perjantaina, joulukuuta 15, 2017

Huhtasaari ja Niinistö CIA-ohjattujen uskontojen palvelijat


Niinistö on voimesti asettautunut fasistisen armiejan sotapappikirkon eli hierarkisen pappiskultin eli valtionkirkon tueksi.

Huhtasaari on avoimesti asettautunut helluntailais/viidesläisen uskonnollisen venäjävihan tueksi. "Venäjä aina uhka", amerikkalaisen kauppasodan pyhä uskontunnustus viholliskuvien luomisen pohjana.
 

Huhtasaaren uskonto on siis CIA:n ohjaamien ziionistikristittyjen uskonto, kova poliittinen ujutus Suomeenkin 50 vuotta ns evankelikaalit = tsiiunismi + sveitsiläinen menestysuskonto kalvinismi = helluntailaiset/viidesläiset.

Mafioso Piispa Huovinen on tuonut kalvinismia ja katolisuutta ja tsiiunismia ev-lut kirkkoon isolla kädellä omituisena yhdistelmänä.
  • - "Protestantismi jakautui Manner-Euroopassa kalvinistiseen eli reformoituun ryhmään (Ranska, Sveitsi, Alankomaat) - ja luterilaiseen ryhmään"
  • Amerikkalaiset lähetysjärjestöt ovat olleet tiukasti CIA:n kontrollissa, myös Billy Graham, ohjelmoitua kolonisaatiota, kaikki evankelikaaliset järjestöt (Bushin tausta) ovat olleet militaristisia ja mm käynnistämässä IRAKin sotaa hurjalla paineella.    II

PappisUskonto hallitsee aina hysterialla.

 Aina. Valtionkirkko on hysterian uskonto myös vaikka sen pohja eli helvettiusko ja uhriuskonto on nyt hyvin peitetty semanttisesti, symbolisesti ja suggestiiviseksi käänteisen pelastushysterian, dogmihysterian ja armohysterian alle. Verinen ihmissyönti, uhriuskonto eli Baal molok on kuitenkin avoimesti ja iloisesti esillä valtionkirkossa. 
  • Jolle nyt pakotettiin jokainen suomalainen maksamaan veroa uuden 100 miljoonan pakkoverolla, uudella Kataisen ja eduskunnan allekirjoittamalla lisäkirkkoverolla.   

Oikeaoppisuus on hysteriaa aina, pappiskultin ja fasismin ihana suoja. 

  • Suomenkin Ev-lut kirkko teki natsikirkon kanssa rotuoppisopimuksen ja natsioppisopimuksen jota se ei ole purkanut eikä katunut." Arvoisat YLEn toimittajat: kun te siellä niin innokkaasti sitä sotaa ryssien ja Naton välille hinkuatte, niin laitan teille pienen opetusvideon.
Koska Venäjän valtion virallisen sotilasdoktriinin mukaan Naton ja Venäjän välinen sota tulisi olemaan ydinsota, ja Venäjän puolustusministeriön mukaan Suomessakin olisi noin 10-12 ydiniskun kohdetta, on aika olennaista ymmärtää millaisista aseista puhumme.
Yhdessä Kursk-luokan sukellusveneessä on 19-21 ydinohjusta, joissa jokaisessa on viidestä seitsemään ydinkärkeä. Eli yksi venäläinen sukellusvene voi ampua 95-147 ydinpommia. Tiedossa on, että Kursk-luokan ydinsukellusveneitä on jatkuvasti asemissa Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikon tuntumassa ja että ne voivat olla siellä puolisenkin vuotta kerrallaan.
Ydinsodan alettua nuo ohjukset lentävät muutamassa minuutissa amerikkalaisiin suurkaupunkeihin. Vastaava tapahtuisi ympäri läntistä Eurooppaa. Ja tässä puhutaan vain sukellusveneistä, joita on noin kolmekymmentä, joista ainakin puolet on jatkuvasti liikkeellä. Eli Venäjä kykenee ampumaan välittömästi noin 1425 - 2205 ydinpommia kohteisiin, jotka tuhoutuvat muutamassa minuutissa.
Näiden lisäksi Venäjällä on joitakin tuhansia mannertenvälisiä ydinohjuksia, joista suurimmissa on valtaisa tuhovoima. Yksi RS-28 pystyy tuhoamaan eteläisen Suomen Tampereelle ammuttuna. Näitä venäläisten oman ilmoituksen mukaan on pari sataa.
Yhdysvalloilla on vastaava ydinasearsenaali, jota se tietenkin käyttäisi.
Kysymys kuuluu: mikä on se pimpelipom YLEn uutis- ja ajankohtaistoimituksessa, joka saa teidät kuvittelemaan, että jos Naton ja Venäjän välillä alkaa sota, Suomeen rynnistää valtaisia apujoukkoarmada pelastamaan teitä?
Sellaista ei ole olemassa enää tunnin, kahden päästä. Me olemme kaikki kuolleet. Jossakin maamme syrjäisimmällä seudulla saattaa elää vielä joku, joka ihmettelee tapahtunutta. Kaikki muu on poissa.
Katsokaapa video yhden ydinpommin vaikutuksesta New Yorkiin. Siis yhden. Näitä on tuhansia laukaisuvalmiudessa."


  jaPRESIDENTTITENTIT 1 & 2 THE REVIEW     - SANDE


.

Ei kommentteja: