torstaina, helmikuuta 20, 2014

Eduskunnan homokeskustelu ja historia: kirkon kontrollikulttuuri homofobian takanaMedia pysyy hiljaa salaisesta politiikasta kirkon uudistamisen takana naispappeuden suhteen


 - kolme pääpuoluetta uhkaili raskailla aseilla ja kirkon verotusoikeuden menettämisellä ja sitten vasta piispat näkivät nöyrästi valon teologiassaan eli reaalipolitiikan ainoan tien kirkon vallan ylläpitämiseksi: tekopyhyydellä ja itsensä ylistämisellä, modernin kirkon ja virkamieslain hehkutuksella painostuksen peittämiseksi. 


Piispa ja piispan kylmä homopelko, syntiset, saastaiset, kirkon tuomitsemat pilaavat kirkon luomaa puhtausilluusiota - haastattelu silloin joskus :


Kuvio on uskontososiologisesti äärimmäisen selkeä kirkon historiasta ja sen moralismista:
Ruotsin aateliset halusivat suomalaisista työjuhtia.

Kirkon paasaus oli helvettiä ja aivopesua: kaikkien kirkkojen seinät olivat alunperin täynnä helvettikuvia. Pakkojäsenyys loppui vasta 1922. 


Luotiin yksi ainoa tapa olla hyvä kansalainen kuninkaalle ja verottajalle: kilpailet avioliitossa lapsien lukumäärässä ja vehnäveron viljelyssä aatelisten elintasoa takaamaan ja saat palkkioksi "ikuisen elämän".  Amen.

  • Näin luotiin ladattu kelvollisen kansalaisen illuusio ja arvolataus, johon kirkko hitsasi "sitoutuvaa" hteroseksuaalisuutta. Eli naisia, nuoria ja homoja syyllistettiin kaikilla helvetin keinoilla ultrapatriarkaalisessa "taleban-kristinuskossa".

    Luotiin kelpaavuuden ehdot ja "ihanne"-suggestio tuhoavalla moralismilla.  Varmuuden tuote, kuinka minä kelpaan uhkaavalle ja moralistiselle, kaikkivaltaiselle koneistolle: pseudo-onni illuusiona.
  
Suomalainen depressio ja passiivisuuden häpeäkulttuuri nousee suoraan kirkkokulttuurista eli aatelisten kontrollivirastosta, kirkosta ja äärimmäisestä valtahierarkiasta uskonnon suggestion turvina.
Ei mitään epäilyksiä mistään muusta.

Usko mitä haluat, mutta historia on kristallin kirkas kolonisaation brutaalista monokulttuurista eli yhtenäiskulttuurista aatelisten aivopesukulttuurina.

Aatelisiahan kirkon moralismi ei koskenut, kirkko ei puuttunut aatelisten orgioihin, papit vain pyysivät vain päästä mukaan.

Kaiken lisäksi kirkko oli ensimmäinen alko, kirkkaan viinan monopoli hurjien rikkauksien repimiseksi. Kuninkaan kruunu kielsi suomalaisilta kaiken, jos et suostunut kastettavaksi ja kirkon manipuloimaksi. Olit henkipatto.

On totta että Vatikaanin kirkko ja sittemmin Ruotsin kikko ei tappanut homoja Suomessa mutta syynä on se, että papit olivat Vatikaanin karkoittamia seksuaalisynnistä, haureudesta, homoudesta ja rikoksesta tuomittuja pappeja Suomen Siperiaan. Inkvisitioon lähetettyjen tulosraporttien takia tapettiin sen sijaan "eläimiinsekaantujia". Tuhansia.

Turun tuomiokirkon katto oli puhdasta kultaa kirkon röyhkeän verotuksen elitistisenä symbolina suomalaisten selkänahasta kurjuudesta ja aliravitsemuksesta välittämättä. Tämä on yhä niin häpeällistä että historioitsijat ja kirkko eivät siitä puhu. 

 Todellinen Ruotsin kulttuuriperintö:
 

  - Jokainen suomalainen,

    joka ei tahdo oppia ruotsia

   ja käydä kirkossa,

    on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto 

             - 1646 käräjäoikeuden pöytäkirjaHistorian kuona paljastuu 2014:

"Tulossa hirveä päivä" - illan homokeskustelu nostaa jo poliitikkojen verenpainetta

- Eduskunta aloittaa tänään tasa-arvoisen avioliittolain käsittelyn. Kansalaisaloitteen on allekirjoittanut yli 164 000 suomalaista.  Ilta-Sanomat
kts  AReena
Avioliitto-sanasta ja alkuperäisyydestä
"Sanskritin kielen sana maitri (palin kielen metta) tarkoittaa samanaikaisesti sekä ystävyyttä että rakkautta. Eroottinen intohimo puolestaan on kama - jolla voidaan tarkoittaa yhtälailla "syvää" eroottista rakastumista kuin pinnallisimpia mahdollisia aistinautintokontakteja. Käsitteet siis hierarkisoidaan eri tavoin riippuen kielestä ja kulttuurihistoriasta "Luulisin, että useimmat "perinteisen perhemallin" kannattajat kyllä tietävät, että esimerkiksi ydinperhe on suhteellisen moderni teollisuusyhteiskunnan tuote. Mutta konservatismi poliittisena ajattelutapana lähtee siitä, että vakiintuneita standardeja tulee suojella - paljolti riippumatta siitä, miten ja milloin ne ovat vakiintuneet.

- Janne Vainio


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Avioliitto-sanasta ja alkuperäisyydestä

"Sanskritin kielen sana maitri (palin kielen metta) tarkoittaa samanaikaisesti sekä ystävyyttä että rakkautta. Eroottinen intohimo puolestaan on kama - jolla voidaan tarkoittaa yhtälailla "syvää" eroottista rakastumista kuin pinnallisimpia mahdollisia aistinautintokontakteja. Käsitteet siis hierarkisoidaan eri tavoin riippuen kielestä ja kulttuurihistoriasta

"Luulisin, että useimmat "perinteisen perhemallin" kannattajat kyllä tietävät, että esimerkiksi ydinperhe on suhteellisen moderni teollisuusyhteiskunnan tuote. Mutta konservatismi poliittisena ajattelutapana lähtee siitä, että vakiintuneita standardeja tulee suojella - paljolti riippumatta siitä, miten ja milloin ne ovat vakiintuneet.

- Janne Vainio