perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Luottamus lehdistöön ja poliitikkoihin Euroopan kovinta Suomessa
Suomettumisen ihanuus ja totaalisuus - sokea luottamus lehdistöön.

  • Luottamus lehdistöön nousi Suomessa Euroopan kovimmaksi
http://www.hs.fi/kotimaa/Luottamus+lehdist%C3%B6%C3%B6n+nousi+Suomessa+E...


Suomettumisen avainsana on Virallinen.

Kaikki virallinen saa hyvän kansalaisen sieluun valumaan siirappista lämpöä.
”Joku pitää meistä huolta”.
Vaikka salaakin julkista tietoa ja verovaroilla tehtyjä tutkimuksia.
Joku ajattelee meidän puolestamme.
Joku valitsee meidän puolestamme.
Eikä perusteluja tarvita - turvallisuudentunteidemme takia.

Lasten koulutus hoidetaan Suomessa oikeistolaisen Akavan ja tiiviisti kirkon etuja ajavan oikeistolaisen salaliitopesän eli VKTS-opetushallituksen kautta:

Siunattu virallinen varmuus, joka nauttii meidän epävarmuudestamme kuten vanhempamme meidän lapsuutemme epävarmuudesta.

Harhaluulot Suomesta on suomettuminen.

Suomi on hyvin epädemokraattinen ja korruptoitunut maa.
  • Vuoden 2009 loppuun mennessä Suomi on saanut ihmisoikeustuomioistuimelta 128 tuomiota ja lisäksi 54 valitusta on päätynyt sovintoon tai hallitus on yksipuolisesti myöntänyt ihmisoikeusloukkauksen. Tuomioista 99 on ollut langettavia. Suomen jäsenyysaikana muut Pohjoismaat ovat yhteensä saaneet vuoden 2009 loppuun mennessä 54 langettavaa tuomiota.

Oppositio hallituksessa on korkein korruption muoto. Oppositio, joka kieltäytyy olemasta vastavoima jotta olisi virallinen hallituspuolue. Virallisen maagisella alueella. Hyväksytty isojen poikien puolesta. Vaaraton. Häiriötön. Suomettuneen asiallinen ilman asiaa. Eliitille uskollinen leikkikaveri.
Politiikka korruptoituneille poliitikoille on vain uramahdollisuuksien pelikenttä - ei rehellisen ideologinen näyttämö.
Oppositio on nin sokeutunut suomettuneisuuden valtapolitiikasta että se ei näe todellista oppostitiota, kokoomusta. Opposition massa olisi hirmuinen, jos se yhdistyisi vastapolitiikkaan mutta asettautuukin polvilleen perinteiseen konsensuspolitiikkaan joka on julistettu viraalliseksi EK:n ja talouseliitin toimesta. Kansalaisten arvot vedetään vessasta kun suuryhtiöille aurataan tietä.
Kekkosen aikana sentään valtion arvo kontrolloivana talouden edistäjänä ja yleiskustannusten hillitsijänä oli poliittisen eliitin vallan arvo suuryritysten etujen rinnalla. Nyt on vain ylikansalliset yhtiöt kansallisten arvojen tuhoamiseetoksessa.
Perustuslaki ja verolaki on tehty mitättömäksi hurjilla säädöksillä, verohelpotuksilla keskustan junttaajille ja kokoomuksen suuryhtiökumppaneille - valtio vuotaa kuin seula:Presidentinvaalit on järkyttävin esimerkki suomettumisen illuusosta. Demokratian hylkäämisen vimmasta ja hurmoksesta.
Huumetta kansalle. Romantiikkaa.
Valitaan joku joka ajattelee meistä hyvää mutta on impotentti mutta mahdollisimman virallinen epäpoliitikko korvaamaan pettymyksiämme kovan vallan ja seuraamusten poliitikkoihin.
Haamu. Kekkosen mätänevä raato valtaisuimella kokoomuksen uutena kulissina.
Lehdistö haluaa ensisijaisesti päästä mukaan viihdeteollisuuden lumoavuuteen ja kepeyteen. Helppoa ja katteetonta toivoa kansalaisille.

Luokkatietoisuus on tärkeinprojekti kokoomukselle - ettei kansa ajattelisi luokkatietoisuustta vaan vaikkapa kuningasta ilman vaatteita, naistenlehtien presidenttiä.
  • Suomalainen yhteiskunta on eriytynyt sosiaaliluokkien ja ammattien mukaan, kertoo Työterveyslaitoksen tutkimus - Iltalehti


Minä kerron salaisuuden. Näin ihan virallisesti.

Suomettuminen ei koskaan loppunut.

Se vain kehittyi uuteen muotoon.

Uskollisuus talousfatalismille ja eurososialismille hyvinvointivaltion purkamisessa ja uskollisuus EU:n sokeille virkamiehille ja kasinokapitalismin pankkiasiamiehille nousi uudeksi masokismin moraaliseksi mittariksi suomettumisen globaalissa jatkonäytöksessä. Suometumme kunnes tuhoudumme alistumisen ja poliittisen diktatuurin tiellä.
Diktatuuria edustavat korostavat oman valtansa häiriöttömyyttä.
Kataisen puheet eivät poikkea Kekkosen Neuvostoliitto-pelottelusta lainkaan.
Katainen on lisäksi ollut ajamassa meille täysmätää EU-pankkitaloutta ja mafian hallitsemien katastrofimaiden ylitsevuotavaa tukemista.
Miksi hän ei ota vastuuta täydellisestä epäonnistumisesta ja häivy kuvioista tuhon arkkitehtinä?

Vielä parempi kysymys: miksi lehdistö, eduskunta ja etenkään oppositio ei vedä Kataista ja kokoomusta vastuuseen totaalisesta tuhon politiikasta?
Ulos kuvioista, sillä kaikki kokoomuksen lupaukset EU:sta ja pankkien toiminnasta on ollut valhetta.
EU:n katastrofi ei ole vahinko.
Tämä on yhtä määrätietoinen tuhon tie kuin Holkerin, Mauno Koiviston ja Suomen pankin aiheuttama kapitalistinen pörssifantasia eli 1989 suurlama pankkien eduksi (pankit tekivät lamalla voittoa pankkimies Koiviston varmistamana).
  • Suomen viranomaiset kätkevät tietoa
    Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä.  -  Helsingin Sanomat

 Missään muussa Euroopan maassa ei ole yhtä niin virallista pravda-monopolia lehdistössä kuin Helsingin Sanomat. Virallinen sensuroija ja vallan työrauhan varmistaja.
Eduskunnan tulisi rakastaa Yleisradiota ja varmistaa, että joka poliittisen suuntauksen toimittaja ja toimituksellinen journalismi pääsisi siellä esiin demokraattisesti eikä kokoomuksen torppaama YLE:n hallitus kävelisi eduskunnan yli kuten tähän mennessä. Demokratian ainoa mahdollisuus virallisen median kautta - nyt jopa mediaveron kautta.

Mutta onko enää mahdollisuuksia "poliittisen työrauhan" Suomessa? Eduskunnan valtasysteemi on jatkuvien salaisten valmisteluprosessien kautta vienyt perustuslain takaaman vallan keskukselta eli eduskunnalta vallan ministereille ja juntatuille valiokunnille.
Kuinka salailu voisi olla demokratiaa? Ei se olekaan.

Elämmekö pahemmassa lumetodellisuudessa kuin Berlusconin mediaimperiumi nimeltä Italia?

Ei kommentteja: