tiistaina, helmikuuta 18, 2014

Tuomioja: 100 sotilasta Afrikkaan, uuskolonialismin jalanjäljissä


a)

Uuskolonialismin askelia, uusfasismin valtio-oppia Suomen kerjätessä Saksan ja Ranskan hyväksyntää


    b) 

Uutta Euroopan valloitusta toimittava Saksa ja naapurikansaa alistava ghetto-Israel ovat Suomen hallituksen idoleita


Tämä on sitä "uutta maailmanjärjestystä", jota Katainen, Lipponen ja Stubb ovat "arvoituksellisessti lupailleet eduskunnankin puheissa.

Sotatalous tarkoittaa uuskolonialismia, uutta Rooman imperialismia, uutta maailmanhallitusta, uutta Euroopan "liittovaltiota" eli plutokratiaa "rauhanturvaamisen" militarisointina

 
Ranska luo kaaosta Afrikan uuskolonialismissa.

Tahallaan. Entisten ja uusien kaivosten tähden.

Meidän mediamme on aivan hiljaa siitä, kuinka Ranskassa on valtava keskistelu ja vastustus huijarivasemmistolaiseksi osoittautuneen Hollenden linjasta Obaman ja Saksan sotatalouden kehittämisen rinnalla.

Saksakin on päättänyt palata sotatalouteen unohtaen natsien aiheuttamat 50 miljoonan ihmisen kuolemat. Mutta raha puhuu ja suuruudenhulluus. Kenraalit opetataan sotakouluissa ihailemaan historian suurimpia psykopaatteja "suurimpina johtajina". Ja poliitikot ovat antaneet kenraaleille taas lisää valtaa Preussin ja Rooman sotakulttuurin lailla.

  • Ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier (sdp - SPD ) ilmoitti ensimmäisenä uuden politiikan suunnan viime viikolla Saksan liittopäivillä. Hän sanoi, että Saksa on "liian suuri ja tärkeä" tyytyäkseen enää "kommentoimaan maailmanpolitiikassa sivustakatsojana."

    http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9768

Poliittiset toimittajat kyllä arvostelevat Hollandea

- mutta eivät ymmärrä että tämä outo ja kaaosta tuottava politiikka on tahallista brutalisointia ja provosointia  eikä väärinarviointia:

François Hollande’s policy on Syria offers a perfect example of how not to conduct international politicsSuomalaisia sotilaita on ollut jo 6 vuotta tuhoamassa ihmistenelämää Afgnistanissa ja mpäri maailmaa salaisissa iskutehtävissä. Suomen armeija myönsi, että suomalaisia on ISAF:in iskujoukoissa tuhoamistehtävissä muttatoimittajat ovat ikään kuin unohtaneet tämän päätoimittajien vaatimuksestaNatsitkin puhuivat vapaussodasta kun myivät hyökkäyssotaa

  • Lännen tukemat Syyrian kapinalliset aikovat muodostaa jälleen uuden johto-organisaation
    IV


Ilmasto ja resurssisota


+ Whatever President Obama may claim, we’re not heading toward a “cleaner, safer planet.” If anything, we’re heading toward a dirtier, more dangerous world.

The Gravitational Pull of Planet Carbon:

Three Signs of Retreat in the

Global War on Climate Change


   + Etelä-Korealainen jättileffa ilmastokatastrofista:

- Berliinin biennalesta jopa Finnkinon kankaalle? Tuskin. (Finnkino on kaupallinen katastrofi elokuvakulttuurille)
- Berliinin elokuvajuhlat 2014:

  Korean kallein elokuvaSnowpiercer on scifipainajainen
" Snowpiercerin ihmiskuva on ehkä enemmän Lars von Trieriä, jos vertauskohtaa haetaan tämän hetken euro-ohjaajista. Meillä on  vähän toivoa, koska riitelemme niin paljon. Omaa etua tavoitellessa poljetaan yhteiset elinmahdollisuudet. Maailmanloppu odottaa." SK


V


Ei kommentteja: