torstaina, joulukuuta 22, 2011

Breivik ja psykiatria politiikan jatkeena
Nyt oma arvioni saa katetta asiantuntijoiden toimesta: 
  • "Norjan joukkosurmaaja Anders Behring Breivikin syyntakeettomuus saatetaan tutkia uudelleen, kertoo yleisradioyhtiö NRK nimettömiin lähteisiin vedoten. Osa Breivikin mielentilaraporttiin perehtyneistä oikeuslääketieteellisen lautakunnan jäsenistä on sitä mieltä, että raportissa on vakavia puutteita."
http://www.hs.fi/ulkomaat/Breivikin+mielentilatutkimus+saa+asiantuntijoi...

Nyt horroksesta herää vihdoinkin (poliittisissa) kriisitilanteissa yleensä lamaantuva joukkoa eli   asiantuntijoiden joukko.

Humanistiseen ja siis sosiaalidemokraattiseen yhteiskuntanäkemykseen kun kuuluu, että valtio ei sanele asiantuntijoiden lausuntoja ja analyysien perusteita.
On todella suuri poliittinen ongelma jos poliittinen järjestelmä alkaa sanelemaan psykiatriaa ja psykologista ihmiskuvaa.


Oikeusjärjestelmän järjestämä psykiatri Breivikille oli "entinen" poliisi. Ei ole olemassa sellaista ilmiötä kuin entinen poliisi. Poliisi on koulutettu tottelemaan ja tekemään tehtäviä sotilaiden tapaan johtajille.

Kun Breivik on nyt jätetty ilman psykoosi-/skitsofrenialääkitystä niin tavallaan se on suora tunnustus, että hän ei ole skitsofreeninen. Sen verran rehti norjalainen systeemi on, että ilman syytä ei Breivikiä kiduteta turhalla lääkityksellä.


Kun esim. psykiatrisesta lausunnosta tulee politiikan jatke, yhteiskunta on todella ongelmissa. Poliisivaltio on silloin totta. Se on vain valtaa ilman analyysiä ja vastavoimaa.

Olen keskustellut ihmisten kanssa, jotka SUOPO/SUPO on vienyt suoraan suljettuun mielisairaalaan ja suoraan lääkitykseen poliittisen toimintansa ja tekemiensä suuryrityksiä koskevien arkaluontoisten rikosilmoitusten takia 1950-1960 -luvuilla. Kuuluisatkin psykiatrit ovat totelleet SUPO:a.

Breivik on aika selvästi yritetty neutralisoida poliittisena ilmiönä ja poliittisena yksilönä väärällä diagnoosilla oikeuskäyntikelvottomaksi - ja julkisuuskelvottomaksi.

Systeemi eli norjalainen versio sosiaalidemokratiasta eli porvarioikeistolainen sosiaalidemokratia haluaa kieltää olevansa ideologisen hyökkäyksen ja vihan kohteena.

Ideologiaa on olemassa myös psyykkisesti hajonneiden ja normaalin määrittelyn ulkopuolella ovelvien  toimesta. Kaikki natsi-Saksan johtajat olivat tyypillisiä päämäärätietoisia sosiaalisia psykopaatteja, sosiopaatteja. Ja vieläpä sadistisia sellaisia päämäärätietoisuudessaan ja ristiriitaisuudessaan. Rumat ja rujot sisäsiittoisten sukujen natsiäijät ajoivat uljaan rotukansan ideologiaa: voiko olla suurempaa paradoksia? 


Mitä tästä Norjan ristiriitojen asetelmasta pitää päätellä?

Mitä vaihtoehtojatulkintoja valtion obsessiiviselle Breivikin neutralisoimiselle katteettomalla psykiatrisella lausunnolla voi nähdä?

Onko poliisin toiminnassa jotakin hämärää?
Onko Breivik tahallisesti tarkkailun alaisena läpi päästetty terrorin, kaaoksen ja kauhun herättäjä? Turvattomien ja virkavaltaan sokeasti turvautuvien kansalaisten muokkaaja? Kyseenalaistamattoman pelon kulttuurin norjalainen uusi versio?

Poliittisen eliitin ja poliisin toimia vapauttava kaaoksen agentti, ns. hyvä vihollinen "hulluna", poliisivaltion luojana äärimmäisen Natovaltion luomiseksi?

Onko urasysteemiin korruptoituneen ja itsestäänselvyyksiin tottuneen ylirikkaan norjalaisen oikeistolaisen sosiaalidemokratian jatke nyt poliisivaltio, jossa poliisijohtaja saa vapaasti kieltää iskuryhmää olemaan keskeyttämästä terroristin iskua - kuten nyt on tapahtunut Breivikin tapauksessa?

Onko kyseessä näkymätön vallankaappaus?

Shokkihoitoa poliittisen äärioikeiston näkymättömlle nousulle maassa, jossa oli vahva isänmaanpettureiden natsiliike? Jota ei sodan jälkeen tutkittu juuri lainkaan? Painettiin vain takaisin pinnan alle.

Onko valtion, armeijan ja poliisilaitoksen sisällä toimivan näkymättömän äärioikeistoryhmittymän tarkoitus pelolla juurruttaa kansaan tuntemus, että normaalisti äänestettävä sosiaalidemokraattinen valtapuolue on kykenemätön suojelemaan kansaa?

Voimme pohtia siis kahta epämieluisaa skenaariota tapahtumien taustalla:
a)
eliitti haluaa ideologioista huolimatta vahvistaa epädemokraattista valtaansa pelolla - tai
b)
oikeistoryhmittymä käyttää psykologisia shokkikikkoja  kumotakseen kansan luottamuksen sosiaalidemokraattiseen puolueeseen.

Onko Norja sittenkin laajemman ja syvemmän ideologisen hyökkäyksen ja sisäpiirin vihan kohteena kuin halutaan myöntää?

Muistakaamme, että historia toistaa itseään vaikka luulemme ylimielisesti olevamme hyvinvointimme takia historian yläpuolella.
Ruotsissa on Italian ohella tehokkaimmin organisoitunein äärioikeisto. Hiljainen ja vanhojen aatelissukujen rahoittama. Hyvin kiusallinen aihe suomalaisele medialle. Ruotsin viime eduskuntavaaleissa äärioikeisto teki 60 iskua polttaen ja tuhoten vasemmistopuolueiden vaalitoimistoja mutta yksikään suomalainen media ei uutisoinut siitä. '
Ei ole ihme, että "Miehet jotka vihaavat naisia" on maailman luetuimpia dekkareita. Se ei ole kaukana todellisuudesta. Ruotsin varallisuus on faktisesti peräisin yhteisytöstä natsi-Saksan kanssa ja ja sitä ennen Euroopan ryöstöretkiltä.

Kymmenen vuoden aikana median  ja poliitikoiden puhe terrorismista on ollut hyvin outoa ja historiallisesti vääristynyttä. Vain muslimit ja vasemmisto terroristimielikuvan kohteena?
Näyttää siltä, kuin media haluaisi tarkoituksellisesti unohtaa NATO:n ja CIA:n organisoiman terrorismin 60- ja 70-luvulla Euroopassa.

Italiassa ja Espanjassa kuoli yli 300 ihmistä Naton organisoiman terrorismin ansiosta.
Saksassa Nato ja Amerikka organisoi äärioikeistolaisia terroristijoukkoja. Kaikki tutkinnat keskeytettiin kesken valtion toimesta.
Onko tämä tosiaan onnistuttu pyyhkimään ihmisten mielestä pois?  • European Parliament resolution concerning Gladio

On November 22, 1990, the European Parliament passed a resolution condemning Gladio, requesting full investigations – which have yet to be done – and total dismantlement of these paramilitary structures.
In 2005,the first academic examination of Gladio was published by Swiss historian Daniele Ganser. Mr. Ganser, as of 2010, is a Senior Researcher at the Center for Security Studies at the Federal Institute of Technology in Zurich, Switzerland. His book, NATO's Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe, is a documented study of how Gladio operated

- Wikisource has original text related to this article:
  • Suomenruotsalaisten teollisuusporvarien rahoittaman suojeluskunnan  Jääkärimarssi:
Syvä iskumme on, viha voittamaton,
meil' armoa ei kotimaata.
Koko onnemme kalpamme kärjessä on,
ei rintamme heltyä saata.
Sotahuutomme hurmaten maalle soi,
 mi katkovi kahleitansa.Suomen Pravda taivuttelee ja väheksyy7.12.
"Cullberg tarjoaa vaihtoehdoksi tulkintaa, jonka mukaan Breivik potee pahanlaatuista narsistista persoonallisuushäiriötä. Hän varoittaa sairauskäsitteen laajentamisesta kattamaan myös psyykkisesti terveen ihmisen pahat teot."


Suloisia  unelmia sosiopaateilta
- kuinka tavalliset ihmiset saadaan uskomaan mahdottomiin ajatuksiin 

Tänään Teemalla psykopatiaa parhaimmillaan


Ei kommentteja: