tiistaina, helmikuuta 11, 2014

Tuomioja Stubbin ja kokoomuksen palveluksessa

Tuomioja on Stubbin nöyrä opetuslapsi liittovaltiodiktatuurin unelmoinnissa Stubbin periaatteella: "Ruotsi elää synnissä" (Stubb) - liian itsenäinen ja liian hyvinvoiva Ruotsi eurovaluutan sekä euroterrorin ulkopuolella. Euron takana häärivän trilateraalisen komission euroliittovaltio-suunnitelmiin.


Nyt Sveitsi on uhka oikeiston ideologiselle plutokratialle, Saksan neljännen pankkivaltakunnan rakentamiselle.


Erkki Tuomioja pelkää. Oman uransa puolesta.

Eurokatastrofin laajuuden paljastumisen puolesta.


Vasemmiston aitoon ideologiaan kuuluu kansojen itsemääräämisoikeus (kuten YK:kin "kirjallisesti" kannattaa) ja tätä Tuomioja nuorena ajoi. Nyt Tuomioja on imperialistisen maailmankuvan ja pankkiplutokratian asianajaja.


Kokoomusta ja eurovirkamiehiä palvelevien "uravasemmistolaisten" vasemmistokulissi pysyy pystyssä mitättömällä retoriikalla mutta isojen poikien politiikassa hän on oikeiston sumutorvi: sokea ja räikeä. Hän on markkinoinut EU:ta rauhan ja rikkauden projektina:

EU on nyt kaaosta, sopimusten pettämistä, pankkien rahastusta ja Naton asekauppiaiden temmellyskenttä.


 • "Kantasin tunnustuksista käy kuitenkin ilmi, että niin saksalaiset, ranskalaiset, ruotsalaiset kuin venäläiset asevalmistajat ovat auliisti antaneet lahjuksia saadakseen kaupattua Kreikkaan aseita, joihin maalla olisi hädin tuskin ollut varaa:

  Kaikkien aikojen kahelein korruptiojuttu Kreikasta:


Tuomiojan vasemmistokannattajat korostavat Tuomiojan sympaattisuutta. Mutta mitä on sympaattisuus poliittisessa elämässä? Pelkkää harhautusta, Mussolinikin oli erittäin sympaattinen isähahmo, joka vain sattumalta rakasti sotaa ja kansalaisten uhraamista fasistisen kunnian ja siirtomaaahneuden tähden.

Älkäämme unohtako että Tuomioja on kiivas natohaukka ja Suomen sitoutumattomuuden yksi tuhoaja.

Tässä kohtaa kohtaamme uskomattoman sokean pisteen virallisen vasemmistokeskittymän eli vasemmistopuolueen toiminnassa. Arhinmäki on kieltänyt puoluettaan nato-puheesta ja Suomen geopoliittisen aseman julkisesta ja tulenpalavan kiireellisestä pohdinnasta.

Tuomiojaakaan ei saa arvostella hänen natohysteriastaan vaikka Tuomioja kirkuu Suomen geopoliittisen aseman horjuttamista ja vaaraan syöksemistä.


Tuomioja on suostunut kokoomuksen ja RKP:n Venäjän provosoimiseen eikä puhu lainkaan Suomen aseman stabilisoinnista Venäjän mielenrauhan takamiseksi. Ei. Vain amerikkalainen Venäjän provosoiminen ja liittovaltion suurarmeijan militaristinen unelma kimaltelee uusliberalistien uskollisen palvelijan silmissä.

Tuomioja on vakavissaan sanonut että mitä pahaa Natossa on,
"ainoa vaihtoehto". Tuomioja esiintyy vilpittömänä mutta on astunut valtavan sotateollisuuden pavelukseen. Ehkä pelosta kuten Arhinmäki, ahneudesta, ettei vain putoa eliitin kyydistä ja voisi narsistisesti nauttia vallasta valta itsetarkoituksena ilman humansimia ja isänmaallisuutta kansalaisten edut hyläten.

Eurojetsetin sylikoira oli myös Syyrian sotaa räyhääämässä ja vaatimassa.


Jos Tuomiojan täydellinen sielun myyminen voi ihmetyttä niin vielä enemmän hänen vasemmstoihailjoittensa sokeus ihmetyttää.

Vasemmistopiireissä on vallalla kummallinen kokomuksen mainostoimiston lobbaama status quo: jos jollakin oman puolen ihmisellä on oman puolen imago, hänen politiikkaansa ei saa arvostella. Vaikka kuinka olisi äärioikeistolainen paatos, ei saa ”omaa pesää liata”.

Tämä ei ole vasemmistolaista humanismia ja ideologiaa vaan elitismiä, jonka omituisin keikaridandy-tirehtööri on nyt Arhinmäki oman hovinsa keskellä.

Hallitus on korkein voima Suomessa ja vasemmistoliitto kuten demarit siunaavat sen militaristisen uusliberalismin, demokratian tuhoamisen pörssi-ideologian tieltä. Suomen täytyy alistua, "emme saa olla itsekkäitä".

Määräysvaltaa vaaditaan luovutettavaksi sillä niin eliitti vihaa Suomea ajatuksena - kuten vihasi ennen turhaa talvisotaa, kun sitoutui Saksan Euroopan unionin sotaisille fantasioille.

Hirvittäviä valheita vasemmistoretoriikalla - kuten kokoomus käytti mainostoimistonsa avulla vaalikampanjoissaan vasemmistoretoriikkaa kieltääkseen äärioikeistolaisen talouspolitiikkansa:

 • "Tänään Brysselissä ISAF ministereiden Afganistan kokous, pohjoismaiden ministeritapaaminen ja muutama kahdenvälinen tapaaminen. Naisten aseman kautta määrittyy meidän jatkomme Afganistanissa."

  -Erkki Tuomioja Facebook -kirjoituksessaan 20.4.2012

Nuori Erkki Tuomioja vastusti USA imperialismin toimia mm. shaahin Persiassa (Iran). Mutta nyt hän raakkuu vanhana variksena imperialistien valoitussotien pulesta, uuskolonialismin "vasemmistoimago"-marionettina. Tuomiojakin tukee Amerikan epähumaania Kuuban saartoa eli taloussotaa köyhää maata vastaan Stubbin kanssa.
II

Kokoomus on vimmatusti käyttänyt "talvisodan henkeä" retoriikassaan.

Oikeiston brutaali sentimentaalisuus "talvisodan henkenä" kätkee oikeiston ikivanhan sitoutumisen Saksan ja natseihin jo 1920-luvulla. Nyt vasta tutkijat uskaltavat kertoa tavallsielle kansalle, että mm. Mannerheim tapasi natsijohtajia 5 kertaa ennen talvisotaa. Sota oli heille varma diili, pakko, välttämätön, ideologisesti kiihottava "viimeinen taistelu", jolla pyyhkäistään vasemmisto ja demokratia pois maailmankartalta.


Oikeisto ihailee ja markkinoi yhä suomalaisten alistumista eliitin sotiin. Jatkosota on taas käynnissä oikeiston puheissa.

Ihmisiä ja lapsia harhautetaan taas sotakiihkoilulla, nostalgialla ja sotaromantiikalla Suomessa, jotta ihmiset eivät näkisi todellista poliittista eliitin luokkasotaa, oikeistolaista valtaideologiaa ja kokoomustalkoita tuhota valtio ja yhteiskuntasopimus - Kohdasta 10 sota suomalaisella koulutunnilla:

Tarja Halosenkin sitoutuminen oikeiston jatkosodan sensuroituun historiaan kutsumalla sitä ”erillissotana” on sama kuin monella mukademarilla: yhteiskuntarauhaa ei saa häiritä oikeiston historiaa ja tekoja avaamalla - eli eliitin ja suomenruotsalaisten historiallista terroria, saksamielisiä maanpetoksia ja lahjontaa ei saa paljastaa kansalaisten aktivoimiseksi ja laajojen linjojen näkemiseksi.


Oikeiston koko lumousidentiteetti on sodan glorifioinnin ja suomalaisten vapaaehtoisen uhrautumisaatteen varassa: Hesarin talkoot käynnissä:

* Pommitukset-valokuvanäyttelyn avajaiset kiinnosti satoja Sanomatalossa


Tämä menneisyyden historiaa vääristelevä nostalginen romantisointi on vain kovan oikeistolaisen propagandan käytössä, Suomen valtion tuhoamiseksi Saksan euroliittovaltion suurarmeijalle ja pankkiireille alistamiseksi.

 • Suomalaiset eivät oppineet mitään sodasta, nostalginen yli-ihmisen ihannointi eliitin sotien tykinruokana on suomalainen ideaali. Uhrautuva kansa, sota jalostavana, jalo kansa eliitin ylistettävinä hyväuskoisina. Eikö ihmetytä kun kokoomuseliitti ylistää kansaa sodassa "solidaarisuudesta" mutta ei työtaisteluissa hyvinvointivaltion puolesta?  Sotaa ihannoidaan mutta ei keskustella kuinka natsien ihailijoiden junailema "välttämätön" talvisota olisi voitu välttää

Ukraina
ja EU:n uuskolonialismi transatlanttisena vallankaappausprojektina:


Stasia ja KGB:tä kokkaridandyt kauhistelevat vieläkin kauhun vertauskuvana kun samalla heidän taivaallinen Amerikkansa tekee kaiken pahemmin samalla sen globaalin sotilaallisen fasismin jälkien näkyessä Irakissa ja Libyassa täydellisenä fanaattisena katastrofina, kulttuurien tuhoamisena.
NSA salamurhatoimistona - Suomen valtion tukemana, suomalaiset poliittisesti profiloituna jenkeille ja Israelille, kuin karitsat ja CIAn uusi mega-antivenäjä-toimisto valmistuu 2 kk päästä Helsinkiin

Ruotsissa vasemmisto ryhdistäytyy ja terävöityy:
LO perustaa mediatalon, vastauksena työmarkkinakysymysten pieneen näkyvyyteen lehdistössä.

* LO-styrelsen sa ja till mediehus


 Extra:
Oikeiston moottori, lahjonta ja salaiset sopimukset. Bisnes ilman moraalia.
Metro-gate ja megalahjonta is here again:

 • Metro paljastuu taas valheiden ja korruption suoksi. Oikeisto-Vihreiden siunauksella.Kunnia. Ylpeys. Kauhu. Moraalittomuus. Sodan perustekijät.
Muistattehan?
 • Saksan presidentti erosi Afganistan-lausuntojen takia

  - Niin suuri maa kuin Saksa, joka on voimakkaasti ulkomaankauppaan suuntautunut ja ulkomaankaupasta riippuvainen, voi hätätapauksessa tarvita myös sotilaallista väliintuloa etujensa suojelemiseksi,

  Köhler sanoi Deutshlandradio Kulturin haastattelussa.Miksi puhumme fasismista nykyisen kapitalismin suhteen?

Ei kommentteja: