sunnuntaina, joulukuuta 24, 2017

Emme tarvitse lisää salaliittoja

Emme tarvitse lisää salaliittoja.

Emme trvitse enää armeijan alistumita CIA:lle ja NSA:lle, emme tarvitse enää amerikkalaisten kenralien salaista myyräntyötä Suomen maaperällä.

USA on hyökkäyssotien politiikkaa eli imperialismia.

Meidät hukutetaan veren median unettavalla salaliittopeitolla ja torkkupeitolla, jolla suomalaiset on peitelty.

Emme tarvitse enää diktatuurin valmistelua dollari-euron ja Brysselin superarmeijan alle.

Emme tarvitse enää historian peittelyä vaan vomme tunnustaa että rahaeliitit nosti joukkomurhaajan ja valantehneen natsin presidentiksi; Kekkonen oli sisällissodan julmimpia joukkomurhaajia, salaisen poliisin kiduttaja ja sitten natsien palveluksessa.

    Voimme herätä näkemään todellisuuden.  • “Geopolitics are back, and back with a vengeance, after this holiday from history we took in the so-called post-Cold War period,” as US National Security Adviser General H.R. McMaster recently put it.

    Following brutal colonial wars in the Middle East and Africa, the imperialist powers are preparing for conflicts against nuclear-armed Russia and China, and against each other.

    The political scientist Herfried Münkler, who Gabriel explicitly referred to in his keynote speech, has spoken out in favour of a return to German militarism’s most despicable traditions. “Millions of people died in wars, heroic fantasies came to an end, and we think we don’t need heroes any more. That is an error,” he wrote in the Neue Zürcher Zeitung.     WSWS
   II

Kuinka moni suomalaisista ymmärtää yksinkertaisesti oikeiston vallankaappauksen RAKENTEEN ja kohteet? 

33 vuotta Suomeen on ajettu rankkaa OIKEISTON kapitalismia joka alkoi pankkien ja keinottelijoiden vapauttamisella. Holkeri ja Mauno Kovisto vapauttivat heidät + markka sidottiin keinottelijoiden tukemiseen törkeällä ideologisella valinnalla SEKÄ sitten verovaroilla pelastivat rikkaat sijoittajat eli vastuuttomat keinottelijat, ulkomaiset ensin! Uusliberalismia, neokonservatismia eli tuloerojen kasvattamista tuhoamalla vasemmistolainen tasausjärjestelmä eli Pohjoismainen malli, veroprogressio, valtionyhtiöt, oma valuutta, veronkierron estäminen eliitiltä ja pankkien sääntely.
The legacy we leave to our future generations. Let's be the change and make the world a better place! ♥
BEIRUT, LEBANON (5:15 P.M.) - During the last session of the Syrian Peace Conference in the Kazakh capital, today, the Syrian government delegate, Dr. Bash
ALMASDARNEWS.COM


The U.N. finds growing numbers of Americans are living in the most impoverished circumstances. How did we get here?
WASHINGTONPOST.COM


Angolakin oli CIAn tuhoama ja CIA sielläkin terroristit aseistanut -- vaikka massamedia on syyttänyt tietysti "kommunisteja". CIA on kansallisvaltioiden tuhoaja, EU on vain uusi taktiikka muiden joukossa.-2:25

1,826 Views
Caleb Maupin
CNN was pushing Fake News about Angola!

Median ynseys on iskenyt ihmiset niin lukkoon 

että ihmiset eivät edes osaa ajatella mitä keskusteluja ja näkökantoja YLE voisi tuoda esille päivittäin yhteiskunnan palauttamiseksi - Tiedonantaja nostaa nyt sensuroimatta yhden. YLEn porvarisuodin on katala: YLE päästelee pieniä purnaamisia silloin tällöin mutta valtavalla porvarisuojafiltterillä vääristeltynä - "etteivät ihmiset loukkaantuisi" eli oikeiston luoma propagandalavastus pidetään pystyssä. Tietysti rahalla porvariksi houkuteltu Hurme on viimekuukausien pahin esimerkki fasismin riemuvoitosta kun kansanohjaaja saatiin unohtamaan ja halveksimaan kolonisaaton kauhut, todellinen fasismi Suomessa, torjumaan suomenruotsalaisen vanhan rahan syyllisyys valtaviin maaryöstöihin ja joukkomurhiin - joukkomurhaajamme esitetään sivistyksen vartijoina Hurmeenkin uudessa junttivihavaihteessa. Massamurhaajien massamedia natokiihkoa kirkumassa - sotaa, suomalaisten on uhrauduttava taas ilomielin eliitin massafantasioihin.


Teatteri- ja elokuvaohjaaja Jari Halonen lataa joulusaarnassaan täyslaidallisen - kenenkään päitä ei säästellä. Elä tai kärsi! on Halosen motto.
TIEDONANTAJA.FI

 Sande Parkkonen

- Elämme todella kummalisia aikoja kun eläkkeellä jo vuosia ollut änkyräkommari Esko Juhani Tennilä on paremmin jyvällä vasemmiston alennustilan syistä ja Euroopan kansallismielisten puolueiden nousun taustoista kuin yksikään nyk
ypolven anaalilyytikko, toimittaja tai poliitikko.
Tennilä totesi YLEn aamulähetyksessä Itseasiassa kuulutuna, että vasemmisto petti kannattajansa ja lähti tekemään politiikkaa joka oli suoraan sen kannattajien vastaista. Vasemmisto unohti köyhät, työttömät, duunarit ja pienyrittäjät, ja lähti suurpääoman kelkkaan tekemään samaa politiikkaa ja samoja leikkauksia kuin oikeistopuolueetkin. Ja se oli siinä.
Tennilä totesi olevan aivan luonnollista, että vasemmiston pettämät ihmiset hakeutuvat uusien populistipuolueiden kannattajiksi. Asiassa ei ole mitään ihmeellistä tai hämmästyttävää.
Ei niin, paitsi suomalaisille anaalilyytikoille, toimittajille ja poliitikoille. He luulevat, että populistien nousu Suomessa johtuu valeuutisista ja kourallisesta kiljunatseja. Tai sitten asialla on Pietarin ulkopuolella sijaitseva trollitehdas, mahdollisesti Klippanin takana piileksivät ryssien sukellusvene, tai naistoimittajan Savonlinnassa näkemä vihreä mies.
Senkin suomalaiset anaalilyytikot ovat oppineet ulkomailta, jossa EUn syväanaalilyysi on todennut ett ryssät on Kataloniankin itsenäisyysliikkeen takana. Mutta eivät Skotlannin tai Irlannin vastaavien, koska niillä komissio kiristää ja uhkailee Iso Britanniaa.It’s time Madrid and Brussels started to listen.
POLITICO.EU


DETAILS: Washington can no longer claim role of mediator in Ukrainian conflict, because in fact it’s an 'accomplice in igniting a war' - Russian Deputy FM


Washington's intention to provide lethal arms to Ukraine ‘crosses a red line’ and pushes Kiev towards bloodshed, a senior Russian diplomat said.
RT.COM


 video.
17 hrs


-0:47

73,296 Views
Another Angry Voice added a new video: Sam Allardyce on food bank dependency.
17 hrs
Respect to Sam Allardyce for speaking up about the disgrace of extreme poverty and food bank dependency in Britain.Eiköhän Yhdysvaltojen poliittinen ilmapiiri ala muistuttaa joukkopsykoosia! It seems that the political climate in the US resembles a mass psychosis!


The collusion circus is coming for Jill Stein. The US Senate Intelligence Committee has asked the 2016 Green Party presidential candidate to hand over documents…
RT.COM


Nyt taas demarien nousun ja sen vitsailu varjolla väärennetään puolueiden tilanne.
  • Ruotsalaiset tutkijat ovat todistaneet että CIA kaappasi Sdp:n isolla rahalla ehkä 40 vuoden korruptiolla kuten SAKnkin oikeistopuolueiden piiaksi, oikeistosoluttautujien verkkoon. Vitsi yrittää nyt taas väittää että Sdp on myrkyttänyt muut puolueet kun todellisuudessa muut puoluet ovat Cian avulla myrkyttäneet Forssan julistuksen puolueen. Hallitus on äärioikeistolainen ja ajaa korkeita kuluttajaveroja, bensaveroa, alkoveroa, ja väestönsiirtoa Suomeen. Kaikin voimin yritetään torjua tietoisuus CIAn sabotaasista Suomessa, kaikin vitsein.


Professori Chossudovskyn mukaan suuret säätiöt rahoittavat "kapitalismin vastaisia", väestönsiirtomyönteisiä ja vihreitä liikkeitä jotta VOIVAT KONTROLLOIDA NIITÄ.
Sergey Lavrov was seen smiling and chuckling as Boris Johnson implied on Friday that Russia had attempted, unsuccessfully, to meddle in UK politics. The British FM had…
RT.COM
.

Ei kommentteja: