lauantaina, helmikuuta 22, 2014

Eurooppa sodan lietsojana
EU matkalla Roomaksi.


Dollarin sotatalouden maakunnaksi ja sodan ruokkijaksi, eliitin utopia on dystopia. Katso vain historiaa, eliitti innokkaana sodan käyttäjänä, sota kansan solidaarisuuden hajottajana.


Ihmiset ovat suggeroitu "sivistysvaltio"-illuusioon, suloiseen sokeuteen, niin vahvasti että kirkkaan selviä  vallankaappauksia ja salaliittoja todellisuudestamme ei tunnusteta.

EU:lle tärkeintä on silmitön laajentuminen ja vallan keskittäminen salaliitoille salaisissa kabineteissa
 - ei rauha, ei vakaus.

Velka-ansa talousteoriana BIS-keskupankille, josta toimittajat eivät saa puhua.


   II

Naton tehtävä on epävakaus - hajota ja hallitse. EU:n tehtävä oli taata velka-ansat ja korruption sekä veronkierron jatkuminen mm. Kreikassa ilman maan omaa poliittista muutosta.
Roomalainen poliittinen narsismi: mikään ei saa riittää. Kunhan kumarrat keisaria jumalana voit näytellä, etä et kumarra keisaria jumalana.

Nato ja sota kenraalien elämän tarkoituksena. Sota historian ihailuna ja ainoana näkökulmana psykopaateille - kriisi psykopaattien ainoana helpotuksena ilman sisäitä ja henkistä elämää.

http://www.huffingtonpost.com/dennis-j-kucinich/ukraine-nato_b_4435637.html
    I I I


Salainen Brysselin sopimus

tehtiin 1974 Eurooppalaisten pankkien, pörssikeskusten, Naton ja valtiovarainministeriöiden kesken - trilateraalisen komission ja itävaltalaisten natsipankkiirien suunnitelman toimesta. Tätä liittovaltio- ja suurarmeija-salaliittoa eivät toimitajat uskalla kaivaa.Trilateraalinen komissio – Wikipedia

http://fi.wikipedia.org/wiki/Trilateraalinen_komissioFasismi on imperialismin lapsi ja lihoo hyvin ruokittuna

http://www.blacklistednews.com/American_and_Israeli_Zionists_Behind_Civil_Unrest_In_The_Ukraine/32995/0/5/5/Y/M.html
Sinulle valehdeltiin Vietnamin sodasta.
(Nato oli osallisena Vietnamin sodassa, tiiviisti)

Sinulle valehdeltiin Afganistanin sodasta

Sinulle valehdeltiin Irakin sodasta.

Sinulle valehdeltiin Syyrian sodan aloittamisperusteluista.

Sinulle valehdellaan Ukrainasta ja sen fasistien organisoimasta vallankaappauksesta. Hitlerkin puhui jatkuvasti vapaudesta "kunhan demokratia saadaan pois päiviltä". 

Miksi uskoisit, että fasismi on poistunut Euroopasta ja eliitin keinoista?


Mielipuolisuus valuu reunojensa yli:

Iso-Britannia, Ruotsi ja Alankomaat ovat kieltäytyneet hyväksymästä EU:n tilejä vuodelta 2012. Syynä ovat "lisääntyneet virheet"...  * DutchNews.nl - The Netherlands, Sweden, Britain refuse to sign off EU 2012 books


Fasismi on kapitalismin tosi luonne - rajoittamaton pääoman keruu rajoittamattomilla keinoilla. Hitler ei noussut, hänet nostettiin kouluttamalla pankkieliitin ja teollisuuseliitin toimesta, ensin soluttautujaksi ja sitten hohtajaksi.

These 5 Corporations Helped Carry Out the Holocaust | Brainwash Update


Ole todellisuudessa, katso todellisuutta.
Älä uinahda. Älä lohduta itseäsi eliitin mediahyökyaallon alla.

Katso ja puhu.
Vesten samarbeider med nazistene i Ukraina


Vesten samarbeider med et åpent Hitler-vennlig parti i Ukraina for å styrte den nåværende regjeringa og sette inn en ny der nazistene deltar.
I en telefonsamtale mellom USAs assisterende utenriksminister Victoria Nuland og USAs ambassadør til Ukraina Geoffrey Pyatt går det fram at USA har en detaljert plan om hvem som skal lede Ukrainas neste regjering og at denne regjeringa skal skal omfatte det nazistiske Svoboda. http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1002/subcat1019/thread295785/#post_295785
   IV
" Keitä Ukrainan EU:ta tukevat mielenosoittajat ovat?

Suomen parlamentaarisesti hallitun YLE:n uutistoimittaja Marja Manninen selostaa posket innosta hehkuen Kiovan mielenosoituksia.Leninin patsas kaatuu ja sitä hakataan kappaleiksi. Suomalainen poliittinen johtaja kehuu kuinka Ukrainassa ja Thaimaassa toteutuu näin demokratia!

EU:n ulkopoliittinen johtaja Catherine Ashton ei ole yhtä naivi. Ei myöskään Saksan hallitus eikä pääomapiirit Saksassa ja Yhdysvalloissa. He tavoittelevat samaa kuin Jugoslaviassa. Ukrainan 48 miljoonan asukkaan maa on saatava osaksi laajaa yhteismarkkinaa, jossa vallitsisivat pääoman lait.

Jugoslavian kaavaa on toteutettu irtisanomalla Ukrainalta IMF:n lainat. Irisanomisen verukkeena on se, että Ukrainan hallitus subventoi kansalaistensa energialaskuja. Ashton on uhannut Ukrainaa myös taloussaarrolla ellei se allekirjoita EU-sopimusta. Kun Jugoslavia ajettiin taloudelliseen kaaokseen 10v ohjelmalla, tiedettiin, että köyhyys ja epävarmuus nostaisivat liittovaltion kansoja vastakkainasetteluun. Ukrainan kohdalla 2v annos ahdinkoa vahvistettuna voimakkaalla EU-propagandalla on jakamassa maan kahtia. Kun Jugoslavian hajottamisessa Yhdysvaltojen National Endowment for Democracy kasvatusohjelma tuotti satoa, EU vuorostaan käyttää EU-Endowment for Democracy kuorrutusta.

Minkälaisia voimia EU nyt käyttää tavoitteidensa saavuttamiseen?

Jokainen, joka on lukenut toisen maailmansodan historiaa tai lukenut esimerkiksi Curzio Malaparten taidokkaan kirjan Kaputt, tietää, että Länsi Ukrainassa toimi kansallismielinen fasisti-puolue, jonka johdossa oli Stepan Bandera. Juutalaisia tapettiin kylmäverisesti ei ainoastaan Ukrainassa vaan heitä jahdattiin myös Puolan alueelle. Der Spiegelin kirjallisuuskriitikon Reich-Ranickin henki pelastui puolalaisen talonpojan piiloteltua häntä ja hänen vaimoaan kellarissaan. Länsi-Ukrainalaiset olivat Hitlerin halukkaita liittolaisia ja fasistisempia kuin fasistit itse. The New York Review of Booksissa ilmestyi laaja artikkeli aiheesta 2012.

Oranssin vallankumouksen presidentiksi nostama Justschenko pystytti patsaan Stepan Banderalle Lviviin, jossa oli laajimmat juutalaispogromit. Monet muutkin fasistit ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana saaneet kunnianpalautuksen ja heidät on virallisesti nimetty Ukrainan sankareiksi.

Yksi mielenosoitusten keskeisitä voimista on Svoboda-Vapaus puolue, joka on äärioikeiston kattojärjestön jäsen kuten Jobbik Unkarissa ja Front Nacional Ranskassa. Svoboda on natsikollaboraattoreiden suora perillinen.

Julia Timoshenkon puolue oli vaaliliitossa Svobodan kanssa ja auttoi tämän saamaan merkittävän määrän edustajia parlamenttiin.
Mielenosoituksissa räväköitä puheita pitänyt, Saksassa asuva, myös oikeistolainen nyrkkeilijä Klitscko on Saksan hallitsevan puolueen Kristillisdemokraattien Kondrad Adenauer säätiön tukema poliitikko. Hänen tehtäväkseen on delegoitu pysyvän EU-myönteisen enemmistön saaminen Kiovaan. Klitscko vaati Yhdysvaltojen apulaisulkoministeri Victoria Nulandia ja republikaani senaattoria John Mc Cainia, heidän näyttäytyessään Kiovan torilla mielenosoittajien tukena,jakaen kakkuja ja pikkuleipiä, että Yhdysvaltojen tulee ryhtyä sanoista tekoihin. Klitschko vaati Ukrainaa asetettavaksi taloussaartoon! Siis köyhät köyhtykää, jotta pääsemme valtaan, niinkö?

Kaikkia EU-mielenosoitukseen osallistuvia puolueita yhdistää Venäjä-vastaisuus,jota EU tukee. NATO pyrkii lisäämään vaikutusvaltaansa Ukrainassa yhteisillä sotaharjoituksilla vaikka myös Venäjällä on sotilastukikohta Sevastopolissa.

Mistä johtuu, että Suomen media ja jotkut poliittiset johtajat voivat kokea parlamentilta luottamuslauseen saaneen hallituksen ja vapailla vaaleilla valitun presidentin vallan kyseenalaistavan väkivaltaisen mielenosoituksen olevan demokratiaa Ukrainassa tai Thaimaassa?

Toisen maailmansodan aikana Suomi tunnusti fasistisen Kroatian.Pari vuotta sitten Suomi ajoi voimakkaasti Kroatian EU jäsenyyttä, maan, joka itsenäisyytensä ensi metreillä hyväksyi perustuslain, jolla ikiaikaisilla asuinsijoillaan Kroatiassa asuvat serbit, julistettiin toisen luokan kansalaisiksi ja menettämään monet siihenastiset tasaveroiset sosiaaliset oikeudet.

Onko meillä jokin pysyvä kyvyttömyys erottaa fasismia demokratiasta. Kun EU pyrkii ajamaan itsekkäitä suurpääoman taloudellisia ja sotilaallisia tavoitteita demokratian kustannuksella on sitten kysymys Ukrainan painostamisesta tai kauppaneuvotteluista USA:n kanssa, Suomi ajelehtii tietämättömyyden tai naiviuden merellä. Onko historiassamme tunnistamattomia, käsittelemättömiä asioita, joiden käsittelemättömyys johtaa kyvyttömyyteen tunnistaa mikä on syvästi oikeudenmukaista ja demokraattista ja mikä ei?

Mielestäni olemme huolestuttavilla vaarallisilla vesillä.


Sani Kontogeorgas

KOMINFORM

 

     VTalousklaanit puhuvat talousopista mutta kieltytyvät ottamasta vastuuta kriisistä ja seuraamuksista


- Juhana Vartiaisen kansalaisten ”järjettömän vastustuksen” tuska ja osuustoimintaliikkeen ymmärtämisen musta aukko" Media luo kansalaismielipidettä sekä välittämällä omalla tavallaan talousviisaiden viestiä maamme ja maailman tilasta että seuraamalla ihmisten arkikokemuksia meillä ja muualla.

Väitän, että pelkästä pedagogisesta epäonnistumisesta ei ole kysymys. Talousviisaat rakentavat omat oppinsa ja uskomuksensa ajan hengestä. Tämän päivän talousviisaiden sukupolven taustaoletukset näyttävät lähtevän 1970-luvun alkupuolella syntyneestä Chigacon koulukunnan ”maailmanvallankumouksen” opista, jota Naomi Kleinin muotoilun mukaan on kuvattu tuhokapitalismin nousuksi." -- Antti Holopainen --


      V I


Kaaoksen lapset tarttuvat narun päässä olevaan karamelliin

  • -- "Passiivinen kiovalainen vielä tässä vaiheessa imee olutta, tykkäilee valokuvista VKontaktessa, katselee televisiosarjoja ja syö pelmenejä. Hän ei vielä täysin ymmärrä, mitä ympärillä tapahtuu. Mutta heti kun tapahtuu erikoistilanne: yhteydet kaupunkiin suljetaan ja ruoka loppuu, tulee hänkin kokemaan sellaisen shokin jota ei ennen ole kokenut."

Mitä mieltä olette?

Uutisoinnista?

Eurobyrokraattien ilosta?
Seuraavista vaiheista - Syyria, Irak, Kreikka, Islanti, yms yms
Ei kommentteja: