perjantaina, joulukuuta 09, 2011

Syvällä kekkoskyykyssä ja Kataisen likapyykissä

 kuva IS taittotaidetta 8.12.
kuva IS taittotaidetta 8.12.
kompositiotaidetta Johannes Heinonen
kompositiotaidetta Johannes Heinonen
Miten voi olla mahdollista että yksikään televisiokanava Suomessa ei halua näinä aikoina esittää poliittista ja ajankohtaisesti revittelevää sketsiviihdettä?
Olemmeko vieläkin niin syvässä kekkoskyykyssä että emme näe kuinka meitä vedätetään? 

  • Kertomukset ristiriidassa – mitä sijoittajavastuusta todella sovittiin?
http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/2011/12/1457208/kertomukset-rist...

Suomettuminen on niin syvällä meissä että emme pysty edes keskustelemaan uus-suomettumisesta ja valtapuolueiden teatterista. Puhumattakaan nauramisesta. Selkeästä vastuuseen vetämisestä ja vallan vaihtamisesta?
Toivommeko niin epätoivoisesti ja itsestäänselvästi  järkevä kansa että vapisemme pelosta kun pitäisi arvostella irvokkaita poliitikkokoomikkoja surkean sketsiviihteen eli valtapolitiikan äärellä? 
Isähahmojen suojelusta on tehty kansallistaidetta. Poliitikot ja virkamiehet, jotka sanelevat kansalle kuin lapsille iltasatuja. Mistään vastuuta ottamatta.
Demokratian periaatteiden mukaan kansalaiset eivät ole poliitikkojen tarpeita varten vaan poliitikot ovat kansalaisten tarpeita varten.
Emmekö todella huomaa elävämme totisessa kokoomus-Germaniassa, jossa yksi puolue on kaapannut sekä talouselämän sekä virallisen YLE-median kaupallisten medioiden lisäksi?
Tietysti vasemmiston kyykkytanssi, kokoomuskooma ja Lipposen piilo-oikeistolaiset myyrät ovat erittäin hyvä selitys vastapainojen puutteelle.  • "Suomen perustuslakivaliokunta linjasi torstaina, ettei vakausmekanismia koskenut sopimusluonnos ole perustuslain mukainen."

Silti mennään ja vikistään.

Myrskyn yltyessä
Ja Venäjällä oma show

Hauska ja ällistyttävä näkökulma Venäjän vaaleihin

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kas!

YleLeaks otti yllättävälä tavalla kierroksia uusimmassa ohjelmassa. Katso Areenalta hyvin harvinaista kokoomusironiaa.

http://areena.yle.fi/video/1323546307251

Yleensä Yle-huumorissa törkeähkö pilkkahuumori on varattu vasemmistolaisille ja sievästi hihittelevä kohteliaisuushuumori oikeistolle.