tiistaina, toukokuuta 15, 2018

IltaSanomat syyttää Venäjää Israelin vihakulttuurista


Säälittävää propagandan tasoa historiaa silputen ja ihmisiä harhauttaen.

Tämä onkin aikamoinen silmänkääntötemppu yrittää pestä länsimaisia arvoja. Ja syyttää RETORISESTI Venäjää kapitalismin ydineliitin imperialismista. Siirtää huomiota pois länsimaiden terrorista retorisesti syyttäen - taas -Venäjää. Demonisaatiovälinettä sotkemaan ihmisten realismia kapitalismin luontesta imperialismin jatkeena.


EIHÄN TÄMÄ OLE journalismia vaan puhtaan myrkyllistä propagandaa sinun tajuntasi raiskaamiseksi halvoilla keinoilla jotta hyväksyisit kapitalismin sotatalouden ja natomaiden hyökkäyssodat valkoisen miehen taakkaana.
 
On se kätevää kun vastuusta kiljuvat toimittajat yrittävät muutamalla otsikkosanalla kääntää länsimaisten arvojen imperialismin ja naton hyökkäyssodat vain Trumpin ja Venäjän syyksi. On se kätevää massamedian voimaa.

Rahaeliitin omistama Julkisen sanan neuvosto siunaa tietysti CIA-mossad-nato -propagandan "suomalaisessa" mediassa. Törkeän valheiden ja harhauttavan  leimaamisen informaatiosodan. Sinua vastaan.

Valtamedia valehtelee nyt Trumpin avoimen imperialismin kautta sitä ivaten mutta ei ivaa "normaalia" imperialismia, todellisiä syitä luonnon tuohoamiseen ja lännen terroriin sotien sytyttämisissä - sillä valtamedia eli eliitin informaatiosota ei halua ihmisten tiedostavan median laajaa veristä tehtävää englantilais-amerikkalaisen kuningattaren, uuden roomalaisen imperialismin puolustamisessa ja sensuroimisessa, "valkoisen miehen taakan" kaupallistamisessa, brutaalin sotakapitalismin suojelemisessa. Trump paljastaa kaiken, jopa imperialismin, tekee sen näkyväksi

  • Median luoman vastemielisen valetodellisuuden ja showhysterian alla emme näe että olemme sodan kohteena. Suuryhtiöt haluavat varastaa vesivaramme ja metsämme ja kaappaamalla sen ottaa rahamma hintoja korottamalla äärettömästi. Olemme manipulaation kohteena. Eliitti haluaa totalitäärisen vallan kauniissa kulississa. 

Ei ole olemassa passiivissa "kriisejä".

Kriisit luodaan eliitin valinnalla.

Hajota ja hallitse
jotta

85% maailman "omaisuudesta" on kymmenestuhannesosan ELIITIN omistuksessa.  II

Israel ja Wall streetin CIA hyökkäävät jatkuvasti syyrialaisten kimppuun tappaen ja silpoen.

Median raivo on show ja ohjataan "Venäjää" vastaan. Kuin Venäjä olisi syynä CIA-mossadin hyökäyssotiin ja terroristeihin.

Tämäkin itsesääliretoriikka suomalaisessa valtamediassa estää sinua tajuamasta imperialismin ulkomaisten palkkasotilaiden laittoman sodan Syyriassa "kapinallis"-sanan alla. Israel pommittaa myös suoraan Syyriaa ja YK on mukamas kädetön hyökkäysodan edessä.

Venäjä, venäjä, venäjä "syyllinen", "esikuva"... Englannin aatelisten ja Wall streetin ym brutaalien pankkiirisukujen luomaan keinotekoiseen väkivallan maahan "uskonnollisille" ihmisille,  joiden geenit eivät ole seemiläisiä mutta leikkivät seemiläisiä ja tuhosivat aidon eurooppalaisen heimokielensä keinotekoisella kuolleella pappiskultin kielellä. Trump vain jatkaa Englannin imperialismin erityislogiikkaa ehkä jopa aivan eri päämäärin - luomalla vihaa keinotekoista yli-ihmisten valtiota vastaan ja yhdistäen vihollisia länsimaisen eliitin eläintarhaa ja pankkiirisukujen yli-ihmiskulttia kohtaan. 

Massamedian informaatiosota paisuttaa "länsimaisia arvoja" ja estää sinua ymmärtämästä eliitin harkittua terroria kaaoksen luomisessa. Massamedia on kaaoskoneisto valheineen ja harhautuksineen. 

  Itä-Saksakin liitettiin laittomasti länsi-Saksaan vastoin kansainvälisiä lakeja  - ilman demokratiaa, ilman vaaleja mutta suuren mediashown luomana iloisena valheena. Jugoslavia tuhottiin laittomasti natomaiden omalla hyökkäyssodalla mediashown törkeillä valheilla serbien syyllisyydestä naton aloittamaan sotaan ja CIA-naton aseistamiin islamistiterroristeihin jo silloin.  

Kaikki valheet serbijohtajien joukkomurhapolitiikasta on kumottu mutta kuinka moni sen tietää median valhepommituksen alla hyökkäyssodan siunaamiseksi.  Vahinko Yhdysvaltain maineelle ja toimintakyvylle voi olla pitkäaikainen ja syvä, kirjoittaa Ilta-Sanomien   "ulkomaan uutisten tuottaja Jari Alenius".
is.fi

Journalism realdonaldtrump suomi journalismi suomi100 informaatiosota hybridisota hallitus oikeisto rkp kokoomus sote julkisen sanan neuvosto
.


Ei kommentteja: