lauantaina, helmikuuta 01, 2014

Nokian hallitus halusi tuhota Nokian - hyväntahdon eleenä läntiselle pörssieliitille

-- päivitys 14.10.14 --

Elopin ja Ollilan onnistunut operaatio Nokian tuhoamisessaTaas Elopin puhdistamisoperaatio mediassa  


 • - Elop-kirjailija: Erittäin hyvä toimitusjohtaja, joka teki vääriä päätöksiä 


Transatlanttista salaliittoa Suomen taloudellisesti riippuvaiseksi alistamisessa ylistetään.

Mm. Trilateraalinen komissio on ajanut suuryritysten uuskolonisaatiota Eurooppaan; TTIP on suora ideologinen ja praktinen seuraamus tästä pitkästä prosessista jossa toteutuu myös natsipankkiirien kostounelmat. Hajota ja hallitse."Globalisaatio". Täydellinen yhteiskunnan ja omavaraisuuden tuhoaminen. Ollila sai palkinnoksi paikan ja nimen pörssiolympoksen huipulta kun alistui ja alasajoi. - http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194931738135/artikkeli/elopkirjailija+erittain+hyva+toimitusjohtaja+joka+teki+vaaria+paatoksia.html
    

Miksi Nokia tuhottiin? Miten?


    Nokian tuhon VIISI vaihetta1) Nokian kehitystiimit tekevät aluksi uskomattomia saavutuksia ja nokialaiset puuhaavat varsinkin ensin ilmaiseksi ja jopa salaa johtajiltaan autotalleissa käsittömättömiä teknisiä loikkia tietotekniikassa ja algoritmeissa.

 •  > Nokian johto sabotoi, hidastaa ja estää keksintöjen käyttöönottoa joka vaiheessa - taustalla hyvin todennäköisesti jo silloin amerikkalaisten ja pörssieliitin vetoomukset ja lupailut uranoususta pörssimaailmassa tiskin alta Nokian eliitille,  jotta pieni Suomi ei nousisi liian ylivoimaiseksi.

2) Nokiaan pystytetään amerikkalainen ja tarkemmin sanottuna microsoftilainen kova elitistinen hierarkia ja talon gestapo eli henkilöstöosasto muuttuu ideologiseksi poliisiksi luomaan pelon ja ahdistuksen ilmapiiriä.

Samalla johdon bonukset mielialaa syövyttäviin pilviin kun nuoret insinöörit tekevät roimasti alipalkattua työtä ja palkatonta ylityötä. Kertakaikkiaan moraalittomuutta  ylistetään ja suomalaista ryhmähenkeä halveksitaan Nokian eliitin toimesta. Ollila & co systemaattisesti suunnittelee näin Nokialle täydellisen itsetuhoavan yrityskulttuurin ja prosessin itsevaltiaana. Ei ihme, että Nokian ja maailman teknologisen sosiaalisen median ensimmäinen suuruuden visioija Kari Kairamo ajetaan nurkkaan ja tekee itsemurhan näiden Amerikkaa ihailevien johtoportaan tyyppien puuhailua seurattuaan.

 •  > Alkuperäinen insinöörien nouseva innovaatiofirma ja aito tuhansia vuosia vanha suomalainen yhteisökulttuuri ja sen uusi sosialististen periaatteiden mukainen yksilöiden yrityskulttuuri tuhotaan, jotta se ei nousisi ylivoimaiseksi globaaliksi superyritykseksi. Välineenä käytetään Amerikkaa ihailevien psykopaattijohtajien turhamaisuutta ja innovaatioiden torjuntaa naurettavilla tekosyillä. Jäljellejääneet humanistit leimataan Nokian hierarkian alimmaisiksi - ja heitetään Nokiasta ulos.   

3) Uuden ajan visuaalisesti interaktiivista taskutietokonetta, iPhonea haukutaan johdon toimesta naisten puhelimeksi. Miten johdolla voi olla maailmankuva, jossa voidaan pilkata naisia näin kauhistuttavalla tavalla pitämällä naisia Nokian halveksumana ihmisryhmänä? Heillä oli selvästi salattu, pelokas ja kärkäs motivaatio estää Nokian kehittyminen amerikkalaisten ja NSA:n kontrolloiman informaatiokehityksen ja datateollisuuden edelle.

 • > Selvastikin Nokina johto torjuu kaikin tavoin Nokian kehittämisen ja humanistisen innovaation ihmisläheisistä laitteista vain ideologisista, poliittisista ja bisnes-salaiittoon liittyvistä syistä amerikkalaisen bisneseliitin, amerikkalaisen kulttuuri-imeprialismin suojaksi ja salaisten sopimusten eduksi.  
   
4) Vaikka Nokialla on valtavat varat, Ollila & co rampauttaa oman linux-pohjaisen käyttöjärjestelmänkehittämisen ja samalla kieltää myös huimien mahdollisuuksien Androidin tai siihen liittyvän Nokia-hybridin käyttöönoton - tominnan ainoana funktiona firman tuhoaminen, mikään järjellinen ja praktinen syy ei puolusta Android-markkinan torjumista  - Androidin koodissa on yhä paljon merkittäviä keksintöjä jotka ovat Nokian insinöörien keksintöjä.

 • > Microsoftin Elop nimitetään ja Elop ensimmäiseksi pilaa näytösluonteisesti haukkumalla Nokian maineen ja Nokian varat käytetään vain Microsoftin keskeneräisen brändin lanseeraamismainontaan. Nokian finaali tuhomisprojekti on totaalisesti vauhdissa Elopin ensimmäisestä päivästä lähtien ja on aivan selvää kaikille analyyttisille IT-teknologian seuraajille ja psykoanalyysia yms tunteville. Suomalaiset vähä-älyiset toimittajat tukevat ja auttavat Elopia tuhoamistehtävässä ilman mitään ymmärrystä teknologian ja markkinoiden kehittämisestä.  

5) Nokian salaus- ja ohjelmakoodit luovutetaan Microsoftille. Nokian GSM-systeemit ja linkkitornit olivat ainoat maailmassa, joita mm. israelin armeija ei saanut dekoodattua. Nyt saa.
 


   

    Mitä opimme?Nokian alkuaikoihin ja ainutkertaiseen yrityskulttuuriin voitaisiin palata vaikkapa suojatulla valtionyhtiöllä. Suomi on valtavan taloussodan ohtena kokoomuksen ja RKP:n tuhotessa valtiota ja humanistista hyvinvointivaltiota kaikilla valheilla.

Vain 1970-luvun keinot toimivat nyt tässä katastrofitilanteessa jotta Suomi saa itsenäisen nousun, oman tullipolitiikan, oman verotuspolitiikan ja oman valuutan.
Insinöörien olisi lisäksi nöyrästi nähtävä, että mediafirma ei voi kehittyä ilman humanisteja. jotka ovat linkki mediakulttuurin ja ihmisten kognitiivisten tarpeiden ymmärtämiseen. Vertaa Applen humanistit (Apple tosin voi olla nyt syöksykierteessä koska hierarkisuus ja elitismi on sielläkin nyt itsetuhoisassa kuristusottessa).

Ollila & co ovelasti ruokki suomalaisten insinöörien hybristä perusteettomasti samalla kun nöyryytti insinöörejä, joka on jättänyt insinööreille oudon halveksunnan ja pelon kulttuurieoluutiota ymmärtäviä humanisteja kohtaan. Humanistit ja erotettaviksi määrätyt olivat se paarialuokka ja "ukkosenjohdin", johon ahdistunut Nokian insinöörijoukko purki työyhteisön pahoinvointia.  Ehkä jäljelle jäänyt Nokia voi herätä mutta valitettavasti nykyinen Nokia ei näytä osaavan analysoida niitä psykologisia miinoja joita Ollila Nokialle jätti.

Suomalaisilla on Euroopan vanhin insinöörikulttuuri ja kieli, jopa Stone Hengen esikuvat Jätinkirkot ovat Suomesta - 5500-v vanhoina. (kts wikipedia) . Maailman vanhin kalastusverkko ja olutmäski on Suomesta. Edistyneimmät kivikauden kaskikerroksiset rivitalot. Ym.

Valitettavasti JOLLA näyttää olevan jäänyt tekniseksi näpertelijäksi ilman suuria visioita ja ilman tarpeellista rohkeaa rahoituksen etsintää - eikä palkkaa humanisteja osoittamaan ihmisläheisen laitteen, käyttöjärjestelmän ja visuaalisen interaktion uusia linjoja.

Tarvitaan vasta-analyysiä ja kulttuurista ylpeyttä suomalasiesta mentaliteetista, jotta uusi Nokia starttaa. •  Stubb ruotsalaislehdelle:

      "Jobs vei työpaikkamme"


Tämä on Stubbin tahallinen harhautus.
Minkä vuoksi? Jotta suomalaisten johtajien totaalinen ammattitaito ja korruptio amerikkalaisen bisneseliitin ideologian alaisuudessa ei paljastuisi.

Sehän on Microsoft, ei Apple, jolle Ollila luovutti Nokian salaisuudet ja jonka kautta Nokia tuhottiin käpysen Windows-phonen mainostoimistoksi.

Petteri Järvisen mukaan mukana Ollilan ja hänen hovinsa luovuttamisen motiiveissa on ollut yhteistyö NSA:n eli maailman suurimman teollisuusvakoiluorganisaation kanssa.

Ollilan palkkiona on ollut helppo duuni suuren saastuttajan Shellin rahakkaassa hallituksessa ja nyt eläkeduuni toisessa amerikkalaisessa korruptioinstituutiossa.II

     Tämän Ollila esti: 
insinöörit olivat vauhdilla kehittämässä Nokian iphonea, kun Ollila  torppasi sen, että Suomi ei olisi teknologian johtava huippumaa amerikkalaista teollisuuseliittiä härnäämässä.  

III

   Nythän itse Petteri Järvinenkin myönsi, että Nokian luovuttaminen Microsoftille on transatlanttisen salaliiton sopimus juuri vakoilun laajentamiseksi.

Nyt aivan kaikki Nokian puhelimet ovat vakoilun avaamia Microsoftin saatua kaikki Nokian koodit käyttöönsä ja Microsoft on aina tehnyt windows-tuotteisiinsa NSA:lle ja CIA:lle vakoilutakaportit. Applekin tekee nyt jopa kauko-ohjauksen laitteisiinsa NSA:lle ja poliiseille.


Petteri Järvinen

"Nokia ostettiin vakoilusyistä"
 CIA Suomen taloutta tuhoamassa ja alistamassa

CIA tuhosi Rauma-Repolan parhaan bisneksen

Maailman ainoa onnistunut Nokian tuhoamisen täsmällinen ennustus

eli  Nokia-analyysini:  NOKIA-kirjoitukseni 2006 lähtien


       1

NSA - MS - NOKIA

Ollila-Elop -paradigma

 
Helsingin Sanomien kertoo toimittaja Petri Sajarin perusteellisessa artikkelissa Nokian ylimmän johdon tiennyt keväästä 2011 saakka, että Lumian käyttöjärjestelmä välittää runsaasti tietoja puhelimen käyttäjästä Microsoftille. Tähän voi vielä lisätä, että 2011 helmikuussa Stephen Elop nimettiin Nokian toimitusjohtajaksi ja huhtikuussa Nokia sopi Microsoftin kanssa Windows Phonen ottamisesta Nokian puhelinten käyttöjärjestelmäksi. Hätkähdyttävintä Sajarin jutussa ovat tiedot suomalaisviranomaisten roolista. ..
http://www.yrjohakanen.fi/blogi/2014/230214a/2
Toimittajan outo näkemys:

- "Ratkaiseva isku tuli vuonna 2007, kun Apple toi markkinoille helppokäyttöisen kosketusnäytöllä varustetun iPhonen. Nokia ei toipunut iskusta koskaan."  - TS


Mielestäni tämä ohitulkinta on räikeää Ollilan suojelua ja väärän puun haukuntaa. Nokian johto ja hallitus itse iski Nokian kanveesiin iPhonen aikana koska he halveksivat julkisesti iPhonen mahdollisuuksia "vain naisten puhelimena". Oliko Microsoft kauppa ja Nokian alasajo jo silloin sovittu Ollilan kabinettikeskusteluisssa? Ollilan lähipiiri oli torjunut jo vuosia aijemmin kosketuspuhelimen ja taskutietokoneen kehittämisen.


3

 Nokian johto tuhosi jo valmistetun vallankumouksellisen pad-erän 2001. 

Tälle voidaan nyt keksiä helppoja ns. psykologisia selityksiä tai markkinointiselityksiä "epävalmiista tuotteesta" mutta valitettavasti totuus laajemmin Nokian itsetuhoisuudessa  on teollisuuseliitin salaliitoissa. Padin kehitys oli vauhdissa mutta se estettiin.

Nokia sabotoi itse itseään johtonsa rajaamana. Ollilan huikea yleneminen transatlanttiseen teollisuuseliittiin on todiste siitä motiivista, miksi Ollila voisi suostua suojelemaan mm. Amerikan teollisuutta, Microsoftia ja Applea lamaannuttamalla Nokiaa ja sen kehitystyötä useassa vaiheessa ja toistuvasti vastoin Nokian etulogiikkaa.
 
Digitoday:  Nokian M510 web-tablettia valmistettiin tuhannen kappaleen erä vuonna 2001 

Se, että lahjakas kehitystiimi erotettiin ja onnistunut tabletti-padierä tuhottiin, kertoo hyvin itsetuhoisasta toiminnasta. Poliittisesta sitoutumisesta Nokian ulkopuolisiin tahoihin.


4

Nokian alistaminen kilpailijansa alle oli viimeinen vaihe Nokian ja Suomen kilpailukyvyn tuhoamisessa. Elop oli viimeinen vaihe pitkässä prosesissa estää suomalainen teollnen itsenäisyys, jota Suomi saadaan dollari-imperialismin ja europörssijuntan alle kokoomuksen, RKP:n, keskustan ja SDP:n alistumisjulistuksen avulla "emme saa olla itsekkäitä".
Elop ei ollut mikään vahinko vaan Nokian johdon poliittinen alistuminen transatlanttisten kabinettien alaisuuteen. Itsetuhoisaa globalisaatiota pörssieliitin mielistelemiseksi.

Jo 1994-1995 Nokian johto torjui kaikki tulevaisuus- ja tuotekehittelytiiminsä selkeät analyysit tulevaisuudesta ja tietotekniikan kehityksestä, myös sosiaalisen median aspektit. Kaikki toteutui, minkä johto torjui ja sabotoi. Kysymys ei ole vahingosta tai johdon ammattitaidottomuudesta.

Maailman ensimmäinen graafinen nettiselain ja kytkinkeskus myös keksittin Suomessa mutta rahoittajat ja valtion tukipäättäjät ohittivat ne epäoleellisina.


5

Nokian suuruus vitutti pankkimaailman isokenkäisiä, koska alistettava ja Natoon ajettava Suomi ei saa olla itsenäinen ja kasvava talousalue dollaripörssin uusliberalismissa.
 • Trilateraalinen komissio ja Bilderberg-salaliitto, jossa Ollila on ollut operatiivisessa suunnittelukomissiossa uutta rahaeliitin pörssin maailmanjärjestystä ja hallintaa kaaoksen kautta luomassa. Joka ilmenee meille pörssikapitalismin mukamas sokeana terrorina, "kriisinä" ja pankkien "pelastamisena". Hajota ja hallitse.
   
Bilderberg-aseman ja -sitoumukset päätoimittajat ovat hysteerisesti kieltäneet toimittajiltaa mainitsemasta Ollilasta. Miksi? Koska elämme salaliittojen alla. Koska se on yksi eliittikabineteista, jotka ovat estäneet Euroopan teknologisen ja teollisen itsenäisyyden ja ovat lobanneet teollisuuden ulkoistamisen puolesta eli Euroopan tyhjiin pumppaamisen puolesta. Ollila nöyrtyi transatlanttisten salaliittojen alle.
 • Amerikkalaisen bisneksen ihailusta on tullut suoraa Amerikan ihailua ja Amerikan bisneseliitin aggressiolle ja sen eliitikeskeiselle ideologialle antautumista. Amerikan armeija on nyt liitetty NSA:n stasimaisen terrorin kautta suoraan Amerikan teollisuuteen ennennäkemättömänä teollisuusvakoiluna, josta suomalaiset vain vitsailevat vaikka suomalainen teollisuus on nyt tuhottu. 


 Microsoft poistaa Nokian nimen älypuhelimista.

"Luotettavaksi osoittautunut tietovuotaja Evleaks on paljastanut Twitterissä Microsoftin salaisen asiakirjan, joka osoittaa, miten Nokia-brändi katoaa Microsoftin tuotteista."
6

Ollilan suuri  rooli autojen systemaattisen vakoilusysteemin lobbaajana Suomessa on hyvin outo.

Miksi isojen amerikkalaisten bisnesten mies tuhlaa nyt aikaansa, jotta Suomi saadaan uuden CIA:n alaisen suomistasin ja CIA:lle alistetun armeijamme vakoilusysteemin alle. Motiivi on poliittinen ja ideologinen.

Suomea alistetaan ja nöyryytetään siirtomaaksi joka tasolla, jotta mm. amerikkalainen imperialismi ja sotatalous voisi lisätä täällä Venäjä-provokaatioita.7

    Menestyvä Nokia oli uutena ilmiönä ruotsalaisille hirveä shokki. 

 Euroopan vanhin insinööriheimo oli löytänyt taas omat kykynsä ja suomalaisen noituutensa voimat Euroopan pelättynä salattujen taitojen heimona. Finno on tarkoittanut vanha-tanskan eli norjan kielellä noitaa.

   Mutta miten Nokia nousi?

Nokian johto oli jatkuvastiaivan kuutamolla yrittäessään matkia vain Ericssonia ja siksi insinöörit saivat VAPAASTI tehdä ja luoda mitä huvittaa. Työn lisäksi.

Nokian johtajathan yrittivät jatkuvasti estää ja hidastaa suomalaisten insinöörien keksintöjen ja visioiden toteuttamista - kateuttaan ja "johtajina" matkien 900 vuoden ruotsalaisen eliitin valtaidentiteetin peruspäämäärää, suomalaisten lannistamista orjakansaksi, jyväjemmareiksi, eliitin varallisuuden nostajaksi. Nokian insinöörien palkka oli häpeällisen alhainen muihin pohjoismaihin verrattuna, Ollila vaati lisäksi ilmaista ylityötä alamaisiltaan.  Ja ne säästetyt miljardit lahjoitettiin sitten Microsoftille windows phonen markkinointiin käytetyssä miljardivyöryssä.  

Insinöörit tekivät omalla ajallaan palkatta kehitystyötä ja innovaatioita. Mikä on häpeä ja todistaa johtajien totaalisesta muutosvastarinnasta.

Suomalaiset olivat aikoinaan Euroopassa tunnettuja noitia, luonnon voimien, mielen voimien ja yrttien tuntijoita. Luontoyhteyden tuntijoita. Tämä ilmenee kymmeninä tarinoina suomalaisista  luonnonvoimien ja lääkinnallisten yrttien hallitsijoina/tuntijoina. Salaisuuksien ja luonnon yhteyden etsijöitä tieteenomaisella vimmalla.

Noita tarkoitti parantajaa ja tietäjää kunnes Ruotsin aatelisten ja Vatikaanin kontrollivirasto eli kirkko muunsi uusiokielessään senkin sanan käänteiseksi, pelottavaksi, vihattavaksi. Kuten Suomen kansan ja kulttuurin ruotsalaisessa häpäisyssä suomalainen takroitti junttia ja pakanaa.

Suomi oli ainoa maanosa, jota viikingit eivät kyenneet valloittamaan. Olimme taloudellisesti, kulttuurisesti, metallurgisesti ja sotilaallisesti Euroopan ylpein, aidoin, kovin ja ehein ydin. Esi-isämme tappoivat kaikki Vatikaanin aivopesupapit, jotka tänne lähetettiin kunnes ruotsalaiset heimoruhtinaat tekivät saksilaisten ja Vatikaanin kanssa hyökkäysliiton tuhotakseen itsenäisen maanosan.

On hyvin outoa, että historioitsijat eivät puhu Tukholmassa säilyneestä paavin kirjeestä, jossa selvästi kerrotaan kuinka papit joutuivat marttyyreiksi Suomessa, kuinka selkeää kulttuurinen vastarinta oli. 
 Ei vain Lalli vaan kaikki olivat vastarinnassa kolonisaatiota vastaan. Paavi raivostui alistumattomasta ja tyytyväisestä kansakunnasta, jotta saisi lisää verotettavia alueita.


   8

Suomalaiset ovat nyt ansassa, kulttuurisessa ja mentaalisessa ansassa.

Suomalaiset eivät poliittisesti ymmärrä olevansa poliittisen salaliiton kohteena. Suomea laitetaan lihoiksi ja avuttomaksi.

Olemme eksyksissä. Eivät uskalla nähdä eliitin toimintaa Suomen tuhoamiseksi Euroopan eliitin valtaliittojen vahvistamiseksi mm. Venäjä-provokaatioissa. Suomalaiset on opetettu toteuttamaan hyvän alistuvan kansalaisen roolia  eli tottelevaisen kanslaisen roolia eliitin edessä. Helppo kansa. Alistuva kansa. Kiitettävä kansa.

Tämä rooli on kuolettava ansa.


9


Nokia ei ollut sen johtajat vaan hyvinvointivaltion luoma toivo, epäitsekkyys, hyvinvointivaltion ja yhteiskuntasopimuksen yhteisöllisyys, turvallisuus, tasa-arvoiset mahdollisuudet ja kekseliään innovaatiosta "juopuneet", hullaantuneet insinöörit.Tekemisen iloa hyvinvoinnin pohjoismaissa.
Johtajakulttuurista ja korruptiosta on luovuttava jotta todellinen suomalainen voima ja ylpeys voisi Ruotsin perässä taas saavuttaa ylpeän yhteisöllisen Suomen.
Täytyykö maan palaa että totuus tulisi esille?
              "Pitääkö (Suomen) hyvinvointivaltio purkaa?",
 •   kysyy Suomen Kuvalehti Maailmanpankin ekonomistilta Kaushik Basulta. Ja hän vastaa: "Suomen ja muiden Pohjoismaiden ihmisoikeuksilla ja sosiaalisilla normeilla on tärkeä opetus koko maailmalle. Älkää luopuko arvoistanne vaan tehkää niistä vientituote."  SK
10

Strategisesti Suomen taloudellinen heikentäminen nähdään nyt EU-politiikassa ja "vapaakauppasopimus-neuvotteluissa" tavoitteena Venäjä-provokaatioiden ja naton tukikohtein perustamisen takia.

Eliittimmekin on psykohistorian vanki ja haluaa yhä samaistua Ruotsin 800-vuoden kolonisaation luomaan ylimieliseen eliittihahmoon eli eliittiin, joka pitää itseään suomalaisten yläpuolella ja näännyttää, käännyttää ja halveksii alamaisiaan.

Eliittimme ihailee vain ulkomaalaista valtaa ja vallanhimoa, Saksaa, Amerikkaa, Ruotsia, elitismiä korostavia kulttuureja.

Eliitin roolipeli ja psyyke elää yhä Ruotsin vallan aikaa. Siksi Urpilainenkin Kataisen kuorossa vaatii, "ettemme saa olla itsekkäitä". Emme saa olla itsenäisiä ja hallitsemattomia eliitin valtapelissä. Hallitus vaatii alistumista, valtiota ilman valtionyhtiöitä, omaa vaurautta.Siksi Nokian johto ja Amerikan eliitin ihailija Ollila halusi tuhota Nokian.

Se koki tekevänsä suuren palveluksen amerikkalaiselle teollisuuseliitille tuhotessaan jotakin, jota sanottiin suomalaiseksi ihmeeksi.

Nokian johto on saanut amerikkalaisen pörssileiitin kiitoksen Nokian tuhoamisesta ja toimittajat toistelevat tätä eliitin iloa puhuessaan että Nokian täytyi tuhoutua, oli hyvä että Nokia ajettiin alas.

Nokian johtamiskulttuuri oli kamalaa, se, Nokian antautunut ja petollinen eliitti, olisi pitänyt ajaa alas mutta taas eliitti onnistui tuhoamaan suomalaista kulttuuria kuten Ruotsi ristiretkien jälkeen suomalaisen taspainon ja luonnon kulttuurin

Paavi halusi tuhota alistumattomien suomalaisten korkean kulttuurin jo 1040.

Pitkä on tie.

Suomi on koko Euroopan kulttuurin kehto ja suomenkieli on vanhin kieli Euroopassa. Monivivahteinen, hienosäätöinen, laulava, kaunis. Sukupuolineutraalit pronominit kertovat syvästä tasa-arvosta ja samoin tarinat, kuinka naiset taistelivat myös viikinkejä ja muita vastaan suomalaisten sissisodassa. Silloin ei taisteltu talvisotaa Saksan puolesta vaan ihan oman heimon puolesta.

Espanjasta löytynyt esi-suomalainenon nyt geneettisesti todistanut suomalaisten olevan alkuperäisin eurooppalainen - 70 vuotta vanha teoria, jota museovirasto inhoaa "ruotsalaisen sivistyksen" ja korostuksen takia. Kieli on vahvin todiste. Ruotsalaiset luopuivat suomenkielestä ja kulttuuristaan esi-eurohuumassa.

Suomalaiset yli 5500-v. vanhat astronomiset jätinkirkot ovat olleet ehkä Stone Hengen esikuvia.  Käkisalmi on Euroopan vanhin kaupunki, yli 6000 vuotta neuvostoliiton arkeologien mukaan ja luultavasti rautakauden teknologian syntykaupunki.

Mutta suomalaiset ovat osanneet ottaa rennosti omissa oloissaan.

”Kehitys” ranskalaisten ja saksalaisten sotahullujen ja ”aatelisten” tahdissa ei ole ollut tärkeintä suomalaisugrilaisille vaan kehittyneisyys, kehittynyt kulttuuri, tasapainon kulttuuri ja viisaus luonnosta ja yrteistä.

Ruotsalaiset sekoittuivat tanskalaisten, saksien ja saksalaisten kanssa ja unohtivat alkuperäisen keilensä ja kulttuurinsa. Ruotsissa kehittyi verinen ja brutaali eliittikulttuuri, köyhät sekaveriset kuningasehdokkaat tappoivat toisiaan matalaotsaisesti, kymmenittäin, yrittäen matkia manner-Euroopan eliittisukuja. Ruotsi keksi itselleen kaikintavoin "aatelishistorian" voidakseen halveksia suomalaisia.

Ruotsi toi kolonisaatiosodissa Suomeen orjuuden, maaryöstöt, hirvittävän verotuksen, kirkon häpeäkulttuurin ja eliitin ylpeän brutalismin, vieraantumisen, kokoomuksen ja RKP:n ihaileman eliitin etujen luokkayhteiskunnan. Turun tuomikirkon katto katettiin täyskullalla, jotta eliitti voisi elvistellä. Kuten Nokin johto keskittyi elvistelyyn ja  kiitoksen kerjäämiseen Amerikan isoilta pojilta.

Kannattaa katsoa Halosen Kalevala-elokuva.
12

Jääkö Suomi kokonaan grafeenipuhelimen kehittelystä jälkeen Ollilan järjestämän Nokia-Sammon lihoiksi laittamisen jälkeen?

13


  Johtopäätöksiä?

Miksi ihmiset uskovat yhä kokoomuksen talouspuheeseen ideologiansa suojana samalla kun kansanvaltaa kaapataan ja demokratiaa kumotaan? Usko rikastumiseen ja statusaseman nousuun kohti eliittiä? Uuteen palautettuun pohjoismaiseen vahvaan valtiomalliin tänne Suomeen virtaisi rahaa nyt käsittämättömät määrät sijoituksina, jos ottaisimme taas valtionyhtiöt vahvan valtiomallin perustaksi: vakaus, avoimuus ja ylikansallisen orjatyön torjunta. Vakaus ja omavaraisuus olisi nyt tärkeintä valuuttaa valtion kehittämisenä. EU:n ”globalisaatioehdot”, Valtiota rajoittavat sääntelyt ja valtion tuhoamispolitiikka ikkunasta ulos. Nyt ei säännellä pankkeja vaan vain valtioita pankkien plutokratian tuottamiseksi, liittovaltioprosessin ideologisessa Amokin juoksussa.
 • "Suomi on jo varannut 15 % maapinta-alastaan monikansallisille kaivoksille ja nyt ollaan luovuttamassa viimeisin kansallisaarteemme, puhtaat pohjavedetkin"
Meillä on ilmestyskirjan peto, nukkehallitus, joka kuuntelee ääniä verhon takaa
Ollilan NSA-NOKIA? 

-Tänään Helsingin Sanomien kertoo toimittaja Petri Sajarin perusteellisessa artikkelissa Nokian ylimmän johdon tiennyt keväästä 2011 saakka, että Lumian käyttöjärjestelmä välittää runsaasti tietoja puhelimen käyttäjästä Microsoftille. Tähän voi vielä lisätä, että 2011 helmikuussa Stephen Elop nimettiin Nokian toimitusjohtajaksi ja huhtikuussa Nokia sopi Microsoftin kanssa Windows Phonen ottamisesta Nokian puhelinten käyttöjärjestelmäksi.

Hätkähdyttävintä Sajarin jutussa ovat tiedot suomalaisviranomaisten roolista.

-Helsingin Sanomien selvitellessä asiaa on esille tullut myös toinen, erillinen viranomaisten toimintaan liittyvä ongelma. Lehden tietojen mukaan poliisi on pyytänyt useita kertoja puhelimien sijaintitietoja suoraan Nokian pääkonttorista, ilman lain edellyttämää käräjäoikeuden päätöstä, ja sellaisissakin tapauksissa, joissa mitään rikosta ei ollut tapahtunut. Tätäkään asiaa ei voi ohittaa, vaikka Nokia sen Helsingin Sanomille kiistääkin. Kun asia koskee poliisia ja perustuslaissa taattua puhelin- ja viestintäsalaisuutta, on tietoturvavaltuutetun lisäksi aihetta tutkinnan käynnistämiseen myös syyttäjäviranomaisten toimesta.

http://www.yrjohakanen.fi/blogi/2014/230214a/ja tietysti, kun sielu myydään, myydään kaikki nousukas Ollilan eliittikiipimisen vuoksi: Nokian Lumia-puhelin vuotaa tietoja ulkomaille   - HS


Nokian johto on tiennyt jo kauan,
että Lumia-älypuhelimien käyttötietoja vuotaa Yhdysvaltoihin. Siellä niihin voi päästä käsiksi turvallisuusvirasto NSA
harvinainen kuvituskuva HS:ltä    Mitä nyt, Nokia?

5 kysymystä

"uudesta ajasta"
    

- YLE


Maailman ainoa onnistunut Nokian tuhoamisen täsmällinen ennustus

        
Nokia-analyysini: 

NOKIA-kirjoitukseni
viime vuosilta 

PS.

jälkikirjoitus räikeimmästä indikaattorista
eli mitä voimme lukea räikeimmästä ristiriidasta ja johdo poliittisesta suuntautumisesta:
 
-- Nokia ei menesty Amerikassa vaikka paradoksaalisesti mainonta ja taktiikka on epätoivoisen matkittua ja jäykkää amerikkalaista markkinointimielikuvastoa, "menestysteologiaa" ja vaikka se on säälittävän ja pelottavan mormonimaista bisnesmielikuvastoa niin amerikkalaiset eivät innostu vaikeista Nokian kapuloista niiden teknologisesta toimintakyvystä huolimatta. Nokian johto vaahtoaa jatkuvasti amerikkalaisuudesta mutta tuhoaa samalla Nokia ydintä ja essensiä, suomalaista käytännönläheisyyttä ja eurooppalaista yksilökeskeisyyttä: eurooppalaisessa elokuvassa kuin katsoja saa tulkita aivan kaiken itse mutta Nokian kännyköitten toimintatapa ja säätäminen on äärimmäisen puristinen, epäkäytännöllinen, insinöörimäinen, vaikea eli epäyskilöllinen, ei-käyttäjäkeskeinen.
Johto haluaa promotoida vain amerikkalaista brändi-ajattelua ja kieltäytyy tekemästä johtopäätöksiä mahdollisuuksista, vahvuuksista ja suomalaisen insinöörin erityisolemuksesta suhteessa asiakkaiden tarpeisiin. Nokian johto kirjailmellisesti poistaa tavoiteista asiakaskeskeisyyden. Kontrollista tulee Nokian uskonto ja uskottava sabotaasi korkempien poliittisten motiivien sanelemana. 

Tämä  ei tapahdu vahingossa vaan Nokian johto sabotoi toimintakulttuuria ja julistaa Nokian olevan vain ylhäältäpäin ohjattu ja luotu vaikka insinööriyksilöt loivat täysin yksilökeskeisesti mutta keskinäisen solidaariseti Nokian ilman sen johtajia ja johtajien "visioita". Nokian insinöörien ylivoimaisuus kehityksessä selväsi pelotti johtajia ja transatlanttista pörssieliittiä ja sitä jarruteltiin epärationaalisesti mutta siis poliittisen ja ideologisen loogisesti suojelemaan dollaritalouden eli amerikkalaisen teknoindustrialismin "tasapainoa" eli amerikkalaisten taloudelista ja sotilaallista hegemoniaa.
 
Kahdeksanvuotinen bloggaamiseni aiheesta tiivistettynä tässä kirjoituksessa.

             * 1100 Microsoftilta erotettuna ex-nokialaisia 17.7.2014

 

5 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...NSA NOKIA

-Tänään Helsingin Sanomien kertoo toimittaja Petri Sajarin perusteellisessa artikkelissa Nokian ylimmän johdon tiennyt keväästä 2011 saakka, että Lumian käyttöjärjestelmä välittää runsaasti tietoja puhelimen käyttäjästä Microsoftille. Tähän voi vielä lisätä, että 2011 helmikuussa Stephen Elop nimettiin Nokian toimitusjohtajaksi ja huhtikuussa Nokia sopi Microsoftin kanssa Windows Phonen ottamisesta Nokian puhelinten käyttöjärjestelmäksi.

Hätkähdyttävintä Sajarin jutussa ovat tiedot suomalaisviranomaisten roolista. ..


http://www.yrjohakanen.fi/blogi/2014/230214a/Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Microsoft poistaa Nokian nimen älypuhelimista. "Luotettavaksi osoittautunut tietovuotaja Evleaks on paljastanut Twitterissä Microsoftin salaisen asiakirjan, joka osoittaa, miten Nokia-brändi katoaa Microsoftin tuotteista." -- DiTo

Nythän itse Petteri Järvinen kin myönsi, että Nokian luovuttaminen Microsoftille on transatlanttisen salaliiton sopimus juuri vakoilun laajentamiseksi. Nyt aivan kaikki Nokian puhelimet ovat vakoilun avaamia Microsoftin saatua kaikki Nokian koodit käyttöönsä ja Microsoft on aina tehnyt windows-tuotteisiinsa NsA:lle vakoilutakaportit.

Petteri Järvinen: "Nokia ostettiin vakoilusyistä" -- Nokian nimi katoaa puhelimista:

http://www.digitoday.fi/bisnes/2014/06/13/microsoft-vuoto-paljastaa-kuinka-nokia-nimi-katoaa--mukana-ironinen-yksityiskohta/20148384/66

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Microsoft yllättää – Nokia Android X2 julkistettiin.

Muistatteko,
kun Nokian kannattajat kiihkoilivat Microsoftin Elop-vallankaappauksen alettua sen puolesta, että on järkevää, ettei Nokia julkaise Android-puhelimia? Vain Windows?


http://mobiili.fi/2014/06/24/microsoft-yllattaa-nokia-x2-julkistettiin/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ri7qNQc5Q08

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Microsoft antaa potkut 1100 suomalaiselle pääasiassa ex-nokialaiselle.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Taas Elopin puhdistamisoperaatio.

- Elop-kirjailija: Erittäin hyvä toimitusjohtaja, joka teki vääriä päätöksiä


Transatlanttista salaliittoa Suomen taloudellisesti riippuvaiseksi alistamisessa ylistetään.

Mm. Trilateraalinen komissio on ajanut suuryritysten uuskolonisaatiota Eurooppaan

- TTIP on suora ideologinen ja praktinen seuraamus tästä pitkästä prosessista jossa toteutuu myös natsipankkiirien kostounelmat. Hajota ja hallitse.

"Globalisaatio". Täydellinen yhteiskunnan ja omavaraisuuden tuhoaminen. Ollila sai palkinnoksi paikan ja nimen pörssiolympoksen huipulta kun alistui ja alasajoi.


http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194931738135/artikkeli/elopkirjailija+erittain+hyva+toimitusjohtaja+joka+teki+vaaria+paatoksia.html