perjantaina, helmikuuta 07, 2014

Miksi hamppua pelätään

* päivitetty III

Kannabiksen lääkekäytöstä hyviä kokemuksia saanut lääkäri:

-Monet kipulääkkeet ovat paljon koukuttavampia

Miksi marihuanaa, hamppua demonisoidaan rajun alkoholismin maassa?


Marihuanakukan demonisointi on täydellisen irrationaalista. Sen demonisoinnilla on kuitenkin tarkka funktio: sillä tuetaan alkoholin ja tupakan imagopesua, jotta ihmiset eivät kokisi käyttävänsä niitä huumeina.
 
Kunnon modernia pseudokristinuskoa, tekopyhyyden markkinat: pilkkaa pakanaa ja ylistä juoppoa, kristittyä huumausainetta käyttävää isää "funktionaaliseksi".


     Alkoholin kieltolaki ei toiminut.

Alkoholin käyttö kasvoi ja väkivalta lisääntyi huimasti.

Kuten nyt tapahtuu muidenkin huumausaineiden kohdalla. Kieltolaki on korruptoituneiden poliitikkojen ja virkamiesten väkivaltaa yksilönvapautta kohtaan. Alkoholi on suurta tekopyhyyttä samalla kun omahyväisesti yritetään demonisoida muita terveellisempiä huumausaineita siirtämään huomio pois alkoholin aggressio-vaikutuksista ja traumoista, joita humalariidat aiheuttavat. Joka päivä.

- "Suurin osa kannabiksen aiheuttamista ongelmista johtuu sen laittomuudesta


 Kahvi?

Kahvi aiheuttaa vakavia psyykkisiä ongelmia lapsille äidin hormonaalisen muutoksen takia.

Suomessa kahvi pitäisi kieltää koska meillä on nyt aggressiivisimmat naiset Euroopassa.

Varsinaiset luonnolliset huumeet eivät muuta hormonitoimintaa mitenkään siinä määrin kuin Suomessa myytävä laaduton puoliraaka pakettikahvi naisten hormonitoimintaa, eivät lähellekään.
Jonkin verran mutta ei mitenkän kahviin verrattavissa - kahvi on todella vaarallista naisten psyykkiselle olemukselle - ja naisten kasvattamille lapsille lisääntyneen aggression takia!

Aivotoimintaa tietysti huumeet muuttavat ja poistavat varsinkin stressihormonia aivokemian buustin kautta - minkä takia ihmiset käyttävätkin huumeita.

Poistaakseen ahdistuksen aiheuttamaa stressiä.
Kieltolaki ei poista ahdistusta ja epäinhimillistä yhteiskuntaa, jossa rikkat saavat yhä enemmän etuoikeuksia.Raha ja pörssin käsky

Kannabis/hamppu kiellettiin suuryhtiöiden toimesta, jotka aloittivat korruptiokampanjan kannabiksen demonisoimiseksi. Hamppu lisää huikeasti omavaraisuutta jota teollisuus ei halua Suomellekaan.

Hampusta saadaan talon omavaraisia rakennusaineita, kangasta, lääkkeitä, bensaa autoihin, öljyä valaisimiin, huonakaluja puristamalla, uutta muovinkaltaista materiaalia uudella kuituteknologialla  ym ym.

Esi-isämme ja esi-suomalaiset käyttivät hamppua noin 9000 vuotta sitten.  Kunnes 1978 nimismiehet ja kirkonmiehet tuhosivat viimeiset alkuperäiset, talvenkestävät, huippukuituiset suomalaiset hamppulajikkeet pörssiteollisuuden ja pseudokristillisen moralismin mieliksi.  Kristuksen veri voitti pyhän sodan pyhästä huumeesta. Humalan pyhä häpeä kpitalismin luokkasodan häpeähierarkian yhtenä tukipylväänä. 
Vahvat tutkimustulokset puhuvat marihuanan lääkeominaisuuksien puolesta infraäänilaitteella höyrystettynä:  syöpäpotilaille, unettomille, ahdistuneille, bipolaareille, kipupotilaille, astmaatikoille, autisteille, traumatisoituneille kokoomuksen takia työpaikkansa menettäneille:


 
Hampun käyttö ja Suomen omavaraisuus ei toteudu koska demonisointi ja vihaa lietsova korruptio on niin vahvaa koko kasvin osalta:
Kirkko kielsi jo 1100 Suomessa  kaikki yrtit.

Suomalaisia kiellettiin siis syömästä Metsästä sillä kaikki shamanismiin viittaava kiellettiin kolonisaation aivopesussa.


     --  Ylikomisario lyttää huumepolitiikan:   
Kallista ja tehotonta
  • Joka tuntee historiaa, tietää, että huumesota on pelkästään teollista kapitalismia eli rasistista sotaa alistettavia yhteiskuntaluokkia kohtaan CIA:n huumebisneksessä. Hajota ja hallitse. Amerikassa tilastollisestikin on selvää, että valkoiset saavat 12 kertaa pienemmät tuomiot erilaisista muista huumetuomioista. Rasistisesti demonisoitu hamppu. 
            Hamppu-foobikoilla on selvä ja toistuva argumentaatiovirhe:


-Ei kaivata alkoholin lisäks lisää huumeita. Ei lisää huumeita.

Implisiittisesti siinä väitetään että aivan kuin hamppu ei korvaisi alkoholin käyttöä, kuin se olisi "lisää".


Alkoholi on laajoissa vertailuissa selkeästi terveyttä tuhoavampi kuin hamppu. Joten alkoholi pitäisi kieltää selkeällä seuraamuslogiikalla. Jos jotakin kielletään ja demonisoidaan. Alkoholi on huume. Tupakka on huume. Kahvi on huume. Valkoinen eli teollinen sokeri on vain huume (se ei ole ravitseva elintarvike, se ei anna ravintoa vaikka sitookin muuta ravintoa tehokkaasti läskiksi).

Joten perusteluksi jää vain pelko ja demonit alkoholipuristeille, tapapuristeille.

Yhteiskunnan muuttaminen ja valtion kustantama terapia ja sosiaaliturva on ainoa keino käydä sotaa huumeita vastaan. Kova kapitalismi tukeutuu aggressiiviisiin huumeisiin. 2008 maailman pankkitalous pysyi pystyssä huumekaupan ja mafian huumerahan ansiosta.

Kieltolaki on syvää korruptiota, uskonnollista ja mafiatalouden korruptiota.

  • Alkoholi on pääomakapitalisteille sopivin huume alamaisille, sillä se tuottaa "kilpailuhenkisiä" libido-aggressioita ja turhautumia eniten ja kapitalismi haluaa turhautuneita ja epäonnellisia ihmisiä keinotekoiseen "kilpailuunsa"
Huumeet aitouden ja vapauden etsintänä neuroottisen statuskulttuurimme keskellä

- 26 Reasons Kids Are Pretty Much Just Tiny Drunk Adults buzzfeed.com

   Zeoform:

A New Plastic That Turns

Hemp Into Almost Anything


Still Believe Nature Got It Wrong?

Top 10 Health Benefits Of Marijuana

Hampusta saa huumetta, lääkettä ja ravintoa:
Missä on laittomuuden raja?
 
Nuorten kannabiskokeilut ovat lisääntyneet ja asenteet lientyneet, selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n tuoreesta tutkimuksesta.

Suomalaisesta kannabisviljelijä Timo Haarasta kertova dokumentti Kasvukausi saa ensiesityksensä Yhdysvaltain Phoenixissa perjantaina 8. helmikuuta.    SK

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/hampusta-saa-huumetta-laaketta-ja-ravintoa-missa-on-laittomuuden-raja/
Ihmisten huumaantumistarvetta ei poisteta kieltolailla.

Vain parantamalla elinoloja veroprogressiolla, resurssien jakamisella ja sensuurin poistamisella valtamediasta.

Lisäksi alkoholi on myrkky, marihuana ei.


Alkoholi-huumeen puolustajat ovat tekopyhiä väittäessään että muut huumeet ne ovat uhka.

Marikukka poistaa aggressiot, osalla voi tietysti aiheuttaa ahdistusta mutta vain jalostamatonta kasvia pitäisi käyttää. Alkoholi korostaa libidoa ja uhoa tässä kilpailun terrorisoimassa kapitalismissa, ihmiset hakevat alkoholin luomaa hybris-buustia tunteakseen olevansa suurempia.

Alkoholi poistaa voimakkaasti empatiaa mutta mari näyttää lisäävän.

Alkoholi sopii armottoman kapitalismin ihmiskuvaan, se tekee kaikista hetkeksi psykopaatteja 3-5 annoksen jälkeen. Humalaitsesääli ei ole empatiaa vaan pseudoterapiaa, tunnemyrskyä ja paineen päästöä ilman itsetuntemuksen lisäämistä.

Toki mari laskee vähän älykkyyttä paljon käytettynä korvatessaan aivojen omaa kemiaa mutta alkoholi taas tuhoaa aivosoluja miljardi kerralla. Huumaavan Kannabislajikevarren öljyä ei kannata polttaa huumeena.


Suomalaislääkäri Heikelä Korporaatiossa:

"Marihuanasta rankaiseminen on kohtuutonta!"
Lääkäri Antti Heikkilä vieraili maanantaiaamuna Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa.

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1572199-suomalaislaakari-heike...


Ei kommentteja: