maanantaina, helmikuuta 17, 2014

Hallituksen uusfasistinen suunta  * päivitys   (mad update)

Uutta Euroopan valloitusta toimittava Saksa ja naapurikansaa alistava ghetto-Israel ovat Suomen hallituksen idoleita

jaUuskolonialismin askelia, uusfasismin valtio-oppia


+

hyvä yleisluonnehdinta Suomen tilasta:
Juha-Matti Katajamäki

Järjestelmämme itsetuhoinen luonne


::


Täytyy käsittää oikea perusmotiivi oikeistovirkamiesten, Olli Rehnin, Kataisen ja suurpuolueen ministeribroilerien toiminnalle (myös CIA:n aikoinaan rahoittama SDP):
 
 Toiminta on ideologista.  


Kysymys ei ole väärinkäsityksistä talouden suhteen. Kysymys on vallasta Caesarin ja Stalinin keinon: hajota ja hallitse.   

Uusliberalismia, aatteellista toimintaa valtion, demokratian, veroprogression ja hyvinvointivaltion tuhoamiseksi. Suomessa on rampannut 25 vuotta kansalaisten verorahoilla kokoomuslaisten, EVA:n ja EK:n kutsumia "asiantuntijoita", uusliberalismin luennoitsijoita uhkailemassa ja aivopesemässä suomalaisia virkamiehiä Chigagon koulukunnan eli eurooppalaisittain thatcherismin suuntaan. Kohti suuryritysten ja pörssieliitin plutokratiaa, pseudokapitalistista totalitarismia.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Chicagon_pojatII

Jo pelkästään ministereiden ja kansanedustajien estetismiä tarkastelemalla saamme näkökulman uuteen fasismiin: kontrollia ja vallan keskittämistä.
Kontrolli ja vallan keskittäminen toistuu eliitin ja heidä ideologisten palvelijoittensa puheessa. Eliitin vaurastuminen pörssikeinottelulla on nyt politiikan ainoa päämäärä. Kaikki muu saa tuhoutua, kurjistua tai  militarisoitua. Poliitikot kieltävät nauraen yhteiskuntasopimuksen merkityksen suuren mielekkyyden takaajana.
III

Kuinka Stasi-periaate ja poliittisen armeijan kontrolli laajenee Euroopassa?

 "Kehitys on saanut alkunsa Suomesta"

Ehkä kansanedustajat nyt heräävät perustuslakia rikkovaan armeijan toimintaan, kansalaisten profilointiin ja tietojen myyntiin. Vai heräävätkö? Pelkäävät vain ja toimivat pelosta eliittiä kumartaen.  "Koko kehitys on saanut alkunsa Suomesta. Nyt rakennettava eurooppalainen yhteistyö ottaa mallia muun muassa Suomen ja Ruotsin yhteistyöstä "
Armeija on käytännössä jo antautunut Natolle ja on aseeton Naton edessä sekä kenen muun tahansa, sillä Suomen armeijan aseistus on vain Saksan puolustamista varten, manner-Euroopan strategian tuvaamiseksi, ei Suomen.
"Vapaakauppasopimus" on vallankaappauksen yksi tärkeä vaihe
- laaja sensuuri käynnissä

http://corporateeurope.org/trade/2014/02/what-are-you-hiding-opacit...

Tätä seinähulluutta ja pyramidihuijausta Erkki Liikanen kuvailee "talouden tosiasioiksi", EU:n valtioidentuhoamisen perustaksi:

Ruotsin vasemmistojohtaja:
  • Ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier (sdp - SPD ) ilmoitti ensimmäisenä uuden politiikan suunnan viime viikolla Saksan liittopäivillä. Hän sanoi, että Saksa on "liian suuri ja tärkeä" tyytyäkseen enää "kommentoimaan maailmanpolitiikassa sivustakatsojana."

    http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9768

Halpatyövoima tuloerojen kasvattamiseksi
ja veronkierron helpottamiseksi, eliitin unelma No 1

  • Tuomioja: Keski-Afrikkaan jopa 100 suomalaissotilasta
MTV3

  • Mitä Viiden tähden liike haluaa?   Valtamedia ei Italiassakaan suostu kertomaan siitä kovin suurin otsikoin, vaan henkilöi koko asian edelleen karjuvaan koomikko Beppe Grilloon. Viiden tähden liike haluaa kansanäänestyksen alkajaisiksi eurosta ja sitten ihan Sveitsin malliin kaikesta muustakin mistä kansa haluaa...

    M5S on EU:n suurin suoraa demokratiaa ajava puolue.

    Heidän gallup-kannatuksensa on nyt 24 %.Antti PesonenOikeiston ylpeys - VKTS-salaliiton (kokoomus/keskusta) onnistuminenEi kommentteja: