perjantaina, joulukuuta 08, 2017

Siperia ja Stalin opettaaTaas koko viikon aikuiset ihmiset horisseet Siperialta säästymiseltä.

Voi hyvä luoja aikuiset ihmiset, jotka vielä levitätte natsien, ruotsalaisten ja suomenruotsalaisten propagandaa. Ettekö ymmärrä että Stalin voitti sodan EIKÄ valloittanut Suomea. Stalin ei ikinä ollut valloittamassa Suomea vaan uskoi älykkääseen työläisväkeen yhteiskunnan rakentajana mutta ei hyväksynyt Rydin, Mannerheimin, Erkon selvää liittoutumista natseihin ennen talvisotaa.

Suomalaisia tutkijoita on käsketty vaikenemaan fasistioikeistolaisista mutta tutkijat alkavat käydä rohkeammiksi. 

Uusi tutkija "paljasti" jo että valtio itse valitsi natseja SS-joukkoihin - wau mikä tunnustu mutta wau mikä valhe suojelee natsi-Suomea yhä. 
Ulkoministeriössä on Mannerheimin 5 kirjettä Hitlerille - salattuna. 

Tämä on naurettavaa, tämä oikeiston salailukulissi. 

Luovuttakaa jo. Oikeisto on natsien oikeisto Suomessakin. Fasistit aloittivat sisällissodankin Viipurin joukkomurhalla.      Luento Video

Suomalaisten SS-sotarikollisten ideologinen profiili ja 20-l suom.ruotsalaiset fasistit. Suomalaisten SS-sotarikollisten ideologinen profiili ja 20-l suom.ruotsalaiset fasistit. Video tilaisuudesta, erittäin hyvä luento K&B: SS-pastoreita ja kirkollista fasismia - TYT · Helsinki - suomenruotsalaiset perustivat natsijärjestöt Suomessa ensin. dosentti Andre Swanström Åbo Akademilta saapuu luennoimaan fasismin ja uskonnon suhteesta Suomessa. Erityistä huomiota saavat SS-pastoreina tunnetut Ensio Pihkala ja Kallervo Kurkiala, joiden ajattelussa törmäsivät körttiläisyys, kansallissosialismi, Akateeminen Karjala-Seura ja Isänmaallinen Kansanliike.
Swanström toimii tällä hetkellä Suomen kirkkohistoriallisen seuran puheenjohtajana ja tutkinut monipuolisesti Suomen fasistista historiaa. Hänen tutkimuksensa suomalaisten Waffen-SS-miesten fasismista nousi otsikoihin kun hän esitti aikaisemmasta poiketen, että noin puolet suomalaisista SS-sotilaista oli poliittisesti fasisteja. Viimeisempänä hän tutkinut suomalaisten SS-pastoreiden päiväkirjoja.

MITÄ: K&B: SS-pastoreita ja kirkollista fasismia
MISSÄ: Opiskelijoiden olohuone Vuorikatu 3
MILLOIN: 21.11. klo 17
Vastuuhenkilö: Rasmus Tillander 


kts:
https://www.facebook.com/Arhi.K/videos/vb.1051877497/10213125043214666/?type=3


.

Ei kommentteja: