tiistaina, toukokuuta 22, 2018

EU-moguli hyökkää Unkarin itsenäisyyden kimppuun CIA-SOROS järjestön puolesta


Katsokaa videosta miten kiihkeästi epädemokraattinen EU-moguli Verhofstadt vaatii ulkomaista poliittista vaikuttamista Unkariin ja joka maahan, USA CIA-SOROS propaganda-yliopiston puolustamista. 
Washingtonin sotaisien think tankien propagandaoperaatioiden ja ulkomaisen dollarilahjonnan, ohjauksen ja verkostojen sallimista Euroopassa ilman rajoituksia - ulkomaiset vaikuttajat on nimellisesti kielletty USA:ssa joka vaatii olla vaikuttajana joka maassa. 
Suomessa vaaditaan Venäjän vaikuttamisen kieltämistä samalla kun USA maksaa Turun ja Helsingin yliopistolle oman demoagogiansa levittämisestä yliopistoissa. 

  • USA:n geopolitiikka on sotaisaa ja epädemokraattista uhkailua, Suomikin on mukana laittomassa USA kauppasodassa Venäjää ja Venezuelaa vastaan YK-sopimusten vastaisesti! 
 
Niin tärkeää on Washingtonin kontrolloima aivopesu ja Suomessa CIA-SOROS saa värvätä ja lahjoa rauhassa tietämättömiä suomalaisia viheroikeistolaisia amerikkalaiseen hyökkäyssotien ja kolonisaation geopolitiikkaan muka "liberalismin" nimissä.
 

#suomi100 #demokratia #imperialismi usa nato eu liittovaltio #geopolitiikka #oikeisto kolonisaatio syyria iran irak afganistan mali israel mossad armeija salaliitto keskusta kokoomus sfp rkp Eurooppa demokratia

Ei kommentteja: