lauantaina, toukokuuta 05, 2018

Ruotsin vasemmistopuolue vastustaa Natoa, isäntämaasopimusta - Vasemmistoliitto ei ole erota salaliittoon osallistuneita


Arhinmäki suostui salaliittoon CIA:n ohjaamien kenraalien kanssa salaisessa ulkopolitiikan kaappamisessa CIA:n ja amerikkalaisten kenraalien saneleman maihinnoususopimuksen tekemisessä salassa Kataisen suojaamana -- ohi eduskunnan, puolustusvaliokunnan, ohi perustuslain, ohi julkisen hallitussopimuksen ja suuren valiokunnan.

  Ja "vasemmistoliitto" ei ole erottanut näitä salaliittoon osallistuneita.




  • "Samalla Ruotsin vasemmistopuolue vastustaa Naton kanssa solmittua isäntämaasopimusta ja kannattaa Ruotsin irtautumista Naton rauhankumppanuudesta."

"Vasemmistoliitto" oli Kataisen hallituksessa joka antoi luvan kenraaleille tehdä salaisen "isäntämaasopimuksen" eli laittoman sopimusluonnoksen amerikkalaisten sotilaiden maihinnoususta toimimaan laittomasti ohi suomalaisten kenraalien ja Suomen hallituksen. Vaikka kyse on vain luonnoksesta niin Kataisen hallitus sijoitti sen eduskunnan valtiosopimusten kansioon.


Ruotsistakin eroten Suomessa taas "vasemmistoliitto" on fasistinen CIA:n geopolitiikan kannattaja, natottaja, joka ei puhu natomaiden ja saudien hyökkäyssotia ja sotahulluutta vastaan, toistaa CIA:n ristiretkipuheita dollarivastaisia "diktaattoreja vastaan" - mutta ei toki CIA:n tukemia diktaattoreja vastaan, rkp-kokoomuksen vihapuheen soihdunkantaja kuten kaikki europuolueet ovat mukana  EU-CIA-sotilasdiktatuurin rakentamisessa CIA:n ohjaaman Saksan "avulla".

Li Andersson ja muut valevasemmisolaiset eivät aktiivisesti aja rauhanpolitiikkaa vaan ovat iloinneet CIA-NATO-hyökkäyssodista julkisesti. Vasemmistoliitto ei vastusta lainkaan armeijan toimintaa CIA:n, mossadin ja NSA:n alistamana.

SDP kaapattiin todistetusti amerikkalaisten ja CIA:n isolla rahalla CIA:n ohjaamaksi valevasemmistoksi, kokkaridemareiksi: vasemmistoliitto toistaa aivan samat demarien militaristiset CIA- päälinjaukset ja puolueen hierarkian eli elitismin lisäämisen ollakseen hyökkäyssotien, amerikkalaisten kenraalien ja maihinnousua Suomeen lobbaava puolue.


  • SDP jatkaa EU:n ja CIA:n vallankaappausta Suomessa talousvallassa ja amerikkalaisten upseerien toiminnassa armeijan kaappamisessa - ja suojaa sitä kivapuheella eläkeläisten 


Valevasemmisto ei vaadi amerikkalaisia upseereja pois Suomesta ja armeijan alistamisen lopettamista. Asejärjestelmät eivät nyt toimi Suomen armeijassa ilman amerikkalaisten ja israelilaisten lupaa.

Kaikki europuolueet ovat amerikkalaisen imperialismin puolueita, EU on amerikkalaisten ohjaama kaappausprojekti taloudellisen diktatuurin alle, Saksan lainsäädäntö on täysin muokattu tukemaan amerikkalaisten valloitusta ja miehitystä - Saksa ohjaa EU:ta ja CIA ohjaa Saksaa jopa kaappamalla Saksan lain 100% miehitetyksi valtioksi.  Länsimaiset arvot?
 
Valevasemmisto osaa kivapuheen hämätäkseen vähän huonosti politiikkaan koulutettuja suomalaisia ja vain kiristääkseen CIA:n hirttosilmukkaa ja CIA:n venäjävihaa Suomelle.

Julkisesti Kataisen hallitus sitoutui olematta menemättä "natoon" mutta armeijaa on alstettu amerikkalaisten ohjaukseen ohi eduskunnan. Laittomasti. "Yhteistyö"-toiminta rikkoo perustuslakia sillätominta on vain armeijan alistamista amerikkalaiseen käskytyshierarkiaan ja poliittiseen geopolitiikkaan venäjävihassa luoden Venäjästä vihollista amerikkalaisseen propagandaan tukeutuen joten Suomesta tehdään automaattisesti vihollinen Venäjälle.
 
Amerikkalaiset upseerit ja kenraalit ohjaavat yli 80 sotaharjoitusta Suomessa 2018.

"Vasemmistoliitto" ei vaadi isäntämaasopimuksen julistamista laittomaksi ja sen poistamista valtiosopimusten joukosta -  ei vaadi isäntämaasopimuksen lakkattuamista vaan vain "tarkistamista". Hyvin nöyrä CIA-NATO -puolue joka ei otimi oppositiona sotaa luovalle militarismille.

Sinä, tietoinen ihminen, olet vastuussa mitä tapahtuu tämän jälkeen kun CIA USA lisää valtaansa Suomessa lakeijoittensa kanssa kohti poikkeuslakeja.   



- Ruotsissa Vasemmistopuolueella on yksiselitteinen kanta Natoon. Ruotsin Vasemmistopuolueen puheenjohtaja Jonas Sjöstedt on varma, ettei maa hae…  kansanuutiset.fi



Green and Left parties oppose Nato agreement - Radio Sweden 
- The Green and the Left parties say they strongly dislike the proposed agreement, and that it would mean Sweden sneaking into Nato.

https://www.vansterpartiet.se/



 
 Ja kuinkas ollakaan - takinkääntäjiä esiintyy lisääntyvässä määrin, pelkkä taktinen show euroterorin ja natottamisen "turvallisuuspolitiikan", sodan jatkamiseksi kansallisvaltioita vastaan:

  • Pääministeri Löfven: Ruotsi on ottanut liikaa turvapaikanhakijoita ja linjaa pitää kiristää

Ruotsin demarit esittävät useita tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan neljä kuukautta ennen syksyn vaaleja



   II


  CIA-media YLE

YLE nostaa vain kokoomusta eli eliitin äärioikeistoa ja militaristeja auktoriteetiksi. Kotimainen CIA-media on nyt ruokottoman selvä ja julkea propagandakanava sodan ja äärioikeisto-hallituksen puolesta - miksi akateeminen porukka on hiljaa vaikka on kauhistellut tekopyhästi maailman "muita" diktatuureja ja nyt se on omien silmien edessä:

  "Näin teitä muokataan"
Juha Halonen kirjoittaa: Pohdin eilen, kenellä Suomessa on sananvapautta ja kenellä ei. Kuin tilauksesta Yle uutiset toi esiin kuvaavan esimerkin.

Puhuttiin puolueiden kannatusmittauksesta. Toimittaja Pekka Kinnunen kertoi tulokset lyhyesti, jonka jälkeen sananvapauttaan käytti Petteri Orpo (kok), joka haukkui demareiden Antti Rinteen eläkelupauksistaan. Tasapuolisuuden nimissä seuraavaksi sananvapauttaan pääsi toteuttamaan eduskuntaryhmän puheenjohtahja Kalle Jokinen (kok), joka haukkui Antti Rinteen ja demarit.
Seuraavassa uutisessa puhuttiin EU:n pyrkimyksistä kieltää eläinkokeet eettisistä syistä. Tässä uutisessa haastateltavaksi oli valikoitu Sirpa Pietikäinen (kok), jonka viiteryhmä eli yritysmaailma ahneuttaan suorittaa näitä eläinkokeita.
Illan kruunasi Ylen suuri SOME-keskustelu, jossa Facebook leimattin epäluotettavaksi, kun siellä ääneen pääsee kuka tahansa. -- Hannu Raineston sivulta --

Kataisen hellimä "Vasemmistoliittokin" on ollut viime vaaleissa hiljaa huikeasta sensuurista ja demokratian estämisestä oppositiota vastaa, jota lailla valvottu  YLE harrastaa: YLE:n hallitus on täysin kieltänyt toimittajia haastattelemassa livelähetyksissä ei-eduskuntapuolueiden ehdokkaita yhdessä eduskuntapuolueiden ehdokkaiden kanssa.

Ei ole oppositiota Eduskunnassa.



PS. väliaikainen FACEBOOK sivuni on Arhuli - etsi facebookin haulla ja lue. Facebook sensuroi poliittista keskustelua ja antaa nettivankilaa amerikkalaista imperialismia ja sen väestönsiirtoja vastustaville.










 "Rakkauden virasto" by Orwell

YLE koettaa kaikin retorisin keinoin "sanoa" että massamedian, EU:n, väestönsiirron ja USA:n imperialismin vastustajat pelottavat ihmisiä ja estävät "aidon" "sopuisan" (ohjatun) vuorovaikutuksen. Aivan uskomatonta suostuttelua alistumiseen eliitin narratiiville; "Rakkauden virasto" by Orwell. Kirkkokulttuuria 900 vuoden jatkumo eliitin pakkouskontometodia: jos vastustat kirkkoherraa, vastustat Jumalaa :

Mikä on olennaista sananvapauden kannalta juuri nyt? Tässä neljä vastausta ihmisiltä, jotka työkseen käyttävät sananvapautta tai valvovat sen käyttöä.  yle.fi
































    








Vasemmistoliitto ei ole vaatinut kieltoa ministerien ym
osallistumiselle Bilderbergin salaliittokokouksiin














































.

Ei kommentteja: