maanantaina, helmikuuta 03, 2014

Oikeistoeliitin vallankaappaus RanskassaRanskassa vasemmisto syyttää eliittikouluissa kasvatettua presidenttiä niin oikeistolaisesta politiikasta että julkinen eli poliittinen oikeisto muuttuu nyt äärioikeistolaiseksi ollakseen oikeammalla presidentistä edes mielikuvana.


Ranskalaistenkin on vaikea tajuta oman eliittinsä suljettua systeemiä ja keskinäisiä salaisia sopimuksia eli salaliittoja. Ranskassa on suljetuin ja vanhin eliittisysteemi Euroopassa.

Sitä voi kutsua "perinteeksi", "yläkulttuuriksi" mutta se on ennenkaikkea salaliitto ja systeemi. Aatelismaailmankuva.

Kuten on suomalaistenkin.

Jokainen salainen vallankäyttöä koskeva sopimus on salaliitto.

Jokainen virkamiestiedon salaus "demokratiassa" on vallankaappaus.Hollanden Syyrian sodan manaaminen ja vouhkaaminen oli lopullinen todiste äärimmäisen oikeistolaisesta politiikasta, uuskolonisaation käynnistämisestä Ranskan verisen siirtomaahistorian jatkoksi. 

 
 Hollande on aivan identtinen tapaus Mauno Koiviston Ja Paavo Lipposen kanssa:   he ovat eliitin sijoittamia soluttautujia vasemmistopuolueeseen kovan pörssi-ideologian puolesta tasa-arvoa, avoimuutta, itsenäisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan.  Lipponen koulutettiin Amerikassa amerikkalaistamis-järjestöjen toimesta ja SDP otti CIA:lta rahoitusta/ohjailua 20-40 milj dollarin edestä.  Kekkonen teki salaisia sopimuksia CIA:n kanssa tutka- ja kuunteluasemista, armeijasta tehtiin CIA:n sivuosasto - ja toimittajat pelkäsivät puhua tästä: jälkikaikuna voimakas ja oman puolueen Jäätteenmäen teloitus hänen paljastaessaan salaisen ulkopolitiikan rutiinit Lipposen salaisesta retkestä, Suomi Amerikalle alistuneena. Oikeiston tärkein salaliitto armeijan oikeistolaisen vallan huipentumana. Armeija varjohallituksena, jatkosotaa jatkavana.  
  

EU: Suomen torjuttava korruptiota julkisissa hankinnoissa1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Hollande on aivan identtinen tapaus Mauno Koiviston Ja Paavo Lipposen kanssa: he ovat eliitin sijoittamia soluttautujia vasemmistopuolueeseen kovan pörssi-ideologian puolesta tasa-arvoa, avoimuutta, itsenäisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan. Lipponen koulutettiin Amerikassa amerikkalaistamis-järjestöjen toimesta ja SDP otti CIA:lta rahoitusta/ohjailua 20-40 milj dollarin edestä. Kekkonen teki salaisia sopimuksia CIA:n kanssa tutka- ja kuunteluasemista, armeijasta tehtiin CIA:n sivuosasto - ja toimittajat pelkäsivät puhua tästä: jälkikaikuna voimakas ja oman puolueen Jäätteenmäen teloitus hänen paljastaessaan salaisen ulkopolitiikan rutiinit Lipposen salaisesta retkestä, Suomi Amerikalle alistuneena. Oikeiston tärkein salaliitto armeijan oikeistolaisen vallan huipentumana. Armeija varjohallituksena, jatkosotaa jatkavana.