keskiviikkona, toukokuuta 09, 2018

Kansanedustajille CETA-vapaakauppasopimuksen määritelmä - Eduskunta 2018

Kansanedustajille lähetetty, saa jakaa


    Vapaakauppasopimus on vallankaappaus 


Demokratian ja talouden edellytys on oma hallintavalta ja oma itsenäinen talous valtion toimintamuotona.  

Vapaakauppasopimukset ja "EU" pyrkivät nyt täysin murskaamaan demokratian edellytykset ja poistamaan taloudellista itsenäisyyttä, toimintavaltaa sekä vakauden turvallisuutta sekä samalla murskaamaan omaa taloutta ja tuotantoa turvaavan sääntelyn. 

Vapaakauppasopimukset ovat yhtä kuin vallankaappaus.

Valta vaaditaan pörssiyhtiöille ja vastuuttomille keinottelijoille joilla ei ole moraalia eikä hyvää tahtoa suomalaisia kohtaan. 

  CETA on aivan sama Troijan hevonen kun TTIP. 

Nämä pörssi-ideologian vaatimat alistumissopimukset vain vievät valtaa, eivät anna valtaa, eivät vakautta tai lisää demokratiaa yhteisön hyödyksi. 

Perustuslaki viisasti edellyttää valtio-oppien mukaisesti että suomalaiset ovat vapaita päättämään omasta taloudestaan ja tullistaan mutta nyt olemme valitettavasti valheiden kautta alistuneet jo EU:n vallan alle, joka sekin ajaa vain suurten pörssiyhtiöiden kolonisaatiota.

Teollisuuden ulkoistaminen ei ole suomalaisten etu eikä valtionyhtiöiden lopettaminen eikä valtionyhtiöiden lopettaminen eikä varsinkaan kaivosten luovuttaminen. 

Tällä hetkellä ulkomaiset kaivosyhtiöt tekevät Suomesta voittoa n. 16 miljardia vuodessa ja samalla saastuttavat ja suomalaiset veronmaksajat pakotetaan maksamaan kaivosyhtiöiden saastejäljet laiskan teknologian ja vastuuttomuuden takia - kun voitot kullasta ym viedään vastuuttomille keinottelijoille. 

Veronkiertoa on 45 miljardia Suomessa. Joka vuosi verrattuna 1989 lainsäädäntöön verotuksesta. 
  
Tämä on lopetettava - BKT tuhoutuu nyt alistumisena kolonisaatiotiminnalle ja valtionyhtiöiden estämisenä. Valtio toimii vain yhteiskuntavastuun ollessa kunnossa eliitillekin. 

  
Kolonisaatio tarkoittaa maan alistamista hyödykkeeksi muille ja tappioksi asukkaille, joista tehdään ulkopuolisen vallan huono-osaisia orjia. 

Vapaakauppasopimus on maan raiskaus ja voittorahojen kylmä poisvienti maasta. Ei se tarkoita päämomasijoituksia suomalaisten hyväksi vaan suomalaisia vaaditaan työskentelemään nyt jo orjapalkalla ja hirvittävillä pätkätöillä alle 1200 e kk - ja vaatimukset kaikuvat yhä surkeammasta palkasta ja ylitöistä. 
  
"Vapakauppa"-Sopimusvaatimukseen sisältyisi investointi- eli sijoitussuoja,
mikä tarkoittaa että kansainväliset yritykset voivat haastaa valtioita oikeuteen, jos yritysten sijoitukset eivät niiden mielestä saa oikeudenmukaista ja tasa-puolista kohtelua tai suojaa tai ne katsovat taloudellisia etujaan loukatun. Investointiriitojen selvittelypaikaksi on sovittu välimiesoikeus.

Välimiesoikeutta on arvosteltu epädemokraattiseksi ja suljetuksi" eli jos kansa haluaa yksityistetyt terveydenhuollon palvelut jälleen julkiseen omistukseen, voi terveysjätit haastaa valtion välimiesoikeuteen, välimiesoikeus ei ole kansallisten oikeusjärjestelmien alainen vaan koostuu yksityisistä asianajajaista, jotka monesti ajavat näiden samojen yhtiöiden asiaa.


Suomalaiset lait halutaan lakkauttaa.

Katsokaa kuinka NOKIA:lle kävi kun amerikkalaisia ja dollaripörssi-ideologiaa ihaileva Ollila alistui Wall streetin vaatimuksille ja ideologialle ettei pienen Suomen Nokia saa kasvaa ja uhata innovaatioilla amerikkalaista teleteollisuutta. Ollila oli amerikkalisten ohjaaman Bilderbergin salaisen talousohjaus-salajärjestön vakijäsen salaisissa kokouksissa. Ei ainakaan Suomen eduksi.

Kaikki lupaukset EU:sta on osoitettu valheiksi.

Ainoa hyötyjä on Saksa ja euron ulkopuolella varsinkin veronkiertäjien paratiisi Lontoon pörssi. Lontoo ei ole ikinä kuulunut EU:hun mutta on pumpannut kymmeniätuhansia miljardeja pois Euroopasta EU:n avulla.
 
Sadat asiantuntijat ja jopa IMF ovat tunnustaneet julkisesti että EU:n ja pörssiyhtiöiden aseena toiminut Austerity eli leikkausvaatimukset sekä markkinoiden alistaminen jättiyhtiöille ovat täysin epäonnistuneet.

Italiassa ja Kreikassa EU on auttanut mafian ja eliitit-veronkiertäjät valtaan ja kansan kansantalouden köyhyyteen.
Euroopassa kuohuu.

Valtion täytyy suojella kansantaloutta ja työläisten palkan laajaa nousua.
Muuten ei ole kansantaloutta eikä oman varallisuuden kasvua eikä demokratiaa. Suurpääoman kapitalismiin alistumisessa on vain pörssikeinottelijoiden lihottamista, eliitin lihottamista pois yleisestä hyvinvoinnista.

Hyvin yksinkertaista: jos valta luovutetaan pois, alkaa ryöstäminen ja alistaminen.

Nyt suurin osa suurfirmoista Suomessa ei maksa veroja koska 27 vuotta on lisätty eduskunnan siunauksella veronkiertosäädöksiä ja Suomen kansantalous köyhtyy koko ajan rahaeliitin huikean röyhkeyden ja lobbaamisen takia. Tarvitsemme absoluuttisen verotuksen ja siten kasvun takaisin jotta eliitin veropakoilu ja vastuupakoilu lopetetaan.

Lopettakaa suunnaton veronkierto. Se on nopeaa, 1989 lakien palauttamista: 1989 lama ei johtunut verolainsäädännöstä, ei Neuvostoliitosta vaan pankkien keinottelusta ja siihen torpatusta vahvasta markasta keinottelijoiden hyväksi.

Olemme nyt lamassa kun talousajattelu on luovutettu rahaeliitin ideologialle, kapitalismille ilman valtion omaa sääntelyä ja suojautumista ryöstäjiä vastaan. Venäjä ei ole ajanut Suomea nyt laina-ansan vaan dollari-pörssin ideologit.


EU on tuhonnut Kreikan, Espanjan, Suomen ja Italian talouden. Valtamedia ei kerro kuinka paha tilanne on vaan EU-hehkutus jatkuu jotta pörssin ryöstäminen jatkuisi. 

Pörssieliitti on luonut velkakuplan eliitin omalla kapitalismilla jolla on vivunnut rahaa keinottelijoille ja rahat kansalaisilta kansantaloudesta pois.

EU:ssa on vahvana sotilaallinen vihapuhe ja sodan ihailu jota esitetään pörssin talousromahduksen edessä takia suureksi ratkaisuksi.

EU on viemässä Suomea natomaiden hyökkäyssotiin ja poliisivaltion vakoiluun sekä sananvapauden tuhoamiseen - koska talousvalheet paljastuvat ja kapitalismin pumpattu pörssikupla on puhkeamassa. EU-eliitti haluaa nyt seuraavana vaiheena sotilaallista valtaa talouskaappauksen kauhujen paljastuessa.


Suuret amerikkalaiset asialehdet ovat toistuvasti ihmetelleet kuinka tuhoavia EU:n ja wall streetin "talousopit" eli veronkiertokeinottelu ja teollisuuden "ulkoistaminen" Aasiaan ovat olleet Suomelle.

Eliitti haluaa feodaaliyhteiskunnan EU:n ja vapaakauppasopimusten avulla, jossa eliitti ei maksa lainkaan veroja ja kansa toimii tässä ideologiassa orjina eliitin rikastumiseksi. 

Tämä kauhukuva on jo monelle todellisuutta, köyhtyneille ihmisille Euroopassa ja se kasvaa jos sitä ei pysäytetä ideologisesti ja poliittisesti hyvällä tahdolla omaa kansantaloutta ja vaurautta kohtaan pohjoismaisen mallin toditstulla teholla.

Eliitti on tyytyväinen eliitin kapitalismiin ja esittää iskulauseina "kasvuvaatimuksia", "estettömyyttä" mutta Eurooppa on nyt velkainen: pörssi-EU:n valheiden eli eliitin keinottelun ja valtavan veronkiertämisen takia. Pörssi ei aja vakautta vaan myrkyllisiä kuplia ja tuhoa samalla kun eliitti rikastuu.


Pörssi ei ole markkinatalous vaan vain vedonlyöntipaja.

Markkinatalous ei tarvitse pörssiä, keinotekoinen kapitalismin pörssi on luotu suurpääoman keinottelua ja yrityskaappauksia varten.

Suomen ainoa päämäärä täytyy olla palaaminen omaan järkevään talouteen, omaan valuuttaan, omaan keskuspankkiin, omaan tulliin valtionyhtiöihin taloutta vakauttamaan ja irrottautua Wall stretin ja Lontoon suorasta ohjauksesta. Ilman EU:ta olemme taas terve EU kun palaamme valtioiden Eurooppaan jossa suuryhtiöt eivät voi määrätä lakeja.

EU on mahdoton korruptioideologia ja se kiemurtelee tuskissaan ja vaatii siksi valtaa kyltymättömästi.

Ei ole kasvavaa taloutta ilman omaa tullia, omaa sääntelyä ja omaa valuuttaa ja omia keinoja suojella mm omaa maataloutta. Kiinalla on valtava sääntely eikä Kiina noudata "globalisaation" valheita vaan Kiina noudatta samoja periaatteita kuin järkevä suojautuvan talouden ja oman tullin Suomi 1970-luvulla! Oman taloutensa ja hyvinvoinnin kasvattamiseksi.

Oman maataoluden palauttaminen merkitsee myös merkittävää ilmastonsuojelua: valtavat rahtimerilaivat eivät ole saastesääntelyn alla vaan sastuttavat raakaöljymoottoreilla ilmastoa järjettömästi kuljettaessaan tuotteita Suomeen tuhansia kilometrejä.


Oman tuotannon ja teollisuuden palauttaminen tuo työpaikkoja.

Valtion NOKIAn palauttaminen on mahdollista jos kunnioitamme suomalaisten insinöörien suomalaista solidaarista työkulttuuria jainnovartiotapaa omaan tapaan - emmekä tuhoa valtionyrityksiä amerikkalaisilla ideologioilla ja sirailla työkulttuurinäkemyksillä.

CETA:a ei saa missään tapauksessa hyväskyaä vaan on palattava hyvinvointi-Suomeen eli pojjoismaiseen malliin. Kaivokset on kansallistettava ja samoin pellot: tällä hetkellä länsi-Suomessa annetaan veronmkasajien tukirahoja ulkomaisille pörssiyhtiöille jotka kasvattavat mm soijaa veronaksajien tappioksi ja pörssi-suuryhtiöiden törkeäksi voitoksi.

Kansantalous ei nouse alistumalla vaan ottamalla pohjoismaisen mallin vahva valtio ja vahvat rajat taas takaisin oman talouden kehittäminen itsestäänselvyytenä. Ilman alistumista pörssi-oligarkkien vaatimuksiin.

Lukutaidottomien ja sopeutumattomien väestönsiirto Suomeen "maahanmuuttona" ei paranna taluottamme vaan on osa rahaeliitin kolonisaatioprojektia, jolla Suomi pakotetaan halpatyömaaksi ja kolonisaatiomaaksi pörssiyhtiöiden hyväksikäyttämiseksi. Elintasoturistit on palautettava kotimaahansa. Irakissa ym on kymmeniä miljoonia ihmisiä eikä väestönsiirto pelasta Irakia vaikka maassa olisikin hetkellisiä vaikeuksia. Väestönsiirto on käännettävä takaisin koska se on osoittanut olevansa täysin epäonnistunut kulttuurisen sopeutumattomuuden ja takia. 8000 miljoonaa maksaa nyt 440000 maahanmuuttajan + lapsiensa elättäminen huikean kalliissa Suomessa. Eliitin tahot tekevät tässä bisnestä verorahoilla ja siksi lobbaavat mediassa maahanmuuttoa.


Rahaeliitin veronkiertoa on tällä hetkellä joka vuosi 45 miljardia Suomessa ja rahaa pois Suomesta viedenä. Veronkiertoon on eduskunnan puututtava taas vahvasti kuten 60-70 -luvulla tehtiin ja Suomi teki bruttokansantuotten kasvuennätykset kaikkiin teollisuusmaihin verrattuna.

Tarvitsemme taas järjen ja itsetunnon takaisin oman valtion vahvistamisena.

Nyt luovutamme joka vuosi tulliverotuksestamme EU:lle 7000 miljoonaa. joka vuosi.


Mitä tekee eduskunta?

Tarvitsemme myös ylpeästi valtionyhtiöt takaisin. Ruotsilla on vahvoja tuottavia valtionyhtiöitä ja Norjalla myös. Lisäksi Norja verottaa ulkomaisten öljy- jakaivosyhtiöiden voitto-osuuksia n 65% verran.

Kansanedustajien on kuunneltava asiantuntijoita jotka kertovat kuinka EU on täydellisesti epäonnistunut "lupauksissaan" hyvinvoinnin kasvusta, jotka eivät ole edes olleet tavoitteita vaan vain pörssiyhtiöiden ansoja ja harhaista lobbausmainontaa kaapata kansallisvaltiot Euroopassa. pörssi-ideologian kolonisaatiotoiminnan sisälle.


Arhi Kuittinen Ohjaaja, Helsinki      
Linkkejä


  • Professori MOT:lle: Bilderberg oli luomassa euroa
  • Euro tuhosi Suomen talouden – Washington Post
  • - Väitöstutkimus: Taloudellinen eliitti saa sisäpiiritietoa, lobbaa lait ja hallitsee Suomea. Anders Blom on tunnettu lobbari itsekin. Nyt hän avaa suomalaisen poliittisen vaikuttamisen kuvioita väitöstutkimuksessaan.

  • Kanadalainen kaivosyhtiö konkurssiin Nivalassa – jätti jälkeensä saasteet ja miljoonien laskun veronmaksajille


Belvedere Mining pesi kätensä ja lähti, myöntää kansliapäällikkö Hannele Pokka.  • Näkökulma: Liian pieni osa kasvusta valuu palkkoihin – toteutuuko Marxin ennustus? Taloussanomat


https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000004895108.htmlKaiken jääkiekko-, sotasopimus- ja euroviisu-huuman keskellä on hyvä muistaa että tänään eduskunnan käsittelyyn tuleva CETA (Euroopan unionin ja Kanadan vapaakauppasopimus) on vain haitaksi Suomelle.

Of all the wealth created last year, 82% went to the richest 1%, according to a new report from Oxfam International.   money.cnn.com

Ei kommentteja: