perjantaina, joulukuuta 02, 2011

IMF nostaa hattua Islannille pankkien hylkäämisratkaisustaTämä on oikeaa kapitalismia.

Oikeaa sijoittaja- ja spekulaatiovastuuta.

Tästä asenteesta vasemmistoliittokin luopui suostuessaan Kataisen nartuksi hallitusleimasimena ja ministerien urakorruptiona.

Nyt IMF kertoo hartiat luimussa, mikä on kapitalistisen maailman yksinkertaisin lainalaisuus.
Pankit eivät voi lypsää sosialistisesti kansakuntia kasinopörssillä. Katteeton lainaaminen ei ole veronmaksajien vastuulla.

Suomi on tällä hetkellä mukana EU-eliitin projektissa tuhoamassa valtioita.
Tästä ensimmäisestä EU-diktatuurivaiheesta on Stubb jo hyvin kiihottunut mutta herää looginen kysymys rehellisyydestä. Kun kokoomus kiljui EU- ja EMU-rahaliiton puolesta, miksi he eivät rehdisti silloin puhuneet kansalle jalosta sosiaalidarwinistisesta ideologiastaan?

Tosiasiassa kokoomus harrasti propagandaa eurooppalaisesta yhteistyöstä saadakseen pörssikaitalismin ja ylikansalliset yhtiöt vapautettua Euroopassa.

Joko nyt uskot, että EU:n valvonnasta vapautetut pankit ja estoton lainoitusvyöry olivat alusta asti ansoja köyhille etelä-Euroopan maille? Liittovaltio-ideologian jyrä ja teurastaja, jotta valtiot saataisiin lakkautettua muinaisten aatelissukujen valtaamalle EU-eliitille.

EU-eliitti allekirjoitti elokuussa sopimuksen, jolla se takasi pankkien tekemät lainat. Kaikki tuhannet miljardit demokraattisten valtioiden veronmaksajien pusseista.

Suomalainen media eli Helsingin Sanomat oli hiljaa Euroopan suurimmasta vallankaappauksesta.

Ja mikä on yhteiskuntaoppi tällä hetkellä kokoomuksen tehostamispolitiikassa:
Kokoomuksen ja keskustan lanseeraamat verojen vapautuslait alkavat toimia. Valtio ei olekaan enää kansalaisia varten vaan sairaudella saa tehdä huimaa bisnestä.

Tässäkin on reaalielämän esimerkki oikeistolaisesta sosiaalidarwinistisesta asenteesta humanistisen hyvinvointihteiskunnan ja tasa-arvon purkamisesta - Stubbin kaltaiset sosiaalidarwinistit virnistävät voittajien onnesta ja sylkäisevät raiskattujen perään:

Voittajien onni, kaikkien voittajien onni.
Muut elintasokuilun toiselle puolelle kamalaksi kurjuuden pelotteeksi onneen pyrkiville sosiaalidarwinismin kansallisen kokoomuksen periaatteilla.
Koko länsimainen ahne ja saastutava talousprojekti tai oikeastaan pörssispekulaatio on kulkenut Marxin hahmotteleman ahneus- ja romahdusvaiheteorian mukaan. Järkyttävän tarkasti.


  • Raateludarwinisti Stubb saa Harakan kynästä - kohta 16 min
A-studio - Islanti on selvinnyt kolmen vuoden takaisesta talouskriisistään nopeasti. Miten tämä on mahdollista? Voisiko Islannin mallia hyödyntää myös eurokriisin ratkaisussa?  www.kauppapolitiikka.fi/Ei kommentteja: