keskiviikkona, toukokuuta 23, 2018

Hesari julistaa suomalaiset ulkomaalaisten halveksunnan kohteeksiKuinka luet historiaa?
 
Kuinka luet identiteettisi perusteet?
 
Kuka määrittää identiteettisi?

 
Luuletko että rikkaimman prosentin eli pääosin suomenruotsalaisen &ruotsalaisen rahaeliitin feodalismioperaatiot ovat loppuneet?
  • "Suomesta on myyty viime vuosina valtava määrä tärkeitä yrityksiä ulkomaille. Suuri osa yrityksistä on päätynyt ruotsalaisille." MOT YLE
  
Eli luuletko että valtionkirkkokulttuurin, massamedian pakkouskonnon eli elitismin kanavoinnin metodit ovat loppuneet? Eliitti on aina ruiskuttanut myrkkyä, pakkouskontoa, identiteetin hajottamista

 - Hajota ja hallitse on kolonisaation perusstrategia. 


   HS:

Taktiikoissa tapahtuu hienosäätöä, tämä on sitä, identiteettikontrollia:

suomalaiset eivät kelpaa, suomalaisuus ei saa olla itseisarvo, suomalaisuus ei saa olla kulttuuri, suomalaisten natiivien historiasta ja kulttuurista ei saa puhua. Sensuroi suomalaisten syvä historia Euroopan tosi-natiiveina ja myrkytä, traumatisoi nykyhetki, vaadi polvistumaan kirkkoherran eteen pyytämään armoa ruotsalaisten tuomalta Vatikaanin helvetiltä ja Tuomiolta, Eliitin Tuomiolta.

    Et kelpaa, polvistu.

Muiden täytyy määrittää suomalaiset.

Luuletko että alistuminen eurojuntan talouspolitiikkaan, metsien, kaivosten, valtionyritysten ja pohjavesien luovuttamiseen ja eliitin veronkiertoon tekee meistä "kelpaavaisia" alistajille?  

Luuletko että ranskalaiset tai somalit haluavat määritellä itsensä suomalaisten kautta?

  Hah
 
Amerikkalaiset suomalaisten kautta?  Paskat.

Mutta meidän pitäisi eliitin median mukaan määritellä itsemme muiden kolonisaatiokulttuurien ja invaasiojoukkojen mukaan.  

Miettikää asetelmaa jolla eliitti operoi, suggestionmetodeja ja roolipelejä mielen kaappauksessa.

Miettikää kuinka eliitin kirkon eli massamedian julmat keinot eivät ole muuttuneet kolonisaatiosodassa 900 vuoteen Suomen kaappauksen jatkuessa.

Suomalaisilla on mahtava traumataakka 900 vuoden kolonisaatiohelvetissä, jota eliitti käyttää hyväksi. Mitätöi, vihjailee, sabotoi, vähättelee.

Psykohistoriamme on avain myös ymmärrykseemme.


 

 


.


Ei kommentteja: