tiistaina, toukokuuta 01, 2018

Miksi hyvä Suomi ei kelpaa: uusliberalismin valheetHyvä Suomi, jota maailmalla sadat artikkelit kehuvat

- minne meni "hyvä Suomi" ja sen ehtojen vaatiminen politiikkana ja kansan aktiivisena lakkoiluna eliitin mielivaltaa vastaan?

Todellisuus? Käsitys? Faktat hyvän politiikan ehdoista ja valtion toiminnasta? Massamedia sotkee nyt ihmisarvon ehtoja ja esittää vain eliitin uhkavaatimuksia "todellisuusden ehtoina": eliitillä on nyt 40 miljardia veronkiertoa joka vuosi ja media luo harhaista vikinää ja ulvontaa jossa "syyllisiä ovat köyhät" nyt kun pohjoismainen malli eli yhteisten resurssien malli, sosialistinen kapitalismi on ajettu alas eliitin ehdoilla ilman että eliitin lupailut ovat toteutuneet -- mutta eliittiä ei kerrota syylliseksi kuten ei 1989 keinottelulamaan!
1989 laman aiheuttajat massamedia esitti lamasta pelastajiksi! Hattutemppu, ohajattu suggesio, ohjattu hysteria "tuhlavista kansalalisista Viinasen kiljuessa tv-kameroiden edessä.


  Todellisuus, ihmiset, todellisuus ja seuraamukset.

Todelliset syyt hyvän systeemin alasajoon; "RKP-Kokoomus" eli eliitin etujen ajajat taipuivat hetkeksi diskurssissaan työväen 70-l väkevän vihaisen nousun ja Ruotsin ja Neuvostoliiton inhimillisen ihmisarvon hegemonian nousun takia ja oikeistolaisen, ex-nazin Kekkosen ovelan myötäilytaktiikan takia mutta ei koskaan luopunut fastistien maailmankuvasta, elitismistä ja historiavalheesta, elitismistä vallan takaisinottajana - ja se eliitin oikeisto on tiiviisti säilyttänyt fasistisen vihan työväestöä ja ihmisarvoa kohtaan.

Rahaeliitti kiehuu keinotekoisessa itsesäälissä uhkaillen ja on esittänyt naurettavan ideologisen fanatismin ratkaisuksi että talouseliitti täytyy vapautta verosta - jotta "aito markkinatalous" "vapautuisi" - ei vapaudu sillä pörssi on luotu keinottelua, eliitin kapitalistista suunnitelmataloutta ja varkautta varten, pankkiirien ja keinottelijoiden rahoittamista velan luomisella johon työvästö yritetään nyt yhä enemmän pakottaa maksajaksi, eliitin fiktiivisen rikastumisen maksajaksi.

On täydellinen vale ja propagandan päämäärä puhua "markkinatalouden vapaudesta" "ilman sääntelyä" sillä kapitalismi on rahaeliitin pimeää suunnitelmataloutta ihmisten köyhdyttämiseksi elitismi ja ediamanipulaatio ainoana epämoraalisena periaatteena.  "Normitalkoot". "Yhteiskuntasopimus" EU:lle alistuen.

Massamedia on eliitin media, hyvät ihmiset. Teidän todellisuudentajunne on kaapattu alistumiseen kuten kirkossa ihmisten mieli on alistettu eliitin luoman häpeäsukonnon alistumiseen. Kolonisaatiokulttuuriin.

Elitismi on aina feodalismin ajaja, aina, ikuisesti, Rooman tuhoisan epätalouden eli sotatalouden ajaja eliitin uskonnollisen statushulluuden takaajana, rikastuminen kaikkien kauhujen ja alistumisen perusteena. Kapitalismi on aateliskultti, kirkkokulttuuria ja pörssirikastumisen ihailu yhteiskunnan korkeimman tehtävänä on samaa harhaa kuin pimeän keskiajan feodalismi eliitin ehdoilla eliitin ihannemaailmankuvana.

Nyt Eliitin Media, ns valtamedia esittää Unkarin itsenäisyyden ja demokratian "uhkana", "kauhukuvana". Elitismin diktatuurin ja liittovaltion superarmeijan rakentamista jatketaan jokaisen eduskunnan europuoelueen tuella.

Suggestiokoneisto ei lopeta eurofasismin ja sotatalouden, venäjävihan ja itsetuhoisan kauppasodan ajamista: USA aloitti EU:n kauppasodan Venäjää vastaa MUTTA USA on lisännyt joka vuosi rutkasti kauppaansa Venäjän kanssa, UK myös on tilannut nyt miljoona tonnia kaasua "kun halvalla saa" Venäjältäkun Suomesta on tuhotuu bisnestä ja työpaikkoja 10 miljardin edestä: Valio siirsi tehtaansa Venäjälle pois Suomesta ja suomalaisesta työstä! Kapitalismia, ihmiset, keinottelijoiden hyväksi poliittiset harhautukset.

Ikuisen kasvun fasismi kapitalismina, Rooman sotatalous etenee ja kansa ei nouse ajamaan omia etujaan.

Sotatalouden tähden ollaan viemässä hyvinvoinnilta 40 miljardia euroa hyödyttömien, helposti tuhottavien amerikkalaisten hävittäjälentokoneiden ja aseistuksen hankkimiseen.

 • Meillä ei ole nyt yhtään aitoa vasemistopuoluetta joka taistelisi kapitalismin ja sotatalouden vyöryä eli EU:n feodalismia ja elitismiä vastaan. Vasemmistoliitto on valevasemmisto  SDP:n kanssa joka tukee fasistista ja kapitalistista EU-kolonisaatiota Suomen itsenäisen demokratian tuhoamiseksi askel askeleelta mukaan natomaiden  hyökkäyssotiin ja kauppasotiin USA:n diktatuurin ohjaamana, askel askeleelta kivapuheen suostuttelevan propagandan suojassa.  Reippaasti yli 40 miljardia veronkiertoa eliitille ja pörssikapitalismille ilman rationaalista syytä valtio-opin ohittamisena joka vuosi - n 60 miljardia


  Laillista veronkiertoa n. 23 mlrd   (kts Kauppalehden linkki alla)

  + laitonta veronkiertoa (bulvaanit, harmaatalous ym virtuaalista "laskutusta" pimeiden firmojen kautta) 15 mlrd

   + yritystukia & valetuotantokehitystukea 8 mlrd
  + veroton osinkovapautus & vapaa "pääomatulo", osakekauppavapautukset 10 mlrd
  + kaivosten luovuttaminen, kaivosten teiden rakentaminen, geologinen kartoittaminen veronmaksajien rahoilla sekä kaivostoimijoiden vastuuvapaus saastuttamisesta kuluina muille veronmaksajille vastoin lakia n. 20 miljardia - joka vuosi

  - ja kaikki nämä numerot tässä varovaisesti alakanttiin. Kaikki tämä säädöksinä 27 vuoden ajan vapauttamaan eliitti taloudelliseen hirmuvaltaan, valtionperiaatteen tuhoamiseen, ulkomaisen kapitalistisen mielivallan lisäämiseen ilman demokraattista yhteisen edun sääntelyä.

Verotukien hurja summa: 23 miljardia euroa   

Ei kommentteja: