lauantaina, helmikuuta 01, 2014

Ruben Stiller ja konservatiivinen piilorasismi

Suvaitsevaisuus ei ole etuoikeuksien antamista. Ei.


Oikeistolaiset puhuvat kuitenkin (taas mm Stiller Stillerin ohjelmassa) diskurssilla eli puhetavalla, asenteella, jossa implisiittisesti esitetään suvitsevaisuus uhkana, jossa annetaan uhkaavasti ”etuoikeuksia” vanhan moralismin leimaamille mielikuvaryhmille. Ja tätä puhetta uhan ylläpidossa "etuoikeus"-diskurssina ei tunnisteta eikä vastusteta vaan sitä sallitaan "leikillisesti" tms (kuten Stiller tekee). Läppä läppä.

Stiller vastustaa jyrkästi monia asioita vieraissaan reaaliaikaisesti mutta tarkkailkaa mitä hän ei vastusta.


Stiller oli ottanut mukaan vakiohomon mutta kielsi, että olisi ottanut teman mukaisesti vakiohomon keskusteluun. Miksi kielsi? Venäjä-fobia homokortilla. Stillerin peli.Uskomatonta on tekopyhyys, joka nyt nousee konservatiivien äänikurkusta Venäjää vastaan homokortilla samalla kun Suomessa vallanhimo-puolueet vastustavat foobisesti tasa-arvoista, taikauskonnosta vapaata avioliittoa sekä lasten uskonnonvapautta itse valita ET-uskonto ev-luterilaisten pakkouskonnon sijaan - ja varsinkin tekopyhyys kun samalla oikeistoeliitin oma europolitiikka nostaa tehokkaasti fasistisia ja rasistisia puolueita valtaan ympäri Euroopan.

II
Sauli Niinistön puheet ja luokka-ajattelun kuorruttaminen positivismilla ovat avoimen rasistisia hyökkäyksiä lapsia ja yhteiskuntarauhaa vastaan.
Hyvinvointivaltion tuhoamisen ja elitismin hyväksyminen on oikeiston ikivanhaa ideologiaa.
Se on luokkasotaa Suomen ajatusta vastaan. Euroterroria pankkien laina-ansaterrorin jatkeena.
Se on varakkaiden veronkierron ja verohelpotusten sekä veroprogression poistamisen hyväksymistä.
Suomen kirkkohistoriassa näkyy kirkkaimmin eliitin/aatelisten ihmisoppi ja häpeäoppi, kuinka massoja/epäidentiteettiä ohjataan/luodaan häpeällä ja kelpaamattomuuden paineella, hegemoniahierarkialla - vrt seksuaalivihamieliset apostolit ja kirkkoisät ja neitsyt naisten mallina. Sama on nyt naamioitu Sauli Niinistön nuhteluretoriikkaan ja Kataisen vähättelyretoriikkaan. Alamaiseksi runtattava ihminen eliitin iloksi.

hs.fiSuomen ja Japanin häpeäkulttuurilla
("kunniakulttuurilla") on paljon yhteistä.


 Kunniakulttuuri on sosiologisesti väärä käsite
sillä häpeä on se varsinainen operatiivinen instrumentti
jolla luodaan pakkopaine toimia hyväksyntää hakevasti.
Elitismin ja suurpääoman orgiat veronkiertoterrorina,
arvorappiona
- kiitos keskusta ja kokoomus
mm. Vanhasen aikana verolain purkamisena:

ICE AGE IN EUROPE from Arhi Finnsanity on Vimeo.Ei kommentteja: