perjantaina, toukokuuta 18, 2018

Saksassa puolueet myötäilevät nationalisteja tuhotakseen kansallisvaltion vs SDP kokoomuksen kakkospuolueena


Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta:
  • " Saksan vanhat puolueet näyttävät yrittävän häätää suosiotaan lisäävää AfD-puoluetta poliittisesta maisemasta kopioimalla innokkaasti ennen kaikkea sen pakolaispolitiikkaan liittyviä ohjelmia ja ehdotuksia."
Siis Suomessa SDP sekä myös kopiona vasliitto toimivat samoin menestyksellisesti valevasemmistona sodan ja laman jälkeen, muka työläisten etujen valeajajana kivapuhujana - SDP todistetusti CIA:n ohjaamana valtavan lahjonta-operaation myötä kaapattuna harhautusorganisaatioksi. 
SDP myötäili työläisten vaatimuksia vain missä oli pakko työläisten tietoisuuden takia mutta oli kaikessa tukemassa eliittioikeistoa enemmän ja enemmän missä kansan tietoisuus talouspolitiikasta valtana ei enää kestänyt suorana massamedian CIA:n propagandan ja sensuurin alla muokkauksessa. 

Lipposen äärioikeistolainen talouspolitiikka vallanluovutuksena, demokratian tuhoaminen europankkiirien alle ja demarien totaalinen alistuminen rkp-kokoomuksen linjauksille Pörssioligarkkien vaatiman tuhoamisen vaiheissa todisti tarkkaan ohjelmoidusta oikeiston kulissipuolueesta, kakkoskokoomuksesta pohjoismaisen mallin tuhoamismaniassa mm. eliitin ja suuryhtiöiden veronkierron maaniseen vapauttamiseen. 

Laman aiheuttajille annettiin valtaa Koiviston, Holkerin, Ahon ja Lipposen saatanallisessa elitismissä median valhepommituksen tukemana. Kekkosen diktatuuri saatiin myös hyväksytettyä demarien avulla ja niin tuhottiin ihmisten oikeistolaisten fasistisen sodan herättämä taju demokratian ja puoluetoiminnan suhteen: eliitin ohjausmekanismit palautettiin ja fasistisukujen valtaa pönkitettiin kieltämällä historiallinen muisti & johtopäätökset sensuurilla eliitin fasisteista. Valemoralismilla tuomittiin mm Kekkosen ja virkamiesten fasistitaustojen muistaminen ja kiellettiin puhe heistä, fasistit esitettiin puhdistetuiksi "sota on ohi"-narratiivilla - sotasensuuria jatkettiin "sota on ohi"- ja inhimillisyys-narratiivilla - mikä on mieletön elitismin epälogiikan esimerkki. Eliitin Ideologia ja keinot eivät koskaan muuttuneet, toteutukset piilotettiin massamedian uudella roolilla vasemmiston sanastoa väärinkäyttäen.

Tämä näin lyhyesti valevasemmistosta: psykologinen terrori CIA-mediassa on ollut äärimmäisen hienojakoista sodan jälkeen estämään vasemmiston analyysiä eliitin talousterrorista ja varkaudesta yhteiskuntaa vastaan.

EU:lle alistuminen on vallankaappaus.

Mitä omituisimmilla vaatimuksilla alistuminen on esitetty hyveeksi ja pala palalta tuhotaan demokratia täydellisesti korporaatiovallan alle orjayhteiskunnaksi eliitille. 

Velka-ansa oli Kreikalle suunnitelmallinen ja sadistinen kuten on nyt Suomelle eliitin kiljuessa riemusta veronkierto-orgioissa. Hajota ja hallitse.

Demokrtia on kansan itsetunnossa - hajota se ja iloitse eliitin orjana.


Ei ole yhteistä hyvinvointia ilman eliitin alistamista veroprogressiolle, ilman omaa valuuttaa omaa suojatullisystemiä, omavaraisuuden vasrmistamista, valtion yhtiöitä, ilman itsenäisyyttä, ilman omaa armeijaa ilman USA:n miehitysjoukkoja - ei ole hyvinvointia ilman pohjoismaista mallia. Muuten vallitsee eliitin ohjaama kurjuuskaaos ja orjatyön palauttaminen, elitismi.

Suomalaiset totutetaan nielemään suurempia ja suurempia valheita ilman reaktioita
 


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo Ilta-Sanomille, ettei hän ole ollut tietoinen puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) kaavaileman…
is.fi
Ylen tämänpäiväinen MOT-dokumentti käsittelee vuosittain suljettujen ovien takana kokoontuvaa Bilderberg-ryhmää. Ryhmää tutkineen professorin mukaan Bilderbergillä on ollut roolinsa euron synnyssä.
is.fi


 Hajota ja hallitse.
.

Ei kommentteja: