Ukrainan fasisteille kestänyt?


  • -Yhdysvallat tukee Ukrainan fasisteja ja pitää yllä vahvoja suhteita uusnatsien Svoboda-puolueeseen, joka on yksi tärkeimmistä Ukrainan laillisen hallituksen tappioon johtaneiden protestien johtajista, kertoi arvostettu kanadalainen tutkimuslaitos Global Research keskiviikkona.Global Research kertoi, että republikaanisenaattori John McCain on yksi tämän äärikansallisen puolueen johtaja Oleh Tyahnybokin liittolaisista. Myös Yhdysvaltain Euroopan ja Euraasian asioiden varaulkoministeri Victoria Nuland tapasi Tyahnybokin vieraillessaan helmikuussa Ukrainassa.Joulukuussa Nuland rohkaisi EU-myönteistä Svobodaa ja muita Ukrainan oppositiojärjestöjä ,levottomuuksien järjestämiseen ja nimitti niitä ”demokratian tukipilareiksi”, minkä jälkeen maa ajautui väkivaltaiseen kaaokseen.Viranomaiset kertoivat tuolloin myös, että Washington oli sijoittanut viisi miljardia dollaria ”instituutioiden rakentamiseen ja edistämään demokraattisia menettelytapoja” Ukrainassa. -kts video- 
      Global Research kertoi myös, että vuosia sitten Valkoinen talo suojeli OUN-B -nimisen natsiryhmittymän jäseniä, Myöhemmin tälle ryhmälle annettiin nimi Amerikan Ukrainan kansankongressi (Ukrainian Congress Committee of America, UCCA).1980-luvulla suhteita Ronald Reaganin hallituksen ja UCCA:n välillä vahvistettiin, UCCA:n johtaja Lev Dobriansky nimitettiin Bahaman suurlähettilääksi ja hänen tyttärensä USA:n kansallisen turvallisuusneuvoston jäseneksi. UCCA hakeutui Yhdysvaltain kongressin suojelukseen pysäyttääkseen ristiretken, jonka oikeusministeriö oli käynnistänyt (julistuksena) natsisotarikollisia vastaan vuonna 1985.Global Research kertoi myös, että Viktor Janukovitshin hallituksen kaatumisen jälkeen UCCA järjesti useita marsseja Yhdysvalloissa. UCCA:n jäsenet pitivät näkyvillä OUN-B -ryhmittymän lippuja ja huusivat iskulauseita, joissa kiitettiin Washingtonia sen Ukrainan protesteille antamasta tuesta.   — Ottawa  Prensa Latina / KOMINFORM –Ja Venäjä vastaa, kuin sinne huudetaan.

Kannattaako Venäjän geopoliittista asemaa ja aluetta provosoida? EU-politiikka Venäjän suhteen on ollut vain provosointia ja Naton kylmän sodan operaatioita.
Ukrainalaisten fasisti-terroristien ja päättymätöntä sotaa julistavien mellakoitsijoiden  valmentaminen ja yllytys on sodanjulistus.

Rationalisti näkee Naton pimeän provokaatiosodan tasapainon kumoamisena ja sotaan pakottamisena.

 Nato on sodan jalkeen suurin terrorijärjesto Euroopassa  kts alla Operation Gladio
Emme voi ymmärtää mitään Naton pimeästä sodasta, uudesta kylmästä sodasta trilateraalisen komission käsikirjoittamana, CIA:n kouluttamasta vallankumoustoiminnasta ja trans-atlanttisesta imperialismista, jos ette tiedä tätä perussivystyksen osaa Naton terrorista ja vasemmiston lavastamisesta median avustuksella:


Venäjän asevoimien komentaja, kenraali Nikolai Makarov varoitti tiistaina Suomea veljeilemästä Naton kanssa.

http://yle.fi/…/kenraali_makarovin_puhe…/6169951

  • Tässä Videolla 27.00 kohdalla suomalainen kouluttaa Ukrainalaisia kapinallisia. Siis Suomen armeija, on ollut aiemmin Libyassa ja Egyptissa ja nyt sitten Ukrainassa:
http://russia.tv/video/show/brand_id/3957/episode_id/962307

Yritän saada teidat näkemään Naton ja suomalaisten kenraalien kylmän sodan operaatioita Amerikan talutusnuorassa. Jenkit ovat käyttäneet jo miljardeja Ukrainan vallankaappaukseen fasisteja kouluttamalla ja psyykkaamalla. Libyan tuhoamista valmisteltiin brittien johtamalla salaliitoilla, lahjonnalla ja sabotaasilla 12 vuotta. Maa on nyt taloussodan murskaama oikean sodan keinoilla.
Vallankäytön salaliittoja eli salaliittofaktaa Euroopan eliitin ikiaikaisista keinoista, sota kansaa vastaan. Tämä on sitä eliitin luokkasotaa.

Tiedustelupalvelun metodit: loanheitto, massamanipulaatio, seksikiristys
- Ison-Britannian tiedustelupalvelun käyttämät metodit eivät kestä päivänvaloa.

 
Me olemme jo Orwellin kirjassa.Nyt se kriisi varmasti kriisiytyy suomalaisen piilofasistin kerjätessä kiitosta Natolta

CIA yhteiskunnan tuhoajana

On olemassa myös tuhansia vuosia vanha absoluuttinen periaate, jonka Egyptin faaraot näkivät suurvaltakunnan ehdoksi: geopolitiikka ja turva-alueet, buffer zonet. Nämä ovat ehdottomia itsestäänselvyyksiä. Sumerin kaupunkivaltioilla ei ollut buffer zoneja: siksi neljä kaupunkia sotivat satoja vuosia keskenään.2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Venäjä saattaa avata sotilastukikohdat Venezuelaan, Nicaraguaan ja Kuubaan. Amerikan tyyliin

http://es.rt.com/vtB

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

YLE noudattaa CIA:n käsikirjoitusta transatlanttisessa kumousten näytelmässä: CIA:n kumppaneiden miljardiomaisuutta ei esitellä eikä paheksuta

kts

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10152041458929139&set=a.131645074138.107004.587494138&type=1