lauantaina, toukokuuta 12, 2018

Valtionkirkko paljastuu ihmisille - tekopyhyyden temppeli & avioliittolaki

Kirkon hirttosilmukka kiristyy nopeasti.

Kaava.
Status & Uhri = Varmuus.

Valtionkirkon todellinen vihan ja pelon VANHA olemusrakenne paljastuu vauhdilla.

Keskustelu homoista uhkana valtionkirkolle ja sen veriselle perinteelle eli hegemoniatavoitteelle on virkistävää ja paljastavaa.

a) Kirkon sadamasokismin teologinen ydin on seuraava. Jotta voit kokea ylemmyydentuntoa ja kelpaavuutta eliitille sekä uhrauksestasi alistua kirkon ohjattavaksi dogmatiikalle & status-hierarkialle sinun on halveksittava muita ja tunnettava ylimielisyyttä "ulkopuolella olevia kohtaan". Vain heterot saavat statuksen kirkon eli eliitin "teologiassa".

b) Baal Molokin Status-Uhri-kirkko luo siis systeemin jossa on näkyvillä c) selvä raja ulkopuolella oleviin ja d) heteroseksuaalisuuden ylistäminen varmuusnarratiivina on helpoin tapa palkita avioliittoon lankevat epävarmat lampaat ylpeydellä ja e) saada heidät vihaamaan "vastuun väistäjiä", ulkopuolisia. Sumerilainen kenraali perusti valtionkirkon suurarmiejan luomiseksi, alamaissysteemin luomiseksi.

  Status & Uhri = Varmuus

Uhrikulttuuri. Tanssia jeesusraadon ympärillä. Kuolemankultti. Polvistu ja juo verta.

Kolonisaatio luo uskon jossa natiivit vapaaehtoisesti uskovat tarpeellisuutta alistua vieraalle "uskomuskulttuurille", sen hegemoniaeliitille, "länsimaisille arvoille". Ja uskovat lähtevät sotilaspappien siunaamina taas vieraiden länsivaltojen hyökkäyssotiin ympäri maailman.


Perustevaliokunta katsoo mietinnössään, ettei kirkon tulisi laajentaa avioliittokäsitystä.

           Verkkouutiset.fiII   
    Jo "valtionkirkko"-rakenne ja sidos poliittisesti suojattuna (kirkkolaki) kertoo tämän organisaation olevan selvästi ja kiistattomastistatusorganisatio valtioon sidottuna. Uskonnollinen valtarakenne.

"Ev-lut" Kirkko on armeijan kirkko. Tekivät jopa Saksan natsien kanssa kirkko- ja rotuoppisopimuksen - sitä katumatta. 

Siunasivat suomenruotsalaisen eliitin joukkomurhaoperaatiot 1918 ja salaliiton Saksan kanssa kaksi kertaa 1918-1935 suomalaisia uhraten. 

Valtionkirkko on pedofiili-lestadiolaisten ja useiden lahkojen virallinen suojelija kunhan on niiden mielivallan tunnustama hegemonia.   • "Meillä on valtaa pippeliisi"
  • "Me ohjaamme seksuaalisuutesi, luovuta seksuaalisuutesi ja identiteettisi meille ohjaukseemme"
     
  • USKO että eliitillä on valta ja että alistumisesi tuottaa sinulle "mielihyvää" ja "varmuutta", ei tiedstaminen vaan alistuminen
  • Usko, että valtionkirkolla täytyy olla sotapappeja jotka kulkevat ase kädessä mm Afgamnistanissa, usko siihen että armeija ja sinä tarvitsette veriuhriehtoollista, usko. Usko. ja alistu, että Afganistanissa tapetaan hyvän asian puolesta pakanoita.
 
Kolonisaatio-uskonto ym metodit luovat traumaidentiteettiä joka toimii paljolti Dissosiatiivisen identiteettihäiriön kautta: sinut vieraannutetaan vapaasta tahdosta, itsetuntemuksestasi, omasta lokaalisesta heimostasi, omasta ruumiinhallinnastasi ja alkuperäisestä luontoyhteydestä täysin keinotekoiseen maailmankuvaan eliitin vallan maksimoimiseksi. Ohjattu identiteetti.

Sinut opetetaan kiittämään itse itseäsi alistumisesta, ylpeilemään sillä. Et näe historiallista perspektiiviä mutta hegemonia on täydellisesti ierarkinen statussysteemi jolle sinun pitää alistua jotta "saat kiitosta ja siunauksia" eliitiltä ja valtionkirkolta. Valtarakenne ja hegemonia perustuu nyt kolonisaatiovallan väkivallan historialle. Eliitti rakastaa piilotettua väkivaltaa eli hegemoniavaltaa. Massamedia on tietysti eliitin ohjaama ja toteuttaa kolonisaation metodeja taktisesti eri tavalla kuin 300 tai 900 vuotta sitten Suomessa mutta funktio, päämäärä ja valtarakenne on sama. Aivopesun paine on piilotettu hegemonian "itsetäänselvyyksiin", että pappien täytyy olla virkamiehiä ja sotilaspappeja ja Suomen täytyy olla mukana "läntisten avojen" hyökkäyssodiassa.

  • EU on palaamista suoraan vallankaappaukseen ja vieraan vallan näkyvän kontrollin palauttamiseen demokratiakehityksen tuhoamisessa.
Suomlaisten kirkonjäsenten psykottisessa, aiheettomassa susi- ja karhuvihassa näkee suoraan kirkon demonisointitaktiikan suoran mekanismi kolonisaatiokulttuurissa. Kirkkoherrat esittivät luonnon ja metsän kirkon ja jumalan vihollisina: jopa yrttien ja sienten käyttö suomalaisessa ruokakulttuurissa kiellettiin ja näin meillä ei ole nyt ruokakulttuuria. III


Hegemonian, vieraan Vatikaanin, Ruotsi-Götan ja sen kolonisaation Pakkouskonto Suomessa ei ole aitoa kulttuuria vaan strateginen, elitistinen kolonisaatiokoneisto, alistamismetodi- ja suggestio. Alistamista. Se ei ole meidän eikä originaalia, aitoa maailmasuhdetta, ei "luontosuhdetta" vaan vain aivan taktista keinotekoista sadismia jonka omaksumme masokistiseksi. Ohjattu vale-identiteetti, mielen- j amaailmankuvan kulttuurikolonisaatio.

Vertaus "emme voi opettaa intiaanejakaan kuten emme kirkkoa uskonasioissa" on loogisesti mieletön ja perusteeton. Analogisesti mahdoton. Me olemme intiaaneja. Suomi on kolonisioitu jopa kirkkolailla - eikä sitä tarvitse hyväksyä.
 
Kirkko on vieras ja luotu vieraannuttamaan ja orjuuttamaan, lomaan luontovihaa, mm. kidutetun ruumiin ripustaminen varoitukseksi rituaaline kaskipisteeksi kirkko-organisaatiossa, kuolemakultissa, joka on tappanut esi-isiämme alsitaakseen, muokannut pelolla ja väkivallalla kulttuurituho ja identiteettituho ensimmäisenä päämääränä.

Se on Rooman eli läntisen eliitin ase. Ei muuta. IV


  "Ev-lut" valtionkirkon roomalaisesta dogma-olemuksesta ja vallan olemuksesta demokratian ohi on paljon muitakin analyyttisesti paljastettavia tasoja. Paljon. 
   Se ei ole protestanttinen kirkko sillä juuri esim tämä heteroavioliiton "pyhyyden" ja pyhittävän porvari-suggestion kikkailun korostus "sakramenttina" on 100% Paavin ja Rooman valtionkirkkoa, eliitin hierarkian & suggestion tukisysteemiä. Kirkkohan toistaa vain aatelisten rituaalien matkimista aviovihkimyspelleilyssä. Ihmiset kuvittelevat saavansa korotetun aseman, statukseksi "Varmuuden" - ja jopa olemusmuutoksen papin arvovallan avulla.

Kysymys ei ole vaarattomista rituaaleista.
Ihmisten Todellisuustaju kaapataan eliitin ihailua varten. 

Kirkon markkinoima usko on vain statuskorotususkoa, eliitin imitoimiskultti.
Kirkko on armeija, mielenhallinta-armeija jotta rahvaan alamaisten aseellinen armeija alistuisi eliitille 100%.  

Tahdon luovuttaja-koneisto, meemi-hirviö.   
  Valtionkirkko ei halunnut naispappeutta mutta 80-luvun modernisaation innossa poliitikot uskalsivat kiristää kirkkoa kirkkolain lakkauttamisella jos naispappeutta ei hyväksyttäisi valtionkirkkoon. Piispojen oli taktisesti pakko alistua mutta ei kirkon dogmatiikkaa muutettu, ehei.

 Ehei. 

Suomen valtionkirkko on tiiviisti Vatikaanin ja eliitin imperialismin alainen - nyt natomaiden hyökkäyssotien siunaajana. 

Valtionkirkon siunaamat sotahullut: tarina jatkuu valtion ja kirkon ollessa mukana uusissa kolonisaatiosodissa. 

  • Valtionkirkko = Usko valtion eliitin määrittämäna ja valtion suojelemana erityisasemassa (verotusoikeus ja tunnustuksellinen pakkouskonnonopetus kouluissa valtiokirkon aikusiten lapsille ilman lapsien uskonnonvapautta virkamiesten ja systeemin tukemana).  

Et voi vedota tietoon ja uskonvapauteen valtionkirkon kohdalla kun valtionkirkon olemus on alistava hegemonia, valta, uskon sitominen ohjattavaksi, tiedon estäminen, "kirkkolaki" - eikä tieto ja vapaus. Vaikka kirkko vapautettaisiin pois valtiokultin asemasta ei se muutu, ei Suuruudenhulluus jää kuten islamiin. Kai Sadinmaa sanoo suoraan että kirkko on erotettava ja hegemoniausko murskattava ja siksi kirkkoherrat ovat laittaneet hänet mustalle listalle vaikka Sadinmaa diggaagin mielipuolisesti ja skitsoidisesti Kirkon Paavalin keisarillisesta teologiasta, roomalaisen eliitin muokkaamasta MOlok-uhriteologiasta.Sande Parkkonen 3.3.2013
  • "Keskivertokansalaisella ja presidentin puolison asusteista kiinnostuneilla toimittajilla on suuria vaikeuksia käsittää, kuinka traaginen vaihe maamme historiassa on tulossa. Suomen valtio ajetaan alas, käytännössä lakkautetaan"

" Viime aikoina on julkisuudessa puhuttu paljon vähäosaisten ruoka-avusta ja köyhyydestä. Hyvä kun siitä on puhuttu tosin pelkällä puheella ei asioita muuteta…
janerikfinskas.puheenvuoro.uusisuomi.fi
  

.


Kirkkokulttuurin todellinen luonne


.
.

Ei kommentteja: