sunnuntaina, joulukuuta 31, 2017

Tiernapoikien sensuuri uusi kirkkoterrorin muoto: eliitin vanha moralismi


Tiernapojat ja moralismin ase elitisminä.
Eliitti luo nyt naurettavia harhautuksia elitisminsä suojaksi jotta työläiset eivät noususi todellista rahan eliitin riistäjiä vastaan. 


Strategia

1)
Eliitin ohjaama aseistettu taktinen hysteria sivuasioille, joka ohittaa 
aidosti vakavat moraaliset ongelmat eliitin luokkasodassa yhteiskuntaa vastaan
->

2) 
Todellisuudentajun häviäminen - Lamaantuminen (ohjautuminen ohjattavaksi)
Prioriteettien hävittäminen
- (rajojen hävittäminen, alistaminen suuryhtiöille ilman demokratian sääntelya ja lakeja, alistaminen USA:n ja mossadin imperialismille, kolonisatioarmeijalle)->

3)
Eliitin 100% ohjaama todellisuus, syntikulttuuri, terroritodellisuus = feodalismi, elitismi


CIA:n ja Rockefellerien oppien mukaan hysteriakulttuuria ja valevasemmistolaisuutta elitismin yhteiskuntaterroria suojaamaan: akateemiset matkivat eliitin kirkkomoralismia ja ysynitkulttuuria uusin keinoin. Tämä on vakavaa. Orwell kuvasi tarkkaan tämän hysteriakontrollin metodeja: prioriteetit hvitetään, vankeudesta tulee vpautta ja sodasta rauhaa - kuten nyt feministit tukevat CIA USA:n hyökkäyssotia "naisten ja tyttöjen vapauttamisena". Ymmärrättekö mitä Vatikaanin inkvisition ja luterialisen kirkon kirkkokulttuuri on ollut - ihmisiä on poltettu noitia pelkäävien porvarien ja kuninkaan takia.

Paheksunnan moralismilla sallitaan ihmisten tuhoaminen eliitin moralismi-instituutiossa .

Kirkko tuhosi alkuperäiskulttuurin paheksunnalla jota nyt globalisaation agentit yrittävät uudestaan tässä strategisessa uuskolonisaation tilanteessa: kansallisvaltion ja demokratian tuhoamista kapitalismin globalisaation ristiretken alta - aivopesua ja väestönsiirtoa itsesuojeluvston tuhoamiseksi rahan vallan maksimoimiseksi,
ilman suojautumista kapitalismia vastaan.

Tiernapojissahan musta henkilö esitetään viisaaksi tietäjäksi -- ja se on nyt kiellettyä?

  Pälvi Uusitalo
VUODEN LOPUKSI

"Mietin sitä, kuinka hallituksen politiikan vastustajat, työttömät, eläkeläiset ja monet muut ihmisryhmät on viime kuukausien aikana leimattu milloin miksikin.

Eriarvoisuudesta ja eriarvoistumisesta puhujat on leimattu haihattelijoiksi: eriarvoisuus on tunne, kuten myös köyhyyskin. Kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat rinnastetaan suonensisäisten huumeiden käyttäjiin jopa hallituksen suosikkiasiantuntijan toimesta.
Työttömät loisivat, ovat huonohampaisia päihderiippuvaisia ja addiktoituneet roskakaruokaan - jota kaksin käsin napaansa ahtavat minkä peliautomaattien paukuttelulta ehtivät, sikäli kun eläkeläiset antavat heille pelivuoron. Nuo pieneläkeläiset, jotka armotta ovat viemässä maamme konkurssiin suuressa ahneudessaan. 

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen pääjohtaja rinnastaa ruokaa leipäjonoista hakevat työttömät, jollei nyt suorastaan natseiksi niin ainakin natsien äänestäjiksi (ja samaan aikaa myöntää että poliitikoissamme on natseja?) julkituoden pelkonsa siitä, että tuo harmaa, haiseva köyhien massa löytää tiensä ääniuurnille.
Missä on kunnioitus lähimmäistä kohtaan? Kuka meistä tietää syyt siihen miksi Armas on asunnoton tai Hilja-täti huonosti pukeutunut? Miksi Riitan ja Reijon on pakko hakea toimeentulotukea? Vai saavatko nämä hyvinvoivat, omaan erinomaisuuteensa ja kaikkivoipaisuuteensa uskovat hyväosaiset, kivikovan leikkauspolitiikan kannattajat oikeutuksen mielipiteilleen ja teoilleen luomalla mielikuvan siitä, että pienituloiset ja vähäosaiset ovat ihmisjätettä, täysin arvottomia? Soisinpa arvoisan herra pääministerimme selailevan raamattuaan. Sieltä löytyy lause:"Tee toisille se, mitä toivoisit itsellesi tehtävän" ja lause:"Kuka itsensä ylentää, se alennetaan". Hyvää Uutta Vuotta 2018, hyvät kanssakulkijat! Kunnioittakaamme toinen toisiamme hieman enemmän tulevana vuonna. Ihmisinä."II Yleiskuva


Suomessa valepakolaiset eli elintasopakolaisten miestulva ovat paljastaneet itsensä väkivallalla ja passiivisuudella, eivät yritäkään olla yhteiskunnan jäseniä, eivät halua olla länsimaisia missään mielessä. Eivät siis ole muuttajia, sopeutujia.

Suvakit kuvittelevat että palkkasotilaista, islamisteista, pedofiileistä, huijareista ja mafiaklaanien jäsenistä saa humanisteja. 

Väestönsiirron terroripäämäärä on elvää islamin systemaattisessa valkopesussa CIA:n, mossadin jaUSA:n vaatimana. 

USA ja Kanada (!) ei itse nyt ota lukutaidottomia muslimisiirtolaisia mutta käsky EU:lle ja Saksalle säilyy.  
 

EU:ssa voimissaan olevasta lamaannuttavasta budjettikuripolitiikasta. 

Aivan hurjaa luettavaa Kreikan tilanteesta, joka on sosiaalinen ja humanitaarinen katastrofi. Troikan kaikki vaatimukset on viety eteenpäin Kreikassa ja Kreikan oman parlamentin yli on kävelty. Yksityistämisvimma, omaisuuden myyminen hinnalla millä hyvänsä, terveyssektorin romahdus kehitysmaan tasolle, valtava 30% työttömyys (nuoret 60%) on ollut otollista maaperää fasistisille voimille.


III


Iran


Riikka Söyring Tilannehuoneelle:

Yhdysvaltain hallitus näyttää* vauhdittavan hallituksenvaihdos-suunnitelmiaan Iranissa à la Ukraina. ("Secretary Tillerson supports "those elements inside of Iran that would lead to a peaceful transition of government")

eli seurataanpa** nyt Tilannehuoneessa "Mitä polkua Persiaan?" -skenaarion eri vaiheita niin että tunnistamme merkit Euroopassakin sitten kun vastaavat operaatiot alkavat täällä.

BBC uutisoi*** länsimaisen arvoyhteisön asiakirjoista salauksen purkamisen jälkeen löytyneen mm. se tieto, että Ison-Britannian tiedustelupalvelu MI5 yritti järjestää Irlannin pääministeri Charles Haugheyn teloitusta värväämällä puolisotilaallista järjestöä tekijäksi.

Mitä polkua Persiaan?Suunnitelmat hyökkäykselle Iraniin kuvataan vuonna 2009 ilmestyneessä, korporaatiorahoitteisen ajatushautomo Brookings -instituutin analyysiraportissa ´Which Path to…
RIIKKASOYRING.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
  

USAIn California, property taxes and sky-high rents are creating a new sector of middle-class homeless. Many people have begun sleeping in their cars throughout the…
PREPFORTHAT.COM


.

Ei kommentteja: