tiistaina, helmikuuta 04, 2014

Soinin kuminen selkäranka ja retorinen tilannesilmä


Uskomatonta miten Soinin kuminen selkäranka on niin optimoitu mielikuvitukselliselle opportunismille. Tilannesilmää.


Tämä yllättävä ja mediaseksikäs naistenlehtisympatiarykäisy kiinnittää nyt yleisön huomion pois hänen äärioikeistosuojattiensa kokemalle äänestystappiolle oman puoleen sisällä.


  Harhautus.

Eliitin pylly vasten pyllyä bum bum ja Suomi Natoon ja Saksan pankkiireille.

Muistakaa, että 3000 tuhatta vuotta vanhojenkin sotaoppaiden mukaan harhautus on tärkeintä sotatoimintaa.

Kekkonen osasi sen. Hänellä oli kuitenkin hurja sensuurikoneisto eli Hesari ja YLE takanaan, nyt keskiviikkokerhon päätoimittajien ohjailema uusi suomettuminen, henkilökultti-"intressi" ja euroidentiteetin "epäitsekäs", alistuva ideologia epäpolitisoi kaiken ja harhauttaa kansan näkemästä eliitin toiminta valtion alasajossa euroeliitin ja dollaripörssin puolesta.

Mis-informaatio eli valetieto, väärä painotus, näkymätön sensuuri ja uskonto ovat eliitin elämän eliksiiri.Ei-tärkeitä asioita poliittisen henkilökultti-mediaviihteen keskellä:

TalvivaaraII

Perussuomalaisten ylistäjät ovat mielestäni aikamoisessa ansassa: 

perussuomalaiset ovat rakastuneet Natoon ja suurarmeijan ajatukseen, jatkosodan jatkona, eurokolonialismiin miehisenä "Euroopan kovana ytimenä", ja tukevat euroa nyt sen takia kaikin tavoin, myös eurokorruptiota jatkamalla.III


Olkaamme islantilaisia.

Suomalaisuus on jo tuhottu, tiedostamiskyky ja kansan taistelutahto yhteiskunnan puolesta, jo Kekkosen sensuurikulttuurin ja mafiapolitiikan toimesta, salaisella ulkopolitiikalla CIA:n kanssa. Nyt ihmiset ovat hiljaa kun Suomi on poliisivaltio ja poliisi saa väärentää asiakirjoja sekä vakoilla ihmisiä salaisista syistä. Poliittisista syistä kuten 1930-luvulla.Suomi. Salainen Suomi.
Eliitin Suomi. Eduskunnan pääsihteerinä Supon johtaja. Historian väärentäminen, sensuroiminen ja salaaminen antaa eliitille valtaa. Jopa Kekkosen vanhimmat päiväkirjat pysyvät yhä sensuroituna presidentin kassakaapissa.
Liian kovaa kamaa alamaisille, joka on koulutettu johtajakultteihin ja ihailemaan alistajia.

V

Kesällä Soini vertasi ylpeänä EU:ta ja Vatikaania keskenään. Hyvin ylpeänä. Italiassa on 2000 miljardin euron pankki-, kiinteistö- ja velkakupla huikean korruption, työttömyden, oikeistolaisen mediapropagandan ja mafian lisäksi. Silti Soini haluaa nyt pitää kiinni eurosta ja omasta eurourastaan eikä halua puolueen vastustavan euroa virallisesti. Perussuomalaiset ovat täysin johtajakulttinsa lamaannuttamia, kuten vasemmistoliitto. 

 • Italian työllisyys ja teollisuuden kehitys – todelliset luvut kuin painajaisesta

http://tyhmyri.wordpress.com/2014/02/02/italian-tyollisyys-ja-teollisuuden-kehitys-todelliset-luvut-kuin-painajaisesta/


ja

       Timo Soini:
 • ”Tavallaan koko Euroopan unioni on katolinen rakenne. Siellä on [komissi­on puheenjohtaja José Manuel] Barroso, joka on jollei nyt paavi niin ainakin piis­pa. Muut komissaarit ovat kardinaaleja, ja EU-virkamiehistö on kuuria [Vatikaa­nin keskushallinto].”

  Soinin mielestä Pohjois- ja Etelä-Eu­roopan välinen ero on aito, ja se koskee lojaliteettiajattelua.

  ”Katolisessa yhteiskunnassa ensin on perhe, sitten suku, klaani ja lääni… val­tio

  ”Uskonnolla ja kulttuurilla on ul­kopolitiikassa, niin kehitysyhteistyössä kuin kauppapolitiikassa, hirveän paljon isompi merkitys kuin pelkillä teknisillä kysymyksillä.”

  Herätkää, Soinin omat pikku idiootit.

  http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143579-timo-soini-katolisten-maiden-korruption-sinettimiehena


Ei kommentteja: